Kisah-kisah Unggulan

News

Sasani Studios Nggawe Yayasan Media Generasi Sinau karo Solusi WorkShop EditShare

Boston, MA, AS - Juli 15, 2019 - EditShare, pimpinan teknologi ing panyimpenan skala pintar, Kontrol Mutu Otomatis (AQC), panyuntingan lan solusi manajemen media, ngumumake yen papan listrik media Afrika Selatan, Sasani Studios, produksi alur kerja multi-kamera generasi anyar babagan solusi alur kerja EditShare aliran EditShare, panyimpenan media rekayasa EFS ukuran, panyimpenan Geevs ingest lan Ark arsip. Ngenalaken sepuluh stasiun televisi lan film utama lan telung ruang studio sing dirancang sacara akustik, Sasani Studios minangka salah siji komplek multifungsi sing paling gedhe ing Afrika. Studio full-service tanggung jawab kanggo lima sinetron paling populer ing Afrika - 7de Laan, Isidingo, Skandal !, Skeem Saam, lan The ...

Read More »

Dalet Kanggo Ndadekake Flex Media Platform Bisnis Ooyala

Paris, Prancis - Juli 15, 2019 - Dalet, panyedhiya solusi lan layanan kanggo penyiaran lan profesional isi, saiki ngumumake yen wis mlebu persetujuan definitif kanggo entuk bisnis Ooyala Flex Media Platform. Ing transaksi aset kalebu Ooyala Flex Media Platform, uga personil Ooyala sauntara sales, marketing, engineering, professional services, lan support. Platform Ooyala Flex Media, sing utamané didol minangka langganan / Penawaran SaaS, minangka solusi sampurna kanggo servis OTT lan alur kerja distribusi media digital. Akuisisi aset, personel, lan pelanggan bakal nggedhekake solusi Dalet sing luwih dhuwur kanggo ...

Read More »

FilmLight ndadekake Matthieu Straub ngiyatake tim kerja warna werna internasional

LONDON - 15 Juli 2019: DIT lan spesialis film Perancis, Matthieu Straub, wis gabung karo FilmLight. Adhedhasar Paris, dheweke bakal menehi pitunjuk technical lan pitulungan praktis marang klien FilmLight ing Prancis lan Benelux, uga minangka swara perusahaan ing kelompok perdagangan utama lokal lan mitra pelatihan ing produksi lan pos pasar. Sawise karir perintis minangka teknisi pencitraan digital freelance ing bioskop Prancis - kalebu blocker asterix 2012, plus iklan lan film-film fitur karo DoPs kayata Darius Khondji ASC AFC, Russell Carpenter ASC, Eric Gautier AFC lan Benoit Delhomme ...

Read More »

Entrin langsung Direkt karo Bifrost Reliable Transport ngaktifake Lagardère Sports

Umea, Swedia, 15 Juli 2019 - Intinor Technology, pangembang prodhuk lan solusi pangembang Swedia kanggo video kualitas dhuwur liwat jaringan IP, wis ngumumake Advertisement lan implementasi encoders Direkt menyang Lagardère Sports, agen marketing olahraga global. Lagardère Sports mbutuhake cara sing luwih efektif kanggo menehi sumbangan saka cakupan global saka seri ATP Tour 250. ATP Tour 250 yaiku seri turnamen tenis lanang sing minangka bagean saka kalender Asosiasi Pemain Tenis Profesional (ATP). Lagardère Sports mbutuhake ekosistem sing bakal tetep dipercaya lan pinter apa tenis yaiku ...

Read More »

Globecast IBC 2019 Preview

Debut: A.129 Debut ing IBC 2019 Globecast Managed Cloud Network (Globecast MCN): Feeds sing ditambahake ndhukung kontribusi olahraga global Anyar ing IBC tahun iki Global Globecast Managed Cloud Network (Globecast MCN). Iki minangka respon kanggo tekanan ing pasar olahraga sing nyedhiyakake supaya bisa ngirim feed spesifik / beda, efektif biaya, afiliasi sing bisa milih, tinimbang kudu ngirim kabeh feed menyang kabeh afiliasi. Globecast MCN ngidini sawetara feed disebarake sacara global liwat awan. Iku tegese afiliasi bisa nampilake isi sing spesifik kanggo wong-wong mau tanpa biaya tambahan luwih serat- utawa isi sing dikirimake satelit. Minangka kompetisi pindhah saka lokasi menyang ...

Read More »

Mediaproxy nggabungake kemampuan panelusuran Vidrovr menyang LogServer

Melbourne, Australia - 15 July 2019 - Mediaproxy, panyedhiya layanan solusi siaran IP berbasis piranti lunak, ngembangaken kemampuan logging, monitoring lan analisis perangkat lunak berbasis LogServer IP liwat integrasi platform panelusur video Vidrovr. Nggunakake teknik pembelajaran mesin sing luwih canggih, iki mbisakake operator kanggo nemokake lan mriksa dhuwit nggunakake macem-macem tag, kalebu wong, teks, audio lan isi visual. Sistem panyimpenan dina iki bisa ngemot akeh program. Mediaproxy LogServer wis mbuktekaken dhewe dadi program kepatuhan sing anjog, ngidini materi sing bisa dicathet, dipantau lan dianalisa kanggo mesthine ...

Read More »

Veteran Broadcast Engineering Alain Beauvais Nggabung TAG kanggo Ndukung Pertumbuhan Terus

Broadcast Engineering Veteran Alain Beauvais Nggabungake TAG kanggo Ndhukung Fluency Tetuwuhan Terus ing kabeh aplikasi Broadcasting penting kanggo ndhukung aplikasi IP TAG LOS ANGELES - Juli 11, 2019 - TAG Video Systems, pimpinan donya ing IP multiviewers, solusi Probing lan Monitoring sing basis piranti lunak terpadu, wis ngangkat veteran industri Alain Beauvais minangka direktur layanan lan dhukungan, kanthi efektif langsung. Kajaba iku, ana pratelan ing inisiatif pertumbuhan global terus-terusan Company - TAG mbuka kantor US sing pisanan ing wilayah LA sadurungé taun iki, lan uga nduduhake prasetya kanggo ndhukung penyebaran IP kanthi cepet lan saindenging donya kanthi sumberdaya khusus. Miturut ...

Read More »

RASCULAR IBC 2019 PREVIEW

Think Control, Think Rascular Rascular iku perusahaan desain lunak sing nggawe aplikasi kontrol presisi kanggo teknologi video pihak katelu, profesional. We work across broadcast, streaming and A / V sectors. Luwih cepet utawa ora, aplikasi kita bisa nyakup teknologi SDI lan IP, kalebu protokol NDI® Newtek, nyedhiyakake panel sing didhasari templat utawa pangguna sing ngidini akses menyang kabeh lan kabeh fungsi sing dibutuhake, menehi pangguna kontrol presisi sing dibutuhake, sanajan ing extremis. Stand 6.C19 IBC DEBUT CastAway Rascular terus nggedhekake integrasi protokol NDI® Newtek, ngumumake pangembangan CastAway, aplikasi Helm anyar, sing nyedhiyakake kontrol master NDI ing ...

Read More »

Art of Making the Beautiful Migunana Ndadekake Wong Maju kanggo DPA Microphones

RODER, DENMARK, JULY 11, 2019 - Para perancang paling apik ing donya kuliah ing Aalto-Theatre ing Essen, Jerman ing wayah wengi saka Senin, Juli 8, kanggo pameran resmi Red Dot Awards 2019. Antarane wong-wong mau yaiku Project Lead Rune Møller Microphones 'lan R & D Manager Ole Moesmann, sing nampi penghargaan bergengsi kasebut ing perusahaan kasebut kanggo 6066 Subminiature Headset Microphone, sing dadi juara ing kategori' Product Design '. Dirancang dadi elegan, visual lan nyenengake, 6066 Subminiature Headset Microphone njamin kegunaan antarane sawetara kegunaan. Senajan desain mekanik canggih ...

Read More »

Sigma Ngeculake Sigma fp Full-Frame Kamera tanpa Mirrorless; Ngumumake Series Lensa Kinerja Tinggi kanggo Sistem Kamera tanpa Mirror Full-Frame

Juli 11, 2019 Sigma Corporation saiki ngumumake: Pengumuman Sigma fp, kamera digital tanpa mirroring paling cilik lan paling ringan ing donya. Pambuka seri lensa performa dhuwur sing anyar sing dikarepake kanggo kamera mirrorless lengkap. Ingkang pisanan yaiku: Sigma 35mm F1.2 DG DN Art Sigma 14-24mm F2.8 DG DN Art Sigma 45mm F2.8 DG DN Contemporary Sigma fp - Kamera Digital tanpa Mirror Full-Frame Mirrorless sing paling cilik lan paling ringan Kanthi dimensi 112.6 × 69.9 × 45.3mm lan awak bobot 370g, sigma fp kabeh-anyar iku kamera digital tanpa mirroring sing paling cilik lan paling ringan ing donya. Iki dilengkapi sensor full-frame 35mm Bayer kanthi 24.6 ...

Read More »

Gréja Kebangkitan Kristen Ngleksanakake Solusi AV saka Desain Blackmagic

Fremont, CA - July 11, 2019 - Desain Blackmagic saiki ngumumake yen cabang paling anyar saka Gereja Kristen Kebangkitan Kristen Afrika Selatan (CRC) wis nginstal solusi AV tujuan multi adhedhasar ATEM 4 M / E Broadcast Studio 4K lan ATEM 1 M / E Advanced Panel. Kanthi luwih saka Kongregasi 90 saindhenging Afrika Kidul, lan luwih saka 15 sacara global, kalebu London, Amsterdam lan Perth, CRC didegaké ing 1994 dening para pastors senior, Ing Boshoff lan garwane Nyretta Boshoff, ing Bloemfontein. CRC migunakake teknologi kanggo ngubungaké sawetara panggung nalika layanan urip, kanthi video muter peran wigati ing kemampuan gereja kanggo ...

Read More »

FSR Ndadekke Solusi 'Cerdas' kanggo InfoComm 2019

FSR Ndadekake Solusi 'Cerdas' kanggo InfoComm 2019 Company Surprises Peserta karo Solusi Wire, Gampang lan Terjangkau Anyar, Solusi Wire-Manajemen Woodland Park, NJ Juli 10, 2019 - FSR, prodhuk terkemuka saka macem-macem produk solusi infrastruktur kanggo audio / video, Teknologi Informasi lan Komunikasi (TIK), pendidikan, perusahaan, hotel, lan pasar pamaréntah, para pamireng ing acara 2019 InfoComm ing Orlando, FL, kanthi peluncuran merek anyar ing lantai, solusi manajemen kawat . Sistem Puteran Lantai Lapangan Smart-Way sing anyar yaiku pilihan cerdas kanggo manajemen kawat, amarga iku nginstal ing ...

Read More »

Rising Sun Pictures Journeys to Another Dimension with "Spider-Man: Far From Home"

Ing kontes pisanan ing franchise Spider-Man, studio ngasilake hologram sing ngetokake asal saka Elementals. Adelaide, Australia Selatan-Rising Sun Pictures ngasilake luwih saka efek gambar visual 100 kanggo kolumnis Columbia Pictures 'lan epik superhero Marvel Studios. Spider-Man: Far From Home, salah sawijining blockbusters sing paling diantisipasi taun iki. Karya studio kalebu urutan holographic sing ora bisa ditemokake sing ngetokake salah sawijining misteri paling gedhe ing film: asale saka The Elementals, makhluk papat gedhe saka alam semesta paralel kanthi kemampuan ngontrol geni, bumi, banyu lan angin. Katuntun dening Jon Watts, Spider-Man: Far From Home minangka terusan kanggo 2017's ...

Read More »

Alchemy Post Sound nampilake Best Foot Forward ing Delivering Foley kanggo FX's "Fosse / Verdon"

Pakaryan Foley kolaborasi karo Pengawas Sound Editors Daniel Timmons lan Tony Volante nyiptakno swara Broadway lan tenunan film dirajut dening koreografer legendaris lan aktris musikal. Westchester, New York- Alchemy Post Sound ngetokake sepatu taps (lan luwih akeh) nyiptakake swara Foley kanggo Fosse / Verdon, seri FX sing paling diakoni sacara kritis babagan koreografer Bob Fosse (sam Rockwell) lan kolaborator lan bojone penyanyi / penari Gwen Verdon (Michelle Williams). Dadi ing ngisor iki ngurus editor swara Daniel Timmons lan Tony Volante, artis Foley Leslie Bloome lan timé sing nembang lan nyathet ...

Read More »

Soularity Sound Relies on NUGEN Audio kanggo Produk Rock-Solid lan Customer Service

AUSTIN, JULY 10, 2019 - Nggarap produser film kanthi otomatis ngidini profesional audio pasca prodhuksi kesempatan kanggo nglebokna kreativitas ing proyek kasebut. Iki persis jinis karya Korey Pereira, anggota MSPE lan pemilik / direktur kreatif ing Austin post house, Soularity Sound, lan tim bangga ing prodhuksi. Supaya terus-terusan ngirim isi sing apik karo audio asli karo perusahaan sing wis dadi sinonim, Pereira ngandarake pilihan plug-in saka NUGEN Audio. Antarane plugin NUGEN paling umum sing digunakake ing Soularity Sound yaiku Toolkit Loudness (VisLM 2, ISL 2 lan LM-Correct ...

Read More »

Hyper RPG Nduweni YouTube lan Nguyuh Workflows Live Streaming kanthi Blackmagic Design

Fremont, CA - July, 10, 2019 - Desain Blackmagic saiki ngumumake yen Hyper Rabbit Power Go (Hyper RPG), panggonan ngumpulake online sing dipusatake ing video game lan tabletop, buku komik, film, lan liyane, nggabungake Pocket Cinema Camera 4K, ATEM Television Studio Pro 4K lan ATEM Televisi Studio HD live switchers produksi lan liyane kanggo njupuk lan urip stream watara telung puluh jam program saben minggu ing YouTube lan Twitch saluran. Digawe ing 2015 dening pangembang game veteran Jordan Weisman (BattleTech, Shadowrun) lan mantan saluran Geek lan Sundry Twitch sing nampilake pelari Zac Eubank, Hyper RPG nyurung wates ...

Read More »

LIVEU IBC 2019 PREVIEW

Lokasi LiveU - Ngadhepi 3.B62 LiveU bakal nampilake portofolio solusi-aktif 5G kanggo live newsgathering lan dinamis olahraga jangkoan kanggo saben jinis acara. Nggoleki game 2020 ing Tokyo, LiveU wis siap kanggo ndhukung atusan pelanggan kanthi teknologi HEVC sing menang. IBC highlights kalebu: CREATE: HEVC 4K bidang unit LiveU's kapal pengangkut LU600 4K HEVC solusi transmisi portabel nawakake video sampurna karo efficiency bandwidth ekstrim. Edisi HEVC 600K-SDI paling anyar LU4 ngasilake streaming profesional 4Kp50 / 60 kanggo produksi kualitas, ndhukung aplikasi VR lan 360. Kompak, unit LU300 HEVC sehat kanggo streaming urip. Ing macem-macem ...

Read More »

RED BEE MEDIA LAUNCHES NEW FOIL LAB FURNITURE IN HILVERSUM, NETHERLANDS

Red Bee Media wis mbukak fasilitas Red Lab kapindho ing Hilversum, Walanda. Red Lab Hilversum bakal fokus ing pangembangan produk, testing lan demonstrasi IP lan solusi basis piranti lunak kanggo pangangkatan video, komprèsi, kontribusi lan layanan distribusi. Ing ngisor jeneng Red Lab, Red Bee Media wis ngupayakake upaya R & D kanthi fasilitas sing disambungake ing ndonya. Laboratorium Abang pisanan dibuka ing London ing Februari 2019 lan fasilitas kaping tiga bakal diluncurake ing Stockholm sakwéné taun. "Red Lab Hilversum menehi kita kesempatan gedhe kanggo ngembangake lan nguji kemampuan IP sing diaktifake, nambah ...

Read More »