TRENDING NOW:

NAB Show LIVE Promo

News

Layanan streaming lan Olimpiade Highlights Trends Trends

"Ing bocah cilik sampeyan ora tau nggabung karo wong wadon dheweke ora bisa dadi." - Red Queen, "Resident Evil: Bab Final," ACTRA, 2016 Sanajan sampeyan nglakoni bagian sampeyan, ndeleng TV. Forrester's Jim Nail mentas kacarita yen rating ing ndhuwur nuduhake wis nyuda rata-rata 25 persen liwat limang taun kepungkur. Malah NBC nglapurake yen pameran TV Olimpiade Musim Dingin taun iki mudhun enem persen, dibandhingake karo jumlah pamirsa sing ndeleng saka 2014. Kita kudu nggoleki angka bruto kanggo nerangake downturn sing katon. Rasionalisasi ...

Read More »

Digital Nirwana kanggo Pameran Produk & Layanan Manajemen Inovatif Media ing 2018 NAB Show

Fremont, CA - Digital Nirvana bakal nampilake produk lan layanan manajemen media ing 2018 NAB Show sing bakal teka, wiwit April 9-12 ing Las Vegas Convention Center (LVCC). Antarane layanan sing bakal ditampilake ing Booth NAB Digital Digital Nirvana yaiku sinkronisasi caption generasi awan lan video logging. Fitur produk kayata CART / TS Transport Stream Analisa lan Replay lan Monitor IQ 5.2 uga dadi area kunci ing Booth Digital Nirvana (#SU10121). Layanan digital Nirvana nyedhiyakake alur kerja otomatis sing digabung kanggo captioning, subtitle, sinkronisasi caption, logging video, lan metadata. Sawijining Media Manajemen ...

Read More »

Pac-12 Network's Michael Harabin ditunjuk presiden Gearhouse Broadcast USA

Spesialis media operasional lan teknis kanggo ngembangake strategi pertumbuhan ambisius ing Amerika Utara • Gearhouse Broadcast USA nunjuk senior eksekutif Michael Harabin minangka presiden • Fokus ing akselerasi pertumbuhan bisnis Gearhouse Broadcast ing Amerika Utara • Former Pac-12 Networks VP uga kerja ing Tennis Channel, Italia penyiar negara RAI Corporation, DIRECTV lan NBC Gearhouse Broadcast USA, pemasok sarana teknis, kru lan layanan sing digunakake kanggo nggayuh isi sing paling mirsani ing donya, wis milih Michael Harabin minangka presiden. Harabin nggabungake Pac-12 Networks, ing ngendi dheweke wis kerja suwene nem taun, paling anyar dadi VP Production Operations. ...

Read More »

New One Shot Music Video saka Scott Bradlee's Postmodern Jukebox Ditangkap karo URSA Mini Pro

Fremantle, CA - February 23, 2018 - Blackmagic Design ngumumake yen DP Clint Byrne nembak video musik kanggo Postmodern Jukebox's "Do not Stop Believin" rendition nggunakake Blackmagic URSA Mini Pro kamera film digital lan Video Assist 4K monitor lan recorder. Byrne ngrebut kabeh video musik ing salah siji sing ditembak, ngiringi para musisi ing saubengé omah sing rame kaya pesta sing dikubengi. Scott Bradlee's Postmodern Jukebox (PMJ) iku sawijining musik puteran sing ndadekake musik pop ing mesin wektu, ngolah musik modern lan hits klasik ing macem-macem jinis vintage. Originally didegaké déning pianis Scott Bradlee ing New York City, ...

Read More »

BoxCast Partners karo 1SourceVideo kanggo Extend BoxCast Live Streaming Platform menyang Pasar Global Anyar

1SourceVideo Partnership minangka Kunci Ngembangaken Global Reach BoxCast, Nggawe Pengalaman Streaming New Anyar menyang Pasar Multiple BoxCast (www.boxcast.com) saiki ngumumake wis partnered karo 1SourceVideo (www.1sourcevideo.com) kanggo ngembangake jangkah BoxCast dadi streaming live global anyar lan pasar produksi video. Ngenalaken ing industri amarga kepakaran ngasilake kualitas, produksi siaran komprehensif, produksi pasca produksi lan live streaming video, latihan lan sumber daya dhukungan, 1SourceVideo nggerakake jaringan pengecer global kanggo ngirim BoxCast Live Streaming Platform menyang organisasi sing pengin kapitalisasi ing live fenomena streaming. Ditemukake ing 1996, 1SourceVideo adhedhasar Hazlet, ...

Read More »

ATEME ENABLES WINTER GAMES TRANSMISION OF INDUSTRY FIRST NEXT GEN TV BROADCAST

ATEME wis ngumumake yen WRAL-TV, NBC Universal lan NAB wis milih solusi kompresi TITAN kanggo mbiyantu nduduhake demonstrasi publik pisanan saka standar televisi siaran ATSC 3.0. Mitra penyiaran lan teknologi nyambut damel sajrone acara Winter Games saka PyeongChang menyang pamirsa ing acara ing North Carolina State University, ing video ultra high definition 4K. Nandakake siaran paling anyar saka format Dolby AC4 sing anyar, transmisi kasebut nggunakake teknologi LDM (Lapisan Divisi Multiplexing) lan aplikasi interaktif anyar kanggo ningkatake pengalaman TV kanggo pemirsa. "Transmisi iki minangka demonstrasi gedhe saka ...

Read More »

MX1 Transmits News Feed kanggo Broadcasters Ing saindhenging donya

Feb. 22, 2018 - MX1, panyedhiya layanan global ing layanan media, ngumumake yen agensi berita global, Agence France-Presse (AFP), nggunakake layanan MX1 360 kanthi cepet, kanggo mbalekake kanthi aman feed berita kanggo penyiar lan penerbit ing saindenging jagad. Miturut nyandhingake MX1 360 lan model pangiriman IP sing aman, AFP wis ngilangi kemacetan sing signifikan ing operasiné, sangkan para pelanggané ing saindhenging donya bisa ngakses konten kanthi luwih gampang liwat portal branded sing didhukung ing platform layanan awan. "Sadurunge MX1 360, kita tetep feed satelit siji kanggo distribusi video urip, sing ora becik skenario ...

Read More »

Global Technology Group kanggo Bukak Layanan Streaming OTT Powered by SaaS Solutions Saka Harmonic lan Viaccess-Orca

SAN JOSE, California, lan PARIS - Feb. 22, 2018 - Harmonik (NASDAQ: HLIT), pimpinan donya ing solusi pangiriman video OTT, lan Viaccess-Orca, pimpinan global nyediakake platform OTT lan TV, Solusi, announced today that Global Technology Group, operator telekomunikasi utama ing Myanmar, ngetokake layanan OTT diarani La La Kyi powered by VOS ™ 360 processing media Harmonic's SaaS lan platform TV berbasis Cloud TV Viaccess-Orca. Dirancang kanggo nyepetake wektu kanggo pasar kanggo layanan OTT, solusi layanan TV berbasis cloud-based, sing bisa digabungake Global Technology Group kanggo ngirim ...

Read More »

Interra Systems ing 2018 NAB Show- Booth SU7605

Interra SystemsInterra Systems2018 NAB Show Exhibitor PreviewApril 9-12 Las Vegas Interra Systems at 2018 NAB Show- Booth SU7605 Global OTT video bathi bakal soar $ 83 milyar ing 2022, miturut laporan paling anyar saka Riset & Pasar. Minangka panyedhiya layanan grapple karo ganti produksi video lan pendekatan pangiriman, partnering karo pimpinan industri kanthi rekaman trek sing kuat ing inovasi lan kepuasan pelanggan kritis. Ing 2018 NAB Show, Interra Systems bakal nduduhake cara iki ngewangi panyedhiya layanan ngirim isi urip lan video sing ono ing kualitas kanthi kualitas apik ing saben layar kanthi cara sing paling efisien lan efektif biaya. Ngluwihi sawijining ...

Read More »

Miller Sambut Sales Manager Regional Tenggara Amerika Serikat

Miller Tripods Ltd, pimpinan prodhuksi solusi inovatif kamera, ngumumake yen Phillip Kaplan wis dijenengi Manager Sales Daerah Tenggara kanggo AS. Ing peran anyar, Kaplan bakal nyayangke lan ningkatake Miller's jaringan distribusi lan basis pelanggan ing tlatahnya. "Pengalaman Phil ing babagan sales lan negosiasi skills minangka panuku, gabungke kanggo mbentuk aset sing penting kanggo tim," ujare Gus Harilaou, Presiden Amerika, Miller Camera Support, LLC. "Kita wis nemokake match gedhe kanggo perusahaan. Pengetahuan Phil babagan pasar bakal mbiyantu Miller ...

Read More »

Cox Connecticut Public Access Drives TV Komunitas Terusake karo HITACHI HDTV Cameras

PATV 15 nambahake kamera Z-HD6000 kanggo pameran studio sing berkualitas, nggerakake Z-HD5000 kanggo truk seluler anyar kanggo ngangkat produksi Woodbury, NY, 22 2018, 15 - Berkomitmen kanggo nyedhiyakake fasilitas lan sumber paling apik sing nguatake prodhuser TV komunitas, Cox Communications 'Connecticut Akses Kanal Publik 15 ("PATV 6000") ngupaya nggoleki anggaran kanthi piranti dhuwur, dhuwur-tahan. Sawise nampilake rencana upgrade limang tahun HD sing ngluwihi telung fasilitas studio lan kendaraan produksi seluler, saluran kasebut bubar nambahake telung studio lan studio produksi Z-HD5000 saka Hitachi Kokusai Electric America, Ltd. (Hitachi Kokusai) HITACHI Z-HDXNUMX ...

Read More »

COLORFRONT PREVIEWS 'MUST-HAVE' ANALYZER HDR IMAGE AT 2018 HPA TECH RETREAT

Colorfront (www.colorfront.com), Akademi, Emmy lan HPA Award sing nguripake kinerja dhuwur, dina-set dailies lan transcoding sistem kanggo gerakan gambar, siaran, OTT lan iklan, pratinjau sawijining biaya-efektif, sabanjuré- generasi Colorfront HDR Image Analyzer ing Inovasi Zona HPA Tech Retreat, Palm Springs, saka 19-23 Februari, 2018. Perangkat lunak Colorfront HDR Image Analyzer kasedhiya solusi lengkap kanggo analisis efektif standar HDR - kalebu HLG (Hibrida Log-Gamma), PQ (Perceptual Quantizer) lan Rec.2020 - ing isi 4K / UHD. Menjalankan ing komoditas hardware, Colorfront HDR Image Analyzer nyedhiyakake alat anyar sing kuat lan ngilangi kabutuhan kanggo ...

Read More »

Nggunakake Mikro Studio Kamera 4K, ATEM Television Studio Pro HD kanggo LIMIT Digital Art Battle

Desainer Blackmagic announced today that Japan's PAINT used Micro Studio Camera 22K, ATEM Television Studio Pro HD, MultiView 2018, UltraStudio 4K, Smart Videohub 4 × 4 and Video Assist for an event called 'Digital Digital LIMITS Peperangan. ' Bates Digital Art Battle arupa wangun anyar hiburan ing seni ing ngendi seniman nggambar lukisan ing PC mung ing menit 12. Lukisan-lukisan kasebut adhedhasar tema sing diwiwiti sadurunge perang, lan hakim lan pamirsa nulis surat suara kanggo mutusake pemenang. Iku perang siji-on-siji kanggo saingan kanthi cepet, imajinasi lan kreativitas. Diwiwiti kanthi ...

Read More »

Cinegy ngandhani ya kanggo fleksibel IP, cloud, playout premi, lan kontrol master ing NAB 2018

Cinegy, sing ngembangake lan mrodhuksi teknologi piranti lunak kanggo pangolahan video digital, manajemen aset, kompresi video lan otomatisasi lan pemutaran saiki ngumumake yen bakal ngluncurake bundel solusi Channel-in-the-Cloud ™, kang kalebu pemutaran Cinegy Air PRO lan solusi otomatisasi lan sistem Multiviewer ing Booth SL12116 saka 9-12 April ing Las Vegas. Channel-in-the-Cloud nyedhiyakake automasi, playout, branding, kontrol master, analytics lan weker, kabeh ing salah siji awan siyap siap bayar kanthi rega per jam saben dinane. Saiki kasedhiya ing Amazon Web Services lan Azure Marketplace, nyedhiyakake cara sing sithik banget kanggo njaluk saluran siji utawa kaping saka SD, HD lan / utawa Ultra HD 4K ...

Read More »

Terry Tew Nguatake Investasi ing DPA's Core

Terry Tew Light & Sound Hire, sing paling gedhé supplier UK saka peralatan audio RF menyang pasar siaran, wis ngrambah teknologi DPA anyar dening teknologi penguat DPA dening ngoper kabeh headset DPA liwat menyang kapital d: Fine ™ 4066 kapsul. "Kita tansah seneng banget karo mikrofon kepala DPA swara, nanging teknologi CORE anyar nggawa menyang kualitas audio anyar," ujare perusahaan pendiri Terry Tew. "Range dinamis tansaya gedhe lan ana distorsi umum ing kabeh tingkat. Mikrofon uga ora katon beda, nanging mesthi muni luwih jelas lan ...

Read More »

RASCULAR EMBRACES NEWTEK'S NDI IP PROTOCOL WITH NEW ROUTEMASTER LITE

Rascular, perancang piranti lunak kontrol sistem lan sistem kontrol panel lan sistem manajemen media, wis ngumumake sing wis ngrampungake protokol video-over-IP NDT NewTek, ngakoni pentinge kanggo masa depan transportasi video sing dikompres lan wis ngetokake produk kompatibel pisanane : RouteMaster Lite. RouteMaster Lite bakal nuduhake ing BVE 2018 ing stand DigiBox - M44. Minangka NewTek ngandika, "NewTek NDI minangka standar gratis royalti sing bisa ngleksanakake kanggo nyambungake peralatan video sajrone jaringan." Intine, iku format IP sing dikompresi sing ngidini panggunaan jaringan Ethernet standar. Iku wis cetha yen ana ...

Read More »

Iman Piksel Ngenalke Enhanced Viewer Analytics ing Konvensi Penyiaran Agama Nasional

Atlanta, GA., 20 Februari, 2018 - Piksel Faith, panyedhiya global layanan profesional lan ngatur sing mbantu organisasi basis iman sing mbangun lan ngembangake kehadiran media digital, bakal ngumumake versi analytics panampil sing wis ditingkatake lan lengkap ing Konferensi Nasional Penyiaran Agama (NRB) ing Nashville Tennessee ing Booth 137. Layanan analytics Digital Enterprise, sing wis ana ing uji coba beta karo pelanggan 200 Piksel Iman sajrone nem sasi kepungkur, ngidini pangguna kanggo njelajah sawetara data penampil sing ana hubungane karo stream video. Informasi dilacak babagan dhasar data sensus dhasar ...

Read More »

Cobalt Digital ing 2018 NAB Show

2018 NAB Show Preview Cobalt Digital Booth SL6505 (Lokasi anyar) Cobalt Digital ing 2018 NAB Show Ing lokasi anyar ing Hall Lower South ing 2018 NAB Show, Cobalt Digital bakal nggawe cipratan kanthi akeh entri anyar ing macem-macem produk. Saiki ana 9904-UDX-4K munggah / mudhun / cross-converter kanggo aplikasi produksi lan siaran 4K, lan kanggo flypacks lan desain sistem kompak, ana komputer OG-PC x86 ing kertu openGear. Pabrik produk komprèsi kobalt bakal ngenalake 9992-ENC-4K-HEVC H.265 Streaming Encoder anyar kanthi input 3G-SDI lan 12G-SDI. SAIKI PAKET: 9904-UDX-4K-12G UHD 12G / 3G / HD / SD-SDI Up / Down / Cross-converter Ing 2018 ...

Read More »
8.4KFollowers
3.1Kpelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
23.4KPosts