Home » 2014 » Maret

Archives Monthly: Maret 2014

MTI Film ngenalake CORTEX CarryOn ing #NABShow

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

MTI Film ora mung dadi raksasa industri ing donya pemugaran film lan produksi, nanging uga panyedhiya produk anyar sing apik dening CORTEX Dailies, ngenalake CarryOn! Cairan iki didhemenake, 12TB saka SSD, lan pembaca kartu kamera, dipuji karo daya pilihan 4K HD-SDI lan HDMI, 802.11ac WiFi & Bluetooth ...

Read More »

Masstech Ndarbeni Produk lan Teknologi PlayBox

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Edisi HarianMasstech Kanggo Ndarbeni Produk lan Teknologi PlayBox. TORONTO-Masstech Group wis mlebu surat maksud kanggo ndarbeni produk lan teknologi PlayBox Technology, panyedhiya sistem saluran-in-a-kothak kanggo televisi. Ndeleng www.tvtechnology.com

Read More »

Digigram AoIP Distribution Codec IQOYA * SERV / LINK Saiki Ndhukung nganti 32 Madi Stereo Saluran lan 32 Stereo Codecs ing 1-RU

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Space-Saving Versi Codec Audio IP Populer Nyedhiyakake Kapadetan Channel Tinggi lan Stabil, Streaming High-Quality kanggo Macem-macem Aplikasi Siaran MONTBONNOT, France - Maret 31, 2014 - Digigram saiki ngumumake release IQOYA * SERV / LINK IP audio codec ing rancangan 1-RU anyar sing ngemot ruang sing ndhukung saluran 64 MADI program radio, interkom, lan pangomentar ...

Read More »