Home » 2013 » Oktober

Archives Monthly: Oktober 2013

PESA Xstream ngirimake Multi-Path IP Streaming ing CCW

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Huntsville, Alabama - PESA, perusahaan desain lan manufaktur khusus berbasis US kanggo distribusi sinyal audio lan video sing profesional, bakal nuduhake piranti streaming streaming IP multi PESA Xstream ing Content & Communications World (Booth 718) tanggal Nov. 13- 14, 2013, ing Javits Convention Center ing New York City. Perusahaan uga bakal nampilake [...]

Read More »

ROBIN MiniMe®

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Ideal kanggo bar, klub, restoran lan cahya eceran, MiniMe minangka efek luminer cahya kanthi tambahan output video lengkap. Iki piranti cilik sing apik, apik, apik, cepet, LED sing didhukung karo lampu-lampu 20,000hour. Werna, gobos lan wangun beam kabeh digawé sacara digital saka server media mikro ing papan kasebut. Kustom karya, isih foto [...]

Read More »

XL Video Njaluk Game On kanggo NBA Pre-Season Ketemu ing Manchester

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Saben taun, sadurunge wiwitan musim NBA resmi, pilihan pra-musim game sing apik diputer. Taun iki, ahead of opening season ing 29th October, game internasional 8 wis digelar ing Eropah, Asia lan Amerika Selatan. XL Video, nggarap produser acara, STS Touring Productions, nyedhiyakake layar LED kanggo Oklahoma [...]

Read More »

Ing Conversation: DP Peter Suschitzky saka David Cronenberg

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Peter Suschitzky nampilake film-film kanggo John Boorman, Ken Russell lan David Cronenberg, nanging dp 72 taun iki isih nyiapake saben film kanthi ukara kasebut. "Iku wiwit kanthi maca ati-ati skenario," ujare dheweke ing aksen Inggris sopan liwat telpon saka London, "nyoba kanggo nggawe aran, subconsciously, apa ing script sing." Suschitzky ...

Read More »

FOR-A kanggo Partisipasi ing Expo Broadcast lan Kabel New England

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Cypress, CA - FOR-A Corporation of America bakal dipasrahi ing acara tahunan Broadcast and Cable New Year 5th, sing dianakaké November 7th ing Pusat DCU ing Worcester, MA. Nampilake ing booth #307, FOR-A bakal nampilake sawetara solusi sing paling anyar lan paling populer, kalebu pemindakake video HVS-XT110 lan HVS-390HS lan MV-1620HS [...]

Read More »

ABE

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Muncul horor sing rada nyenengake ngubengi krisis emosional robot pembunuh sing entuk tawaran film-film karo MGM kanggo penulis-sutradara Rob McLellan. ARRI Alexa sinematografi dening Kate Reid.

Read More »

Ngluwihi: panrapan gerakan sing nggumunke dening Vicon kanggo Quantic Dream

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Quantic Dream investasi ing tambahan 28 Vicon T160 kamera mbisakake nyata jitu realisme panangkepan kanggo video game anyar, Beyond: Rong jiwo Oxford, 08 Oktober, 2013 Vicon, spesialis teknologi nangkep gerakan kanggo hiburan, pertahanan, ilmu urip lan industri engineering, announced dina iki sing sistem panangkapan T-Series sawijining digunakake ing video hotly diantisipasi [...]

Read More »