Kisah-kisah Unggulan

News

Mo-Sys ngluncurake StarTracker Sports Studio

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Mo-Sys Engineering (www.mo-sys.com), pimpinan produksi virtual lan robotika gambar, lan HYPER Studios (www.hyperstudios.co.uk), pimpinan grafis siaran awan, nggawe sistem produksi virtual pisanan kanthi data -dhukung grafis olahraga. StarTracker Sports Studio nggabungake sistem produksi virtual lengkap, adhedhasar Epic Games 'Unreal Engine, lan bisa ngasilake studio virtual kamera obah, kasunyatan ditambah (AR), lan realita lengkap (xR), kanthi HTML5 canggih sistem grafis olahraga. Jumlah penyiar olahraga sing saya akeh nggunakake studio virtual lan AR kanthi grafis sing didhukung data, ing ngendi saben jinis grafis digawe dening rong sistem grafis sing beda. Nanging, tinimbang mung nggunakake grafis overlay standar ...

Read More »

Dome Productions milih console Calrec Apollo unggulan kanggo truk SMPTE 2110 UHD / HDR IP anyar

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Hebden Bridge, 4 Maret 2021 - Mupangatake kain sing akeh banget, tautan kerapatan tinggi, lan keluwesan kanggo alur kerja sing beda, Dome Productions sing berbasis ing Kanada ngluncurake unit seluler SMPTE 2110 OB anyar sing diisi karo konsol audio digital Calrec Apollo. Disebut Gateway, truk kasebut minangka skala gedhe pertama Dome, kabeh unit IP, UHD / HDR lan saiki digunakake kanggo TSN lan Rogers SportsNet ing siaran hoki. Kesepakatan kasebut dikelola dening mitra Kanada Calrec, SC Media. Kaputusan kanggo pindhah karo Apollo diwiwiti sawetara fitur. Al Karloff, Manajer Layanan Teknik, Dome Productions, ujar, ...

Read More »

Signiant gabung karo Asosiasi Globalisasi Hiburan minangka Sponsor Perak

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

3 Maret 2021 Signiant dina ngumumake gabung karo Asosiasi Globalisasi Hiburan (EGA) sing mentas dibentuk dadi sponsor perak. Pembentukan sponsor EGA lan organisasi Signiant kanggo organisasi nggambarake pentinge lokalisasi konten sing tambah akeh, pasar bakal tuwuh wiwit taun 2020 saka $ 2.5 milyar dadi $ 3.5 milyar saben taun ing taun 2026, miturut Slator. Umume didhukung dening tuwuhing layanan streaming sing eksplosif, ana akeh permintaan kanggo konten sing dilokalisasi. EGA dibentuk kanggo nggabungake studio, omah lokalisasi, lan pemasok teknologi kanggo nambah efisiensi ing bagean penting global ...

Read More »

Layanan SelectTV Nggunakake Zixi kanggo Distribusi lan Monitoring Video Langsung menyang Unit Multi Dwelling

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

3 Maret 2021 Zixi, pimpinan industri kanggo ngaktifake video kualitas siaran langsung liwat IP-apa wae, lan arsitek Video Platform sing Ditemtokake Piranti Lunak (SDVP), dina iki ngumumake manawa FreeCast, sawijining panemuan lan manajemen konten utama mesin kanggo streaming konten, wis menehi kesepakatan kanggo nggunakake SDVP kanggo distribusi B2B saluran linear langsung liwat jaringan IP kanggo layanan SelectTV. FreeCast ngoperasikake perpustakaan Video-On-Demand (VOD) lan pay-per-view (PPV) paling gedhe ing dunya kanthi online. Teknologi SmartGuide nggabungake televisi linier lan on-demand saka sumber adhedhasar langganan, gratis / iklan, lan sumber daya bayar per tonton. Teknologi inovatif iki nguwasani layanan SelectTV unggulan perusahaan, ...

Read More »

AJA Ngumumake T-TAP Pro

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

 AJA Video Systems wis mbukak T-TAP Pro, piranti sing gegandhengan, bisu, lan portebel Thunderbolt ™ 3 sing nyambungake sing nyederhanakake ngawasi lan output 4K / UltraHD lan 2K / HD / SD liwat 12G-SDI lan HDMI 2.0 ing Mac® utawa PC sing kompatibel. komputer Cocog kanggo macem-macem skenario produksi, T-TAP Pro nyedhiyakake ngawasi video kanthi kualitas dhuwur, kalebu dhukungan High Dynamic Range (HDR) kanggo rate frame (HFR) lan alur raster gedhe saka sistem host Thunderbolt ™ 3. "T-TAP Pro dikembangake kanggo para profesional produksi sing mbutuhake output video paling dhuwur ing endi wae," ujare Nick Rashby, Presiden, AJA Video Systems. "Piranti sing kuat lan kuat iki ngidini ngawasi lan output ...

Read More »

AJA Rilis Software Desktop v16

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

AJA Video Systems ngluncurake Desktop Software v16, nganyari gratis sing ngenalake fitur anyar sing kuat kanggo antrian KJA, Io lan produk T-TAP, kayata sinyal High Dynamic Range (HDR) liwat SDI, nggedhekake fungsi video IP, dhukungan kanggo mung ngumumake piranti output T-TAP Pro Thunderbolt ™ 3, lan nambah kompatibilitas karo perangkat keras lan sistem operasi paling anyar. Software Desktop v16 kalebu nganyari kompatibilitas kanggo sistem operasi macOS®, Windows®, lan Linux® paling anyar, kalebu dhukungan kanggo macOS 11.x Big Sur, Ubuntu 20.04 LTS, Redhat / CentOS 8 lan dhukungan terus kanggo nganyari Windows 10. Software Desktop v16 nambah lan ngembangake dhukungan kanggo komputer ...

Read More »

DCS Presents: Nggawe Aman Bisa Digawe ing Jaman COVID

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Digital Cinema Society www.digitalcinemasocsoci.org Efektif: Sanalika Digital Cinema Society ngumumake rampung mini-doc anyar, Nggawe Aman Bisa Digawe ing Jaman Covid. Program iki kanggo memori kanca lan anggota DCS sing wis suwe, Allen Daviau, ASC, korban awal penyakit kasebut. James Mathers siyap karo petugas Kepatuhan COVID Chris Salas Amarga pandemi COVID-19 wis mengaruhi kabeh aspek industri produksi, James Mathers, sinematografer lan pendiri Digital Cinema Society nggawe target dokumen dokumentasi kanggo mbantu nggawe kahanan sing luwih aman mranata. Dokumenter pendidikan iki nggoleki alat ...

Read More »

Posting Paling anyar

Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!