Home » 2014 » Juni

Archives Monthly: Juni 2014

Alexa XR / XT Ndhukung New Apple ProRes 4444 XQ

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

* (Munich, Jerman-Juni 30, 2014) ARRI ngumumake dhukungan kanggo Apple ProRes 4444 XQ anyar, versi ProRes paling bermutu nganti saiki, sing dirancang kanggo njaga detail sing luar biasa ing perumpamaan jarak dinamis kanthi dhuwur- produksi akhir video. ProRes 4444 XQ bakal kasedhiya ing sabanjure Paket Update Update Software kanggo kamera Alexa. "Nggarap ProRes wis apik kanggo ...

Read More »

Simian Rilis Nganyari iPhone App "Simian Go!"

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Aplikasi iPhone groundbreaking, sing nampa review industri rave, terus nganti sawetara langkah kanthi ngidini pangguna ngakses file media kanthi cepet, saka ngendi wae. Laguna Niguel, Calif.â € "Simian, pimpinan global ing aliran kerja kreatif lan solusi manajemen media evolusi, wis ngeculake versi paling anyar saka aplikasi iPhone groundbreaking, Simian Go !, sing nggawe pangguna luwih gampang ...

Read More »