Home » 2014 » Juli

Archives Monthly: Juli 2014

The Foundry: Sumbangan menyang sabab apik!

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

The Foundry (pangembang piranti lunak sing menang kanthi akeh Blockbusters Hollywood) narik kawigaten banget kanggo nyumbang kit lunak kanggo akademi seni digital sing ditemokake ing Sherman Oaks, Calif. Minds luar biasa ing mulang bocah enom karo Autism Spectrum Disorders (ASD) kanggo saingan kanggo ...

Read More »

Miller Fluid Heads (Europe) Ltd. Kanggo Host Acara Raffle Amal ing IBC 2014

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Kamera Dhukungan Kamera Ngembang Mbalik Kanthi Ngormati Ulang Tahun 60th AMSTERDAM, JULY 31, 2014 - Miller Fluid Heads (Eropa) Ltd, pimpinan prodhuksi solusi dhukungan kamera kanthi inovatif, yaiku nganakake acara raffle amal ing IBC 2014 (Hall 11 , Menehi 11.D30) kanggo mengeti ulang tahun 60th perusahaan. Perangkat lunak dhukungan kamera kulawarga-didhekake kulawarga, bakal nawakake sampanye ...

Read More »

Wohler Nyedhiyakake Solusi Ngawasi Adat ing Télévisions Prancis

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Wohler Kolaborasi Kanthi Audiopole lan Prancis Télévisions Demonstrates Agility and Speed ​​in Meeting pangguna Requirements SAN FRANCISCO - Juli 30, 2014 - Wohler Technologies dina iki ngumumake yen wis kerja bareng karo pasangan lokal Audiopole lan Prancis Télévisions kanggo menehi solusi cepet kanggo kabutuhan pemantauan khusus Prancis Télévisions '. . Bebarengan, telung perusahaan kasebut nuduhake fungsi monitor audio tambahan sing Prancis ...

Read More »

Direktur Eva Michon Nggabungake Media Priksa

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

LOS ANGELES- Accomplice Media wis nandatangani panyipta film multi-bakat Eva Michon kanggo perwakilan eksklusif ing iklan. Piyambake visual cerdas kanthi rasa humor sing aneh, Michon wis entuk pujian sing akeh babagan karyane ing video musik lan film fashion, kalebu karya Calla, Pink Tartan, Sepuluh Over Six, lan Rita Liefhebber. Film pisanan, dheweké ...

Read More »

Trek Pembunuh Nambahake Band Tanduran "Artis Series"

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Spesialis musik produksi inks perjanjian lisensi nganggo band buzz Rare Monk lan Misun. SANTA MONICA, Calif. — Trek Pembunuh, produsen utama industri produksi produksi sing wis diresiki, ngembangake lan njangkepi ruang lingkup Artis Series groundbreaking kanthi fokus bakat muncul. Perusahaan iki ngeculake sawetara trek anyar saka seniman breakout, kalebu karya saka Rockland alt rockers ...

Read More »

Sonnet Saiki Pangiriman Award-Menang Server Pro xMac Anyar

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Penutupan Rackmount Rackmount Anyar kanthi aman Omah Mac Pro Paling Anyar, Nyambung Telpon Kartu Pengembangan PCIe Telepon Via Thunderbolt 4, lan Nyedhiyakake 2-Inch Mobile Rack Expansion IRVINE, Calif - Juli 5.25, 29 - Sonnet saiki ngirim XMac (TM) Pro Server anyar. nganggo Thunderbolt (TM) 2014-to-PCI Express (R) (PCIe (R)) sistem ekspansi lan kandhang rackmount 2U kanggo komputer paling anyar saka komputer Mac Pro (R). ...

Read More »

Sohonet nunjuk Chuck Parker dadi Ketua Eksekutif

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Perusahaan Terus Wutah Geografi Global lan Pengembangan Pasar London lan Los Angeles: Sohonet, ahli utama ing konektivitas lan Infrastruktur-as-a-Service (IaaS) kanggo industri media lan hiburan, seneng ngumumake janjian Chuck Parker menyang Ketua Eksekutif. , sing keahliane bakal terus nuntun perusahaan ing upaya ekspansi global. Parker gabung karo Sohonet sawise sukses akuisisi Unicorn ...

Read More »