Home » 2014 » Bisa

Archives Monthly: Bisa 2014

Master Control Room Engineer job

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast EngineeringJob: A Master Control Room (MCR) Engineer dibutuhake kanggo perusahaan layanan broadcasting leading based in South East UK.See on christy-media.com

Read More »

NAB ngumumake Jadwal Akademi Kepemimpinan

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast EngineeringNAB ngumumke Jadwal Akademi Kepemimpinan. Radio World: Newberry bakal ngrembug filosofi kepemimpinan ing presentasi iki, sing dijupuk langsung saka sesi NAB Show "Rahasia 40 kanggo Manajemen Radio Sukses," miturut NAB. Ndeleng www.radioworld.com

Read More »

Engineer Siaran (Streaming, Playout) (London, Inggris)

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast EngineeringBroadcast Engineering Job with located in London, United Kingdom. Platform layanan klien saya ngirim layanan antarane playout siaran, manajemen konten, proses orkestrasi, ... Waca ing direktori.engineeringdaily.net

Read More »

Proyeksi Siaran - Engineer in Charge (, US)

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Deleng ing Scoop.it - ​​Siaran Pers TeknikBroadcast Lowongan kerja karo Operasi Teknis sing ana ing, US.QualificationsBachelors ing Teknik Elektro utawa jurusan teknis utawa sains liyane. Fleksibel jam / jadwal ... Waca ing direktori.engineeringdaily.net

Read More »

Proyeksi Siaran (San Francisco, US)

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast EngineeringBroadcast Engineering Proyek kanthi Mlb Advanced Media - Industri Hiburan lan Media sing ana ing San Fransisco, insinyur siaran US.MLB ngoperasikake lan njaga sistem siaran, kalebu paling anyar ing multimedia generasi sabanjure ... (Proyek anyar: ... Waca directory.engineeringdaily.net

Read More »