Home » 2014 » September

Archives Monthly: September 2014

VariCam 35: Deleng kapindho

VariCam 35 iku kamera / perekam 4K anyar Panasonic. Petunjuk pisanan muncul ing NAB 2012 - Tandha Spoiler! Prodhuk iki wis mlumpat saka papan gambar lan nduweni prodhusèn lan cameramen sing padha nggoleki! Bantuan supaya produksi dhuwur-dhuwur katon manis. Apa durung? Banjur menehi awak munggah kanggo sing dhuwur rarified kelas pisanan ...

Read More »

HPA Ngumumake Pemenang 2014 kanggo Penghargaan Anugerah Teknik lan Penghargaan Hakim HPA kanggo Kreativitas lan Inovasi

MACOM, NVIDIA, Wohler / Cinnafilm kanggo Teknik Kecemerlangan, ASC-CDL, Kepujian DigitalFilm Tree Garner kanggo Kreativitas lan Inovasi (Los Angeles, CA) - The Hollywood Post Alliance (r) wis ngumumake panampa saka Penghargaan Kecemerlangan Teknik 2014 lan HPA Penghargaan Hakim kanggo Kreatif lan Inovasi ing Produksi Pos. Penghargaan iki dikembangake kanggo ngerteni keunggulan teknis lan inovasi kreatif sing terus didorong ...

Read More »

Sistem Video Artel kanggo nampilake Kapabilitas Pengangkutan DigiLink Media ing SMPTE 2014

WESTFORD, Massa - 30, 2014 - Ing SMPTE 2014, booth 105, Artel Video Sistem, panyedhiya global transportasi solusi transportasi bermutu utama, bakal nampilake fungsi komprèsi JPEG 2000, Broadcast-Broad-IP, lan terpadu Kapabilitas penghasil sinyal ing platform transportasi media DigiLink. Bubar dianugerahi penghargaan Teknologi lan Teknik Emmy (R) dening Akademi Seni Televisi Nasional ...

Read More »

Sistem Sistem Wireless Profesional Sorotan RF Solusi kanggo Acara Worship at WFX 2014

DALLAS, TX, SEPTEMBER 30, 2014 - Sistem Wireless Professional (PWS), sawijining Masque Sound Company lan ahli kanggo nyediakake lan ndhukung sistem nirkabel kanggo acara live lan siaran, bakal nampilake macem-macem solusi RF ing WFX 2014 (Booth 1023), kalebu Antena Helical Helene lan Antena Helical Domed, Sistem Perangkat lunak Analisis Intermodulasi (IAS), Gabungan GX lan Seri Seri ...

Read More »

Animasi Renegade Dadi Retro ing Kampanye Animasi kanggo Wienerschnitzel

DGWB sing cerdas, papan sing disedhiyakake musik parodi kulon, film pantai, musisi Hollywood lan liya-liyane! GLENDALE, Calif. — Animasi Renegade njupuk Wienerschnitzel bali menyang '60s ing kampanye iklan animasi anyar kanggo rantai restoran. Diwenehi agensi dening Orange County, California DGWB, iklan kasebut nggunakake animasi retro lan jingles kanggo ngrusak asal usul 1961 Wienerschnitzel. Siji titik spoofs TV Westerns minangka panas ...

Read More »

Dalet minangka salah sawijining Produsen Pertama kanggo Mrodhuksi Certification DPP / AMWA karo Platform Transcoding Dalet AmberFin

Dalet diajeni ing IBC2014 kanggo desain lan panyebaran ing workstation basis-AS-11 alihan fasilitas BT Sport Paris, Prancis - September 30, 2014 - Dalet Digital Media Systems, panyedhiya solusi solusi piranti lunak kanggo organisasi media, ngumumake yen ing September 13, 2014, perusahaan kasebut salah siji manufaktur pisanan ing donya kanggo duwe produk (AmberFin Platform ...

Read More »

Jamuna Television Ndadékaké Live Newsgathering ing Bangladesh Kanthi Solusi AVNWEST DMNG PRO180

SAINT-GRÉGOIRE, Prancis - Sept. 30, 2014 - AVIWEST, panyedhiya global sistem kontribusi video, saiki ngumumake yen Jamuna Television, saluran berita televisi jam 24 ing Bangladesh, wis ngetokake DMNG PRO180 lan DMNG PRO180-RA 3G / 4G solusi uplink video kanggo nambah pangiriman live video transmisi jangkoan bejat warta. Nggunakke solusi digital news AVather's AVIWEST, Jamuna Television ...

Read More »

TMD kanggo nduduhake manajemen koleksi, nggawe keputusan otomatis lan integrasi karo layanan maya ing AMIA2014

Spesialis manajemen koleksi utama kanggo arsip audiovisual fokus ing implementasine teknologi canggih kanggo menehi kesempatan kanggo manajer koleksi TMD, panyedhiya solusi manajemen koleksi kanggo organisasi arsip bakal nduduhake carane teknologi canggih bisa nyedhiyakake sistem manajemen lengkap kanggo aset digital lan fisik ing konferensi taunan Association kanggo Ngalih Gambar Arsivis, AMIA (Savannah, ...

Read More »

Interra Sistem lan kemitraan semen TMD

TMD, panyedhiya sistem manajemen aset utama kanggo aset digital lan fisik, dina iki ngumumake kemitraan karo Sistem Interra sing menehi pelanggan alur kerja integral kanggo manajemen lan verifikasi QC file media. TMD wis nggabungake platform Interra Baton QC menyang produk manajemen aset media Mediaflex® kanggo ndhukung mriksa kualitas basis siaran, media lan ...

Read More »

Fluendo Ndarbeni LongoMatch

Alat Perangkat Lunak Olahraga Olahraga sing Integrasi menyang Suite of Products Multimedia Company International YORK - Fluendo (www.fluendo.com), perusahaan internasional sing nyedhiyakake multimedia lan video ing macem-macem piranti lan sistem operasi, wis entuk LongoMatch (www. longomatch.org), piranti lunak salib platform sing ngidini pangguna nganakake analisis wektu nyata ing feed video game olahraga. Piranti lunak LongoMatch ngidini pangguna tag ...

Read More »

Piksel Pixel Power kaputusan Scottish

Pixel Power nyedhiyakake layanan desain uga integrasi data kanggo jangkoan STV saka referendum kamardikan Referendum konstitusi Skotlandia ing 18 September 2014 rampung banget cedhak nelpon luwih maju. Grafik asil nalika kedadeyan padha digawe grafis saka Pixel Power, disambung langsung menyang database lan dikontrol dening presenters nggunakake tablet darmabakti ...

Read More »

Sing Ol 'Blackmagic Pickathon

Portland, Oregon dadi tuan rumah Festival Musik Pickathon ing awal Agustus; acara kasebut padha diputer maneh ing September 22nd ing Freemont, California. Penyayang musik dirawat kanthi kaendahan Blackmagic ing Festival Musik Pickathon, kanggo nambah pengalaman sensori iki. Iku nggunakake limang Kamera Studio Blackmagic bebarengan karo enem ATEM Produksi Live ATEM, lan sawetara piranti Blackmagic liyane ...

Read More »

ILOOK: Penyedhiya Mung Televisi Internet (OTT) ing Town!

Konsep OTT wis berkembang sajrone pirang-pirang taun lan saiki ana dalan sing bener kanggo entuk manfaat kanthi ILOOK! TVapp sing apik iki nduweni pengaruh sing jelas babagan panyedhiya televisi kabel, satelit lan telekomunikasi, nanging bisa uga duwe jaringan TV sing ora ana watesan. Kanthi ringkes, ANYONE bisa mbangun lan ngoperasikake jaringan TV monetisasi ...

Read More »

Vinten lan Vizrt Nggawe Piala Ryder

Bury St Edmunds, UK - Vinten®, bagean saka Vitec Videocom, perusahaan Vitec Group, wis nyedhiyakake panci sing dikodifikasi Vinten lan kepala miring menyang Sky Sports supaya bisa digunakake ing studio nalika Piala Ryder mbesuk. Vinten Visi 250E duwe kothak sing bisa nyedhiyakake data posisional lan lensa kanggo piranti lunak pangolahan kasunyatan virtual (VR) lan bakal digunakake ...

Read More »

Aspek Tiger nggunakake Aframe kanggo Entuk Produksi Efisien lan Kolaboratif ing "Buta Peaky"

Kacepetan enggo bareng gambar, kesederhanaan kanggo mriksa dawane saka ngendi wae Aids ing pasokan produksi produksi cepet lan efisien BOSTON lan LONDON September 25, 2014 - Caryn Mandabach Productions lan Tiger Aspect Productions wis nggunakake platform produksi video awan Aframe ing drama gangster hit , "Peaky Blinders." Aframe ngaktifake dailies digital lan karya liyane ing proses sing bisa dirakit, ...

Read More »

Rally Racing Film Lights Challenging Forest Track with Zylight F8 LED Fresnel

LOS ANGELES - Kanggo film lulusan dheweke, sinematographer mahasiswa, Sverre Sørdal, sing lagi latihan ing National Film and Television School (NFTS) ing Beaconsfield, Inggris, ora njupuk dalan sing gampang. Nanging, dheweke njupuk film babagan balapan rally ing trek ing tengah alas kanthi jadwal moto sing kenceng lan lampu sing ora bisa diramalake. Diarahake dening Nick ...

Read More »