Home » 2014 » Oktober

Archives Monthly: Oktober 2014

Produk ChyronHego ing Konten lan Komunikasi Dunia (CCW):

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Konten lan Komunikasi World (CCW) Pratinjau ChyronHego Booth 1321 Kanggo pisanan ing CCW, ChyronHego bakal ngetokake telung solusi sing paling populer kanggo nggawe konten grafis, komunikasi, lan tampilan: alat analisis produksi olahraga Paint minangka ditampilake ing GS2 Multi- Sistem layar sentuh tutul studio, lan Metacast (R), salah sawijining solusi grafis sing paling populer ing donya karo pelanggan siaran ...

Read More »

Tedial - Media Workflow Systems

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Kadhangkala, perusahaan ana karo produk prodhuk sing spektakuler lan dinamis sing kudu diwenehi perhatian luwih cilik tinimbang kreasi dhuwur kaliber. Tedial minangka salah sawijining perusahaan! Coba mangkene: A shift dramatis ing teknologi sajrone dasawarsa sing kepungkur wis nransfer industri Media basis hardware menyang siji karo infrastruktur IT-sentris. Yen sampeyan kaya ...

Read More »

Film Lab New York kanggo Tutup

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Fasilitas pemrosesan film paling anyar ing New York kanthi apik dilakoni para pembuat film saka Martin Scorsese lan Woody Allen kanggo Darren Aronofsky lan Spike Lee. New York-Film Lab New York, laboratorium pengolahan film film pungkasan ing New York City, bakal mandheg operasi nalika Desember 19, 2014. Perusahaan, diluncurake ing 2011 minangka usaha patungan antara Technicolor-PostWorks New York lan ...

Read More »

Bikin Amerika Latin Luwih Nduweni Sistem Observer Volicon kanggo Nggawe Layanan Cable lan VOD

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Observer RPM Nyiyapake Pemantau Nyata-Wektu lan Pemecahan Masalah Ratusan Saluran, Independen saka Akses Pengesahan Bersyarat BURLINGTON, Mass. - Oct. 29, 2014 - Volicon saiki ngumumake yen operator kabel Amerika Latin sing nduwur kasebut wis nggedhekake program Remote Observer (R) Monitor (RPM) video monitor digital lan sistem penebangan. Pangiriman penyebaran RPM-400 saiki bisa ngawasi layanan 260 sing efisien - ...

Read More »

Primestream CCW 2014 Product Preview

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Dolan maring Primestream ing CCW 2014, Nov. 12-13, Produk Booth 961 ing Tampilan ing CCW 2014: FORK Production Suite v4.6 Ing CCW 2014, Primestream (R) bakal nuduhake Suite Production FORK (TM) v4.6, versi paling anyar saka piranti lunak sing diakoni platform kanggo ngatur automasi alur kerja siaran paling kompleks. Kanthi modul-modul, fungsionalitas, lan integrasi anyar kanthi hardware lan piranti lunak siaran ...

Read More »

Piranti SIGNAL Tech SATIS 2014 Product Preview

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Saliyane 2014, Nov. 18-20, ing Stand A45 Dilarang ing SATIS 2014: Piranti Enemy Anyar kanggo Video Post-Produksi Platform Berbasis Cloud, SATIS 2014 bakal weruh perkembangan Forscene anyar ing ngisor iki, paling diilhami dening saran saka pangguna: * Tampilan antarmuka panganggo Forscene Anyar lan aran (tiba 2014) * High-res codec sing mbisakake tampilan dinamis dhuwur ...

Read More »