Home » 2014 » April

Archives Monthly: April 2014

ONSIGHT Drives Suites Mistika Color and Finishing with Precision Grading Panels

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

(London, United Kingdom-April 30, 2014) Panel Grading Precision kanggo SGO Mistika wis dadi hit ing National Association of Broadcaster's Convention (NAB) di Las Vegas April iki. Ing sajrone bukaan pertunjukan, perusahaan fasilitas perintis London ONSIGHT nyimpen pesanan kanggo loro Panel Presisi kanggo mbantu mistika grading lan finishing sing paling canggih ing negara ...

Read More »

ONSIGHT Drives Suites Mistika Color and Finishing with Precision Grading Panels

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

(London, United Kingdom-April 30, 2014) Panel Grading Precision kanggo SGO Mistika wis dadi hit ing National Association of Broadcaster's Convention (NAB) di Las Vegas April iki. Ing sajrone bukaan pertunjukan, perusahaan fasilitas perintis London ONSIGHT nyimpen pesanan kanggo loro Panel Presisi kanggo mbantu mistika grading lan finishing sing paling canggih ing negara ...

Read More »

2014 BMSB International Symposium ing Broadband Multimedia Systems and Broadcasting

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

2014 BMSB International Symposium ing Broadband Multimedia Systems lan Broadcasting wis ngrampungake Early Bird Registration nganti Mei 15th, 2014! Pameran kasebut bakal dianakaké ing Pusat Konvensi Internasional Beijing ing Juni 25-27, 2014. Kanggo informasi luwih lengkap saka pameran lan simposium mbukak, pindhah menyang: www.pco-online.com/bmsb2014/index.html Sambutan kanggo BMSB 2014 * Simpen International IEEE ing Broadband Multimedia ...

Read More »

Langsung jeneng ing Hawthorne Lauren Ann Bronchtein minangka Direktur VP & Akun

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

(Los Angeles, California-April 30, 2014) Hawthorne Direct, agen iklan respon merek layanan lengkap, jenenge Lauren Ann Bronchtein minangka Wakil Presiden & Direktur Akun anyar. Dheweke bakal adhedhasar markas perusahaan Los Angeles. Bronchtein bakal laporan marang George Leon, SVP Media Hawthorne Direct lan Manajemen akun. Pengumuman iki digawe dening Kepala Operasi Hawthorne Direct ...

Read More »

Editor Dave Bradley Of Shootersnyc Nuduhake Talent Komedi Kanggo Panas Wengi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Editor Dave Bradley saka ShootersNYC ndudohake bakat kanggo panggonan-panggonan komedi pamotongan kanthi komersial anyar sing lucu kanggo "Summer's Eve" sing disebut "Manly Mistake." Bradley kerja maneh karo kolaborator, Direktur Adam Jones No No Smoke Films, ing papan anyar, uga karo kreatifitas kreatif saka The Richards Group ing Dallas. Kanggo ...

Read More »

Vitamin Nggawe Kingdom Ice kanggo Coors Light

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Studio prodhuksi hibrida nggarap rancangan anyar "edisi khusus" ing kampanye anyar saka CommonGround. CHICAGOâ € "Vitamin Pictures mengangkut peminat dadi dunyo kanthi populasi dening gletser lan pembekuan cairan ing rong panggonan, kanthi full-animasi kanggo Coors Light. Dirating dening agensi Chicago Commonground, iklan kasebut ngidini kaleng edisi khusus sing dirancang seniman kanggo wektu sing winates. Titik pisanan, Crevice, ...

Read More »