Kisah-kisah Unggulan

News

Howling Music Marches ing Langkah karo USMC lan Wunderman Thompson

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Howling Music sing didhasarake ing Nashville ngasilake soundtrack "kabisan sing mlaku" kanggo kampanye pemenang penghargaan ADDY sing ngrayakake ulang taun kaping 244 Marines. NASHVILLE - Corps Kelautan nandhani ulang tahun 244 ing ulang taun selebriti kanthi ngluncurake kampanye iklan sing nampilake "ulang taun" sing pertama. Ndhaptar dening agensi Atlanta Wunderman Thompson lan nampilake soundtrack sing disusun lan direkam dening Howling Music, Nashville. Kampanye kasebut, dadi pusat saka pasukan saka Parris Island, South Carolina nglancarake semangat lan nanggepi semangat sajrone latihan sing cedhak, menang papat anugerah Bronze kanggo Musik ing kompetisi Atlantik Ad Club 2020 Amérika. Ditulis dening tim kreatif Wunderman Thompson, kekehenan kasebut nyurung ...

Read More »

Tampilake Game Game Interaktif "Quizuna" Ndhaptar ing Pro Pro mini ATEM kanggo Live Streaming

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Fremont, CA - 26 Mei 2020 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake yen produksi produksi live ATEM Mini Pro lagi digunakake kanggo nguwasa pamicara interaktif lan kuis, "Quizuna." Acara kasebut, yaiku salah sawijining jinis ing YouTube ing Jepang, sing diselenggarakake dening aktris Hollywood Jepang, Ikumi Yoshimatsu lan ditunjuk kaping pirang-pirang minggu ing saluran YouTube dheweke, "Swara Ikumi." Gagasan kanggo pertunjukan kasebut muncul nalika Yoshimatsu lan pasangan lan produser ing RIM Entertainment, Matt Taylor, dikuwarsa ing Tokyo. Duo mutusake nggawe dhiskusi langsung lan acara kuis sing ngidini pamirsa berinteraksi ...

Read More »

Polygon Labs Unveils Ipsum 2.0 Integrasi karo Epic Games 'Unreal Engine 4 lan Pixel Streaming

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

New York, AS - 26 Mei 2020 - Polygon Labs, studio inovatif sing nyurung wates aplikasi data interaktif lan branding visual, saiki wis ngumumake versi agregasi data lan platform visualisasi paling anyar kanggo warta siaran, olahraga, cuaca lan merek, Ipsum 2.0. Nganyari penting iki kalebu integrasi karo platform penciptaan 3D sing nyata-nyata Epic Games, Unreal Engine 4, lan Pixel Streaming, sing ngidini Unreal Engine bisa ngatasi output grafis menyang browser adoh lan piranti seluler liwat WebRTC. Bangunan ing sukses, iki minangka pisanan sing Polygon Labs wis gabung karo Unreal Engine kanggo ...

Read More »

Video Nembak "Sama Sun" Jasmine Ash karo Kamera Bioskop Blackmagic 6K lan RAW Blackmagic

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Fremont, CA - 22 Mei, 2020 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake video musik Jasmine Ash kanggo single "Same Sun" dheweke ditembak dening Brendan Walter nggunakake Pocket Cinema Camera 6K. Walter uga nggunakake codec RAW Blackmagic lan DaVinci Resolve kanggo koreksi warna ing video kasebut, sing ngidini dheweke bisa nangkep kabeh warga ing omah nalika njupuk lampu alami liwat jendela. "Same Sun" minangka lagu paling anyar saka penyanyi lan penulis lagu populer Jasmine Ash, sing uga penyanyi utama Oh Darling lan penyanyi lagu hit "Starlight." Video musik ...

Read More »

Desain Blackmagic Ngumumake Blackmagic URSA Mini Pro 4.6K Update

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Fremont, CA, USA - Senin, 25 Mei 2020 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake nganyari piranti lunak anyar kanggo kamera Blackmagic URSA Mini Pro 4.6K asli sing nambah lokalisasi kanggo 11 basa, kemampuan kanggo nampilake LUT 3D 6.9.3D ing klip RAW Blackmagic. pandhuan pigura sing bisa disesuaikan anyar uga prilaku sing apik kanggo tombol fungsi. Pembaruan kasebut uga nambah kompatibilitas kanggo audio sing dipasang ing output SDI, fungsionalitas sinkronisasi jam sing luwih apik, lan liya-liyane. Kamera Blackmagic 6.9.3 Update kasedhiya saiki minangka download gratis saka situs web Desain Blackmagic. Kamera Blackmagic 11 Nganyari nambah dhukungan kanggo XNUMX macem-macem basa supaya bisa ...

Read More »

Pandhuan Survival Rapat Online diterbitake

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Minggu iki Pandhuan Survival Rapat Online wis diterbitake kanggo diluncurake ing Amazon Paperback and Kindle. Buku sing ditulis panulis sing nggawa kita Esports in Education, Live Streaming yaiku Smart Marketing lan Tiket Virtual bali maneh karo buku liyane sing pas. Pandhuan Survival Rapat Online yaiku buku sing bisa mbantu sampeyan dadi komunikasi lan komunikasi komunikasi online sing luwih apik kayata Skype, Zoom, Facebook, Microsoft Teams, lan Google Meet. Buku kasebut wis diumumake kanthi acara virtual mbesuk sing disebut PresenceSummit kanggo organisasi sing pengin nggawa pembangunan profesional menyang tim kasebut babagan ...

Read More »
Magewell Ultra Stream

Magewell Ngembangake Kapabilitas Ngrekam lan Live Streaming ing Enkodeng Stream

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Nganyari perangkat kukuh gratis nambah mode rekaman anyar kanggo panyimpenan internal lan USB, dhukungan protokol RTSP, lan liya-liyane Mei 26, 2020 - Nanjing, China: Magewell wis nganyarke upgrade anyar kanggo kulawarga streaming streaming stream live streaming encode sing luwih menang penghargaan. gampang panggunaan piranti lan versatility. Kasedhiya ing kabeh unit anyar lan minangka update firmware gratis kanggo para pelanggan sing wis ana, versi 1.3 nambah mode rekaman anyar sing fleksibel saliyane dhukungan protokol streaming lan macem-macem perbaikan bocah cilik. Encoder Ultra Stream Magewell nggawe streaming live luar biasa sanajan pangguna ora profesional, supaya bisa ngrekam utawa stream ...

Read More »

LiveU TV Ndhaptar Crita Digital sing Apik menyang Media Sosial

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

LiveU wis mbantu para pelanggan memikat para pamirsa nggunakake video langsung sajrone sepuluh taun. Saiki perusahaan ngetokake seri program langsung asli ing ngisor payung TV LiveU kanggo menehi pendhidhikan, inspirasi, lan melu para pamirsa ing omah. Acara kasebut, sing ditampilake ing kaca Facebook resmi LiveU, diprodhuksi kanthi nggunakake inovasi LiveU paling anyar kalebu unit lapangan mobile, aplikasi LU-Smart, IFB lan Video Return. Ing wektu medhot sosial iki, Pelanggan Sambungake sorot pelanggan nggawe konten langsung sing unik kanggo perusahaan, ibadah, pamrentah, nonprofit, lan host pasar liyane supaya bisa nyambung karo komunitas. LiveU ...

Read More »

Posting Paling anyar