Home » 2014 » Februari

Archives Monthly: Februari 2014

Jerry Lewis Ndhuwur Lifetime Achievement Award Saka Carol Burnett ing 51st Annual ICG Publicists Awards

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Lionsgate kang Friedman lan Wachsberger, 'Scandal's' Shonda Rhimes, ET kang Linda Bell Blue dihormati (Los Angeles, California-Maret 1, 2014) Sawijining pamirsa sing didol metu saka publisitas Hollywood lan eksekutif pemasaran, produser, studio lan eksekutif jaringan, kanggo International Cinematographers Guild (ICG, IATSE LOCAL 600) 51st Taunan ICG Publicists Awards ing Beverly Wilshire Hotel saiki, dipimpin dening Henri Bollinger lan ...

Read More »

Lebih saka Anggota House 200 Ndhukung Act Radio Kebebasan Radio

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

WASHINGTON, DC - Grup klompok saka delapan anggota Dewan Perwakilan lan siji Senator wis mlebu minangka sponsor babagan resolusi sing nentang "apa wae biaya kinerja anyar, pajak, royalti, utawa pangreksan liyane" ing stasiun radio siaran lokal. Undhang-undhang Radio Kebebasan Lokal saiki diterbitake dening koalisi anggota 202 lan ...

Read More »

Media Jurnal: Perusahaan Siaran Langsung kanggo Potensi FCC Crackdown

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Daily EditionMedia Journal: Broadcast Companies Brace for Potensial FCC Crackdown Wall Street Journal (blog) BREAKING: AMC Networks 'net profit surged kanggo kuarter kaping telu, minangka omah nuduhake kaya "The Walking Dead "Lan" Mad Men "ngetokake iklan sing kuwat ... Waca ing blogs.wsj.com

Read More »

Boxx long range Zenith, delay delay, builtback talkback, tally and iris

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Boxx TV bakal nduduhake pemancar Zenith sing anyar, kanthi wektu tundha lan obrolan sing bisa ditemokake, kontrol tally lan iris, kanggo siaran langsung lan olahraga Xxth Februari 2014, London, UK: - Boxx TV bakal nduduhake opsi fitur anyar sing dawa sawetara pemancar, Zenith, ing NAB, sing wis dianyari kanggo ngurangi latensi lan nambah fitur komunikasi lan kontrol ...

Read More »