Home » 2013 » Desember

Archives Monthly: Desember 2013

Big Cinemas miwiti multiplex ing Rajkot, Gujarat - India PRwire (press release)

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Daily EditionBig Cinemas ngluncuraké multiplex ing Rajkot, Gujarat, India PRwire (press release) Reliance MediaWorks minangka salah sawijining perusahaan Media & Entertainment sing paling inggil India, kanthi anané sawetara bisnis kalebu pameran teater saka ... Waca ing www.indiaprwire.com

Read More »

Litepanels Freefall kanggo Douglas Spotted Eagle kang Cell telpon Titik

See on Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Daily EditionVan Nuys, California - Nalika Emmy, Grammy, Peabody (lan liyane) Musisi pemenang penghargaan Douglas Spotted Eagle ora nggawe musik, dheweke munggah ing udhara, secara harfiah, minangka kamera aerial operator. Salah sawijining aerial paling anyar ... Deleng ing soundandpicture.com

Read More »

Veset: Ndadekake Cloud Broadcasting a Reality

Veset nggawe lanskap sing nyenengake ing jagad penyiaran jaman saiki kanthi maju karo infrastruktur komputasi dasar awan sing inovatif kanggo solusi play-out kontrol master, uga, ngijini sampeyan ngatur distribusi isi saka maneka dhaerah ing donya kanthi akses Internet. Wates Veset wis berkembang dadi papan kanggo dolanan nambahi awan muter-metu ...

Read More »

Aksesoris Tech kanggo Pencinta Cam Video

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Aksesoris Edisi DailyEmbak kanggo Pencinta Video Cam - Aku ngisi tas ransel iki menyang rong kamera, lensa 70-200mm sing dawa, loro lensa cilik, mikropon tangan lan lampu Litepanels LED unit.See ing www.cio-today.com

Read More »

Entercom Communications Sumbang Salem, Oregon, Stasiun Radio ...

Waca ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Edisi Saben Stasiun radio perusahaan wis nampa akeh penghargaan, kalebu pirang-pirang Edward R. Murrow Awards kanggo keunggulan jurnalisme siaran sarta National Association of Broadcasters '(NAB) Marconi Award ... Waca ing www .netcom.com

Read More »

2014 NAB Show - Media Elektronik B2B Terbesar di Dunia ...

Deleng ing Scoop.it - ​​Siaran Siaran Siaran, Edisi HarianNAB nampi CCW lan SATCON kanggo acara acara. ... NAB Show Updates Sign up kanggo nampa pangiriman email. © 2013 National Association of Broadcasters. Kabeh hak dilindhungi. Langganan NAB Show News Release Feed · Questions? Waca ing www.nabshow.com

Read More »

Informasi paling anyar babagan Fox Twenty-First Century Inc (NASDAQ: FOXA)

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Edisi Harian. Informasi Terakhir About Twenty-First Century Fox (NASDAQ: FOXA) FinancialsTrend Company uga nduweni profil media macem-macem kayata berita bisnis, olahraga, hiburan umum lan distribusi film lan pemrograman. ing www.financialstrend.com

Read More »

Rencana kanggo miwiti siaran 4K taun sabanjuré lan nyoba 8K dening 2016 ...

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Harian Edition A ngrancang kanggo miwiti siaran 4K taun sabanjuré lan nyoba 8K dening Olimpiade 2016 digawe Ultra HD gear Dhiskusi Pameran Internasional Broadcast Peralatan Pameran. 2013 Inter Bee Exhibition - H 2013. Toshiyuki Minami - deputy ... Waca ing laamc.wordpress.com

Read More »

BARABOOM! Studios Launches ing Culver City

Waca ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Daily EditionBARABOOM! Studios Launches ing Culver City - "We nyedhiyakake alat sing ngidini wong ngetokake eksperimen lan nyoba gagasan sadurunge teka ing pesawat utawa dadi melu babagan proses pas produksi sing larang." Kanggo The Impossible, ... Waca ing www.postproductionbuyersguide.com

Read More »

Dolby Atmos kanggo The Hobbit: The Desolation of Smaug with DVS and Park Road ...

Waca ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Edisi DailyDolby Atmos for The Hobbit: The Desolation of Smaug karo DVS lan Park Road ... Waca ing www.postproductionbuyersguide.com

Read More »

Digging Into the New Patent Radio HD HD

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Edition DailyDigging Ke New HD Radio Patent Suit - Awit 1996 paten wis shuffled antarane macem-macem kelompok tech lan nyekeli perusahaan, lan jumlah reassignments cepet cepet ing 2013.See ing www. situs jeneng

Read More »

Ora ana JBL Synchros S700 Headphones

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Edisi Saben Ora Ana Suntingan JBL Synchros S700 Headphones - Kathah riset dipunwiwiti dening Dr. Sean Olive, Direktur Penelitian Akustik Harman lan presiden saderengipun Audio Engineering Society. Nonton wonten ing www.fastcodesign .com

Read More »

A * STAR's Institute for Infocomm Research Principal Scientist is Conferred 2014 ...

Deleng ing Scoop.it - ​​Majalah Siaran Siaran, Edisi HarianA * Institut STAR untuk Penyelidik Risiko Infokom Utama Ditampa 2014 ... SYS-CON Media (siaran pers) Dr.See news.google.com

Read More »

SSL Nampi Media Mankin Kanggo Jaringan Distribusi Live Console AS - Desain Langsung

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Daily EditionSSL Menyambut Mankin Media Kanggo Jaringan Distribusi Live Console AS Live Design Solid State Logic nambah USSee ing livedesignonline.com

Read More »

10 Contenders Remain in VFX Oscar® Race

10 Contenders Remain in VFX Oscar® Race Waca ing www.postproductionbuyersguide.com

Read More »

Penyiar mbebani omah-omahé 'Zero TV' - Demokrat saben dina

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Daily EditionBroadcasters prihatin babagan omah-omahé "Zero TV" - Nalika pamain lan jaringan nggawe dhuwit saka kabiasaan ndeleng klompok iki liwat tawaran panyedhiya video online lan saka iklan ing situs web lan aplikasi dhewe, mung penyiar ... Waca ing www.dailydemocrat.com

Read More »