Home » 2014 » Bisa

Archives Monthly: Bisa 2014

Master Control Room Engineer job

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast EngineeringJob: A Master Control Room (MCR) Engineer dibutuhake kanggo perusahaan layanan broadcasting leading based in South East UK.See on christy-media.com

Read More »

NAB ngumumake Jadwal Akademi Kepemimpinan

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast EngineeringNAB ngumumke Jadwal Akademi Kepemimpinan. Radio World: Newberry bakal ngrembug filosofi kepemimpinan ing presentasi iki, sing dijupuk langsung saka sesi NAB Show "Rahasia 40 kanggo Manajemen Radio Sukses," miturut NAB. Ndeleng www.radioworld.com

Read More »

Sistem Engineer, Siaran Pers Teknik di Littleton, Colorado - Kabel Comcast

Deleng ing Scoop.it - ​​Engineering BroadcastSystems Engineer, Siaran Radio - Nggoleki Informasi Teknologi Informasi, Telpon Telekomunikasi ing Comcast Cable ing Littleton, Colorado (Sistem Engineer, Teknik Siaran t.co/sLWXJ8Jvix...See on www.careerbuilder.com

Read More »

Engineer Siaran (Streaming, Playout) (London, Inggris)

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast EngineeringBroadcast Engineering Job with located in London, United Kingdom. Platform layanan klien saya ngirim layanan antarane playout siaran, manajemen konten, proses orkestrasi, ... Waca ing direktori.engineeringdaily.net

Read More »

NAB Nyuwun Pengadilan Kanggo Blok FCC Keputusan Kanggo Bar TV Station Joint Sales Agreements

Deleng ing Scoop.it - ​​Engineering BroadcastNAB Nduweni Pengadilan Kanggo Blok FCC Keputusan Kanggo Bar TV Station Joint Sales Agreements. A "pemeriksa sadawane fakta ing pasar saiki bakal nuduhake yen watesan kepemilikan FCC marang si penyiar gratis lan lokal wis kedadeyan ... Waca ing www.deadline.com

Read More »

Proyeksi Siaran - Engineer in Charge (, US)

Deleng ing Scoop.it - ​​Siaran Pers TeknikBroadcast Lowongan kerja karo Operasi Teknis sing ana ing, US.QualificationsBachelors ing Teknik Elektro utawa jurusan teknis utawa sains liyane. Fleksibel jam / jadwal ... Waca ing direktori.engineeringdaily.net

Read More »

Proyeksi Siaran (San Francisco, US)

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast EngineeringBroadcast Engineering Proyek kanthi Mlb Advanced Media - Industri Hiburan lan Media sing ana ing San Fransisco, insinyur siaran US.MLB ngoperasikake lan njaga sistem siaran, kalebu paling anyar ing multimedia generasi sabanjure ... (Proyek anyar: ... Waca directory.engineeringdaily.net

Read More »

Jaringan Engineer, Siaran, lan Sistem AV

Deleng ing Scoop.it - ​​Siaran SiaranNow hiring: Jaringan Engineer, Siaran lan Sistem AV t.co/7Z6hNlDkLa #jobs #usaSee on www.careerjet.co.uk

Read More »

BBC S & PP nglayani layanan file DPP

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Daily EditionBBC S & PP nglayani layanan file DPP. Layanan Digital Media BBC Studios lan Post Production minangka fasilitas paling anyar kanggo nawakake penyiaran UK lan perusahaan produksi layanan kanggo ngatur file berbasis DPP ... Waca ing www.postproductionbuyersguide.com

Read More »

Parity Group pikantuk Golden Square Post Production

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Daily EditionParity Group pikantuk Golden Square Post Production Vfx / pos rumah Golden Square wis didol menyang perusahaan sing disebut Parity Group, sing nyedhiyakake solusi teknologi kanggo pemerintah lan industri. Waca www.postproductionbuyersguide.com

Read More »

Fokus Utama Tech Launches CLEAR Media ERP ing Asia Tenggara!

* Ing Broadcast Asia 2014, ngunjungi booth Perdana Fokus Technologies # 5A8-02 kanggo ndeleng pisanan ing Asia Tenggara, platform teknologi ERP Media (Enterprise Resource) sing pertama ing donya - CLEAR nggabungake paling apik MAM, BPM, Hibrida Cloud lan workflows proses bisnis. CLEAR nggambarake rantai pasokan konten lan ngatur ora mung isi nanging bisnis isi. CLEAR ...

Read More »

Video Equipment Rentals Ngapikake Posisi Kompetitif kanthi Nginstal Calrec Audio Consoles ing Flypack Unit Unit

Layanan sewa audio lan video global Video Equipment Rentals (VER) wis nambahake loro konsol digital Calrec Audio menyang flypacks rental sing bakal nampung acara ing saindenging dunya, pisanan sing ana ing turnamen tenis 2014 Prancis Terbuka saiki. Nyenengake Calrecs bakal ...

Read More »

Broadcast Pix Ngenalke VOX Lite Voice-Automated Control

Billerica, Massachusetts - Broadcast Pixà ¢ â,¬â "¢ iki announced VOXâ ¢ â ¢ ¢, versi cilik saka pilihan produksi otomatis swara VOX sing dienggo karo switcher produksi terpadu Flintâ € ¢, Granitâ € ™ utawa Micaâ € ¢. Iki bakal dituduhake ing InfoComm 2014 (C5737), sing nganggo 18-20 Juni ing Las Vegas, Nev. [1] Awit wis dikenalke ing 2011, VOX dadi solusi otomatis populer kanggo radio visual, uga ...

Read More »

VIVA + Service DTH Chooses Sistem Multi-Screen ViBE VS7000 Mentransmisi Sistem FIFA Piala Dunia 2014 Kepada Peminat Indonesia

RENNES, Prancis - Mei 29, 2014 - Thomson Video Networks ngumumake yen layanan satelit langsung-to-home Indonesia (DTH) anyar VIVA + wis nginstal sistem video multi-layar ViBE (TM) VS7000 supaya nggawa Piala Dunia FIFA musim panas 2014 kanggo nonton TV ing Indonesia. A 2014 sing ngidini dilisensi penyiar, VIVA + ngluncurake produk pertamanya, Ultimate World Cup TV, ing April. ...

Read More »

Panyimpenan Digital kanggo Aliran Kerja Media ing Konferènsi Panyimpenan Kreatif 2014 (SM)

Deleng ing Scoop.it - ​​Broadcast Beat Magazine, Edisi DailyDigital kanggo Media Workflows ing Konferènsi Panyimpenan Creative 2014 (SM). Kolam renang yang luas dari konten yang ditangkap dan diciptakan memerlukan penyimpanan canggih dan berkualitas tinggi untuk mendukung pengeditan video dan ... Selengkapnya di www.postproductionbuyersguide.com

Read More »

Panasonic Varicam 35 lan Varicam HS Kanggo Nggawe 'Tour' Nyabut Ing Abelcine LA Lan VTP Burbank Ing Advance Cine Gear Expo

NEWARK, NJ - Panasonic wis ngumumake yen kamera anyar VariCam 35 lan VariCam HS bakal dipratinjau ing AbelCine LA lan VTP Burbank ing awal Juni, menehi cinematographers Southern California kesempatan kanggo ndeleng model anyar sadurunge Cine Gear Expo. Pemenang penghormatan industri ing Ikatan Nasional Penyiaran Nasional, nuduhake, VariCam 35 nggabungake ...

Read More »