Home » 2014 » Januari

Archives Monthly: Januari 2014

Penyiar Umum Nasional Turki milih Litepanels (tm) - Teknologi TV

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Daily EditionTurkey's National Public Broadcaster Pilih Litepanels (tm) - Teknologi TV: CHATSWORTH, Calif.See on www.tvtechnology.com

Read More »

Tivo Kanggo Ndhapat Digitalsmiths, Service Discovery Konten Beroriensi Cloud - Pasar APP

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Edisi HarianTibangke Ndarbeni Digitalsmiths, A Service Discovery Konten Berorientasi Cloud - Market APP: "Akuisisi Digitalsmiths mbukak kesempatan anyar kanggo komersialisasi lan deploy layanan lan teknologi berbasis cloud dening TiVo kanggo operator banget ... Waca ing www.appmarket.tv

Read More »

Game Creek Video Trust PESA kanggo Needing Routing ing Super Bowl XLVIII

PESA, desainer berbasis AS lan produsen panyambungan audio lan video sing profesional, saiki ngumumake Game Creek Video, perusahaan produksi seluler HD berbasis ing Hudson, NH, bakal nggunakake video lan audio PESA (Huntsville, Alabama-Januari 31, 2014) rute kanggo jangkoan FOX Super Bowl XLVIII ing Stadion MetLife ing New Jersey, Minggu, Februari 2. Game Creek Video nggunakake ...

Read More »

New Logickeyboard kanggo Blackmagic DaVinci Resolve 10

Akeh printah sing diganti ing versi Resolve 10 paling anyar. Yen sampeyan artis Grading werna Blackmagic Resolve, Logickeyboard ™ nduweni keyboard sampeyan wis nunggu.

Read More »

Fakultas Kedokteran Jessenius Slovakia nginvestasi ing produksi video medis Quantel kanggo S3D

Universitas Rio paling gedhé kanggo video-instruksi stereoskopik (Newbury, Inggris-Januari 31, 2014) Sekolah kedokteran utama Slovakia, Jessenius Fakultas Kedokteran, milih piranti lunak warna lan finishing kualitas apik kuota Pablo Rio 4K kanggo ngrekam lan ngrampungake stereoskopik 3D videos of medical procedures. Fakultas, cabang penelitian Universitas Comenius Bratislava, uga nuku Neo Nano ...

Read More »

Promosi Stasiun CalDigit Thunderbolt

(Placentia, California-Januari 31, 2014) Dina iki CalDigit, perusahaan pilihan kanggo industri nggawe konten, ngumumake promosi anyar ing Stasiun CalDigit Thunderbolt ™. Pelanggan sing Kaya CalDigit ing Facebook antarane Januari 31st 2014 - Februari 7th 2014 bakal nampa diskon $ 10 / £ 10 / € 10 ing Stasiun CalDigit Thunderbolt ™ liwat CalDigit Online Store. Promosi Stasiun CalDigit Thunderbolt ™

Read More »

Intercom: Apa ing Pasar

Waca ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Edisi DailyRiedel Communications Artist interkom matrik digital menehi platform kanggo aplikasi interkom lan distribusi sinyal analog audio digital lan TCP / IP data. Sistem iki kasusun saka jaringan serat ... Waca ing sportsvideo.org

Read More »

Teradek Cube Stream Reader Fitur Telestream Wirecast Pro ...

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Edisi DailyTeradek's Cube H.264 Encoders saiki kalebu plugin Stream Reader gratis kanggo Telestream Wirecast Pro lan NewTek TriCaster. Iki plug-in gratis ngidini sampeyan nggunakake salah siji saka model Teradek Cube kanggo ngimpor video HD kanthi cepet ... Waca ing provideocoalition.com

Read More »

NAB Show Partners with Brazilian Television of Engineering ...

Waca ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Daily EditionNAB Show organizers ngumumake kemitraan strategis anyar karo Society of Television Engineering (SET) Brasil kanggo kolaborasi ing "SET EXPO," acara konferensi lan pameran tahunan SET, sing dianakaké ing Brasil. Deleng ing provideocoalition.com

Read More »

HARMAN's Studer ngandhakake New Infinity Series Processing Engine lan Vista C

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Daily EditionHARMAN's Studer ngandhakake New Infinity Series Processing Engine lan Vista X ... Waca ing news.google.com

Read More »

Bonded Cellular: Njupuk Shots Best

Deleng uga Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Daily EditionBonded Cellular: Njupuk Shots Terbaik - Teknologi TV: Jon Landman, wakil presiden penjualan kanggo Teradek ing Irvine, California, ngandhakake yen sistem transmisi video seluler duwe kegunaan potensial sing ngluwihi mundhut berita liveshots bali saka ... Waca ing www.tvtechnology.com

Read More »

Konferensi & Pameran SMPTE

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Pameran Internasional Pameran & Pameran 2015, bakal dianakaké ing Sydney, Australia ing 21-24 Jul 2015 ing Sydney Convention & Exhibition Center. Acara utama kanggo pemasok ing industri gambar film lan rékayasa televisi. Delok ing 10times.com

Read More »

Crossing Borders: NAB's Jason Stookey

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Daily EditionMost anyar, Association of Broadcasters Nasional wis ngumumake yen bakal bekerjasama karo Brazillian Society of Television Engineering lan konvensi, SET Expo, akhir tahun iki. SET Expo taun kepungkur narik kawigaten ... Waca ing www.expoweb.com

Read More »

Softube Console 1 to Include Model Logika Padat SL4000E ...

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Pengumuman Daily EditionAlongside Softube sing ngumumake konsol 1 Console, perusahaan wis ngumumake yen Konsol 1 bakal kalebu model anyar Softube sing nyawiji konsol sing paling klasik ing donya - Logika Solid State SL4000E.See www.content-technology.com

Read More »

"Jack Ryan: Shadow Recruit" Nganti Layar Amba Kanthi DaVinci Resolve

(Fremont, California-Januari 30, 2014) Desain Blackmagic saiki ngumumake yen film thriller anggaran "Jack Ryan: Shadow Recruit" wis rampung ing DaVinci Resolve dening Company 3 London. Kenneth Branagh wis ngarahake reboot film franchise Paramount Pictures, adhedhasar karakter laris Tom Clancy kang 'Jack Ryan'. Kabeh Gambar duweni saka Paramount Pictures.

Read More »

ARRI Saiki Njupuk Order Amira, Prices Mulai Ing $ 39,999.00

(New York, Amerika Serikat-Januari 30, 2014) ARRI ngumumake yen pricing wis disetel kanggo kamera dokumenter anyar, AMIRA. Pesenan saiki dijupuk. Prices kanggo kamera karo jendhela bidik diwiwiti ing $ 39,999.00 lan pelanggan bisa milih saka macem-macem fitur lan opsi aksesori kanggo mbangun paket sing becik. Flexibility of configuration is key to ARRI's ...

Read More »