Wiwitane!

News

Artel Ndadekake Dewan Penasihat Strategis

WESTFORD, Mass. - Aug. 17, 2017 - Artel Video Systems, panyedhiya donya kanthi solusi pangiriman multimedia sing inovatif ing jaman saiki, saiki ngumumake Dewan Penasihat lan nampi Brian Cabeceiras lan Eric Pfaff minangka anggota pisanan. Cabeceiras ndadekke pengalaman kepemimpinan eksekutif taun 36 ngecakup dodolan lan marketing, sistem, strategi, lan teknologi ing industri media lan hiburan. Sadurunge gabung karo Dewan Penasihat Artel, dheweke dadi Chief Strategy Officer kanggo Mbayangno Komunikasi lan Kepala Teknisi Teknologi kanggo Harris Broadcast Communications. Cabeceiras ndadekno kasugihan pengalaman operasional Fortune 500 kanggo Artel saka karir ing ...

Read More »

ENCO Solusi Playing Instan Ngrampungake Tahap ing IBC2017

ClipFire lan HotShot3 nyakup gamut kanggo pangiriman video lan audio klip cepet lan dipercaya ing produksi langsung Southfield, MI, 17, 2017 - Format format-fleksibel, biaya-efektif lan intuisi menyang playout media instan bakal ngarep lan pusat ing perusahaan IBC2017 ngadeg ing Amsterdam taun iki, kanthi demontrasi lengkap saka video ClipFire lan sistem audio HotShot3. Dipunaken ing pungkasan 2016, ClipFire minangka piranti ingkang wonten ing saben piranti ingkang nggadhahi kemampuan ingkang sah kangge playout video instan profesional. Becik dienggo ing studio TV, truk produksi seluler / OB lan kamar kontrol ruangan, ClipFire ndadekke tambahan visual sing menarik kanggo kabar lan action-driven ...

Read More »

Barix Audio liwat Solusi IP Nggawa Live Radio Cosmic Radio menyang KFGM Montana

Pairing encoder Instreamer lan dekoder Exstreamer andal ngirim acara langsung saka studio omah menyang stasiun Radio Komunitas Missoula kanggo radio freeform gratis sing dialami ZURICH, SWITZERLAND, 17 Agustus, 2017 - Ngunggah gaya radio gratis sing unik marang pendengar Radio Komunitas Missoula liwat gelombang udara lan online, Veteran deejay Nancy Walton migunakake Barix Audio liwat piranti IP kanggo ngirim acara live Cosmic Radio Garden saka studio omah Missoula, Montana menyang markas pusat kutha. Pengalaman pengalaman siaran radio Walton taun 38 klebu taun kerja karo CBS Radio Boston, pameran hosting saka studio asal Missoula lan ngirim ...

Read More »

Exterity nampilake inovasi IP video lan tandha digital paling anyar ing Integrate 2017

Exterity, panyedhiya video IP lan teknologi papan induk digital, saiki ngumumake bakal nambahake portofolio produk lengkap karo mitra Midwich ing Integrate 2017 (stand i10, Melbourne, 29 - 31 August 2017). Tambahan ekstra menyang Exterity suite kalebu: Fitur anyar ing ArtioSign Digital Signage: Signage intuitif lan kuat Exterity lan solusi IPTV ing siji saiki nawakake: Elemen layar anyar: kemampuan kanggo nggabungake data pihak katelu lan tampilan kaca web HTML, uga cuaca Informasi kanggo pirang-pirang dina lan lokasi ing papan rekaman; Ditambah idin pengguna, nyegah organisasi kanggo matesi lan ngatur akses menyang ...

Read More »

Bittree's Award-Winning 12G + Video Patchbays kanggo nggawe debut Cina ing BIRTV 2017

Pamutakhiran, single-link patching solution bakal ditampilake ing stan IEWC (8A58) ing pameran industri siaran berpengaruh Glendale, CA - 17, 2017 - Bittree - produsen prodhisi audio, video lan sistem patching data berkualitas tinggi - Bakal nampilake single-link 12G + Mini-WECO Coaxial Video Patchbays sing diakoni sacara kritis ing pameran BIRTV taun iki ing Beijing, China. Solusi 12G + inovatif, sing entuk penghargaan saka telung penghargaan industri sawisé ngumumake taun iki, bakal ditampilake ing stan (nomer 8A58) saka mitra distribusi IEWC ing acara, sing njupuk Panggonan saka Agustus 23 dadi 26. Ngganti kehebohan desain Bittree ...

Read More »

Wong ora pengin 1,000s Saluran, Wong Pengin Quality

"Kabeh wong kudu mati, nanging kita dudu wong." - Daenerys Targaryen, "Game of Thrones," HBO, 2011 - saiki Singkat maneh sing nulis yen senadyan apa Bill Gates ngandika taun kepungkur, isi ora dadi bukti A & T nggoleki tuku Times Warner lan Comcast tuku NBC Universal. Penulis ngandika jelas, distribusi kuwi raja anyar. Apa sampeyan ngerti? Wong 90M kira-kira ing donya sing nyolong premier Game Thorns HBO - US-15M, UK - 6.2M, Jerman - 4.8m, India - 4.3m, Indonesia - 4.2m, Filipina - 4m, ...

Read More »

Pix Broadcast ngumumke Kontrol Kamera Robot kanggo JVC Anyar Model PTZ

Chelmsford, Massachusetts - Broadcast Pix ™ ngumumake saiki wis nggedhekake kontrol kamera robot ing switcher produksi terpadu kanggo ndhukung kamera produksi video KY-PZ100 PTZ anyar JVC liwat sambungan serial lan IP. Saben sistem bisa ngontrol pan, miring, nggedhekake, fokus, iris, gain, lan dielingake nganti kamera 12. Kamera JVC bisa dikontrol nganggo joystick ing panel kontrol Broadcast Pix. PixButtons, tombol Kontrol paten Broadcast Pix kanthi tampilan LED dinamis, nyedhiyakake akses cepet nganti posisi preset 100, lan bisa nyetel kecepatan lan jarak gerakan kamera PTZ. Kamera uga bisa dikontrol liwat layar demek ...

Read More »

Bapak lan Bapak

Film Kreatif Teka Wiwitan, Ora Budget Mesthi, wong kaya film budget lan seri TV. Wong-wong mau menarik, nyenengake lan menehi kita kesempatan kanggo ndeleng sawetara masalah getih-pinggiran sing nilaraken kita kagum. Nanging sing paling apik nilarake kesan sing langgeng yaiku nalika proyek wis rampung karo sampeyan minggu, malah sasi, sawise sampeyan ndeleng. Sampeyan mung ngerti dheweke wis rampung dening wong sing mung kudu ngomong crita lan duwe bakat lan nangkep kerajinan kanggo nindakake tengen-utamané nalika sampeyan ngerti individu nindakake ing ...

Read More »

IBC News: Vocas Ngenalake Aksesoris kanggo Canon EOS C200

Krenjang viewfinder, keju piring, kandang, lan aksesoris liyane nyedhiyakake kestabilan lan versatilitas kanggo para pengguna 4K DSLR sing populer. HILVERSUM, Belanda-Vocas Systems, produsen Eropa, aksesoris kamera kaliber, profesional, saiki ngumumake sawetara produk anyar sing dikembangake sacara cetha kanggo kamera digital Canon ECS C200. Iki kalebu braket bidhang pamuter C200, piring keju ndhuwur, piring adaptor kamera kanggo Vocas Sliding System, khusus C200 kandang lan relocator handgrip. Dipunyakini dening Canon ing wulan Juni, EOS C200 sampun dados pilihan populer ing kalangan profesional kamera ingkang saged nyekel video 4K, lan aksesoris Vocas ingkang anyar ...

Read More »

Minangka Pengiriman OTT diarani, Harmonic Ndadekake Teknologi Inovasi kanggo IBC2017

SAN JOSE, Calif. - Aug. 16, 2017 - Ing IBC2017, Harmonic (NASDAQ: HLIT), pimpinan donya ing teknologi pangiriman video lan layanan, bakal ngetokake visibilitas kanggo ngetrapake layanan siaran lan OTT lan nglakoni pemirsa kaya saiki. Sawetara solusi sing akeh bakal ditampilake, kanthi dhukungan kanggo kabeh model penyebaran - kalebu piranti lunak piranti lunak, lingkungan awan lan hibrida, uga piranti lunak layanan-minangka-layanan (SaaS) - kanggo nyedhiyakake kabutuhan werna-werna konten video lan panyedhiya layanan Lan alangan kerja tartamtu saiki lan ing mangsa ngarep. Nggunakake solusi Harmonic, panyedhiya layanan bisa ngirim video kanthi jelas kristal ing paling mungkin bitrates; ...

Read More »

PHABRIX-Nevion Interop Demos di IBC2017 Serat Fleksibel Sarang IP / SDI Media Pangiriman Kanthi Kualitas Kontrol Kuat

BERITHARE, UK - 16 August 2017 - Spesialisasi uji lan pengukuran PHABRIX nggabungake Nevion, panyedhiya solusi produksi media maya, ing IBC2017 kanggo nyoroti interoperabilitas perusahaan 'SMPTE ST 2110- lan solusi IP sing kompatibel karo SMPTE ST 2022-6. Kanthi dhukungan saka Alliance for Media Solutions (AIMS), ST 2110 lan ST 2022-6 dadi standar de facto kanggo transportasi IP media. Demo ing PHABRIX (10.B12) lan Nevion (1.B71) bakal nggabungake generator, IP analyzer, analyzer, lan monitoring hibrida IP SDX PHABRIX, lan solusi pemantauan media Nevion, sing kalebu orchestration manajemen VideoIPath ...

Read More »

Sonnet's eGFX Breakaway Box Now Shipping

Sonnet Technologies ngumumake yen kotak eGFX Breakaway (TM) karo 15W nyedhiyakake, seri pertama ing seri Thunderbolt (TM) 2017 kabeh ing perusahaan PCI Express (R) ( PCIe (R)) chassis ekspansi kanggo grafis profesional lan aplikasi game, saiki dikirim. EGFX Breakaway Box nyedhiyakake slot siji kanggo nyambungake kertu PCIe Thunderbolt sing kompatibel karo ukuran, kalebu kartu GPU kinerja tinggi - nggawe idin kanggo para gamer lan profesional sing kudu mbukak aplikasi grafis intensif bandwidth ing notebook sing kompatibel karo eGFX, Ing-siji, utawa komputer cilik-form-faktor liyane. Unit dilengkapi port 350Gbps Thunderbolt 3 sing mbisakake ...

Read More »

Synchronizer multi-fungsi kanggo sistem pigura Crystal Vision kang anyar

Crystal Vision ngeculake sinkronisasi video kanggo sistem bingkai Vision anyar. Solusi sing paling apik kanggo syarat embedding, de-embedding lan wektu, SYNNER-VF nggabungake pirang-pirang fungsi ing salah siji kertu kanggo nyederhanakake desain sistem lan nyimpen ruangan siaran lan rak pesawat. Ngerjani 3Gb / s, sumber HD lan SD lan audio AES lan analog, SYNNER-VF nggabungake sinkronisasi video, nangani delay audio, embedder, de-embedder, prosesor audio lan proc-amp video, lan kalebu ganti rugi tanggap sing fleksibel, Penanganan Dolby E, pemantauan sinyal lengkap lan input / output serat terpadu opsional. SYNNER-VF menehi hasil video luwih saka Crystal Vision wis ditawakake sadurunge ...

Read More »

Perlindungan Pirayun GeoGuard lan Skyhook Pioneer Media kanggo Industri Film

GeoGuard, pakar pencegahan pembajakan geo-location lan Skyhook, perusahaan intelijen lokasi prilaku ing donya, saiki ngumumake kolaborasi sing nyedhiyakake industri isi karo solusi pisanan industri sing njamin para pamirsa bisa nonton film lan TV ing omah. Solusi iki minangka sing pertama kanggo industri konten lan nggabungake data lokasi sing tepat saka Skyhook karo pertahanan paling kuat ing dina iki nglawan geo-pembajakan saka GeoGuard. Kolaborasi iki minangka kelanjutan hubungan sing ana hubungane karo GeoGuard parent GeoComply lan Skyhook, ing ngendi perusahaan nyedhiyakake layanan geo-lokasi kanggo industri game. Kanthi ngaktifake distributor isi kanggo verifikasi manawa ...

Read More »
Simposium Penjualan Media

Simposium Penjualan Tahunan Tahunan Media announced kanggo Januari 2018 ing San Francisco

Simposium nyedhiyakake papan kanggo pamimpin industri kanggo nglumpukake lan ngrembug tantangan, kasempatan, lan strategi sing kasedhiyakake ing iklan media kanggo sukses Matrix Solutions ngumumake bali menyang Simposium Media Sales. Simposium, saiki ing taun kapindho, serves minangka papan pemikiran sing maju kanggo pamimpin industri lan profesional kanggo nemokake strategi penjualan iklan media sing anyar lan bukti. Acara bakal njupuk Januari 21-23, 2018 ing Marriott Marquis ing San Francisco, California. Media Sales Symposium fokus ing pambangunan iklan media tradisional lan anyar, kalebu programmatic lan digital, lan cara paling apik ...

Read More »

Tradefair nyedhiyakake dhukungan unik kanggo start-up Inggris ing IBC 2017

IBC 2017: Tradefair meluncurkan inisiatif anyar kanthi kemitraan karo IBC, konvensi internasional paling penting kanggo siaran lan teknologi media elektronik (Amsterdam, 15 - 19 September). Atas jenenge techUK lan Departemen Perdagangan Internasional Inggris (DIT), Tradefair nyiyapake NXTech Pod Zone, paviliun sing dituju kanggo bisnis anyar menyang pasar lan kanggo IBC. Ing wektu sing padha, ngatur manajer sing paling gedhe ing Inggris sing dikuwasani ing IBC. NXTech Pod Zone ana ing hall 10. Pengunjung bakal bisa ndeleng produk, layanan lan teknologi sing paling anyar ing media elektronik. Ing GREAT Britain ...

Read More »

Quicklink pertunjukan Quicklink TX ing IBC 2017

Ing IBC 2017 (Stand 3.B30), Quicklink bakal nampilake transceiver panggilan Skype TX sing populer. Quicklink TX minangka sistem manajemen telpon panggilan Skype sing dirancang kanthi kemitraan karo Microsoft. Solusi iki mbisakake panrapan profesional lan transmisi liwat panggilan video Skype liwat antarmuka SDI lan HDMI. Unit Skype TX bisa nampa lan ngirim menyang video apa wae sing mbisakake piranti sing mlaku ing Skype, iki nyedhiyakake penyiar tanpa akses menyang pengguna Skype saben wulan 300 yuta. Quicklink TX kasedhiya ing pilihan: Quicklink TX Multi - nganti 4 telpon mlebu, input / output SDI switchable 1 ...

Read More »

Southampton University Solent nginstal sistem monitor, tampilan lan kontrol berbasis IDS

IBC 2017, 15 - 19 September, Ngadeg 11.D30 - IPE saiki ngumumake yen sistem tampilan informasi (IDS) wis dipasang ing Southampton University Solent. IDS, sing IPE bakal ditampilake ing Stand 11.D30 ing IBC 2017, yaiku perangkat lunak lan perangkat keras khusus sing nggunakake backbone TCP / IP scalable kanggo nyedhiyakake fungsi tampilan lan jaringan kanthi intuitif touchscreens. Instalasi ing Southampton Solent University minangka komponèn utama saka kemampuan universitas kanggo ngawasi, nganalisis lan, yen perlu, mbenerake aspek operasional saka akeh studio sing digunakake kanggo latihan kualitas dhuwur universitas kasebut menehi siswa, kalebu ...

Read More »
8.4KFollowers
3.1Kpelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
19.4KPosts