NAB Show New York Promo

News

Simplestream urip Platform Video Olahraga kanggo nyederhanakake Layanan Sabanjure Sabanjure Olahraga OTT

Jum'at 19th OCTOBER 2018 - LONDON - Simplestream, pimpinan live, live-2-VOD lan layanan OTT sing dikarepake, wis ngumumake peluncuran Platform Video Olahraga. Solusi label end-to-end, awan, lan label putih kanthi mulus bisa nyediakake penyiaran, pemegang hak, lan distributor kanthi cepet kanggo miwiti lan njaga layanan OTT generasi sabanjure ing pirang-pirang layar lan ing wilayah ngendi hak ijin kasebut. Fitur utama kalebu streaming latency sing kurang, pangaturan acara urip, generasi video otomatis lan integrasi data kanggo pertandingan real-time, liga lan statistik pemain, lan aplikasi adhedhasar HTML5 sing bisa njagong ing piranti apa wae, supaya para penggemar olahraga apa wae. .

Read More »

CDM Technologies and Solutions nduduhake solusi software Bluefish444 IngeSTream lan IngeSTore ing Broadcast India 2018

Live SDI Edit-While-Record and Live SDI kanggo NDI streaming North Melbourne, Australia, Oktober 19, 2018 - Bluefish444, produsen kualitas video paling profesional 4K SDI, ASI, Video Over IP & HDMI I / O mini converters, ngumumake CDM Technologies and Solutions bakal nuduhake live SDI Edit-While-Record karo software Bluefish444's IngeSTore, lan urip SDI kanggo konversi NDI® karo IngeSTream di Broadcast India 2018. IngeSTore yaiku piranti lunak panangkapan XHTML, 444G / HD / SD, multi-channel gratis Bluefish3, saengga bisa nyithak maneka format, kalebu codec komplit DVCPRO, lan DNxHD, ProRes, AVC-Intra, Sony XDCAM, lan codec JPEG 2000 liwat lisensi sing kasedhiya ing ...

Read More »

Nine Mile Circle, Les Umberger Ngluwari VFX kanggo "Win" Jay Rock

ATLANTA- Nine Mile Circle nyedhiyakake efek efek firepower kanggo Win, video musik anyar saka Jay Rock. Direktur kreatif Nine Mile, Les Umberger njabat minangka supervisor efek visual ing proyek kasebut, kang diarahake dening Dave Meyers lan Dave Free, lan nyipta rapper superstar kanthi band marching, dolanan kolam renang, bebek mburu, lan proyektor dodging ing medan perang. Win minangka single pertama saka Redemption, album anyar sing diakoni Jay Rock ing Top Dawg Entertainment. Video menehi dheweke, lan tamu Kendrick Lamar, ing seri saka skenario surreal, kanthi kabeh aksi diluncurake ing nada sing diredom lan ditenun ...

Read More »

MPSE lan CAS Charity Golf lan Poker Turnamen Mundur Dana kanggo Dana Beasiswa

Luwih saka pro sora 100 njupuk bagéyan ing acara taunan 10. Studio City, California - Puluhan profesional swara hiburan nampilake kapinteran golf lan poker ing test ing MPSE & CAS Annual Charity Golf lan Poker Tournament Oktober 14th ing Angeles National Golf Club ing Sunland, California. Acara kasebut ngasilake dana kanggo Dana Beasiswa Ethel Crutcher MPSE, sing nyedhiyakake pendampingan lan dukungan kanggo seniman swara siswa, lan menehi kesempatan kanggo anggota loro organisasi kanggo ngendhokke lan seneng-seneng. Turnamen golf gaya scramble acara kasebut dimenangake dening Team Dub Stage karo saben ...

Read More »

Broadpeak, Inca Networks, lan Espial Ngaktifake Pangiriman Video IP Scalable kanggo Hiawatha Broadband Communications

RENNES, Prancis - Oct. 18, 2018 - Broadpeak®, panyedhiya layanan jaringan pangiriman konten (CDN) lan solusi streaming video kanggo panyedhiya isi lan operator telusuran ing sedaya donya, lan Inca Networks, pamimpin pangiriman video cerdas nyedhiyakake operator- solusi pengiriman video kanthi pengalaman panganggo kelas donya, saiki ngumumake padha partner kanggo nyedhiyakake panyedhiya layanan internet Hiawatha Broadband Communications (HBC) kanthi solusi pangiriman video IP sing handal lan bisa diukur. Manajemen pelanggan lan pengalaman panganggo dienggo dening Espial's Elevate Cloud IPTV platform, yaiku solusi TV-as-a-layanan sing mbisakake HBC kanggo nglayani layanan TV IPTV lan aplikasi ...

Read More »

Harmonik ngajokake Deborah Clifford marang Dewan Direksi

SAN JOSE, Calif. - Oct. 18, 2018 - Harmonik (NASDAQ: HLIT) ngumumake saiki wis nggedhekake dewan direksi perusahaan kanthi janjian saka Deborah Clifford. "Aku bungah kanggo nampi Debbie menyang papan kita," ujare Patrick Harshman, presiden lan CEO Harmonic. "Pengalaman kepemimpinan finansial lan operasional sing kuwat bakal dadi aset kanggo Harmonic amarga kita terus mbentuk masa depan pangiriman video lan broadband liwat inovasi ing SaaS video lan solusi akses kabel virtualisasi." Ms. Clifford saiki dadi wakil presiden finansial perencanaan lan analisis ing Autodesk, desain 3D, engineering lan ...

Read More »

Bolero S Custom-Enginees Nyadari Komunikasi Wasit Reliable kanggo Bundesliga Jerman

WUPPERTAL / FRANKFURT Jerman - Oct. 18, 2018 - Acara olah raga gedhe-gedhe ing jaman saiki, uga syarat-syarat siaran teknis, berkembang kanthi jangkah luar biasa. Kanggo ketemu lan ngluwihi persyaratan kasebut, Riedel Communications wis miwiti divisi Layanan Managed Sports, kalebu teknologi khusus rekayasa sing dipasangkan karo pengawasan lan dhukungan sing akeh dening insinyur-qualified Riedel. Antarane sing pisanan ngasilake saka layanan kasebut yaiku DFL Deutsche Fußball Liga, sing wis makarya bebarengan karo Riedel kanggo ngrancang infrastruktur sing bisa dipercaya kanggo komunikasi wasit Jerman Bundesliga. Kanthi sistem interkom nirkabel Bolero, ngenalaken ing 2017, Riedel nduweni platform interkom handal kanthi kualitas audio sing pinunjul ...

Read More »

Laundry Nggawe Electrifying Show Package kanggo NFL Network's "The Kyle Brandt Football Experience"

Studio desain & animasi Laundry bubar nyiptakake paket tampil anyar kanggo "The Kyle Brandt Football Experience" ing NFL Network. Miturut Laundry, Kyle Brandt minangka penggemar saka "The George Michael Sports Machine" CGI mbukak lan pengin kaya kanggo acara dhewe. Kanthi kerjasama kanthi cetha karo tim NFL Network, Laundry njelajah grafis olahraga epik lan palet warna neon sing kandel saka almarhum '80s lan awal' 90s kanggo ngembangake potongan kasebut. Tim kasebut ndharat ing paket pameran retro sing terinspirasi, kanthi sinetron, kanthi twist modern nang endi wae antarane "Miami Vice," Art Deco, lan "Tron." Kanggo ndeleng ...

Read More »

Bayangkan Komunikasi Showcase Praktis inovasi lan Migrasi Strategi ing CAPER2018

[BUENOS AIRES, Oktober 17, 2018] - Ing CAPER2018 (Oktober 24-26, Centro Costa Salguero), ahli Imagine Communications bakal melu partner saluran lokal Viditec (Stand # I-20) kanggo nduduhake pendekatan praktis kanggo inovasi sing nyediakake perusahaan media kanggo ngowahi jalur lan transisi menyang arsitektur generasi sabanjure. "Saperangan organisasi media duwe kemewahan situs sing duwe omah lan anggaran sing tanpa wates, utawa toleransi resiko kanggo bank ing teknologi sing ora ditetepake," ujare Imagine Communications, Sergio Yèdez, Wakil Presiden, CALA Sales. "Wong-wong mau ngupaya inovasi praktis, sing bisa mbantu wong-wong mau mbukak bisnis saiki lan menehi dalan gampang dilayari ...

Read More »

Platform Eksplorasi Data Visual Zegami urip ing Broadcast Market

Spinout Universitas Oxford migunakake kekuwatan AI lan intuisi manungsa liwat platform data visual sing unik sing ngajak kaputusan sing luwih wigati babagan kualitas lan isi, lan keterlibatan pemirsa sing kuat [Oxford, Inggris, Oktober 16, 2018] - Zegami, perusahaan eksplorasi data visual sing nggabungake media digital, data lan intelijen buatan (AI) menyang platform awan tunggal kanthi cepet kanggo ngekstrak informasi sing bener lan ngenali pola-pola ing sajrone, ngetokake menyang industri siaran. Wis nggawe impact ing sektor kayata riset olahraga, riset lan medis, teknologi eksplorasi visual sing kuat Zegami, sing diwiwiti ing donya obat molekuler, yaiku ...

Read More »

Captionmax transitions kanggo Starfish audio description software

Reading, UK, 18th October 2018: Teknologi Starfish Technologies, pionir ing Deskripsi Audio (Video Description), ngumumake yen Captionmax, salah sawijining perusahaan aksesibilitas media paling gedhe ing Amérika Lor, wis tuku lan ngleksanakake pirang-pirang lisensi kanggo Starfish's Advantage Audio Description workstation and software processing audio linear. Advertisement minangka advance gedhe menyang pasar Amérika Lor kanggo Starfish, adhedhasar ing bagean ing pembangunan produk sing ngaktifake Advantage kanggo cocog karo framerates lan parameter technical liyane sing tartamtu kanggo pasar US. Menapa malih, perusahaan bakal bekerjasama kangge ngembangaken fitur-fitur ingkang saged dipunginakaken kangge masa depan, komersial ingkang saged ndayani pelanggan lan pelanggan ...

Read More »

V-Nova ngamanake investasi signifikan saka Novator Partners

• Ketua Novator Thor Björgólfsson gabung karo direktur V-Nova. Portofolio Novator kalebu sawetara operator seluler utama kalebu Play (Polandia), WOM (Chile) lan Nova (Islandia). • Investasi nguatake lan ngembangaken ngarsane pasar kanggo solusi kompresi PERSEUS. Pribadi sing dianakake V-Nova Limited, panyedhiya solusi video komprèsi video, saiki ngumumake yen wis nampa investasi multi-yuta pound kanggo nyurung pertumbuhan luwih akeh ing bisnis. Perusahaan inovasi bakal nggedhekake tim riset lan pengembangan kanggo luwih nguatake codec video PERSEUS kanggo aplikasi ing pirang-pirang sektor industri lan nggedhekake fungsi komersial sacara internasional kanggo luwih cepet nyetabilake penetrasi pasar. ...

Read More »

Evolusi M & E mbantu Kabeh Industri Story Story

"Aja mangan kula nalika nylametake uripmu!" - D'Leh, "10,000 BC," Warner Bros., 2008 Bubar, aku maca ing BBC News babagan fossilized babagan cilik (deuterostome) babagan ukuran gandum pasir sing ditemokake ing Tiongkok Tengah, lan minangka nenek moyang panjenengan sing kaping 540-juta taun kepungkur - tinyurl.com/gpo6sxk. Ora suwe, ora ana barang sing standar banget; nanging kanggo apa wae sing ana ing wektu iku, mesthine kaya kaya norma. Lan ana varian saka dheweke (utawa dheweke) isih ana. Iku digawe kula mikir sing évolusi iku watara kita, utamané ing M & E ...

Read More »

Harmonic Nduduhake Daya kanggo Akses Kabel Virtualisasi lan Video Streaming di SCTE Cable-Tec Expo

SAN JOSE, Calif. - Oct. 17, 2018 - Harmonik (NASDAQ: HLIT) ngumumake bakal nemokake inovasi anyar ing akses kabel lan streaming video virtualisasi ing SCTE Cable-Tec Expo, Oct. 22-25, ing Atlanta . Solusi lunak-sentris Harmonic mbisakake layanan kabel berbasis IP generasi sabanjure, kalebu internet gigabit sing bisa diukur lan video multisreen berkualitas apik. "Peningkatan kompetisi panyedhiya layanan OTT lan owah-owahan konsumen wis nyiptakake tantangan lan kesempatan kanggo operator kabel global," ujare Nimrod Ben-Natan, wakil presiden senior lan manajer umum Business Access Cable Harmonic. "Operator saiki kudu nimble, ngurangi biaya nalika ngirim ...

Read More »

NEP Group Acquires SIS LIVE

NEP Group, partner prodhuksi teknis luar negeri ing donya sing nyedhiyakake produser isi premier olahraga lan hiburan langsung, ngumumake dina iki akuisisi SIS LIVE Limited, panyedhiya layanan panyambungan layanan lan anak perusahaan Layanan Informasi Olahraga sing berbasis ing Inggris ("SIS"). Panggabungan kasebut nglengkapi bisnis Broadcast Services lan Media Solutions NEP, nguatake dhukungan perusahaan olah raga, siaran, lan hiburan ing saindhenging Inggris, Eropah lan ing saindenging donya. Kajaba iku uga konsisten karo strategi NEP sing nyatakake babagan segmen Media Solutions, lan kemampuan konektivitas kritis kanggo NEP nyediakake paket layanan lengkap sing ngaktifake klien NEP ...

Read More »

Pitt Athletics, Mitra NEP Group; Nerbitake Pitt Studios

Pitt Athletics lan University of Pittsburgh, bebarengan karo NEP Group, bakal ngumumake Pitt Studios ana, Oct. 4 kanthi upacara pemotongan pita, wisata lan pameran bunderan media ing Petersen Events Center. "Kami seneng ngumumake Pitt Studios," ujare Direktur Athletics Heather Lyke. "Iki wis dadi kolaborasi hebat antarane departemen atletik, universitas lan NEP Group. Kanthi keahlian lan bantuan saka NEP, Pitt sajrone disiapake kanggo miwiti jaringan ACC kanthi fasilitas siaran paling canggih sing paling apik ing negara kasebut. "Pitt Athletics mujudake ...

Read More »

Dielektrik Ndharat Market-Leading 500th Spectrum Repack Antenna Milestone

KSHV-DT ing Shreveport ngreksa antena UHF tambahan broadband tambahan dirancang kanggo rega anyar UHF Channel 16 RAYMOND, Maine, Oktober 17, 2018 - Dielektrik kanthi agresif ngrebut posisi pasar-anjog minangka pemasok ulang TV kanthi urutan antena 500th kanggo proses repack multi-phase. Stasiun Nexstar Media Group KSHV-DT, nglayani pasar Shreveport, LA, bakal nginstal antena ing waktu pisanan saka 2019 kanthi jajaran phase 2 saka jadwal transisi FCC. Antena repetisi 500th dielektrik yaiku broadband TUA-P4-4 / 10H-1 SM, sisih ngarep, antena tambahan sing bisa digunakake dening stasiun sing bisa digunakake ing saluran-saluran UHF saiki lan mangsa saiki. Antena dielectric-dirancang antena kanggo ngasilake pola unik, arah, lan kacang kanggo ngoptimalake jangkoan liwat wilayah Shreveport lan Texarkana. KSHV bakal mulus transisi saka UHF Channel 44 menyang ...

Read More »

CP Communications Powers Triathlon Cakupan karo IP Streaming lan Jaringan Celled Bonded

Solusi Mobile Viewpoint, pakar produksi acara langsung ngoptimalake panggunaan bandwidth lan kualitas kanggo enem acara ing titik rega biaya. New York, NY, Oktober 17, 2018 - CP Communications, pimpinan ing solusi lan layanan inovatif kanggo produksi acara komplit sing rumit Kekuwatan IP streaming lan jaringan seluler terikat kanggo produksi olahraga live ing 2018 Subaru IRONMAN Mont-Tremblant, acara triathlon profesional sing disiarkan ing Facebook Live. Arsitèktur IP lan seluler kanthi otomatis nggawa kontribusi lan sistem transmisi Mobile Viewpoint saka divisi Red House Streaming bubar-diluncurin CP Communications kanggo ngolah lan ngirim sinyal kamera ...

Read More »
8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29KPosts