Kisah-kisah Unggulan

News

HPA ALL ngumumake Kehormatan Liga HPA

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Ngenali inovasi lan kepemimpinan ing komunitas HPA Asosiasi Profesional Hollywood (HPA) ngumumake para penghormatan kanggo Honour League HPA sing kaping pisanan, sing ngakoni macem-macem anggota media lan komunitas hiburan sing katon minangka conto prestasi, inovasi lan kepemimpinan. Penerima Penghargaan HPA Liga ditemtokake dening juri ahli industri. Penghormatan Liga HPA minangka puncak acara HPA ing ALL IN, eksplorasi keragaman, kesetaraan, lan kalebu ing industri sing ditindakake 24-27 Mei kepungkur. Ing tanggal 27 Mei, ing upacara virtual, HPA League Honors bakal dianugerahi limang wong pecah tanah: ...

Read More »

Ben Dair Melu Motion Mustahil dadi Chief Product Officer

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

14 Mei 2021 Motion Impossible seneng ngumumake Ben Dair wis gabung karo tim kasebut dadi Chief Product Officer. Kanthi pengalaman luwih saka 25 taun ing ruang Teknologi Media lan Hiburan, Ben nduwe pengalaman sadurunge nggarap jeneng industri terkenal kayata Quantel, Avid, Autodesk, Harris, Technicolor, Snell Advanced Media, Grass Valley, Ncam Technology, lan Vizrt. Dair nyedhiyakake akeh pengalaman lan keahlian kepemimpinan manajemen produk karo dheweke lan wis ngirim akeh produk anyar menyang pasar Media lan Hiburan. Rob Drewett, CEO Motion Impossible, ujar manawa "Kita seneng nampani Ben ing peran anyar iki ...

Read More »

SMPTE Hollywood kanggo Mbahas Pasca-Produksi ing Dunia Pasca-Covid

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Panel pamimpin industri bakal menehi pandangan babagan permanen karya jarak jauh lan pangowahan liyane sing ditindakake pandemi kasebut. LOS ANGELES - Ing rapat virtual Mei, SMPTE Hollywood bakal dadi panel pamimpin pasca produksi kanggo diskusi sing rame babagan masa depan industri kasebut liwat kovid 19 lan sateruse. Acara gratis dijadwalake dina Kamis tanggal 27 Mei jam 6:30 sore PDT ing Zoom. Setahun kepungkur nantang industri pasca produksi kanthi akeh cara. Nalika komunitas ing saindenging jagad mlebu kunci, pabrikan teknologi, panyedhiya layanan pasca produksi lan studio kudu cepet nggawe cara kanggo ngrampungake proyek kanthi adoh. Sanajan ...

Read More »

Pemenang Penghargaan Golden Rooster "Chaogtu karo Sarula" sing dinilai dening Luo Mengzhou karo DaVinci Resolve Studio

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Fremont, CA– 14 Mei 2021 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake yen Pemenang Penghargaan Golden Rooster "Chaogtu karo Sarula" diparkir dening Luo Mengzhou saka Akademi Film Beijing (BFA) karo DaVinci Resolve Studio lan DaVinci Resolve Advanced Panel. Adhedhasar novel "The Shepherdess" anggitane Mo Yue, "Chaogtu karo Sarula" nyritakake babagan pasangan Mongolia biasa, sing ngalami konflik nalika nggayuh gaya urip sing beda-beda. Disutradarai dening Profesor Wang Rui, dekan saka Direktur Departemen Akademi Film Beijing, sing dibintangi Jiritumu lan Tana, film iki ditayangkan kaping 31 Juli 2020 ing Tiongkok lan menang ...

Read More »

Cobalt Nambahake Model Siji-Loro 3G-SDI sing Anyar Dirancang Kanggo Portofolio Amplifier Distribusi sing Bisa Dipercaya

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Cobalt Nambahake Model Siji-Loro 3G-SDI sing Anyar Dirancang menyang Portofolio Modul Nggabungake Amplifier Distribusi sing Bisa Dipercaya Loro-lorone Jawaban kanggo Kampanye Efisiensi Rack lan Fleksibilitas, IL - 13 Mei 2021 — Cobalt® Digital, desainer Piranti canggih sing menang penghargaan kanggo produksi video langsung lan kontrol master, lan mitra pendiri ing inisiatif openGear®, nambah anggota liyane ing kulawarga Amplifier Distribusi. Seri OpenGear seri 9910DA 3G-RCK 3G / HD / SD / ASI terus ditambahake kanggo nyakup kabeh model 9910DA-1Q lan 9910DA-2Q anyar sing ngetutake jejak sadurunge, 9910DA-4Q. Kajaba iku ...

Read More »

Matrox Ngumumake Kertu Low-Low SDI I / O Industri Siaran

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Matrox DSX LE5 LP 12G nawakake siaran OEM papat saluran SDI I / Os sing bisa dikonfigurasi maneh nganti 12G kanggo mbangun sistem 1RU / 2RU / 3U sing dinamis, biaya kanggo HD, 4K / UHD, lan alur kerja 8K MONTREAL, Quebec - 13 Mei, 2021 - Matrox® Video dina iki nyedhiyakake kertu Matrox DSX LE5 LP 12G, minangka tambahan paling anyar kanggo jajaran produk pangembang siaran terkemuka ing industri. Kertu profil rendah, multi-kanal iki nawakake nganti patang input / output 12G / 3G / HD-SDI sing bisa diatur maneh (I / Os) kanggo nyiyapake konfigurasi SDI I / O kanthi resolusi apa wae. Bebarengan karo Matrox DSX SDK lengkap, DSX LE5 LP 12G mbisakake pabrikan peralatan siaran kanggo nggawe sistem kompak, sugih fitur, lan efektif kanggo nuntut HD, ...

Read More »

nxtedition CTO gabung karo pamrentah Node.js

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Robert Nagy gabung karo badan perdagangan industri IT spektrum sing luas Robert Nagy, pangembang utama lan salah sawijining pendiri nxtedition perusahaan siaran inovatif, wis diangkat dadi Komite Pengarah Teknis Node.js. Node.js katon minangka blok bangunan utama kanggo aplikasi jaringan sing bisa diukur karo sawetara perusahaan utama ing spektrum sing gumantung karo lingkungan runtime open-source sing kuat, kalebu Microsoft, Netflix lan PayPal. Komite Pengarah Teknis minangka lembaga pengendali utama Node.js, ngawasi arah teknis proyek kasebut. Kanthi akeh pangembang ing pirang-pirang industri ing saindenging jagad iki gumantung karo teknologi kasebut, njamin kesinambungan, keamanan lan perbaikan terus-terusan minangka tantangan utama. "Anggota TSC asale saka ...

Read More »

Daya gedhe, tilas cilik: Calrec nambah Brio kanthi paket anyar sing ditambahake

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Hebden Bridge, 13 Mei 2021 - Ngerteni komitmen kanggo nawakake konsol utama pasar, Calrec ngumumake versi apik saka konsol Brio sing populer karo paket Brio Duet lan Brio Medley, sing nawakake jumlah saluran sing luwih gedhe lan panyambungan minangka standar, lan ing rega sing malah luwih kompetitif. Dave Letson, VP Sales, ujar, "Kita bangga banget babagan cara Brio dianut pasar lan trampil bisa digunakake, nanging penting banget kanggo ngetrapake kebutuhan pasar. Kita wis ngrungokake kebutuhan pelanggan sing ganti lan Brio Duet anyar lan ...

Read More »

Posting Paling anyar

Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!