Kisah-kisah Unggulan

News

Cartoni ngumumake pemenang kanggo kontes 'Win an SDS Tripod'

Kontes kasebut narik entri saka saindenging jagad Roma, Italia (16 Agustus, 2019) - Cartoni, pimpinan Italia ing kamera premium ndhukung kanggo siaran, film lan industri pro-video, bangga ngrameke para pemenang 'Win an Tripod SDS 'kontes. Kontes kasebut narik entri saka Amerika Serikat, Eropa, Afrika, lan Timur Tengah. "Kanggo jeneng kabeh wong ing Cartoni, kita pengin matur nuwun kanggo kabeh wong sing melu," nerangake Elisabetta Cartoni, Presiden lan CEO Cartoni. "Kita bungah kanggo ndeleng foto sing luar biasa lan kepiye carane nggunakake peralatan kita! Kanthi akeh kiriman sing apik, kita mutusake kanggo nggedhekake ...

Read More »

Rilis Film Paling Panas 2019 ing Desain Blackmagic

Fremont, CA - 16th, 2019 - Desain Blackmagic ngumumake saiki manawa pirang-pirang rilis film ing musim semi musim panas 2019 nggunakake akeh produk Desain Blackmagic sajrone produksi lan kirim, kalebu kamera film digital, DaVinci Resolve Studio, koreksi warna, efek visual (VFX) lan aplikasi produksi postingan audio, lan liya-liyane. Iki kalebu sawetara blockbuster paling gedhe lan blockbusters sing paling panas ing mangsa panas, kayata "John Wick: Bab 3 - Parabellum," "Men In Black: International" lan "Rocketman." Produk Desain Blackmagic digunakake ing meh kabeh tahapan produksi lan produksi pos ing macem-macem film musim panas sing digawe ing saindenging jagad. ...

Read More »

AJA I / O Hardware Mbantu Brainstorm Ngirimake fleksibel, Grafik Nyata Nyata lan Solusi Virtual

Perusahaan spesialis siaran Spanyol Brainstorm dikenal amarga nggawe grafis nyata 3D grafis lan solusi pesawat virtual sing digunakake ing siaran, produksi, lan lingkungan proAV ing saindenging jagad. Perusahaan kasebut, sing saiki ngrayakake taun 25 ing bisnis, klien layanan saka markas Madrid lan Valencia uga kantor ing AS, Mexico, Singapura lan Beijing. Nganti saiki, solusi wis diinstal ing luwih saka fasilitas 2,500 ing saindenging jagad sing dikembangake dening penyiar utama kayata RTVE, CNBC, CBS, NHK lan RAI; stasiun regional; lan panyedhiya konten ing hiburan, olahraga lan drama. Nalika para klien butuh audio lan video sing bisa dipercaya, lan I / O, ...

Read More »

Pamuter Media 8K HEVC HEVC Nggunakake AJA KONA 5 lan Corvid 88 kanggo Cepet, Fleksibel I / O

Saiki produksi 4K wis nolak ing siaran, acara live, olahraga lan liya-liyane, produksi 8K lan 16K banget ing cakrawala, njaluk panjaluk dekoding lan alat muter maneh resolusi video sing luwih dhuwur. Panyedhiya solusi media Spin Digital ngrampungake kebutuhan sing akeh banget karo Spin Digital Media Player - pamuter media 8K HEVC sing berprestasi tinggi. Komersial piranti lunak proprietary lan hardware standar industri, nggampangake dekoding HEVC / H.265 nyata lan muter maneh video UltraHD ing sistem PC lan wis digunakake kanggo ngirim video 4K, 8K lan 16K kanggo prodhuksi acara, siaran, realita virtual (VR) pengalaman lan liya-liyane. Kanggo audio ...

Read More »

Gandum AJA Gear Grey ing Janta TV

Saluran berita 24 / 7 basis Delhi anyar Janta TV tetep pirsawan berbahasa Hindu diwenehi kabar babagan acara paling anyar liwat feed satelit ing jaringan seneng Tatasky, Hathway lan DEN. Saluran iki uga bubar ningkatake strategi streaming sosial, ngembangake basis pelanggan ing YouTube lan Facebook Live dadi pelanggan 100K sing kolektif (lan ngetang). Kanggo mbantu supaya panjaluk para pamirsa sing tuwuh, Janta TV bubar pindhah menyang studio sing anyar lan luwih gedhe. Bebarengan karo obyektif infrastruktur teknologi kasebut, milih inang gumpalan saka AJA, kalebu KUMO router, piranti rekaman / puter maneh Ki Pro, alat streaming, sync pigura FS, openGear ...

Read More »

Mitra Tracks Killer karo Komposer Sebastian Robertson kanggo Miwiti Rekam Sonic Beat

Rilis awal kalebu luwih saka album 170 musik asli SANTA MONICA - - Killer Tracks, perusahaan Musik Publishing Production Universal, wis kerja bareng karo komposer lan produser musik, Sebastian Robertson kanggo nglancarake label musik produksi gabungan Sonic Beat Records. Rilis dhiri kalebu luwih saka album 170 sing ngemot sawetara gaya, genre, tema, swasana ati lan emosi. Koleksi kabeh kasedhiya saiki kanggo streaming, download lan lisensi liwat situs web Killer Tracks. Perkembangan Sonic Beat Records nggawe karya expansive lan dihormati dening Robertson minangka komposer film lan televisi. Paling dikenal kanggo sing dawa ...

Read More »

Alex Martinez Ngrembug Peranane ing Univision Noticias lan Masa depan Campuran Audio

T: Dakkandhani sethithik babagan sampeyan lan apa sing sampeyan lakoni. A: Aku operator audio kanggo Univision Noticias, sayap warta saka Univision Network, ing ngendi aku duwe hak istimewa kanggo makarya sajrone pitung taun suwene. Aku biasane nutupi acara warta live kita. Iki kalebu Primer Impacto, Noticiero Univision, Noticiero Univision en UniMás lan Noticiero Univision Edicion Nocturna. Aku uga nggarap acara berita khusus sing luwih gedhe, kayata pidato Amerika Serikat Union Union, liputan pemilihan AS lan Amerika Serikat lan kunjungan Papal ing ndonya, lan liya-liyane. P: Kepiye sampeyan mlebu ...

Read More »

Konferensi Big Big Ngarisake Kamera JVC ProHD kanggo Platform Olahraga ESPN + Streaming

WAYNE, NJ (15, 2019) - Video Profesional JVC, divisi JVCKENWOOD USA Corporation, dina iki ngumumake Konferensi Big South, konferensi atlit perguruan tinggi NCAA Divisi 1, wis standar ing ProHD GY-HM850 camcorder pundhak gunung kanggo menehi olahraga macem-macem kamera olahraga kanggo layanan langganan streaming ESPN +. "Iki minangka peralatan sing apik banget, lan iki minangka alat sing cocog kanggo proyek kanggo kita," ujare Mark Bryant, direktur layanan siaran lan pangembangan kanggo Big South. "Aku wis entuk umpan balik positif saka kabeh anggota - padha ngormati duwe kamera JVC ing arsenee. Iki paling ndhuwur ...

Read More »

Kepala Kamera Marshall Electronics 'menyang Rodeo

CALGARY, ALBERTA, CA, OGOS 15, 2019 - Mason Goodchild, pemilik Morsando Media, ngerti dheweke mbutuhake kamera POV kompak sing bisa ngatasi unsur-unsur kasebut kanggo film Calgary Stampede. Kanggo taun kaloro berturut-turut, kamera Marshall Electronics 'njupuk cupang rodeo octane kanthi dhuwur kanggo nglengkapi siaran kasebut. Kamera-kamera HD502-WP lan kamera Minix Elektronik Marshall Electronics digunakake kanggo kamera rodeo lan jangkoan balapan chuck. Saliyane Calgary Stampede, Goodchild uga nggunakake kamera Marshall dheweke kanggo sawetara acara ing Spruce Meadows, sing dadi akeh acara ekuestrian internasional ing saindenging taun. ...

Read More »

Tembok Quanta Fi Australia Australia Anyar ing URSA Mini Pro lan Graded karo DaVinci Resolve

Fremont, CA - 15th Agustus, 2019 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake film sci fi anyar "Quanta" ditembak kabeh ing URSA Mini Pro, nalika grading rampung nggunakake DaVinci Resolve Studio. Film iki minangka salah sawijining film sing didistribusikan global ing perusahaan produksi Melbourne basis anyar lan kolektif film Raygun, lan bakal miwiti distribusi ing Amerika Serikat lan negara liya ing wulan Agustus. "Quanta," sing ditembak ing Melbourne, nyritakake babagan ahli ilmu jiwa sing kesel lan siswa grad saka siswa sing bisa nemokake sumber informasi saka sinyal sing ora dingerteni ing papan, nanging ngadhepi ...

Read More »

Telestream Ngumumake Generasi Sakabanjure Wirecast Gear

Nevada City, California, Agustus 15th, 2019 –Telestream, pimpinan global ing orchestrasi aliran kerja media berbasis file, teknologi streaming lan teknologi pangiriman, dina iki ngumumake versi paling anyar Wirecast Gear, generasi anyar streaming video live streaming sing menang penghargaan perusahaan hardware produksi Kasedhiya, dibangun kanthi gampang, lan gampang digunakake, workstation sing dikonfigurasi kanthi lengkap supaya sapa wae sing nyiarake produksi live profesional sajrone sawetara menit. Gear Wirecast anyar bakal ditampilake kaping pisanan ing tradeshow IBC mbesuk (booth 7.C16 & 7.C14) lan bakal miwiti pengiriman pertengahan September, 2019. Kanthi Wirecast Gear, produsen acara langsung bisa fokus ing produksi lan streaming tinimbang ...

Read More »

Kekuwatan Nguatake Platform Platform Semalat kanggo Ngukur Wangsul babagan Penglibatan

Analitis canggih kanggo ningkatake kualitas pengalaman lan pertempuran khalayak churn nempatake kekuwatan ing tangane panyedhiya layanan MELBOURNE, Florida, Agustus 15, 2019 - Qligent wis nganyari industri-kawitan, pemenang penghargaan Vision Analytics ™ sing menang kanggo IBC2019 kanthi lengkap , platform mbukak sing entuk kekuwatan pertambangan data, pembelajaran mesin, lan analytics data prediksi. Wawasan Analytics ana kanggo ngatasi telung prihatin utama: keterlibatan pangguna, penderita bisu, lan churn pamirsa. Qligent bakal nampilake eksklusif Visa Analytics kanthi ngadeg khusus (14.C19) wiwit September 13-17 ing Pameran RAI lan Pusat Konferensi; Qligent uga bakal njaga lokasi umume ing ...

Read More »

TV Insight Ngumumake Produksi Coal karo VICE Studios kanggo Streetkings ing Jail

Insight TV, siaran 4K UHD HDR sing misuwur lan produsen konten UHD asli, ngumumake detail Streetkings seri ing Jail, sawijining kerjasama karo VICE Studios, perusahaan produksi saka VICE. Ndhaptar episode menit 4 x 44, Streetkings in Jail bakal diluncurake ing Insight TV tanggal 10th. Bintang bal-balan saka saindenging jagad ngeterake katrampilan ing lapangan dolanan, taman lan ing lurung-lurung wiwit umur cilik. Semono uga mbangun pemain kelas donya, lingkungan iki minangka latar kanggo wong sing urip lelungan ing arah sing beda banget. Ing Streetkings ing Jail, Wawasan ...

Read More »

Komentar Commentlink Quicklink Remote sing bakal dituduhake ing IBC 2019

Quicklink, salah sawijining panyedhiya solusi piranti lunak lan piranti lunak IP paling misuwur, bakal nuduhake solusi Komentar IP Remote ing IBC 2019 kanthi ngadeg 3.B61 saka 13th - 17 September. Solusi Komen Remote ngidini tambahan komentar audio kanggo produksi kanthi nyata-wektu, nggabungake audio laten ultra-rendah saka endi wae sing ana sambungan internet. Solusi kasebut wis diadopsi dening akeh perusahaan berprofil dhuwur kalebu Fox Sports, Red Bull Media House, Swisscom lan sawetara klub bal-balan sing bergengsi. Komentator remot bisa ndeleng konten video gerakan HD kualitas ing browser web standar ...

Read More »

Hong Kong Firm Spans Virtual Vobe

Pencipta donya digital iki ndelok kutha kasebut minangka dhasar omah sing cocog ing jagad nyata. Midway liwat karier ing perbankan hukum lan investasi, Devin Ehrig nduweni rasa kepengin nggawe luwih kreatif. Minangka putra produser Hollywood, penduduk Hong Kong sing lair ing Amerika Serikat wis "tuwuh ing industri film," lan minangka profesi sing dikepengini wiwit kelangan lincah, dheweke ana ing papan sing bener percaya yen ana alternatif karir bisa. "Aku nganggo wong Cina lan nggarap akeh perusahaan ing Mainland China nggunakake Hong Kong dadi ...

Read More »

Signiant Ngembangake Platform SaaS SDCX kanggo Nganyarke kanthi Gampang Kanthi Cepet, Aman Exchange Intercompany Aman

Ing IBC2019, platform 14.B23, Signiant Inc, pamimpin sing suwe ing transfer file cerdas, bakal ngenalake kapabilitas anyar kanggo SDCX (Exchange-Defined Content Exchange) platform SaaS kanggo nggawe ijol-ijolan konten sing aman antarane perusahaan. Kapabilitas iki pisanan bakal muncul ing produk paling anyar saka perusahaan, Signiant JetTM, sing gampang ndadekake otomatis lan nyepetake transfer file gedhe ing antarane lokasi sing sumebar sacara geografis. Diangkah ing kasus "lampu-lampu", Jet nyukupi kebutuhan kanggo ngganti FTP skrip lan alat transfer warisan kanthi alternatif sing luwih cepet, luwih dipercaya lan aman. Jet pisanan dikenalake ing 2019 NAB Show, menang ...

Read More »

PHABRIX kanggo nduduhake ST 2110 / 2022-7, HDR / WCG lan tes 4K / UHD lan instrumen pangukuran ing IBC2019

PHABRIX, pimpinan ing saindenging jagad solusi kanggo nguji lan ngukur bakal nduduhake macem-macem IP / SDI hibrida, instrumen 4K / UHD lan HDR / WCG ing IBC2019, ing booth 10.B12. QxL - 25G Rasterizer - Pratayang ing IBC Nggawe debut IBC Show yaiku rasterizer QXL 25G PHABRIX. QxL nawakake dhukungan kanggo alur kerja ST 2110 lan ST 2022-6 kanthi IP menyang SDI lan AES lan UHD liwat IP. Kertu antarmuka SDI opsional nyedhiyakake dhukungan kanggo jangkoan Qx SDI lan fungsionalitas SDI-Stress maju. Analisis IP / SDI Hybrid lan SMPTE 2110 lan 2022-7 alur kerja PHABRIX bakal nuduhake ...

Read More »

HPA ngurmati Robert Legato kanthi Penghargaan Prestasi Seumur Urip

Asosiasi Profesional Hollywood (HPA) ngumumake manawa Robert Legato, pengawas efek visual legendaris lan kreatif sing misuwur, bakal nampa Penghargaan Prestasi Lifetime organisasi ing Anugerah HPA sajrone sore galak ing Pusat Skirball ing Los Angeles, Nopember 21st. Saiki ing taun 14, HPA Anugrah ngerteni seni seni kreatif, inovasi lan teknik kreatif ing industri konten media. Penghargaan Prestasi Lifetime menehi penghormatan kanggo para panampa kanggo luwih apik ing industri. Legato minangka tokoh apik ing industri efek visual kanthi macem-macem Oscar®, Akademi Film Film & Televisi Inggris (BAFTA), Visual Effect Society ...

Read More »