Kisah-kisah Unggulan

News

Apantac Nampilake KVM liwat IP ing IBC2019

KVM anyar liwat kertu IP kanggo OpenGear; KVM ngatasi IP Extenders karo Fiber Apantac, produsen multiviewer sing dikenali internasional, tembok video, ekstensi lan solusi pangolahan sinyal ngumumake solusi KVM anyar liwat IP, sing bakal ditampilake ing acara IBC 2019 sing bakal teka ing 8.E43. KVM liwat IP kanggo openGear Iki solusi apik banget minangka salah sawijining solusi KVM sing paling modular lan bisa ngrampungake babagan solusi IP sing kasedhiya ing pasar saiki. Yen digabungake karo Apantac KVM liwat panrima IP lan rak Gigabit Ethernet sing diluncurake dadi fungsi KVM sing bisa diluncurake kanggo ngidini macem-macem ...

Read More »

IBC 2019: Solusi Broadcast kanggo nampilake model OBX S12T (12G-SDI UHD) anyar

Ing acara IBC, Broadcast Solutions nampilake model Streamline S12T anyar ing ruang njaba O.E02. Kanthi luwih saka unit 45 dibangun lan ing dalan, konsep Streamline minangka seri OB Van sing paling sukses ing donya. Model S12T anyar adhedhasar truk nyopir mandiri 26-ton kanthi pambangunan kothak-kothak ekspansi tunggal. S12T dianggo kanthi nganti 12 4K / UHD adhedhasar kamera 12G-SDI UHD Tunggal lan nawakake gapura Quad Link 3G-SDI sing cukup kanggo tujuan ngawasi. Kanthi model anyar iki, Broadcast Solutions maneh nggunakake teknologi sing inovatif lan didhukung ing mangsa ngarep karo ruang kerja fleksibel lan tata ruang. Kabeh.

Read More »

Dan Kneece Powers mati bebob Micros kanggo Rhode Island Indie

Laporan pangguna bebob Munich, Jerman www.bebob.tv Efektif: 21 Agustus, 2019 Dan Kneece Powers mati bebob Micros kanggo Rhode Island Indie Nalika kamera obah, ora sithik sing bisa nantang dendhangan Dan Kneece. Resume diwaca kaya film Who Who Who of high-power saka karya legendaris Steadicam ing saindenging 1980 lan '90 menyang sinematografi dinamis saiki. Bubar kanggo Proyek Kepulauan Rhode Untitled, sing diarahake dening Michelle Salcedo, Kneece duwe kesempatan kanggo nyoba solusi anyar kanggo ngasorake kamera kamera liwat obah-obah ing pinggir pante Rhode Island. Kanggo mbantu "mabur" ing Canon ME20FSH ...

Read More »

Vela 6.0-Versi Smart-Logger Dituduhake ing IBC-2019

Pratonton Teknologi Vendor IBC-2019 UNTUK TAMBAHAN TAMBAHAN Vendor: Vela Stand: 8.A01 September 13-17 2019 Vela 6.0 Versi Smart-Logger Dituduhake ing IBC-2019 Clearwater, Florida, USA. Agustus 23, 2019. Vela, panyedhiya utama pemantauan pematuhan, logging, lan sistem multiviewer sing digunakake utamane kanggo QoS Alerting, AirCheck / Ad Verifikasi, perbandingan berita kompetitif, analisa iklan ing saluran pesaing kanggo tim pimpinan tim sales, lan nyepetake media asli utawa transcoded kanggo bali menyang udara utawa media digital / sosial, dina iki ngumumake rilis Vela Encompass 6.0 supaya dituduhake ing IBC 2019 ing Amsterdam, Walanda. Rilis 6.0 saka Vela Encompass iki dirancang kanggo ...

Read More »

Telestream Ngumumake Dhukungan Jaringan 25GE kanggo Platform Pangolahan Media PRISM

Nevada City, California, Agustus 22 - Ing IBC 2019, Telestream (Booth 7.C16 & 7.C14), pimpinan global ing orchestrasi alur kerja media berbasis file, media streaming lan teknologi pangiriman, bakal nampilake fungsi anyar ing media PRISM. platform Processing Telestream entuk PRISM bubar nalika solusi video, pemantauan lan jaminan kualitas Tektronix kanggo siaran lan pasar media digital digabung menyang Telestream. PRISM minangka platform pangolahan media hibrida IP / SDI pertama ing industri sing nggawe jurang antara jaringan SDI lan IP media tradisional lan saiki dilengkapi kertu media campuran anyar sing ndadekake dhukungan jaringan 25GE. Cara iki ngidini ...

Read More »

TV Cignal Filipina Ngembangake Kapabilitas Playout karo Mbayangno Komunikasi

Platform playout sing kompak, kuat nambah fungsi lan daya tahan; nyedhiyakake watu langkah menyang konektivitas IP ing HONG KONG, 22 Aug 2019 - TV Cignal, penyiar satelit utama ing Filipina, wis nggayuh kapasitas playout nggunakake solusi playout modular Versio ™ kanthi integral saka Mbayangno Komunikasi. Siaran TV Cignal nyiyapake konten premium ing televisi lan radio luwih saka rong yuta pelanggan ing saindenging negara. Kanggo ngrampungake pangarepan pamirsa, Cignal TV terus nambah konten lan saluran sing berkualitas tinggi. Sistem playout anyar menehi penyiar tambah skabilitas lan kacepetan kanggo pasar kanthi bukti-bukti ing jaman ngarep, ...

Read More »

Raksasa Abang Rilis Game of Thrones VFX Pt. 2: Jaran Undead

Portland, UTAWA - 22 Agustus, 2019 - Red Giant, nitahake filmmaking, efek visual lan alat grafis gerakan, dina iki nerbitake installment kaping pindho saka seri tutorial efek visual Game of Thrones multi-part kasebut: carane ngowahi jaran urip dadi anggota tentara undead King Night Daniel "Hashi" Hashimoto nedahake teknik keying lan komposit nggunakake alat kalebu King Pin Tracker, Spot Clone Tracker lan Supercomp saka Red Giant VFX Suite anyar, kanggo nambah lan nglacak efek gory menyang jaran sing isih urip. Watch saiki lan tetep dirungokake kanggo tutorial Trik VFX sing luwih murah. Rong minggu kepungkur Hashi nendhang ...

Read More »

Marshall Electronics Debuts CV503-WP Anyar ing IBC 2019

TORRANCE, CA, AUGUST 22, 2019 - Marshall Electronics, panyedhiya anjog kamera profesional, monitor, lan aksesoris kanggo produksi siaran, ngenalake Kamera Miniatur HD503-WP All-Weather HD Miniature anyar, sing dadi penerus kanggo penghargaan penghargaan Marshall CV502- WPM, ing IBC 2019 (Menenga 12.D20). Cocog digunakake ing lingkungan ruangan ing ngendi bledug, rereget, lan kelembapan dadi faktor. CV503-WP anyar nggunakake sensor sing luwih gedhe lan prosesor luwih kuat kanggo nyedhiyakake kinerja gambar, warna sing bener, linuwih, lan versatilitas. CV503-WP duwe lensa utama sing bisa ditukar, setelan luwes terpencil, lan proteksi saka unsur ing omah sing dirating IP67. CV503-WP nawakake fleksibel ...

Read More »

Kepiye Calrec bisa 'Pitulung' lan 'Sambung' ing IBC 2019

HEBDEN BRIDGE, UK, OGOS 22, 2019 - Aplikasi Bantuan lan Sambung kuat Calrec kalorone njupuk panggung tengah ing IBC 2019 (Stand 8.C91). Amarga industri iki nggayuh standar lan alur kerja anyar, Calrec wis nambah aplikasi kanggo menehi penyiar alat sing luwih efisien tanpa syarat tuku luwih akeh hardware. Calrec's Assist yaiku antarmuka adhedhasar browser sing ngidini pangguna nyiyapake pertunjukan, pengeling-eling, tata letak fader, patching, persiyapan bis, label, tingkat input lan output, parameter saluran input (kalebu entuk mic), rute, lan liya-liyane, tanpa kudu dadi ing ngarepe konsol. Bantuan minangka antarmuka kanggo ngontrol ...

Read More »

Kejuaraan Nasional Softball GOLD Langsung Urip kanthi Desain Blackmagis

Fremont, CA - 22 Agustus, 2019 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake manawa GlobeStream Media live streaming USA Softball's GOLD National Championships nggunakake macem-macem produk Desain Blackmagic, kalebu kamera URSA Broadcast lan ATEM Television Studio Pro 4K live switcher, kanggo nyekel luwih saka Siaran jam 500 saluran siaran ngliwati sanga lapangan softball. Dijupuk ing kompleks pelem Warisan Yards ing Plano, Texas, turnamen suwene enem dina luwih akeh tinimbang tim softball 70 saka sebrange Amerika Serikat sing menang ing 18 lan ing ngisor iki (18u) lan 16 lan ing bagean (16u) divisi umur. GlobeStream Media, yaiku Texas ...

Read More »

DPA 2028 Vokal Mikro Anyar Kanggo Ngganti Landskap Kinerja Langsung

ALLEROD, DENMARK, OGOS 22, 2019 - DPA Mikrofon menehi tambahan anyar kanggo antrian mikropon, Mikrofon Vokal 2028. 2028 ngirimake swara alami sing misuwur ing DPA, sing ngidini kabeh jinis vokal dadi cemlorot. Cocog kanggo kabeh wong saka artis indie nganti penyanyi tur internasional, mic 2028 cocog kanggo pagelaran panggung langsung, aplikasi siaran lan pro AV. Ing panggung langsung, 2028 ngirimake kualitas sonik sing padha karo solusi hebat DPA liyane. Nyatane, 2028 ora butuh swara (utawa sithik banget) EQ kaya sampeyan lagi ngadeg ing jejere penyanyi sing ngrungokake ...

Read More »

Alpha Eye ngrampungake distorsi optik ing kamera mikro

Perusahaan anyar sing duwe jeneng Alpha Gambar sing beda ing pasar IBC 2019, 13-17 September Stand 6.C28: Perusahaan anyar kanthi jeneng sing dihormati, Alpha Image, bakal katon ing masarakat pisanan ing IBC2019. Perusahaan bakal diluncurake kanthi solusi sing gampang kanggo masalah umum: distorsi optik ing kamera miniatur. Umum ing olahraga - ing goalmouth, utawa dipasang ing stump - lan ing televisi kasunyatan, kamera miniatur minangka elemen inti ing prodhuksi saiki. Dheweke ora ngganggu (malah covert) durung menehi sudut pandang sing unik. Aplikasi liyane kalebu syuting lan imaging medis. Ing tantangan yaiku kamera kaya ngono ...

Read More »
Video recorder Cloud Insys

Teknologi Video Insys kanggo Mbukak Solusi Rekaman Media Cloud Anyar lan Platform OTT Dikembangake ing IBC2019

Perusahaan bakal nampilake solusi anyar lan mantep ing ngarsane kaping pindho ing pertunjukan - pod pameran khusus kanthi demonstrasi ing Amazon Web Services ngadeg Agustus 22, 2019 - Dübendorf, Swiss: Over-the-top (OTT) solusi solusi video Insys Video Technologies yaiku budhal menyang pameran IBC2019 ing Amsterdam ing wulan September kanthi solusi rekaman video berbasis awan anyar lan strategi pameran rongga. Kajaba ana ing ngarsane dhewe ing P03 pod (sing ana ing dalan ing antarane IBC Halls 7 lan 8), perusahaan kasebut bakal nyorot kolaborasi karo Amazon Web Services (AWS) ing demonstrasi ing stand AWS ...

Read More »

Solusi Produksi Urip Sukuk Gawe Utang Edge

MONTREAL - 8: 00 CET Agustus 22, 2019 - Kamera serbaguna Grass Valley wis dipilih dening Expert'ease, kanggo nambah penawaran produksi langsung. Solusi Grass Valley dipilih kanggo linuwih lan keterampilan sing wis kabukten lan bakal ngidini perusahaan audiovisual lan multimedia berbasis Montreal njupuk kapabilitas produksi ing tingkat sabanjure. Instalasi lan komisi sistem anyar ditindakake kanthi kerjasama karo pasangan wilayah Grass Valley, CEV, pimpinan teknologi multimedia. Expert'ease wis nggawe reputasi sing kuwat kanggo pengalaman lan pengalaman teknis babagan video, swara lan cahya, kanggo ngrampungake acara IMAG kayata konvensi, ...

Read More »

Ngalih Media Ngeculake VOD2Live kanggo Cepet Langsung Saluran OTT Saluran Langsung

Switch Media, pimpinan jagad teknologi video online, wis ngluncurake VOD2Live, solusi anyar sing cerdas supaya para penyiar lan pamilik konten kanthi cepet mbukak saluran linear live live dinamis kanthi sawetara menit. Nganggo perpustakaan VOD sing nduweni pamilik konten, VOD2Live nggawe saluran sing padha karo siaran sing ora perlu piranti lunak playout, enkod video langsung utawa kanggo sinau maneh media. Iki kanthi gampang nggenepi alur kerja kiriman video, nyuda biaya lan nyuda wektu menyang pasar, nalika nyedhiyakake personalisasi saluran, kalebu pemrograman lan iklan adhedhasar lokasi pamirsa, demografi utawa tumindak ndeleng. VOD2Live bisa digunakake kanggo nggawe pop-up cepet lan gampang ...

Read More »

Seksi Hollywood SMPTE Kanggo Ngatasi Transisi Nganggo Gamut Wide Colour ing Rapat September

LOS ANGELES - Bagian Hollywood SMPTE®, organisasi sing mbesuk babagan masa depan crita, bakal njelajah tekane gamut warna lan pengaruhe ing gambar gerakan lan produksi televisi ing rapat saben wulan, Rebo, September 25, ing Akademi Gerak Seni lan Ilmu Gambar, Los Angeles. Gamut warna sudhut sing diwenehake dening standar HDR paling anyar mbukak lawang supaya luwih apik, bayangan sing luwih urip, nanging uga bakal nggawe tantangan kreatif lan teknis, utamane sajrone jaman transisi saiki nalika umume konsumen bakal terus ndeleng konten ing tampilan lawas lan liwat ana mekanisme distribusi. Ngubungi ...

Read More »

Kontrol Upmix Halo Nugen lan Campuran Sapu Bunder kanggo Produksi Menang Penghargaan

LOS ANGELES, AUGUST 21, 2019 - Sajrone taun 30 kepungkur, Pengadil Rekam Re-Joe sing menang-menang wis nggarap macem-macem proyek berprofil tinggi kalebu Sejarah Amerika X, Pariwis Austin: Spy Sapa Sing Nulis Saya, Crazy Crazy , Nalika ing Roma, Babad, 2 Guns, Luke Cage, Daredevil lan OA. Antarane kridit paling anyar ing Barnett yaiku Netflix hit Fist Iron, sing dheweke gumantung ing Halo Upmix NUGEN Audio kanggo campuran swara ing sekitarnya. NUGEN Audio terintegrasi menyang saben proyek sekitar ing Barnett. "Aku seneng Halo Upmix NUGEN lan nggunakake saben kasempatan,"

Read More »

C&I Studios Nggunakake DaVinci Ngatasi Halaman Motong 16 Studio kanggo Deliverables Media Sosial

Fremont, CA - 21 Agustus, 2019 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake manawa C&I Studios, agensi nggawe konten global, nggunakake kaca potongan anyar DaVinci Resolve 16 Studio sing luwih cepet tinimbang sadurunge nyunting. Percaya ing DaVinci Resolve 16 Studio kanggo mungkasi produksi post, kalebu nyunting, penggredan warna, efek visual (VFX) lan audio Fairlight, C&I Studios nggawe video kanggo John F. Kennedy Center kanggo Performing Arts nampilake salah sawijining program tandatangane , Turnaround Arts, upaya pembaharuan sekolah sing ngowahi sekolah prioritas liwat panggunaan strategis. Duwe kerjo karo klien kayata Coca-Cola, P&G ...

Read More »