Home » 2014 » Agustus

Archives Monthly: Agustus 2014

Digital Nirvana ngenalake Platform Manajemen Media Anyar ing IBC2014

Fremont, CA - Ing IBC2014 ing Amsterdam wulan Séptémber, Digital Nirvana bakal ngenalake Platform Manajemen Media, sing nawakake aplikasi sing ngidini pangguna bisa nyekel, ngowahi, nuduhake, lan ngatur konten - uga mbuktekake kepatuhan, ngawasi lan nganalisis video . Nirvana digital bakal ngetokake platform iki ing bilik EMEA Gateway nalika konvensi IBC - ...

Read More »

Thomson Video Network ngumumake Visionary 'Behind Every Screen' Strategi kanggo Broadcast Streamlined lan Multi-Screen Video Delivery

RENNES, Prancis - Aug. 26, 2014 - Thomson Video Networks ngumumake acara Behind Every Screen (TM), pendekatan pangiriman video sing terpadu lan cerdas sing nggabungke sumber daya lokal lan awan kanggo ndhukung layanan siaran lan multi-layar . Konco Saben Layar mbawahi ingtest, branding, panyelarasan iklan, encoding / transcoding, lan teknologi kemasan sing paling anyar kanggo nyedhiyakake infrastruktur video kabeh ...

Read More »

Dilarang Nggabungake Timecode Buddy Menyang Forscene Platform Via MovieSlate iOS App

LONDON - Aug 26, 2014 - Astronom Palsu Teknologi (AIM: FBT), pemilik AIM sing dikutip lan pangembang platform video awan mimpin pasar Forscene, dina iki ngumumake yen wis ngintegrasi Forscene karo Timecode Systems Limited's Timeecode Buddy liwat MovieSlate iOS aplikasi. MovieSlate minangka standar industri kanggo slate produksi lan sistem Timecode Buddy ngidini pangguna bisa dipercaya lan gampang ngasilake, ...

Read More »

Video Lyon nginstal Calrec Apollo Audio Console ing Truck Production Production Terbaru

Acara Produksi Nasional pisanan Unit Mobil Ana Penghargaan Nobel Emas (R) Anugrah Red Carpet Preshow HEBDEN BRIDGE, Inggris - Perusahaan produksi seluler AS Lyon Video wis nginstal konsol audio digital Apollo saka Calrec Audio ing truk siaran luar (OB), Lyon 14, konsol 11th Calepen ing armada kaloro ing Lyon. Lyon 14 ditemtokake kanggo nutupi macem-macem olahraga ...

Read More »

Dejero Rilis Anyar Compact LIVE + Broadcast Server

Packages Server Kuat Fungsi Kanggo 1U Formulir Faktor Nampa lan Proses Field Transmisi Saka Dejero LIVE + Dikonversi Wireless Transmitter WATERLOO, Ontario - Dejero dina iki announced ing release versi anyar saka rak-dipasang Dejero LIVE + Broadcast Server ing kompak, 1U wangun faktor. Server LIVE + Broadcast anyar kalebu pasokan daya dual-redundant lan hard drive RAID dirancang kanggo ...

Read More »

Peralatan Dukungan Kamera Miller Piyambake Sturdy Antarane TV Upgrade Azteca Station

Proyek 40 Operasi Direktur Refurbishes Divisi ENG Station karo Miller DS20 Tripod Systems MEXICO CITY, MEXICO, AUGUST 28, 2014 - Nalika salah sawijining jaringan televisi komersial utama Meksiko, TV Azteca, wiwit ngalami pirang-pirang renovasi stasiun, Moises Perez Trevino, proyek Jaringan Direktur Operasional 40, ditugasake kanthi tantangan kanggo ngrampungake program berita Proyek 40 karo anyar ENG ...

Read More »

Digigram kanggo Fitur MADI New Option on Sound Card LX-IP RAVENNA PCIe (R) at IBC2014

Optik MADI Antarmuka Ngaplikasi lan Akselerasi Studios 'Shift Saka Salaras Audio Menyang Luwih Fleksibel, Audio Kurang Audio IP MONTBONNOT, Prancis - Aug. 26, 2014 - Ing IBC2014, Digigram bakal nyorot Optik Multichannel Audio Digital Interface (MADI) anyar kanggo perusahaan Kertu suara LX-IP RAVENNA PCI Express (R) (PCIe (R)). Kanthi opsi MADI ing kertu audio RAVENNA / AES67 dual-port LX-IP, ...

Read More »

Andrew Demeter: New Media, Kemungkinan Anyar - Cakram Politik Teen & IBC 2014

Visionaries ora kudu dadi jenius. Nalika nekani IBC 2014 ing Amsterdam lan ningali kabeh kemajuan teknologi sing apik tenan, elinga yen kanggo visi sing sukses sampeyan butuh gagasan, atmosfer sing bener kanggo gagasan kanggo tuwuh, lan drive. Teknologi sing luwih apik lan ngembang ngidinake kemungkinan anyar kanggo akeh wong. Media anyar ora kabeh video cat ...

Read More »

Sistem Pebble Beach bebarengan karo RRsat ing IBC kanggo nuduhake Solusi Playout One-Stop Multichannel

Weybridge, Inggris. 28th August 2014: RRsat Global Communications Network Ltd., panyedhiya global panyelenggaran layanan media digital lan distribusi isi digital, bakal nggabungake karo spesialis otomasi Pebble Beach Systems ing bulan sabanjuré IBC kanggo nduduhake implementasi anyar otomatisasi Marina minangka siji-sijine solusi playout multichannel kanggo saluran kabeh tingkat kerumitan. Saka virtual remot ...

Read More »

SMPTE Confers 'Fellow' Status Lapan Anggota Industri Teknologi Pencitraan

Pimpinan Industri diajeni dening SMPTE Terus Nyiptakake Impact Global ing Produksi, Pangiriman, lan Tampilan Konten WHITE PLAINS, NY - Aug. 21, 2014 - The Society of Motion Picture and Television Engineers (R) (SMPTE (R)), pimpinan dunia sajrone standar gerakan lan pendhidhikan kanggo industri komunikasi, media, hiburan, lan teknologi, saiki ngumumake yen wis diwenehake anggota SMPTE Fellow ...

Read More »

Musik Mix Mobile Streamlines Workflows On-Location Audio Kanthi Sonnet's Echo Express III-R lan xMac mini Server

Sistem Ekspansi Kartu Kompak Kompak lan Portabel Thunderbolt (TM) -to-PCIe (R) Nggabungake Array Sonnet Peralatan Ngaktifake Produser Audio Mobil Nganggo Efek Maksimum IRVINE, Calif. - Sep. 20, 2014 - Music Mix Mobile (M3), lan Emmy (R) lan panyedhiya Grammy (R) sing menehi fasilitas audio seluler kanggo acara hiburan lan siaran hiburan sing dhuwur-profil, wis ngedol Sonnet Technologies 'Echo (TM) Express III-R lan mini mini xMac (TM) ...

Read More »

Nexidia lan Telestream Ngumumake Integrasi Nexidia Kapten Verifikasi Alat Ke Vantage Workflow Automation Lingkungan

ATLANTA - Aug. 27, 2014 - Nexidia, pangembang produk lan teknologi analisis lan dialog kanggo ngoptimalake media audio lan video, lan Telestream (R), panyedhiya piranti digital media lan solusi workflow, dina iki ngumumake kemitraan sing menehi Telestream Pengguna Vantage solusi kontrol kualitas (QC) sing unik lan terintegrasi kanggo caption lan verifikasi basa. Nexidia QC (TM), pemenang penghargaan Nexidia ...

Read More »

ioGates Signs Partnership Agreement Jangka Panjang Kanthi Perusahaan Broadcasting Denmark

ioGates kanggo Nyedhiyakake Broadcaster Nasional Kanthi Platform Video-Sharing Langsung Profesional-Grade Profesional Tingkat kanggo COPENHAGEN, Denmark - Aug. 27, 2014 - ioGates, panyedhiya piranti basis awan kanggo enggo bareng, ngowahi, lan ndistribusikake file media profesional ing antarmuka Web sing prasaja digunakake, wis mlebu persetujuan kemitraan telung taun karo Danish Broadcasting Corporation (DR). Ing persetujuan, ioGates bakal nyedhiyani DR karo ioGates-powered dhewe ...

Read More »

Sistem Alert Digital nambahake DASDEC Support kanggo DM Engineering Switching Devices

LYNDONVILLE, NY - Aug. 26, 2014 - Sistem Digital Alert, sawijining divisi saka Monroe Electronics, saiki ngumumake upgrade kanggo seri DASDEC (TM) platform platform darurat hardware / software fleksibel. Kanthi kerjasama karo DM Engineering, sistem DASDEC saiki ndhukung piranti-piranti penukaran DM Engineering Multi-Station Relay Adaptor (MSRA) lan Multi-Station Relay Expander (MSRE). Produk iki disambungake liwat kabel serial ...

Read More »

SMPTE ngumumake 2014 Honorees lan Pemenang Penghargaan

Upacara SMPTE Honours & Awards diwenehi Highlights Visi, Keamanan, Kasabaran lan Dedikasi kanggo Motion Picture and Television Industries WHITE PLAINS, NY - Aug. 26, 2014 - The Society of Motion Picture and Television Engineers (R) (SMPTE (R)), pimpinan dunia sajrone standar gerakan lan pencitraan kanggo industri komunikasi, media, hiburan, lan teknologi, saiki ngumumake anggota industri sing pinunjul sing bakal ...

Read More »

CueScript Nambah Teknologi Visual India (VTI) kanggo Gedhe Pengembang Worldwide Distributor

NEW DELHI, INDIA, AUGUST 26, 2014 - CueScript, panyedhiya solusi nggawé kreatif kanthi desain kaya-fitur kanggo kabeh kabutuhan produksi siaran, wis nggawa Visual Technologies India (VTI), pemasok utama lan integrator sistem peralatan siaran merek ing India, minangka distributor. Perjanjian iki ngembangake jangkauan global CueScript, menehi pelanggan akses lokal menyang ...

Read More »