Home » 2014 » Agustus

Archives Monthly: Agustus 2014

Digital Nirvana ngenalake Platform Manajemen Media Anyar ing IBC2014

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Fremont, CA - Ing IBC2014 ing Amsterdam wulan Séptémber, Digital Nirvana bakal ngenalake Platform Manajemen Media, sing nawakake aplikasi sing ngidini pangguna bisa nyekel, ngowahi, nuduhake, lan ngatur konten - uga mbuktekake kepatuhan, ngawasi lan nganalisis video . Nirvana digital bakal ngetokake platform iki ing bilik EMEA Gateway nalika konvensi IBC - ...

Read More »

Thomson Video Network ngumumake Visionary 'Behind Every Screen' Strategi kanggo Broadcast Streamlined lan Multi-Screen Video Delivery

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

RENNES, Prancis - Aug. 26, 2014 - Thomson Video Networks ngumumake acara Behind Every Screen (TM), pendekatan pangiriman video sing terpadu lan cerdas sing nggabungke sumber daya lokal lan awan kanggo ndhukung layanan siaran lan multi-layar . Konco Saben Layar mbawahi ingtest, branding, panyelarasan iklan, encoding / transcoding, lan teknologi kemasan sing paling anyar kanggo nyedhiyakake infrastruktur video kabeh ...

Read More »

Dilarang Nggabungake Timecode Buddy Menyang Forscene Platform Via MovieSlate iOS App

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

LONDON - Aug 26, 2014 - Astronom Palsu Teknologi (AIM: FBT), pemilik AIM sing dikutip lan pangembang platform video awan mimpin pasar Forscene, dina iki ngumumake yen wis ngintegrasi Forscene karo Timecode Systems Limited's Timeecode Buddy liwat MovieSlate iOS aplikasi. MovieSlate minangka standar industri kanggo slate produksi lan sistem Timecode Buddy ngidini pangguna bisa dipercaya lan gampang ngasilake, ...

Read More »

Dejero Rilis Anyar Compact LIVE + Broadcast Server

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Packages Server Kuat Fungsi Kanggo 1U Formulir Faktor Nampa lan Proses Field Transmisi Saka Dejero LIVE + Dikonversi Wireless Transmitter WATERLOO, Ontario - Dejero dina iki announced ing release versi anyar saka rak-dipasang Dejero LIVE + Broadcast Server ing kompak, 1U wangun faktor. Server LIVE + Broadcast anyar kalebu pasokan daya dual-redundant lan hard drive RAID dirancang kanggo ...

Read More »

Peralatan Dukungan Kamera Miller Piyambake Sturdy Antarane TV Upgrade Azteca Station

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Proyek 40 Operasi Direktur Refurbishes Divisi ENG Station karo Miller DS20 Tripod Systems MEXICO CITY, MEXICO, AUGUST 28, 2014 - Nalika salah sawijining jaringan televisi komersial utama Meksiko, TV Azteca, wiwit ngalami pirang-pirang renovasi stasiun, Moises Perez Trevino, proyek Jaringan Direktur Operasional 40, ditugasake kanthi tantangan kanggo ngrampungake program berita Proyek 40 karo anyar ENG ...

Read More »

Digigram kanggo Fitur MADI New Option on Sound Card LX-IP RAVENNA PCIe (R) at IBC2014

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Optik MADI Antarmuka Ngaplikasi lan Akselerasi Studios 'Shift Saka Salaras Audio Menyang Luwih Fleksibel, Audio Kurang Audio IP MONTBONNOT, Prancis - Aug. 26, 2014 - Ing IBC2014, Digigram bakal nyorot Optik Multichannel Audio Digital Interface (MADI) anyar kanggo perusahaan Kertu suara LX-IP RAVENNA PCI Express (R) (PCIe (R)). Kanthi opsi MADI ing kertu audio RAVENNA / AES67 dual-port LX-IP, ...

Read More »

Andrew Demeter: New Media, Kemungkinan Anyar - Cakram Politik Teen & IBC 2014

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Visionaries ora kudu dadi jenius. Nalika nekani IBC 2014 ing Amsterdam lan ningali kabeh kemajuan teknologi sing apik tenan, elinga yen kanggo visi sing sukses sampeyan butuh gagasan, atmosfer sing bener kanggo gagasan kanggo tuwuh, lan drive. Teknologi sing luwih apik lan ngembang ngidinake kemungkinan anyar kanggo akeh wong. Media anyar ora kabeh video cat ...

Read More »