Home » 2014 » September

Archives Monthly: September 2014

VariCam 35: Deleng kapindho

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

VariCam 35 iku kamera / perekam 4K anyar Panasonic. Petunjuk pisanan muncul ing NAB 2012 - Tandha Spoiler! Prodhuk iki wis mlumpat saka papan gambar lan nduweni prodhusèn lan cameramen sing padha nggoleki! Bantuan supaya produksi dhuwur-dhuwur katon manis. Apa durung? Banjur menehi awak munggah kanggo sing dhuwur rarified kelas pisanan ...

Read More »

HPA Ngumumake Pemenang 2014 kanggo Penghargaan Anugerah Teknik lan Penghargaan Hakim HPA kanggo Kreativitas lan Inovasi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

MACOM, NVIDIA, Wohler / Cinnafilm kanggo Teknik Kecemerlangan, ASC-CDL, Kepujian DigitalFilm Tree Garner kanggo Kreativitas lan Inovasi (Los Angeles, CA) - The Hollywood Post Alliance (r) wis ngumumake panampa saka Penghargaan Kecemerlangan Teknik 2014 lan HPA Penghargaan Hakim kanggo Kreatif lan Inovasi ing Produksi Pos. Penghargaan iki dikembangake kanggo ngerteni keunggulan teknis lan inovasi kreatif sing terus didorong ...

Read More »

Animasi Renegade Dadi Retro ing Kampanye Animasi kanggo Wienerschnitzel

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

DGWB sing cerdas, papan sing disedhiyakake musik parodi kulon, film pantai, musisi Hollywood lan liya-liyane! GLENDALE, Calif. — Animasi Renegade njupuk Wienerschnitzel bali menyang '60s ing kampanye iklan animasi anyar kanggo rantai restoran. Diwenehi agensi dening Orange County, California DGWB, iklan kasebut nggunakake animasi retro lan jingles kanggo ngrusak asal usul 1961 Wienerschnitzel. Siji titik spoofs TV Westerns minangka panas ...

Read More »

Dalet minangka salah sawijining Produsen Pertama kanggo Mrodhuksi Certification DPP / AMWA karo Platform Transcoding Dalet AmberFin

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Dalet diajeni ing IBC2014 kanggo desain lan panyebaran ing workstation basis-AS-11 alihan fasilitas BT Sport Paris, Prancis - September 30, 2014 - Dalet Digital Media Systems, panyedhiya solusi solusi piranti lunak kanggo organisasi media, ngumumake yen ing September 13, 2014, perusahaan kasebut salah siji manufaktur pisanan ing donya kanggo duwe produk (AmberFin Platform ...

Read More »

Jamuna Television Ndadékaké Live Newsgathering ing Bangladesh Kanthi Solusi AVNWEST DMNG PRO180

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

SAINT-GRÉGOIRE, Prancis - Sept. 30, 2014 - AVIWEST, panyedhiya global sistem kontribusi video, saiki ngumumake yen Jamuna Television, saluran berita televisi jam 24 ing Bangladesh, wis ngetokake DMNG PRO180 lan DMNG PRO180-RA 3G / 4G solusi uplink video kanggo nambah pangiriman live video transmisi jangkoan bejat warta. Nggunakke solusi digital news AVather's AVIWEST, Jamuna Television ...

Read More »

TMD kanggo nduduhake manajemen koleksi, nggawe keputusan otomatis lan integrasi karo layanan maya ing AMIA2014

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Spesialis manajemen koleksi utama kanggo arsip audiovisual fokus ing implementasine teknologi canggih kanggo menehi kesempatan kanggo manajer koleksi TMD, panyedhiya solusi manajemen koleksi kanggo organisasi arsip bakal nduduhake carane teknologi canggih bisa nyedhiyakake sistem manajemen lengkap kanggo aset digital lan fisik ing konferensi taunan Association kanggo Ngalih Gambar Arsivis, AMIA (Savannah, ...

Read More »