TRENDING NOW:

News

IMT Vislink Ditampa Order $ 360,000 kanggo NewStream Mobile Broadcast Transmission Solution saka Stasiun Televisi US

SARASOTA, FL, OCTOBER 23, 2017 - xG Technology, Inc. (Nasdaq: XGTI, XGTIW), panyedhiya solusi video nirkabel kanggo siaran, penegakan hukum lan pasar pertahanan, lan pribadi jaringan broadband seluler kanggo komunikasi kritis, ngumumake yen bisnis IMT Vislink wis nampa pesenan $ 360,000 saka stasiun televisi AS sing penting kanggo solusi transmisi siaran seluler NewStream sing komprehensif. NewStream minangka sistem transmisi seluler multi-mode sing ndadekake ngumpulake lan ngirim berita urip lan acara kanthi pengalaman apik. NewStream nggabungake teknologi warta gelombang mikro, satelit lan seluler menyang sasis unit 2-rack, kanthi ngarep gampang digunakake ...

Read More »

Dennis Doros Kapilih Presiden AMIA

The Association of Moving Image Archivists (AMIA) ngumumake yen Dennis Doros, co-pemilik saka Milestone Films, wis kapilih dadi presiden asosiasi internasional dening anggota AMIA. Doros bakal dilantik dadi kantor ing Konferènsi AMIA taunan ing New Orleans (Nov. 29 - Dec. 2), nalika bakal miwiti mangsa rong taun. Panjenenganipun nggantos Andrea Kalas, ingkang sampun mimpin organisasi kasebut ing wekdal kalih taun kepungkur. Anggota AMIA uga milih telung direktur anyar kanggo Dewan Gubernur: Casey Davis Kaufman, manajer proyek senior kanggo Pustaka lan Arsip Media WGBH lan manajer proyek kanggo Arsip Amerika ...

Read More »
S7H

Ikan ngenalake Line of Monitors Anyar Saga

HOUSTON, Texas, (Oktober 23, 2017) - Ikan International Corp (Ikan) ngumumake peluncuran garis Saga monitor 3G-SDI / HDMI. Inspirasi dening Saga, dewi sejarah lan crita, garis pemantau Ikan Saga nyobi mbantu para pembuat film nyritakake critane. Produk pisanan ing baris Saga yaiku S7H, 7 "monitor kamera dhuwur ing kamera, sing dirancang dadi terjangkau, ramping, lan entheng. S7H nduweni fitur kayata warna palsu, pucuk, lan histogram. Ndhukung piring baterei ganda lan dilengkapi karo piring baterei 2 Canon E6, nanging uga kompatibel karo kabeh baterei BP5 ...

Read More »

Belar Updates AM Modulasi Monitor kanggo HD Radio lan MDCL Systems

Pionir pemantau RF nambah panyimpenan low-pass kanggo ngurangi campur tangan karo bacaan lan kualitas sinyal antara modulasi AM standar lan digital West Chester, PA, Oktober 23, 2017 - Belar Electronics ngumumake inovasi paling anyar kanggo modulasi AM analog lan digital, minangka pemantauan RF Pioneer nganyari sistem warisan AMMA-2 kanggo operasi luwih efisien ing sistem HD Radio lan MDCL. The Belar AMMA-2 yaiku monitor modulasi AM sing dikepung mikroprosesor, sing ngukur lan nganalisa modulasi lan tingkat modulasi positif lan negatif. AMMA-2 wiwitane didisain kanggo Voice of America (VOA) kanggo ndhukung pemancar gelombang sing dhuwur-daya sing mrodhuksi Modulasi-Dependen ...

Read More »

DPA Microphones Names Jewel Kusek minangka General Manager

LONGMONT, CO, OCTOBER 23, 2017 - DPA Microphones, produsen profesional Profesional Audio Denmark sing unggul ing solusi mikro kondenser sing berkualitas tinggi kanggo aplikasi profesional, kanthi seneng ngumumake yen Jewel Kusek wis gabung karo tim DPA ing Amerika Serikat minangka General Manager DPA Microphones, Inc. "Aku seneng banget kanggo nggawa pengalaman sadurungé menyang kulawarga Microphones DPA," pangandikane Kusek. "DPA minangka perusahaan sing paling dihormati lan aku seneng bisa nggarap tim ing cabang operasi AS." Ing peran anyar dheweke, Kusek bakal tanggung jawab kepemimpinan financial strategis DPA. Kusek bakal ngawasi ...

Read More »
Streaming Media 100 Logo

Magewell Dijenengi 2017 Streaming Media 100 Dhaftar Inovator Online

* Pangembang saka piranti antarmuka video sing diarani Highly acclaimed kanggo taun lurus kaping pindho minangka salah sawijining perusahaan paling penting ing industri Oktober 23, 2017 - Nanjing, China: Kanggo taun kapindho, Magewell wis diajeni minangka salah sawijining Streaming Media 100, Daftar tahunan majalah Streaming Media saka "perusahaan 100 sing paling penting ing video online." Dipilih saka akeh panyedhiya industri 1000 dening panel ahli media streaming 10, 2017 Streaming Media 100 nyoroti panyedhiya teknologi lan panyedhiya layanan sing paling inovatif nyambut gawe ing video online dina iki lan mimpin pasar menyang ...

Read More »

INSIGHT TV ngumumake US First 4K UHD Launch ing Layer3 TV

INSIGHT TV, sing paling gedhé penyiar UHD lan produser asal UHD HDR isi olahraga aksi, hiburan, lan gaya urip, saiki ngumumake masalah distribusi utama karo perusahaan kabel US generasi sabanjuré Layer3 TV. Iki menehi hasil distribusi 4K UHD pisanan sing INSIGHT TV wis mlebu ing Amerika Serikat. Persetujuan kuwi tegese INSIGHT TV saiki kasedhiya kanggo pelanggan TV Layer3 ing saluran 115 ing Denver, Chicago, Washington, DC, Los Angeles, lan Dallas ing 4K UHD, ngetokake karo profil dhuwur kayata King of the Hammers, Life of Cards Rahasia Brain. "Layer3 TV ...

Read More »

Quicklink TX Quad ndadekke penggemar lan jangkoan lomba bareng kanggo 24 Hours Le Mans

24 Jam lomba mobil Le Mans yaiku balap mobil olahraga paling aktif ing donya ing balap ketahanan. Acara kasebut minangka salah sawijining balapan mobil paling bergengsi ing donya wiwit Juni 17-18 ing Le Mans, Prancis. Ing 2016, jangkoan Le Mans dipirsani dening liwat pemirsa TV 90 yuta lan pikantuk jam 4,500 jangkoan TV ing 2016. Departemen Sirkuit Digital des 24 Heures nggunakke Quicklink TX Quad saklawasé acara kanggo streaming langsung menyang jam 24 Jam Le Mans Facebook lan situs web. ...

Read More »

LinkedIn Learning upgrades with Rohde & Schwarz VENICE 4K and HD / SD video servers; LinkedIn Proper nggarap VENICE kanggo ingest lan playout

Columbia, Md. - Kanggo luwih saka 20 taun, LinkedIn Learning (mbiyen dikenal minangka Lynda.com) wis ngasilake ribuan jam tutorial video kanthi resolusi tinggi kanggo luwih saka program 7,000 kanggo bisnis, perangkat lunak, teknologi lan kemampuan kreatif. Kanggo ngalang-alangi panyuwunan terus-terusan, produser karo tim Produksi Live Action Production ngerti yen perlu kanggo ningkatake lan ngupgrade alur kerja kanggo ngrekam lan ndhistribusake jumlah konten sing akeh banget ing 4K lan HD video. Padha milih platform R & S VENICE 4K lan VENICE 2U kanggo nyekel lan nyepetake pemrograman instruksional jaringan menyang SAN internal ...

Read More »

Frame.io lan Pond5 Gabung Pasukan kanggo Sederhana Review lan Kolaborasi kanggo Stock Media

New York City, NY - Oktober 18, 2017 - Frame.io, platform manajemen workflow kanggo tim video, lan Pond5, pasar paling gedhé ing donya kanggo royalty-free HD, video 4K lan aset media sing sugih, integrasi antarane platform Frame.io lan pasar Pond5. Minangka asil saka kemitraan iki, profesional video bisa langsung menyang pasar Pond5 ing Frame.io lan ngirim klip video langsung saka Pond5, kanthi cepet nelusuri pilihan, persetujuan lan proses distribusi. "Loro-lorone Pond5 lan Frame.io wis dadi indispensable kanggo para profesional video, lan kemitraan kita ndadekake isi-leading industri sing gampang kasedhiya nalika streamlining proses review lan persetujuan," jarene Emery ...

Read More »

Yospace Umumake Dhukungan Teknologi Pasang Dynamic Ad kanggo Platform Pengolahan Media VOS ™ Harmonic

Stokees-upon-Thames, UK - 20th Oktober 2017 Yospace ngumumake dhukungan saka panyedhiya Dynamic Ad ing server kanggo solusi-solusi VOS ™ Harmonic, kalebu platform pangolahan media VOS Cloud, layanan sing dikelola VOS 360, prosesor media canggih Electra ™ X2 lan Electra XVM virtualized prosesor media. Dhukungan iki bakal nyepetake wektu kanggo pasar kanggo siaran anyar lan panyedhiya OTT sing pengin mbayangake lepenane. Yospace minangka panyedhiya layanan panyedhiya Dynamic Ad ing server. Teknologi iki ngidini penyiar menyang iklan pangiriman antarane urip lan VOD OTT lepen. Katrangan lan seamlessness saka iklan jahitan cocok sing televisi lan iklan bisa digawe liyane ...

Read More »

Luwih, Masang Content Drives Dikarepake Kanggo Luwih, Layanan Cepet

"Transportasi iku bisnis sing tepat." - Frank Martin, "Transporter," Eurocard, 2002 "Jeezz, bab iki alon!" Anakku ngeluh babagan ngundhuh pameran TV saka Hulu. Sampeyan njupuk babagan detik 10 sadurunge wiwit streaming. Aku nyolong ilatku lan ora gelem muni, "Apa sampeyan wis dadi angel? Aku bisa ngelingi ... "Aku ngelingake dhewe yen comScore bubar kacarita yen iklan online duwe detik 5-6 dadi efektif karo millennials; lan dheweke durung milenium, supaya wektu iki mbokmenawa kurang. Vint Cerf, salah sawijining leluhure Internet, ...

Read More »

Sonnet Launches Thunderbolt 3 kanggo Dual HDMI 2.0 Adaptor kanggo Mac® lan Windows® Computers

IRVINE, Calif. - Oct. 19, 2017 - Sonnet Technologies saiki ngumumake produk Thunderbolt ™ 3, Thunderbolt 3 kanggo Dual HDMI ™ 2.0 Adapter. Piranti sing nganggo bis sing bis gampang nyatakake pangguna kanggo nyambungake nganti loro monitor 4K Ultra-High Definition (UHD) HDMI karo mung siji port Thunderbolt 3 ing komputer. Akeh pengguna komputer desktop seneng nyiapake tampilan ganda: kanthi papan layar sing ditambahake, jendhela utama bisa dikembangake kanggo ngisi layar siji, nalika bar alat lan palette, uga aplikasi liyane, ngisi layar kapindho. Kanthi Sonnet Thunderbolt 3 kanggo Dual HDMI 2.0 Adaptor dipasang ing, kedhaftar notebook lan kabeh-ing-siji ...

Read More »

dotstudioPRO mbikak Dhukungan Teknologi kanggo Seri Web SPIRAL kanggo Timer-Podcast Streaming Isi ing Situs web lan Nggawe Kesempatan Monetization

BURBANK, CA, OCTOBER 19, 2017 - dotstudioPRO, platform video online sing langsung ngirim video streaming menyang multi-platform, ngumumake hosting lan panyebaran SPIRAL seri web sing ngidini modhasar distribusi lan nggawe kesempatan monetisasi liwat iklan. Liwat distribusi dhéwé lan kemampuan kanggo nglacak analytics, ora kasedhiya ing platform liya, SPIRAL nduweni kapasitas kanggo ngidini tingkat CPM sing luwih dhuwur. Dukungan teknologi kicked-off ing September 6th karo SPIRAL ngisor jadwal rilis mingguan karo twist. Pamirso bisa mbukak kunci episode sabanjure SPIRAL langsung adhedhasar pitunjuk ing crita, nggawe akeh chatter ing ...

Read More »

Global Church Hillsong Nyengkuyung HVS-2000 Video Switcher FOR-A Kanggo Produksi Worship Services & Conferences

Cypress, CA - Diadegaké ing Sydney, Australia, ing 1983, Gréja Hillsong minangka organisasi ibadah Kristen kontemporer sing wis ngetokaké pasamuwan-pasamuwan ing sawetara kutha sing paling berpengaruh ing saindhenging donya. Kanthi lokasi ing negara-negara 19 lan ing lima bawana, panggenan universitas Hillsong nyedhaki 100,000 saben minggu. Gereja global populer wis nyengkuyung pamuter video HVS-2000 FOR-A® kanggo layanan mingguan ing Los Angeles, California, lan Cape Town, Afrika Kidul, lokasi, uga kanggo produksi konferensi sing dianakake ing saindhenging Amerika Negara. Hillsong pisanan dikenalaké kanggo peralatan FOR-A nalika nggarap perusahaan produksi video Custom Media ...

Read More »

Weber Shandwick Memilih Facilis TerraBlock kanggo Cutting Edge 4K, VR / 360 Workflows

HEPSON, MA (Oktober 19th, 2017) - Facilis, panyedhiya internasional panyedhiya solusi panyimpenan biaya sing efektif lan dhuwur kanggo jaringan produksi kolaboratif, ngumumake yen kantor Weber Shandwick ing Boston nggunakake panyimpenan Facilis TerraBlock kanggo 4K lan VR / 360 workflows. Bagéan saka Interpublic Group, Weber Shandwick minangka agensi komunikasi global sing utama ing kutha-kutha 79 ing negara-negara 34, kanthi jaringan ngluwihi kutha-kutha 127 ing negara-negara 81. Tim beragam ahli strategi, analis, produser, desainer, pengembang lan aktivator kampanye wis menangaké penghargaan sing paling bergengsi ing donya kanggo pendekatan inovatif, kreatif lan karya sing efektif. ...

Read More »

Saka Social Media Captioning menyang Machine Learning ing QC: Telestream Ndadekne Sange Sesi Topik Cutting Edge ing SMPTE 2017

Nevada City, California, Oktober 19th, 2017-Ekspedisi saka Telestream, panyedhiya piranti digital media lan solusi workflow, bakal nemtokake pamicara ing teknik-teknik anyar kanggo njamin kualitas lan efisiensi ing alur kerja media modern ing konferensi SMPTE taun iki. Telestream lan mitra industri bakal fokus ing otomatisasi penciptaan aset digital lan proses QC, lan ngrembug praktik sing paling apik kanggo katrangan lan subtitle isi media sosial. Telestream uga nampilake solusi streaming, automasi lan QC paling anyar ing stan #208. Ing stan Telestream, Lightspeed Live Stream lan Capture for enterprise streaming, processing, and distribution bakal ...

Read More »

ISO / IEC mutusake standar SMPTE Archive eXchange Format (AXF)

WHITE PLAINS, NY - Oct. 19, 2017 - SMPTE®, organisasi sing standar sing ndhukung abad kedadeyan ing teknologi hiburan lan para anggota sing nyakup globe, saiki ngumumake yen Archive eXchange Format (AXF), diterbitake ing 2014 dening Masyarakat, wis diratifikasi dening ISO / IEC lan bakal dipublikasikan sacara resmi minangka International Standard ISO / IEC 12034-1 dalam minggu-minggu mendatang. Kontèn file IT-centric sing bisa encapsulate sembarang nomer lan sembarang jinis file ing paket kanthi lengkap lan poto-describing, AXF ndhukung interoperability antarane beda panyimpenan isi sistem. Format njamin kasedhiyan jangka panjang, ora ketompo carane panyimpenan ...

Read More »
8.4KFollowers
3.1Kpelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
20.8KPosts