Home » 2014 » April

Archives Monthly: April 2014

CCI Solutions Nggabungake Roster Of SSL Live Console Partners

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Solusi EditionCCI Harian Nggabungake Roster Of SSL Live Console Partners Live Design OLYMPIA, WA - Logika Negara Padat wis ngumumake janjian ahli teknologi swara lan video, CCI Solutions, menyang USSee on livedesignonline .com

Read More »

ONSIGHT Drives Suites Mistika Color and Finishing with Precision Grading Panels

(London, United Kingdom-April 30, 2014) Panel Grading Precision kanggo SGO Mistika wis dadi hit ing National Association of Broadcaster's Convention (NAB) di Las Vegas April iki. Ing sajrone bukaan pertunjukan, perusahaan fasilitas perintis London ONSIGHT nyimpen pesanan kanggo loro Panel Presisi kanggo mbantu mistika grading lan finishing sing paling canggih ing negara ...

Read More »

ONSIGHT Drives Suites Mistika Color and Finishing with Precision Grading Panels

(London, United Kingdom-April 30, 2014) Panel Grading Precision kanggo SGO Mistika wis dadi hit ing National Association of Broadcaster's Convention (NAB) di Las Vegas April iki. Ing sajrone bukaan pertunjukan, perusahaan fasilitas perintis London ONSIGHT nyimpen pesanan kanggo loro Panel Presisi kanggo mbantu mistika grading lan finishing sing paling canggih ing negara ...

Read More »

2014 BMSB International Symposium ing Broadband Multimedia Systems and Broadcasting

2014 BMSB International Symposium ing Broadband Multimedia Systems lan Broadcasting wis ngrampungake Early Bird Registration nganti Mei 15th, 2014! Pameran kasebut bakal dianakaké ing Pusat Konvensi Internasional Beijing ing Juni 25-27, 2014. Kanggo informasi luwih lengkap saka pameran lan simposium mbukak, pindhah menyang: www.pco-online.com/bmsb2014/index.html Sambutan kanggo BMSB 2014 * Simpen International IEEE ing Broadband Multimedia ...

Read More »

Langsung jeneng ing Hawthorne Lauren Ann Bronchtein minangka Direktur VP & Akun

(Los Angeles, California-April 30, 2014) Hawthorne Direct, agen iklan respon merek layanan lengkap, jenenge Lauren Ann Bronchtein minangka Wakil Presiden & Direktur Akun anyar. Dheweke bakal adhedhasar markas perusahaan Los Angeles. Bronchtein bakal laporan marang George Leon, SVP Media Hawthorne Direct lan Manajemen akun. Pengumuman iki digawe dening Kepala Operasi Hawthorne Direct ...

Read More »

Editor Dave Bradley Of Shootersnyc Nuduhake Talent Komedi Kanggo Panas Wengi

Editor Dave Bradley saka ShootersNYC ndudohake bakat kanggo panggonan-panggonan komedi pamotongan kanthi komersial anyar sing lucu kanggo "Summer's Eve" sing disebut "Manly Mistake." Bradley kerja maneh karo kolaborator, Direktur Adam Jones No No Smoke Films, ing papan anyar, uga karo kreatifitas kreatif saka The Richards Group ing Dallas. Kanggo ...

Read More »

Matt Egan, Filmworkers Ngrayakake "Modern. Kidul. Musik. "Karo Hayden Panettiere lan Belk

CHICAGOâ € "Matt Egan mengarahkan bintang Nashville Hayden Panettiere ing iklan anyar kanggo Belk sing minangka bagéan saka merek" Modern. Kidul. Musik. "Kampanye. Filmworkers nyedhiyakake layanan produksi pas kanggo film komersial sing diprodhuksi dening Coin-Operated Films, sing nyekel aktris sing tiba ing lokasi ing Hall of Fame Music sing direnovasi. Titik evokes ...

Read More »

Vitamin Nggawe Kingdom Ice kanggo Coors Light

Studio prodhuksi hibrida nggarap rancangan anyar "edisi khusus" ing kampanye anyar saka CommonGround. CHICAGOâ € "Vitamin Pictures mengangkut peminat dadi dunyo kanthi populasi dening gletser lan pembekuan cairan ing rong panggonan, kanthi full-animasi kanggo Coors Light. Dirating dening agensi Chicago Commonground, iklan kasebut ngidini kaleng edisi khusus sing dirancang seniman kanggo wektu sing winates. Titik pisanan, Crevice, ...

Read More »

Penawaran Audionamix Rencana Lengkap ADX TRAX

RISIKO Saiki Ana Minimal Separation Minimal LOS ANGELES - Audionamix, pimpinan global ing pamisahan sumber audio, wis ngenalake rencana langganan anyar kanggo piranti lunak ADX TRAX sing unik, menehi kasenengan sing misahake mixes kanthi lengkap dadi rong file audio berkualitas tinggi: vokal lan instrumental. Reregan anyar dirancang kanggo nemokake macem-macem kabutuhan proyek, menehi komunitas audio pro sawetara ...

Read More »

Desainer / Animator Erik Edmondson gabung karo Filmworkers Nashville

NASHVILLEâ € "Desainer grafis gerak unggul lan animator Erik Edmondson gabung karo tim kreatif ing Filmworkers, Nashville. Edmondson, sing ngrampungake iklan, desain siaran, judhul lan grafis, bakal ngidini Filmworkers ngembangake menu layanan, nambah desain lan animasi menyang kurban produksi pos inti, kayata editing, koreksi warna, efek visual, lan editorial. finishing. ...

Read More »

WHYY Returns menyang ProTrack

Northampton, MA April 29, 2014 - Myers, pangembang sing disegani ing piranti lunak manajemen siaran, seneng ngumumake yen WHYY bakal bali menyang sistem Manajemen Broadcast Myers ProTrack kanggo ngatur operasi siaran televisi kasebut. WHYY yaiku panyedhiya media publik Philadelphia sing ngladeni Pennsylvania kidul, New Jersey kidul lan kabeh Delaware saklawasé 60. Staff menang sing menang ...

Read More »

Vegas PBS Upgrades Volicon Observer Installation

- Volvo saiki announced sing Vegas PBS Channel 30, salah siji saka stasiun PBS paling mirsani ing Amerika Serikat, wis ngupgrade Pemerhati (R) panginstalan video lan pamasangan logging kanggo njupuk kauntungan lengkap teknologi kaya Volicon. Vegas PBS ...

Read More »

Divisi Media lan Hiburan Nexidia nyediakake Chad Rounsavall kanggo Sales Lead

ATLANTA - April 30, 2014 - Nexidia, pangembang produk lan teknologi analisis lan dialog kanggo ngoptimalake media audio lan video, saiki ngumumake Chad Rounsavall minangka wakil presiden penjualan kanggo divisi Nexidia Media lan Hiburan. Ing peran kasebut, Rounsavall tanggung jawab kanggo netepake lan ngatur jaringan sales domestik ing Amerika Utara nalika nyiapake ...

Read More »

Penawaran Audionamix Rencana Lengkap ADX TRAX

Audionamix, pimpinan global ing pamisahan sumber audio, wis ngenalake rencana langganan anyar kanggo piranti lunak ADX TRAX sing unik, sing menang kanthi cepet, misahake dadi campuran loro file audio berkualitas tinggi: vokal lan instrumental. Reregan anyar dirancang kanggo nemokake macem-macem kabutuhan proyek, menehi audio pro ...

Read More »

Stasiun Televisi Hearst WPBF Lengkap Upgrade Kamar Ngatur Produksi Kanthi BeckTV

BeckTV Ngembangke Stasiun West Palm Beach kanggo Transition Smoothly lan Painlessly kanggo Fasilitas lan Peralatan Anyar Tanpa Nganggu Operasi Broadcast AUSTIN, Texas - April 29, 2014 - BeckTV, salah sijine integrator sistem gedung desain gedhé Amerika Serikat, ngumumake wis rampung peningkatan kamar kontrol lan inti teknis ing Stasiun Televisi Hearst WPBF ing ...

Read More »

Presteigne Tames Thames kanggo Perahu Lomba

Teknologi Crumley, West Sussex-April 30, 2014) Saben tim April mewakili loro universitas paling tuwa ing Inggris, Oxford lan Cambridge, ketemu ing Thames minangka salah sawijining tantangan paling angel kayaking. Acara sing paling populer, balapan taun iki, sing diliputi BBC Sport, weruh Oxford ngaku teges 11 tegas ...

Read More »