Home » 2014 » Februari

Archives Monthly: Februari 2014

Jerry Lewis Ndhuwur Lifetime Achievement Award Saka Carol Burnett ing 51st Annual ICG Publicists Awards

Lionsgate kang Friedman lan Wachsberger, 'Scandal's' Shonda Rhimes, ET kang Linda Bell Blue dihormati (Los Angeles, California-Maret 1, 2014) Sawijining pamirsa sing didol metu saka publisitas Hollywood lan eksekutif pemasaran, produser, studio lan eksekutif jaringan, kanggo International Cinematographers Guild (ICG, IATSE LOCAL 600) 51st Taunan ICG Publicists Awards ing Beverly Wilshire Hotel saiki, dipimpin dening Henri Bollinger lan ...

Read More »

Acorn Productions Ltd Ngumumake Drama Drama Anyar Drama BBC1 kanggo Perayaan 125th Agatha Christie Taun

RLJ Entertainment njabat Rakit Pembangunan Luar Biasa, Miwiti Brande Christie menyang Pemirsa Anyar (Silver Springs, Maryland-Februari 28, 2014) Acorn Productions Ltd saiki (Jumat 28 Februari) ngumumake yen BBC1 wis nindakake loro adaptasi drama anyar sing penting kanggo ngiringi Agatha Christie mahakarya marang generasi anyar:

Read More »

Panasonic ngumumake model anyar 4K lan High-Speed ​​VariCam karo ...

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Daily EditionPanasonic nggawé pirang-pirang pengumuman babagan produk sing bakal diluncuraké ing National Association of Broadcasters (NAB) Show, April 7-10 ing Las Vegas Convention Centre. Headlining the news is a pair ... Waca ing www.virtual-strategy.com

Read More »

NAB: Panasonic kanggo pratinjau 4K VariCam #NABShow

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Daily EditionNAB: Panasonic kanggo Preview 4K VariCam Hollywood Reporter Prototipe wis ditampilake ing acara sadurunge kalebu 2013 Inter BEE ing Tokyo.See on www.hollywoodreporter.com

Read More »

Lebih saka Anggota House 200 Ndhukung Act Radio Kebebasan Radio

WASHINGTON, DC - Grup klompok saka delapan anggota Dewan Perwakilan lan siji Senator wis mlebu minangka sponsor babagan resolusi sing nentang "apa wae biaya kinerja anyar, pajak, royalti, utawa pangreksan liyane" ing stasiun radio siaran lokal. Undhang-undhang Radio Kebebasan Lokal saiki diterbitake dening koalisi anggota 202 lan ...

Read More »

Media Jurnal: Perusahaan Siaran Langsung kanggo Potensi FCC Crackdown

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Daily EditionMedia Journal: Broadcast Companies Brace for Potensial FCC Crackdown Wall Street Journal (blog) BREAKING: AMC Networks 'net profit surged kanggo kuarter kaping telu, minangka omah nuduhake kaya "The Walking Dead "Lan" Mad Men "ngetokake iklan sing kuwat ... Waca ing blogs.wsj.com

Read More »

Media Fusion "Launches Siaran - Ngubah Gereja Way Nggawe Gereja

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Release DailyMedia Fusion ™ Launches - Ngganti Gereja Gawe Do Church Standard Newswire (press release) Nangani biaya enkoding dhuwur, UpperRoom partnered karo Irvan-based Teradek.See on www.standardnewswire. Tuladha

Read More »

Boxx long range Zenith, delay delay, builtback talkback, tally and iris

Boxx TV bakal nduduhake pemancar Zenith sing anyar, kanthi wektu tundha lan obrolan sing bisa ditemokake, kontrol tally lan iris, kanggo siaran langsung lan olahraga Xxth Februari 2014, London, UK: - Boxx TV bakal nduduhake opsi fitur anyar sing dawa sawetara pemancar, Zenith, ing NAB, sing wis dianyari kanggo ngurangi latensi lan nambah fitur komunikasi lan kontrol ...

Read More »

SMPTE® ngumumake Janjian Direktur 2014

Pandhita Anyar nggawa Brebes Pengalaman lan Pengetahuan kanggo 'Tiga Rukun' SMPTE: Standards, Keanggotaan, lan Pendidikan WHITE PLAINS, NY - 27, 2014 - Society of Motion Picture and Television Engineers® (SMPTE®) pimpinan donya sajrone standar gerakan lan pencitraan kanggo industri komunikasi, media, hiburan, lan teknologi, saiki ngumumake para direktur SMP 2014. Alan Lambshead, SMPTE standar ...

Read More »

Miranda's iTX Powers Playout kanggo AMV's Westar Satellite Services

Werna solusi Miranda lan kabel Belden minangka piranti kontrol master anyar Montreal, 27 February, 2014 - Miranda Technologies, Belden Brand, panyedhiya global solusi terpadu produksi, sistem playout lan pangiriman kanggo siaran televisi lan operator multi-sistem, ngumumake instalasi iTX integrated playout platform, bebarengan karo routing NVISION, Processing Densità © signal lan konektivitas Belden ...

Read More »

Thomson Video Networks Fokusake kanggo Ngirim Kualitas Video Kelas Dunia ing Sembarang Layar ing 2014 NAB Show

Video-Kompresi Solutions Kompetensi Video Saka Multi-Screen OTT kanggo Ultra HD Penyiar jaman saiki ditantang kanggo ngirim luwih akeh lan layanan multi-format kanthi cara sing paling efisien, bandwidth paling efektif, tanpa kompromi kualitas gambar HD sing konsisten tinggi sing nonton nyana ing saben platform lan piranti. Ing 2014 NAB Show, Thomson Video Networks bakal nuduhake pirang-pirang inovasi sing ningkatake penampil ...

Read More »

Harmonic kanggo Fitur Inovatif, Fleksibel Broadcast lan Multiscreen Solutions ing 2014 NAB Show

Highlights Kalebu Demonstration Teknologi Groundbreaking Kanthi Potensial kanggo Ngartekno ulang Ekosistem Pangiriman Video Broadcast SAN JOSE, Calif. Â € "Feb. 27, 2014 - Ing booth SU1210 ing 2014 NAB Show, Harmonic (NASDAQ: HLIT), pimpinan donya ing fasilitas pangiriman video, bakal nduduhake seri solusi sing ngoptimalake produksi lan pangiriman layanan video dhuwur-nilai ing siaran, ...

Read More »

Zacuto ngumumake Canon C300 / 500 Z-Finder kanggo Pre-order

(Chicago, Illinois-February 27, 2014) Sawise pirang-pirang wulan desain lan testing, Zacuto bangga ngumumake peluncuran jendhela bidik Z-Finder hi-res lan aksesori sing gegandhengan karo Canon C300 lan C500. Padha nyedhiyakake persiyapan cepet, rancangan Recoil entheng, kendharaan kokoh, kandhang helem anyar-kanggo-pasar lan sepatu gunung clamping sing inovatif. Zacuto C300 / 500 Z-Finder ora mung ...

Read More »

FUJIFILM's 55X Zoom For Large Venue Shooting and Zoom Cabrio Lightweight Make NAB2014 Debut

Dua lensa saka Divisi Optik FUJIFILM North America Corporation bakal nggawe debut NAB taun iki - lensa sudut lebar PL Lens 27-2014mm Cabrio [XK14 × 35] lan XA2.5x14 Lensa gaya HDTV Telephoto Box. Inovasi NAB55 liyane saka Divisi Optik Devices bakal announced sakcepete. Taun iki uga nate ngenteni XUUMXth FUJIFILM, ...

Read More »

Anevia milih Francisco Pinto Neto minangka Direktur Penjualan Latin Amerika Kanggo kantor anyar LATAM ing São Paulo

Paris, Prancis, Februari 27, 2014 - Anevia, pimpinan solusi video lan solusi infrastruktur kanggo OTT, TV urip lan video-on-demand, ngumumake perluasan operasi global kanthi janjian Francisco Pinto Neto minangka Direktur Penjualan Latin Amerika. Dheweke kepala kantor LATAM sing anyar mentas dibuka ing São Paulo. Francisco Pinto Neto, yuswa 52, yaiku ...

Read More »

Panasonic Debuts 4K Kamera / Perekam, Varicam 35, Kanthi New Super 35MM MOS Sensor, AVC-Ultra Codecs Kanggo 4K

Produksi Gambar Ultimate kanggo Bioskop lan Drama Episodik; Desain Modular Terobosan Ngidini Docking Salah siji saka 4K utawa 2 / 3-Inch Camera Head kanggo Modhel Rekaman Sajrone (Newark, New Jersey-February 27, 2014) Panasonic dina iki ngumumake kamera / perekam 4K, VariCam® 35, sing nggabungake super-developed super Sensor gambar 35mm MOS lan kulawarga codec video AVC-ULTRA perusahaan. Penanganan gambar paling apik kamera anyar ing ...

Read More »