Home » 2013 » Oktober

Archives Monthly: Oktober 2013

PESA Xstream ngirimake Multi-Path IP Streaming ing CCW

Huntsville, Alabama - PESA, perusahaan desain lan manufaktur khusus berbasis US kanggo distribusi sinyal audio lan video sing profesional, bakal nuduhake piranti streaming streaming IP multi PESA Xstream ing Content & Communications World (Booth 718) tanggal Nov. 13- 14, 2013, ing Javits Convention Center ing New York City. Perusahaan uga bakal nampilake [...]

Read More »

ROBIN MiniMe®

Ideal kanggo bar, klub, restoran lan cahya eceran, MiniMe minangka efek luminer cahya kanthi tambahan output video lengkap. Iki piranti cilik sing apik, apik, apik, cepet, LED sing didhukung karo lampu-lampu 20,000hour. Werna, gobos lan wangun beam kabeh digawé sacara digital saka server media mikro ing papan kasebut. Kustom karya, isih foto [...]

Read More »

XL Video Njaluk Game On kanggo NBA Pre-Season Ketemu ing Manchester

Saben taun, sadurunge wiwitan musim NBA resmi, pilihan pra-musim game sing apik diputer. Taun iki, ahead of opening season ing 29th October, game internasional 8 wis digelar ing Eropah, Asia lan Amerika Selatan. XL Video, nggarap produser acara, STS Touring Productions, nyedhiyakake layar LED kanggo Oklahoma [...]

Read More »

Sistem panyimpenan paling gedhe ing donya

Mikir sampeyan wis katon panyimpenan BIG. Mbokmenawa ora ana apa-apa kaya iki perpustakaan tape monster SpectraLogic T-Finity Brad on Broadcast maca liyane

Read More »

Ing Conversation: DP Peter Suschitzky saka David Cronenberg

Peter Suschitzky nampilake film-film kanggo John Boorman, Ken Russell lan David Cronenberg, nanging dp 72 taun iki isih nyiapake saben film kanthi ukara kasebut. "Iku wiwit kanthi maca ati-ati skenario," ujare dheweke ing aksen Inggris sopan liwat telpon saka London, "nyoba kanggo nggawe aran, subconsciously, apa ing script sing." Suschitzky ...

Read More »

FOR-A kanggo Partisipasi ing Expo Broadcast lan Kabel New England

Cypress, CA - FOR-A Corporation of America bakal dipasrahi ing acara tahunan Broadcast and Cable New Year 5th, sing dianakaké November 7th ing Pusat DCU ing Worcester, MA. Nampilake ing booth #307, FOR-A bakal nampilake sawetara solusi sing paling anyar lan paling populer, kalebu pemindakake video HVS-XT110 lan HVS-390HS lan MV-1620HS [...]

Read More »

ABE

Muncul horor sing rada nyenengake ngubengi krisis emosional robot pembunuh sing entuk tawaran film-film karo MGM kanggo penulis-sutradara Rob McLellan. ARRI Alexa sinematografi dening Kate Reid.

Read More »

Ngluwihi: panrapan gerakan sing nggumunke dening Vicon kanggo Quantic Dream

Quantic Dream investasi ing tambahan 28 Vicon T160 kamera mbisakake nyata jitu realisme panangkepan kanggo video game anyar, Beyond: Rong jiwo Oxford, 08 Oktober, 2013 Vicon, spesialis teknologi nangkep gerakan kanggo hiburan, pertahanan, ilmu urip lan industri engineering, announced dina iki sing sistem panangkapan T-Series sawijining digunakake ing video hotly diantisipasi [...]

Read More »

Carane Burung Gratis Nutup ing Reel FX

Reel FX tansah ana babagan crita. Diadegaké ing 1993 kanthi fokus ing iklan lan proyèk-proyèk cendhak, perusahaan wis ngarah marang narasi longform wiwit saiki. Saiki, kanthi rilis sing bakal teka akhir minggu iki pisanan Reel lengkap ... luwih »

Read More »

MAXON ndudohake CINEMA 4D Toolset ing Acara Animasi, Acara VFX lan Game Industri

Sajrone wulan November MAXON, pangembang modhèrn, modhèl lukisan, animasi lan solusi profesional 3D, bakal melu acara-acara industri ing Amérika Lor sing ngamot para seniman lan pangembang kesempatan kanggo mangerteni solusi piranti lunak 3D sing kuwat - CINEMA 4D, CINEWARE lan BodyPaint 3D - revered kanggo kualitas gambar sing spektakuler lan [...]

Read More »

8th Annual HPA Awards ngumumake Presenters

Tiket-Tiket Limited kasedhiya kanggo Gala Evening Honoring Excellence in Post (Los Angeles, CA) Hollywood Post Alliance (r) - asosiasi perdagangan kanggo komunitas produksi kirim - wis ngumumake lineup industri bintang presenters kanggo HPA Awards minggu sabanjuré. Acara bakal mbukak ing Pusat Budaya Skirball ing Los Angeles, CA, ing November [...]

Read More »

Myers ngumumake ProTrack v6.07

ENHANCEMENTS AND NEW FEATURES LOWONGAN RADIO & EDITIONS TV Northampton, MA - Myers - piranti lunak manajemen lalu lintas, bisnis, lan piranti lunak manajemen sing dihormati banget - dina iki ngumumake kasedhiyan langsung v6.07, upgrade signifikan kanggo ProTrack, piranti lunak kapal unggulan perusahaan suite. Dibangun ing mesin manajemen database SQL luwih kuat, [...]

Read More »

Sherpas Cinemas ndadekake Tour Dunia "Into the Mind" menyang Los Angeles

Fitur paling anyar saka pembuat film Kanada, dibukak ing AS dening Accomplice Media, uga dijadwalake ing Tokyo, Paris, München, Moskow, Wina lan kutha-kutha liyané ing ndonya. Los Angeles- Into the Mind, film anyar Sherpas Cinema babagan upaya pemain ski anonim kanggo minggat lan nyoblos gunung sing paling akhir, bakal katon kaping pindho ing [...]

Read More »

Sasampuning Pamimpin Warisan: Barbara Kopple ing Running From Crazy

Jeneng Hemingway mawa akeh asosiasi, "apik" lan "wasis" paling ora ana ing antarane. Nanging saka jero njaba, katon kurang fokus sensasi menyang fokus. Nganggo jenenge Kennedy, deskripsi preferensi Mariel Hemingway saka garis keturunan dheweke bisa dicantumake minangka "kulawarga Amerika liyane sing duwe kutukan iki nggegirisi." A kutukan - saka bunuh diri, ...

Read More »

Desain Blackmagic Umum UltraStudio 4K karo Thunderboltâ "¢ 2 Technology

Fremont, CA, Amerika Serikat - Oktober 31, 2013 - Blackmagic Design ngumumake model anyar UltraStudio 4K, solusi video pisanan ing donya kanggo nyakup teknologi Thunderbolt 2 sing cepet banget. UltraStudio 4K anyar ngganti model sadurungé lan saiki kasedhiya saka Blackmagic Design resellers saindenging dunya mung US $ 995. Penghargaan menang UltraStudio [...]

Read More »

Penulis Academy® Producers & Engineers Wing® lan Layanan Rekaman Profesional Inggris sing Didelikake "Mix" ing Konvensi 135th AES

SANTA MONA, Calif. (Oktober 30, 2013) - Ana, 18, 2013, nalika Konvensi 135th AES ing New York City, Recording Academy® Producers & Engineers Wing® lan Layanan Rekaman Profesional Inggris (APRS) dianakaké acara kanthi judul "The Mix" ing Jungle City Studios ing 27 St. West ing New York. Ing [...]

Read More »