Kisah-kisah Unggulan

News

Alat Teknologi kanggo Online Education

Alat Teknologi kanggo Pendidikan Online: Buku Anyar

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Alat Teknologi kanggo Online Online minangka buku anyar saka Kepala Pariwara StreamGeek Paul Richards. Buku kasebut ing wektu nalika para pendidik saka saindenging jagad dijaluk nggawe transisi menyang ajaran online. Kanthi tiba 2020 semester teka, buku kasebut nyedhiyakake para pendidik kanthi rinci babagan teknologi teknologi sing bisa digunakake kanggo mulang kanthi online kanthi efektif. Penulis Paul Richards nggambarake ilmu sing akeh babagan Zoom lan Google Meet, bebarengan karo alat nggawe video kayata Open Broadcaster Software supaya bisa menehi pendhidhikan strategi sing bisa ditindakake kanggo nggarap ...

Read More »

Crystal Visi nggawe efek gambar kanggo luwih gampang nganggo M-PIP

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Crystal Vision wis ngeculake piranti gambar gambar gambar khusus khusus industri. Dirancang kanggo aplikasi playout IP utawa SDI sing butuh kothak gambar siji-loro dadi siji ing program utama, M-PIP ngidini rong aliran input ukur lan dipanggonake ing advance lan banjur dilebokake ing salah siji aliran input katelu utawa generator generator matte internal. M-PIP bisa digunakake karo video IP (SMPTE ST 2022 lan ST 2110), kanthi SDI utawa karo IP lan SDI ing wektu sing padha, lan minangka piranti lunak piranti lunak sing mlaku ing hardware prosesor media MARBLE-V1, kertu omahé ...

Read More »

OWNZONES Nampilake Fitur Anyar ing Konfigurasi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

OWNZONES Entertainment Technologies, perusahaan ranté pasokan video berbasis awan, wis ngumumake saiki rilis telung fitur anyar ing platform OWNZONES Connect ™ kanggo ndhukung pelanggan lan ngoptimalake pengalaman pangguna. Fitur anyar, kalebu: Analisis jero, Manajemen Tugas, lan Telusuri Layanan, mbantu Sambungake pangguna kanthi efisien, ngatur, lan ngirim konten uga bisa luwih kolaborasi liwat awan nalika makarya adoh. "Peluncuran fitur-fitur anyar kasebut pas banget amarga kita bisa mbantu para pamilik konten bisa luwih produktif, ngirit wektu, lan nyuda biaya nalika makarya ing awan," ujare Dan Goman, CEO, OWNZONES. ...

Read More »

Layanan Langganan Pirate Saiki minangka Industri US Milyar-Dolar, Laporan Digital Citizens Alliance-NAGRA Nggoleki

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Washington, DC, 6 Agustus 2020 - Digital Citizens Alliance lan NAGRA bebarengan nerbitaké saiki laporan laporan sing nuduhake kepiye layanan langganan lanun ilegal ing Amerika Serikat wis berkembang dadi industri milyar dolar sing nyolong pencipta, nyipta operator TV sing sah, lan nyebabake risiko kanggo konsumen. "Dhuwit kanggo Apa-apa" rinci babagan ekosistem canggih saka ewu pengecer lan pemborong - nyolong isi lan diaktifake dening bisnis legal-menehi layanan cetak rompaka paling sethithik sangang yuta rumah tangga AS. Ing udakara luwih saka $ 1 milyar, layanan Internet Protocol Television (PS IPTV) langganan pirate nggambarake US gedhe-gedhe - lan ...

Read More »

Grup Express ing Argentina ngaktifake layanan Now Express OTT kanthi multi DRM saka NAGRA

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

NAGRA Multi-DRM kanggo ngamanake layanan streaming ing piranti konsumen kanthi kerjasama karo kabel BONO MSS Hybrid lan solusi OTT nyedhiyakake macem-macem fitur kalebu tampilan linear lan wektu ganti, aplikasi interaktif, lan integrasi aplikasi OTT pihak katelu Tandha penyebaran OTT paling anyar NAGRA's ngembangake dawane ing Amerika Kidul minangka panyedhiya utama OTT lan multi-DRM penyebaran wilayah ing wilayah Cheseaux, Swiss, lan Phoenix (AZ), AS - 4 Agustus 2020 - NAGRA, perusahaan Kudelski (SIX: KUD.S) lan perusahaan Panyedhiya mandhiri independen ing jagad lan solusi video multiskreen ing jagad, dina iki ngumumake manawa Grupo Express, salah sawijining kabel terkemuka ing Argentina ...

Read More »

Brightline Ngembangake Penawaran Siri LED kanggo Lampu Studio kanthi suhu warna sing bisa digunakake, Kontrol RDM

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Bridgeville, Penn. 6 Agustus 2020 - Brightline, produsen utama sistem pencahayaan efisien energi, dina iki ngumumake manawa wis nambah lampu studio studio L1.2 lan L1.4 LED SeriesONE kanthi suhu warna lan suhu rendering warna. Kajaba iku, peralatan saiki kasedhiya karo kontrol DMX / RDM nirkabel opsional (manajemen piranti jauh) sing nyedhiyakake distribusi sinyal RF bidirectional ing antarane pemancar lan konsol lampu, lan ngilangi kebutuhan kabel DMX. Saliyane kendali remot, roda kontrol terpadu lan bacaan papan ing digital ngaktifake pangguna milih suhu warna tepat saka 3200-5600K (tungsten nganti awan). Seri Series sing nawakake

Read More »

Njupuk 1 Mbenakake Jadwal Sumber karo MediaPulse Xytech

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Ditemokake ing taun 1995 lan kanthi cepet navigasi ekspansi kanthi ukuran lan skala, panyedhiya metadata transkrip utama menyang industri siaran lan media, Take 1 Transkrip, ngowahi piranti lunak manajemen sumber MediaPulse Xytech kanggo ngatur jadwal sumber lan manajemen aliran kerja internal. "Kanthi portofolio layanan sing berkembang ing pirang-pirang wilayah, saya tambah akeh ngatur sumber daya lan alur kerja kanthi efisien," ujare Stephen Stewart, COO saka Take 1. "Kita butuh mitra sing bisa dipercaya kanggo menehi alat alur kerja fleksibel kanggo ngidini 1 kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan, dina iki lan uga. " ...

Read More »

VEGAS Creative Software Ngembangake VEGAS Pro 18; Ngrancang Plancongan Ekstensif kanggo Manajemen Media Berbasis Cloud lan Workflows Kolaboratif

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

VEGAS Creative Software (www.vegascreativesoftware.com) ngumumake dina saiki nganyari anyar kanggo VEGAS Pro, video teken / audio teken Perusahaan, platform warna lan efek sing dirancang kanggo editor profesional, produser film, YouTuber lan panyipta media sosial. Kanthi woro-woro iki, VEGAS Pro 18 nambah ambane fitur anyar lan fitur utama kanggo nambah kinerja alur, kalebu efek sing didorong AI, alur kerja GPU, pelacakan gerakan lanjutan, dhukungan HDR, alat grading warna sing canggih lan plug-in cocog karo ide. kanggo profesional video ing fasilitas pasokan produksi kabeh ukuran lan syarat. VEGAS Creative Software uga ngumumake rencana rinci kanggo nyedhiyakake manajemen, file media basis awan, ekstensif.

Read More »

Posting Paling anyar