Home » 2014 » Januari

Archives Monthly: Januari 2014

Game Creek Video Trust PESA kanggo Needing Routing ing Super Bowl XLVIII

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

PESA, desainer berbasis AS lan produsen panyambungan audio lan video sing profesional, saiki ngumumake Game Creek Video, perusahaan produksi seluler HD berbasis ing Hudson, NH, bakal nggunakake video lan audio PESA (Huntsville, Alabama-Januari 31, 2014) rute kanggo jangkoan FOX Super Bowl XLVIII ing Stadion MetLife ing New Jersey, Minggu, Februari 2. Game Creek Video nggunakake ...

Read More »

Fakultas Kedokteran Jessenius Slovakia nginvestasi ing produksi video medis Quantel kanggo S3D

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Universitas Rio paling gedhé kanggo video-instruksi stereoskopik (Newbury, Inggris-Januari 31, 2014) Sekolah kedokteran utama Slovakia, Jessenius Fakultas Kedokteran, milih piranti lunak warna lan finishing kualitas apik kuota Pablo Rio 4K kanggo ngrekam lan ngrampungake stereoskopik 3D videos of medical procedures. Fakultas, cabang penelitian Universitas Comenius Bratislava, uga nuku Neo Nano ...

Read More »

Promosi Stasiun CalDigit Thunderbolt

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

(Placentia, California-Januari 31, 2014) Dina iki CalDigit, perusahaan pilihan kanggo industri nggawe konten, ngumumake promosi anyar ing Stasiun CalDigit Thunderbolt ™. Pelanggan sing Kaya CalDigit ing Facebook antarane Januari 31st 2014 - Februari 7th 2014 bakal nampa diskon $ 10 / £ 10 / € 10 ing Stasiun CalDigit Thunderbolt ™ liwat CalDigit Online Store. Promosi Stasiun CalDigit Thunderbolt ™

Read More »

Intercom: Apa ing Pasar

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Waca ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Edisi DailyRiedel Communications Artist interkom matrik digital menehi platform kanggo aplikasi interkom lan distribusi sinyal analog audio digital lan TCP / IP data. Sistem iki kasusun saka jaringan serat ... Waca ing sportsvideo.org

Read More »

Teradek Cube Stream Reader Fitur Telestream Wirecast Pro ...

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Edisi DailyTeradek's Cube H.264 Encoders saiki kalebu plugin Stream Reader gratis kanggo Telestream Wirecast Pro lan NewTek TriCaster. Iki plug-in gratis ngidini sampeyan nggunakake salah siji saka model Teradek Cube kanggo ngimpor video HD kanthi cepet ... Waca ing provideocoalition.com

Read More »