Home » 2014 » Maret

Archives Monthly: Maret 2014

MTI Film ngenalake CORTEX CarryOn ing #NABShow

MTI Film ora mung dadi raksasa industri ing donya pemugaran film lan produksi, nanging uga panyedhiya produk anyar sing apik dening CORTEX Dailies, ngenalake CarryOn! Cairan iki didhemenake, 12TB saka SSD, lan pembaca kartu kamera, dipuji karo daya pilihan 4K HD-SDI lan HDMI, 802.11ac WiFi & Bluetooth ...

Read More »

Masstech Ndarbeni Produk lan Teknologi PlayBox

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Edisi HarianMasstech Kanggo Ndarbeni Produk lan Teknologi PlayBox. TORONTO-Masstech Group wis mlebu surat maksud kanggo ndarbeni produk lan teknologi PlayBox Technology, panyedhiya sistem saluran-in-a-kothak kanggo televisi. Ndeleng www.tvtechnology.com

Read More »

FILMCAST Live !: THE CAMERAS TO SEE AT 2014 NAB SHOW

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast EngineeringNAB Show 2014 CamerasSee on filmcastentertainment.blogspot.com

Read More »

Disney wis siap kanggo masa depan TV online, ngandika presiden Disney Television lan ABC Television Anne Sweeney

Delengen ing Scoop.it - ​​Siaran SiaranDisney wis nyiapake bisnis siaran kanggo mangsa sing didominasi streaming TV online, miturut presiden Disney / ABC ... Waca ing www.thedrum.com

Read More »

6 Kesalahan kanggo Nggawe karo Peningkatan Otomatis otomatis Broadcast

Deleng ing Scoop.it - ​​Teknik BroadcastKeselampahan kesalahan kanggo nyegah ing project upgrade otomatis otomatisasi sabanjure supaya artikel kasebut tetep fokus lan relevan. Ndeleng synergybroadcast.com

Read More »

Volicon Debuts Review, Comply, and Monitor Applications for Observer Media Intelligence Platform at 2014 NAB Show

Maret 31, 2014 - Ing 2014 NAB Show, Volicon bakal nggampangake aplikasi Review, Comply, lan Monitor anyar ing Observer (R) Media Intelligence Platform (TM) perusahaan. Nalika platform kasebut nyathet media stasiun saka ingest kanggo playout, uga sawetara siaran ing-air, telung aplikasi iki nyedhiyakake alat sing kuat kanggo ngevaluasi lan ngesahkan isi ...

Read More »

Wohler CEO Carl Dempsey nggarap minangka Panelist kanggo IABM Negara Bagean sarapan ing 2014 NAB Show

SAN FRANCISCO - Maret 31, 2014 - Wohler Technologies saiki ngumumake yen Carl Dempsey, CEO perusahaan, bakal melu diskusi panel sajrone IABM (International Association of Broadcasting Manufacturers) tahunan NAB State of the Breakfast Industry nalika Senin, April 7. dina pisanan 2014 NAB Show. Dempsey bakal gabung karo CEO CEO Brian Cram saka Dejero Labs, ...

Read More »

Digigram AoIP Distribution Codec IQOYA * SERV / LINK Saiki Ndhukung nganti 32 Madi Stereo Saluran lan 32 Stereo Codecs ing 1-RU

Space-Saving Versi Codec Audio IP Populer Nyedhiyakake Kapadetan Channel Tinggi lan Stabil, Streaming High-Quality kanggo Macem-macem Aplikasi Siaran MONTBONNOT, France - Maret 31, 2014 - Digigram saiki ngumumake release IQOYA * SERV / LINK IP audio codec ing rancangan 1-RU anyar sing ngemot ruang sing ndhukung saluran 64 MADI program radio, interkom, lan pangomentar ...

Read More »

Thomson Video Networks lan Broadcom Nduduhake Pananda Lanjutan saka TV UHD kanggo Satelit, Kabel, lan Aplikasi Terrestrial ing 2014 NAB Show

RENNES, France - Maret 31, 2014 - Ing 2014 NAB Show, Thomson Video Networks lan Broadcom bakal nduduhake layang-layaran siaran 4K Ultra HD (UHD) kanggo satelit, kabel, lan aplikasi darurat generasi sabanjure liwat Video High-Efficiency Coding (HEVC) standar. Demonstrasi bakal nyorot integrasi platform encoding / transcoding multi-layar ViBE (TM) VS7000 sing menangaké Thomson Video Networks kanthi ...

Read More »

Footage.net Ngumumake Final Daftar Arsip Pilihan kanggo NAB '14

Eleven World-Class Footage Companies Is Participating in Footage.net's Featured Footage Archive Program at NAB 2014. Saben Perusahaan Bakal Nyedhiyakake Tawaran Diskon Khusus khusus kanggo NAB Attendees

Read More »

AmberFin ngandhakake Algoritma koreksi irama sing unik Adhedhasar ICR Platform ing NAB 2014

Real World Solution kanggo Isi Cadence Campuran Ngasilake Revenue Generating Internet, Internasional lan Digital Workflows (Basingstoke, Inggris-Maret 31, 2014) Ing NAB 2014, ing stan SU8505 AmberFin, pangembang terkemuka media ingest, transcoding lan kontrol kualitas solusi kanggo pamilik, penyiar, organisasi olahraga lan omah pasca produksi, bakal ngumumake Corrector Cadence Adaptive (ACC), sistem basis piranti alus sing unik kanggo mbenerake ...

Read More »

Statement NAB on FCC Order Regarding Broadcaster Agreements

WASHINGTON, DC - Kanggo nanggepi voting ing dina iki dening FCC nyetujoni aturan babagan perjanjian panggabungan siaran, pernyataan ing ngisor iki bisa disebabake karo NAB Eksekutif Wakil Presiden Komunikasi Dennis Wharton:

Read More »

Produksi Bandito Brothers kanggo produksi postingan Facilis TerraBlock Turbocharges 'Need for Speed'

Perusahaan produksi Indie Bandito Brothers nampilake Teriyaki Xenia Teknologi Facilis TerraBlock 24D minangka panyimpenan panyimpenan bebarengan kanggo nyepetake produksi kirim 4K kanggo direktur "Need for Speed" Scott Waugh, sing dirilis ing bioskop ing 14 Maret, 2014. Diprodhuksi dening DreamWorks Pictures lan dibintangi dening Aaron Paul, film adaptasi saka Electronic Arts 'seri saka "Need for Speed" game video nderek racer ...

Read More »

Ensemble Designs Nuduhake Campuran lan Njupuk Langsung Kanggo BrightEye NXT 2.0 Routers #NABShow

Maret 31, 2014 Rumput Lembah, California - Ensemble Designs ngumumake piranti lunak 2.0 versi NAB kanggo piranti layar BrightEye NXT Compact Routers. Upgrade piranti lunak, tanpa biaya kanggo pamilike Ensemble Designs BrightEye NXT Video Routing Switchers, nyedhiyakake larut lan langsung njupuk transisi HDMI uga sumber SDI, kontrol eksternal ...

Read More »

"Game of Thrones" Menang Program TV Posisi Lokasi "The Secret Life of Walter Mitty" Menang Posisi Lokasi Fitur Film ing Manajer Lokasi 1st Taunan Amerika Serikat

Alexander Payne, Haskell Wexler, Scott Dewees lan Sheri Davis Nampa Panjerenan Istimewa Billy Crystal lan Cheryl Boone Isaacs Among Presenters

Read More »

Codex Umumake Solusi Workflow kanggo Phantom Flex4K Camera

Codex, pimpinan industri ing rekaman lan alur kerja RAW, nggarap Vision Research kanggo nyedhiyakake alur kerja sing kuat lan kuat kanggo kamera Phantom Flex31K (London, Inggris-Maret 2014, 4). Saiki digunakake ing saindhenging donya kanthi maneka warna kamera, Codex Vault minangka piranti alur kerja mobile sing ndhukung transfer cepet saka asline kamera digital saka ...

Read More »