TRENDING NOW:

News

FZ Productions Film Hiu ing habitat Native Sing Nggunakake Litepanels, Sachtler, lan Anton / Bauer Gear

LOS ANGELES - Juli 20, 2018 - Fouad Zayed, produser lan direktur fotografi sing menang, nggunakake produk trifecta saka Litepanels, Sachtler, lan Anton / Bauer - kabeh merk Vitec Production Solutions - kanggo ngrekam rekaman hiu ing ing alam bébas kanggo salah sawijining seri dokumenter alam sing paling populer ing televisi. Zayed nduweni FZ Productions, studio TV lan animasi layanan lengkap sing kerja ing sawetara pameran sing paling dhuwur ing televisi Amerika. Ing persiapan kanggo mangsa 2018 program, sing nyebabake Juli 22, Zayed lan kru rampung papat nuduhake ing lokasi minangka ...

Read More »

Mobile Viewpoint ndadekke produksi langsung lan pangiriman produksi artificial intelligence kanggo IBC 2018

Solusi kontributor isi bakal ditampilake ing studio berita Mobile Viewpoint karo presenter lan komedian Amerika Pep Rosenfeld Alkmaar, Belanda - Mobile Viewpoint, produsen terkemuka ing solusi kontribusi IP, bakal nggawa solusi produksi lan solusi pangiriman urip AI kanggo iki. taun IBC Show. Kanthi penyiaran lan panyedhiya isi sing saiki kepéngin ketemu konten sing urip lan online, Mobile Viewpoint bakal nggunakake studio sing on-stand kanggo nduduhake cara solusi kasebut bisa ngaktifake kontribusi kanthi cepet, biaya-kontribusi kanthi biaya-saka urip langsung liwat pangiriman. AI saiki mbuktekaken niley babagan penyiaran kanthi implementasi praktis sing nangani tantangan sing nyerang ...

Read More »

Quicklink lan Riedel ngumumake kemitraan Skype TX

Quicklink remen ngumumake wiwitan kemitraan sing wis ono karo Riedel kanggo ndhukung solusi Microsoft Skype TX. Minangka bagéan saka kemitraan, Quicklink saiki bakal nyedhiyakake layanan dhukungan kanggo pelanggan Riedel STX-200 Skype TX sing ana. Sawise layanan Sales kayata hotline, ndandani hardware, lan uga bab jaminan kanggo produk Skype STX-200 bakal dikirim menyang Quicklink kanthi efek langsung. Richard Rees, Quicklink CEO nyatakake: "Iki kemitraan tandha wektu sing apik kanggo loro Riedel lan Quicklink. Quicklink sing setya dhukungan lan terus berkembang produk Skype TX lan kemitraan iki ...

Read More »

Object Matrix lan Arvato Systems kanggo ngirim MAM Integrasi menyang Storage / MatrixStore

New Partnership diumumake • MatrixStore saka Object Matrix digabungake nang VMPS saka Arvato Systems • Perusahaan entuk manfaat saka alian kerja kolaborasi otomatis, pribadi lan hibrida ing awan • Pelanggan bisa monetise isi lan dadi luwih kompetitif (Arvato Systems) Gütersloh / Cologne / Cardiff - Object Matrix lan Arvato Systems wis ngumumake menawa solusi matrix obyek MatrixStore, pemenang penghargaan, solusi maya obahing maya lan hibrida fokus media saka Object Matrix saiki digabungake kanthi Arvato Systems Video Management Production Suite (VPMS). MatrixStore wis diintegrasi kanthi lengkap karo platform Vidispine kanthi otomatis ngaktifake, manajemen media lan arsip ...

Read More »

Film MTI Mungkasi Musim Papat "The Affair"

Senior Colorist Tanner Buschman kolaborasi karo Cinematographer Steven Fierberg ing musim kaping papat drama pamenang Showtime. HOLLYWOOD-Saiki ing musim kaping papat, drama Showtime The Affair wis menangaké pangritik para kritikus lan basis peminat sing diturunake liwat eksplorasi sing ngenani romansa extramarital antara novelis Noah Solloway (Dominic West) lan pelayan Alison Lockhart (Ruth Wilson). Pemenang telung Golden Globe Awards, acara iki nyebabake kisah sing diwenehake karo sensualitas lan misteri, lan ndadekake pilihan kanthi gaya kandel nyritakake critane, lan kerep nyengkuyung, perspektif karakter utamane. Ing juxtapositions saka ...

Read More »

CRAS nglaksanakake Seminar Pendidikan kanggo Asosiasi Pendidikan Teknis Karir Arizona Sajrone Konferensi Panas 2018

Tucson, Ariz., Juli 19, 2018 - The Conservatory of Recording Arts & Sciences (CRAS), lembaga perdana kanggo pendidikan teknik audio, bangga ngumumake sing wis bubar akeh sesi pendidikan kanggo Asosiasi Pendidikan Teknis Karir Arizona sajrone Konferensi Musim Panas 43rd XAUMXrd 2018, dianakake ing Westin La Paloma Resort & Loews Ventana Canyon Resort ing Tucson, Ariz. 13-18 Juli. "Misi Departemen Pendidikan lan Pelatihan Departemen Pendidikan (ADE) Departemen Pendidikan Arizona (CTE) nyiyapake siswa Arizona kanggo sukses kerja lan pembelajaran terus-terusan," terang Robert Waller, M.Ed., Program Spesialis kanggo ...

Read More »

Derby's Ryan Balas Launches "TheFoodPornHub.com"

Derby's Ryan Balas Launches "TheFoodPornHub.com" Video komunitas didhususake kanggo seni seksi fotografi pangan. New York City- Filmmaker Ryan lan Alec Balas wis ngluncuraké pertunjukan pisanan kang didadekake panganan minangka bioskop. Mlaku kanthi jeneng asik TheFoodPornHub, situs anyar iki mengeti kesenengan sensual lan kesadharan visual seni kuliner. Ora ana video masak pedestrian utawa review restoran-restoran trendi ing kene. Luwih saka kuwi, situs iki nyawiji karo masakan sing apik, sing disorot lan difoto sing dirancang kanggo ngirim panganan dadi paroxisma ekstase. Ryan Balas, sing ngarahake iklan sing gegandhengan karo panganan derby liwat Derby, ...

Read More »

Stephen Arnold Music Refreshes China Global Television Network (CGTN) Kanthi New Sonic Branding

Dallas, TX - Lima jaringan internasional Global China Network Television (CGTN), sing nyekel luwih saka siji milyar wong ing saindhenging donya, duwe brand new sonic sing dianyari Stephen Arnold Music, sing bali menyang jaringan sawise ngluncurake merek sonic khusus ing 2015 . Nggabungake maneh karo desain perusahaan Flint Skallen, Stephen Arnold Music ngasilake paket ekstensif tema tampil anyar lan musik promo kanggo limang saluran internasional CGTN: CGTN Inggris, Perancis (Afrika), Spanyol, Rusia lan Arab. Bareng, perusahaan kasebut nggawe grafis lan musik sing anyar kanggo nggampangake saluran digital lan aksesibilitas digital sing tambah akeh. Nglumpukake ...

Read More »

Stirlitz Media Ngasilake Solusi Perangkat Lunak Logging Anyar kanthi kuat kanggo BBC Skotlandia

Perangkat lunak ngangkut barang sawise-siaran / kepesthian sing dirancang khusus kanggo kemudahan pangguna dening para panganggone non-teknis lan insinyur sing padha mbuktekaken dadi tambahan ing infrastruktur produksi ing studio sing dioperasikake dening BBC Skotlandia. Stirlitz Media Logger (SML) Stirlitz Media wis diinstal sajrone panyebaran telung saluran HD: BBC One Scotland, BBC Two Scotland lan layanan basa Gaelic BBC ALBA. Kawicaksanan, keterjangkep lan kesederhanaan operasi minangka syarat utami nalika ngganti sistem logging sing wis ana ing pungkasan urip. Kanggo panyiar kayata BBC Skotlandia, sistem penebangan sing kuat ...

Read More »

15,000 Transmisi Tanpa Flawless Dikirim dening LiveU ing FIFA World Cup ™ ing Rusia

LiveU ngetokaké tokoh siaran langsung nalika FIFA World Cup ™ ing Rusia karo 485 situs sing digunakake dening pelanggan saka negara 40. Nomer wis kaping pindho, lan malah tambah ping telu, wiwit 2014 FIFA World Cup ™ - kalebu liwat jam 15,000 siaran langsung, liwat 30,000 live live lan 36TB live transmission - kanthi solusi LU600 4K HEVC LiveU ngaktifake para pelanggan siaran luwih jam karo data kurang . Pelanggan nggunakake LiveU kanggo ngetutke tim, wawancara pemain lan pembuangan, lan njupuk atmosfer kanthi feed urip saben dinane. LiveU bisa nyedhiyakake pelanggan nganggo bandwidth guarantees ...

Read More »

Tim Organisasi Terbaik Nduwe Kepribadian Lengkap

"Aku butuh tangan saiki. Aku ngerti dheweke enom, nanging dheweke sinau cepet. "- Leon, Leon:" Profesional, "Gaumot, 1994 Aku tresna karo cara wong profil generasi mudha - padha keset, ora seneng, ora ambisi perusahaan / produk sampeyan, ora ngurmati wewenang / hierarki / rantai perintah, ora duwe pitulungan, njaluk cepet kepuasan / kepuasan cepet lan nyurung ekonomi lan donya langsung menyang neraka! Cukup nyatakake; wong-wong mau ora ngerti apa-apa, ora ngerti apa-apa, ora sopan, ora sopan, ora sopan lan ora ngerti apa-apa. Wong tuwané wong tuwané kandha yèn babagan wong-wong mau, wong tuwané kandha yèn babagan kowé, sampeyan ngandhani babagan ...

Read More »

Cooke S7 / i Full Frame Plus Lens Choice Pilihan Showcase Sony VENICE CineAlta Camera and Crystal LED Display System at NAB Press Event

Kanthi sawijine kabar sadurunge, lan ora ditetepake ketat, sinematografer Gianluca Bertone saka Bertone Visuals ing El Segundo, CA kudu ngetokake produksi aerial ing wayah wengi sing bakal nuduhake sistem kamera VENICE CineAlta anyar - uga Sistem Tampilan LED Crystal - ing acara penet NAB Sony sawise patang sasi. Lumayan misi telung wengi kanggo Sony, Bertone ditugasake kanggo njupuk rekaman sing paling apik ing 6K, supaya Sony bisa nampilake gambar paling apik saka kamera sinema digital sing bisa dimodifikasi f / 15 lan ing 10-bit HDR 440- inch lebar ...

Read More »

PrimeTime Engineers LED Broadcast Studio Lights With Coolive Passive

DALLAS - PrimeTime Lighting Systems nggawé lan mbangun lampu studio siaran LED kanggo ngadhepi panggunaan komersial abot ing dawa. Perusahaan iki nduweni filosofi "ora kompromi, ora trabasan" kanggo njawab permintaan industri siaran luminaire sing lumayan dhuwur. PrimeTime terus berinovasi ing industri pencahayaan studio siaran kanthi keahlian rekayasa lan kualitas lampu LED sing unggul: Silent, cooling passive - Insinyur PrimeTime lampu LED dengan cooling inovatif. Ora ana penggemar, ora ana gangguan, ora geter. Teknik unggul lan mbangun-kualitas - PrimeTime nawakake garansi FIVE-YEAR bumper-to-bump. Layanan pelanggan PrimeTime-leading industry. Dirancang lan diprodhuksi ing Amerika Serikat. PrimeTime nggedhekake seri MSLED ...

Read More »

Wisycom Ngembari Dunia Kanthi DP Nicholas Donnelly

WASHINGTON, DC, JULY 18, 2018 - Dikawruhi ing industri kanggo karyane babagan dokumenter lan medhia acara-acara televisi, pengalaman Nicholas Donnelly minangka cinematographer uga menehi dheweke kemampuan kanggo ngenali prodhuk audio paling apik sing cocog karo persyaratane shoots. DP wis suwe diarani Wisycom, perancang lan pembangun solusi RF sing paling canggih, kanggo kebutuhan ENG lan produksi. Termasuk ing Arsenal Donnelly yaiku perusahaan MTP40S Bodypack Transmitters perusahaan lan MCR42S lan MPR30-ENG Broadcast and Film Receivers, kang migunakake loro ing lokasi lan on-set. "Taun kepungkur, aku duwe peralatan Wisycom karo ...

Read More »

IBC 2018: TVU Networks MediaMind Platform menehi ngedongkrak turbo AI carane operator ngundhuh, Nggawe lan nuduhake video langsung

Platform otomatis AI ngasilake metadata generasi sabanjure mrodhuksi, produksi lan distribusi kanggo isi video BARCELONA - Juli 17, 2018 - TVU Jaringan, pimpinan teknologi lan inovasi global ing solusi video IP urip, saiki ngumumake yen pengunjung marang stand IBC (2. B28) bakal bisa nyelehake solusi video langsung inovatif, kayata TVU MediaMind Platform sing didhukung dening Artificial Intelligence, sing duweni potensi ngganti carane isi bisa diprodhuksi lan dikonsumsi. Inti PlatformMind Platform yaiku mesin workflow sing dikeprofil metadata unik TVU. Nggabungake wicara, obyek lan pangenalan pasuryan wektu nyata karo mesin telusur real-time TVU, para pengguna bisa ...

Read More »

Super Series Boxing World milih Friends MTS kanggo nglawan streaming pembajakan kanggo final Cruiserweight sing bakal teka

Final Piala Dunia Super Series bakal dikamanake dening pemantau konten global MTS 'lan layanan angkut. Birmingham, Inggris - Juli 18 2018 - Teman MTS, spesialis perlindungan konten lan pendapatan, hari iki ngumumake yen wis dipilih dening World Boxing Super Seri kanggo nyedhiyakake keamanan marang pembajakan streaming kanggo Final Cruiserweight sing bakal teka, sing bakal dilakoni ing Moscow ing Juli 21 2018. Said Comosa AG: "Kanthi acara Pay-Per-View (PPV) utama kaya Series Super Boxing World, sampeyan kudu ngecor pencurian isi. We are very proactive in securing our content, and work closely with our broadcast partners to ...

Read More »

TV Trickbox Nyedhiyakake OB Fasilitas kanggo Eden Sesi TV Kanggo Konser Gary Barlow Spektakuler BBC One

Trickbox TV, prodhuk terkemuka kanggo peralatan lan layanan kanggo produksi multi-kamera studio lan lokasi kanggo siaran, produksi video, webcasting lan acara-acara urip, nyedhiyakake sawetara layanan siaran luar kanggo Eden Sessions TV kanggo konser Gary Barlow. Pertunjukan kasebut dianakake musim panas acara Eden Live, sing dicathet ing 6th Juni lan disiarake ing BBC One ing Jumat 13th Juli. Iki minangka taun kaloro sing sabanjuré sing Trickbox nyedhiyakake Eden Sessions kanthi persiyapan multi-kamera. Taun iki produksi siaran njaba uga ditambahi, kit sing diwenehake dening Trickbox kalebu ...

Read More »

Daftar Insight TV Wewenang Distribusi Mayor karo KPN Belanda Telco

Insight tv, penyiar UHD lan produser asal UHD HDR sing ndhuweni konten olah raga, hiburan, lan gaya urip, wis ngumumake yen wis nandatangani perjanjian distribusi karo operator telekomunikasi Landa KPN. Perjanjian bakal ngidini pemirsa ing Nederland nonton layanan Insight tv unik, berkualitas tinggi 4K UHD HDR lan HD liwat layanan IPTV populer KPN. KPN nyedhiyakake maneka layanan sing nyedhiyakake paket 4K UHD lan HD sing cocog karo syarat para pelanggan. Paket 4K UHD kasedhiya liwat panampa TV 4K UHD sing menang. Pelanggan KPN bakal bisa ...

Read More »
8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
27.4KPosts