Home » 2013 » November

Archives Monthly: November 2013

Eartec Digicom Wireless Headsets - Forum Steadicam

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Daily EditionEartec Digicom Wireless Headsets - dikirim ing Steadicam Marketplace: Set 4 heatset, 1 master lan 3 budak. Nyuda sistem headset dot full digital, tanpa stasiun base telpon sing dibutuhake. Dibangun ing baterei sing bisa diisi maneh. Ndeleng www.steadicamforum.com

Read More »

Radio komunitas ngluncurake dana penggalangan dana $ 750000 - Arizona Daily Star

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Daily EditionCommunity radio launches $ 750000 fundraising drive Arizona Daily Star "Aku ora bisa mikir apa klompok sing ora bagean gedhe ing tengah kutha utawa wis promoted kutha luwih kuwat saka KXCI," ujare Michael Keith , CEO Tucson Partnership Downtown. Katon ing azstarnet.com

Read More »

Pinnacle College Upgrades Studio-A Kanthi Logika Solid State ...

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Lomba edisi saben dina ing LOS ANGELES, CA - "Ing Pinnacle College kita ngajar murid-murid babagan carane bisa, ora bisa ngerjakake apa-apa," pangandikane Francis Buckley, manajer pangembangan. Obati ing nativeinstrumentstraining.com

Read More »

Mizmor HD Productions Purchases HARMAN's Studer Console - 4RFV

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Daily EditionMizmor HD Productions Tuku HARMAN'S Studer Console 4RFV Sawise ngelingi kabeh pilihan, keputusan purchasing didhasarake fasilitas unggul saka konsol Studer lan layanan / cadangan Mizmor ngerti bakal nampa saka Kilim Electronics .Waca ing www.4rfv.co.uk

Read More »

Christie Visual Display Technology Powers Princess Cruises 'Upgraded ... - Newsday

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Edisi DailyChristie Visual Display Technology Powers Princess Cruises 'Upgraded ... Waca ing www.newsday.com

Read More »

Televisi Timeline Nggunakake Artist Intercom Sistem Digital Matrix - 4RFV

Riedel Communications ngumumake yen Timeline Television nggunakake sistem interkom matriks digital artis ing pusat produksi BT Sport anyar ing Ratu Elizabeth London ... Waca ing www. .4rfv.co.uk

Read More »

SMPTE Nggabungake Gerakan Nasional # GeretNya kanggo Mendorong ...

Waca ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Daily EditionDec. 3 Day of Giving Nyedhiyakake Reminder Sing Donasi Apa Instrumental ing SMPTE s Sukses ing Education lan Standards Work WHITE PLAINS, NY - Nov.See ing www.broadcastbeat.com

Read More »

SMPTE ngumumke pejabat anyar lan gubernur sing dipilih kanggo ...

Deleng ing Scoop.it - ​​Siaran Pers Siaran, Edisi Harian "Perwira lan gubernur SMPTE, sing anyar lan bali, sing syarat layanan diwiwiti ing 2014, nggambarake komitmen kita kanggo keanggotaan, standar, lan pendidikan, uga dedikasine kanggo mbangun maneka warna ... Deleng ing sportsvideo.org

Read More »

BroadcastAsia2014 nyedhiyakake olahragawan - OnScreenAsia

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Daily EditionBroadcastAsia2014 kanggo Fitur OnscreenAsia Sportcasting ... DB Broadcast, Elber, Envivio, Gospell, Harris, Orad, Pilat Media, Playbox, Sistem Layar, Skyworth, Telestream, Thomson Networks, VIZRT lan Wohler.See ing www.onscreenasia.com

Read More »

SSL Matrix 2 Showcased Ing Inggris - Sonic Negara

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Daily EditionSSL Matrix 2 Showcased ing UK Sonic State Solid State Logic lan distributor UK Sound Technology Ltd bakal nampilake anyar SSL Matrix 2 kanggo pisanan ing UK ing Music Production Show minggu iki ing London ing ngisor iki diluncurake ing AES New ... Waca ing www.sonicstate.com

Read More »

Iklan Dending Spending TV Sakedhake Titik, Bakal Pisah ing 2014 - MediaPost Communications

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Iklan Edisi Saben Iklan TV Ditarikake Ditarik A Point, Bakal Pisah ing 2014 MediaPost Communications Jaringan Viacom bakal naik 5% dadi $ 1.15 milyar; Jaringan Time Warner, sing kalebu Turner Broadcasting, bakal tuwuh 5% dadi 1.0 milyar; lan saluran kabel NBCUniversal ... Waca ing www.mediapost.com

Read More »

Tiv Smart | Accelerated Media Signs Meredith, Post-Newsweek TV ...

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Pangisi Edisi DailyContent arep dadi ruang kasebut, ing layar gedhe, ing ruang tamu, mung padha karo Netflix utawa Hulu; nanging sing nduweni kalem ora bisa navigasi teknologi macem-macem kanthi efisien. Diganti Media di bangun kabeh ... Waca ing safetyrazor.info

Read More »

Alternatif LitePanels Murah? A Review Of The Zabolight LED ...

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Daily EditionSawise taun nggunakake lampu ARRI lan Lowel panas, lan nyewa LitePanels nalika anggaran diijini, aku nemokake perusahaan sing disebut Zabolight sing nggawe panel LED lan peralatan liyane ing rega sing luwih murah. ing fstoppers.com

Read More »

Myers Returns to CCW 2013 with Latest Edition of ProTrack ...

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Daily EditionNorthampton, MA - Nopember 6, 2013 - CCW 2013 bakal nyetel panggung kanggo Myers - pangembang sing paling dihormati lalu lintas siaran, bisnis, lan piranti lunak manajemen konten - kanggo resmi melu ... Deleng ing soundandpicture.com

Read More »

LeoNovus ngumumake Panitia Mathew Wilson marang Dewan Direksi - Penyiar

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Daily EditionLeoNovus Ngumumake Janjian Mathew Wilson kanggo Dewan Direksi Broadcaster Wilson saiki dadi wakil presiden, kahanan khusus ing Pinetree Capital Ltd, investasi multinasional lan perusahaan ibukota ventura kang ana ing Toronto, ... Waca ing www.broadcastermagazine.com

Read More »

Dick Carruthers entuk Penghargaan Video Musik UK kanggo "Led Zeppelin: Hari Perayaan"

Snell saiki ngumumake yen filmmaker terkenal, Dick Carruthers wis entuk penghargaan Best Live Coverage Award ing UK Music Video Awards (MVAs) 2013 kanggo "Led Zeppelin: Celebration Day," sing adhedhasar produksi gitaré Reuni 2007 ing London's O2 Arena . Sajrone konser entuk manfaat, sing dadi penghargaan kanggo pangadeg Atlantic Records Ahmet Ertegun, Carruthers digunakake ...

Read More »