Home » 2013 » Maret

Archives Monthly: Maret 2013

RF Monitoring kanggo Televisi kanthi Analisasi MPEG @ tektronix

Menjamin kualitas layanan (QoS) kanggo program televisi wis nantang amarga akeh alasan. Broadcasters nggunakake macem-macem arsitektur jaringan kanggo ngirim program TV. Sebagéan saka jaringan kasebut kalebu satelit kanggo distribusi - uga dikenal minangka ingest - ASI utawa IP saindhenging fasilitas lan asring RF menyang ngarep - uga dikenal minangka egress. Kualitas ...

Read More »

Tampilake Aku SMPTE! @smpteconnect

Tangan-mudhun masyarakat teknis ing industri pencitraan gerakan punika SMPTE (The Society of Motion Picture and Television Engineers). Kanthi nyebarake anggota ing saindhenging donya ing 60 negara, ana ratusan anggota (kalebu cameraman, konsultan, perancang, editor, guru, insinyur, pengguna lapangan, manufaktur, direktur teknis, lan teknisi). Yen sampeyan lagi nggolek informasi babagan komprèsi, enkripsi, utawa jaringan ...

Read More »