Home » 2014 » Oktober

Archives Monthly: Oktober 2014

SMPTE kanggo HANYA Session ing Fasilitas IP-Based lan AXF Standard ing CCW + SATCON

SMPTE Présidhèn RobertTE lan S. Merrill Weiss, Ketua Kelompok Kerja SMPTE ing AXF, Diskusi Panel Moderat WHITE PLAINS, NY - Oct. 30, 2014 - The Society of Motion Picture and Television Engineers (R) (SMPTE ( R)), pamimpin donya ing standar gerakan lan pendidikan kanggo industri komunikasi, media, hiburan, lan teknologi, saiki ngumumake partisipasi ing CCW + SATCON, Nov. ...

Read More »

Produk ChyronHego ing Konten lan Komunikasi Dunia (CCW):

Konten lan Komunikasi World (CCW) Pratinjau ChyronHego Booth 1321 Kanggo pisanan ing CCW, ChyronHego bakal ngetokake telung solusi sing paling populer kanggo nggawe konten grafis, komunikasi, lan tampilan: alat analisis produksi olahraga Paint minangka ditampilake ing GS2 Multi- Sistem layar sentuh tutul studio, lan Metacast (R), salah sawijining solusi grafis sing paling populer ing donya karo pelanggan siaran ...

Read More »

Bullet RCS ndadekake Integrasi Integrasi Real-Time Twitter kanggo Broadcast Debate Pilihan Abad AS

Wiwit pemilihan umum ing 2014, Reality Check Systems (RCS) kerja sama karo tim pemerintahan lan pemilihan (@ov) di Twitter kanggo nyiapake workstation grafis mobile Bulls Twitter kanggo digunakake ing siaran Senat 2014 Senator US Senat Chicago Tonight Forum dening Chicago Affiliate WTTW11 (@wttw). Bebarengan ing Oktober 29, 2014 ing 7: 00pm CDT, Twitter lan ...

Read More »

Pelatih Karir: Nggoleki Stuff - Cara Ngunduh Stake Liwat Jantung Jaringan Panjenengan

Ing semangat Halloween, Coach Career menehi sawetara pitulung babagan carane ora njijiki jaringan ing kontak lan koneksi. Miturut Pamela Kleibrink Thompson Halloween yaiku wektu penyihir, werewolves, lan vampir. Sampeyan njaluk nyisihaken vampir kanthi nyurung saham liwat jantungipun. Sampeyan bisa nyepetake demine jaringan terkenal sampeyan ...

Read More »

Tedial - Media Workflow Systems

Kadhangkala, perusahaan ana karo produk prodhuk sing spektakuler lan dinamis sing kudu diwenehi perhatian luwih cilik tinimbang kreasi dhuwur kaliber. Tedial minangka salah sawijining perusahaan! Coba mangkene: A shift dramatis ing teknologi sajrone dasawarsa sing kepungkur wis nransfer industri Media basis hardware menyang siji karo infrastruktur IT-sentris. Yen sampeyan kaya ...

Read More »

Film Lab New York kanggo Tutup

Fasilitas pemrosesan film paling anyar ing New York kanthi apik dilakoni para pembuat film saka Martin Scorsese lan Woody Allen kanggo Darren Aronofsky lan Spike Lee. New York-Film Lab New York, laboratorium pengolahan film film pungkasan ing New York City, bakal mandheg operasi nalika Desember 19, 2014. Perusahaan, diluncurake ing 2011 minangka usaha patungan antara Technicolor-PostWorks New York lan ...

Read More »

Bikin Amerika Latin Luwih Nduweni Sistem Observer Volicon kanggo Nggawe Layanan Cable lan VOD

Observer RPM Nyiyapake Pemantau Nyata-Wektu lan Pemecahan Masalah Ratusan Saluran, Independen saka Akses Pengesahan Bersyarat BURLINGTON, Mass. - Oct. 29, 2014 - Volicon saiki ngumumake yen operator kabel Amerika Latin sing nduwur kasebut wis nggedhekake program Remote Observer (R) Monitor (RPM) video monitor digital lan sistem penebangan. Pangiriman penyebaran RPM-400 saiki bisa ngawasi layanan 260 sing efisien - ...

Read More »

Primestream CCW 2014 Product Preview

Dolan maring Primestream ing CCW 2014, Nov. 12-13, Produk Booth 961 ing Tampilan ing CCW 2014: FORK Production Suite v4.6 Ing CCW 2014, Primestream (R) bakal nuduhake Suite Production FORK (TM) v4.6, versi paling anyar saka piranti lunak sing diakoni platform kanggo ngatur automasi alur kerja siaran paling kompleks. Kanthi modul-modul, fungsionalitas, lan integrasi anyar kanthi hardware lan piranti lunak siaran ...

Read More »

Piranti SIGNAL Tech SATIS 2014 Product Preview

Saliyane 2014, Nov. 18-20, ing Stand A45 Dilarang ing SATIS 2014: Piranti Enemy Anyar kanggo Video Post-Produksi Platform Berbasis Cloud, SATIS 2014 bakal weruh perkembangan Forscene anyar ing ngisor iki, paling diilhami dening saran saka pangguna: * Tampilan antarmuka panganggo Forscene Anyar lan aran (tiba 2014) * High-res codec sing mbisakake tampilan dinamis dhuwur ...

Read More »

Gambar Vitamin Mrodhuksi Hasil Nglewati kanggo Farm Farm Knott

Tim produksi studio Sato karo Cramer-Krasselt kanggo siaran nyengat, kampanye web lan sosial. CHICAGO-Yen kampanye iklan anyar kanggo Knott's Berry Farm minangka pratandha, pengunjung menyang acara Knott's Scary Farm taunan taman bakal njaluk bejesus kasebut. Studio produksi hibrida Chicago Vitamin Pictures ngasilake paket multi-platform kanggo agensi Cramer-Krasselt. Iku kasusun saka ...

Read More »

DigitalGlue Menang Tiga Kontrak Pinambah Gedhe Anyar Gedhe

Integrator Penyiaran Paling Laris Bakal Nindakake Layanan Penjualan dan Logistik Online kanggo Deployments ing Jaringan Mayor, EstrellaTV, lan Fortune 500 Financial Institution LAGUNA NIGUEL, Calif. - Oct. 28, 2014 - DigitalGlue, integrator sistem sing ndadekake industri nyediakake solusi lengkap kanggo digital distribusi isi video, saiki ngumumake yen dianugerahi kontrak kepenak gedhe telu. DigitalGlue bakal nyedhiyakake hardware, preconfiguration, lan ...

Read More »

Pix Broadcast Ngumum Bundle Olahraga kanggo Produksi Langsung High-End Terjangkau

Billerica, Massachusetts - Pix ™ Broadcast today ngenalake Sports Bundle, paket produksi terintegrasi Granite ™ X skala besar perusahaan, Sistem gerakan lambat ReVue, lan platform grafis 3D FX3D real-time. Bundle menehi ganti rugi canggih, replikasi multi kamera, lan grafik 3D sing dikarepake dening penonton olahraga, bebarengan karo tabungan biaya sing signifikan. "Produksi olahraga langsung minangka komitmen ...

Read More »

Artel Video Systems Sukses Brad Buchholz minangka Wakil Presiden Keuangan

Artel Video Systems, penyedia global terkemuka solusi transparan media kualitas, saiki ngumumake janjian Brad Buchholz minangka wakil presiden finansial. Buchholz ndadekno kasugihan kawruh lan skillset financial ekstensif kanggo Artel, karo luwih saka 29 taun financial ...

Read More »

Pendiri SIM Group Rob Sim Ditepikeun karo Kehormatan Kehormatan Keanggotaan DGC

Toronto-The Guild of Canada mènèhaké Penghargaan Kehormatan Anggota 2014 DGC marang Presiden lan CEO SIM Group Rob Sim ing acara tahunan Gala DGC Awards ing Toronto. Penghargaan ditampilake saben taun kanggo individu, anggota utawa non-anggota, sing kontribusi luar biasa kanggo industri kasebut nduweni pengaruh gedhe ing anggota Persatuan lan Persekutuan. ...

Read More »

Sportsnet Nguripake Orad TD Control

Oktober 30, 2014 - Sportsnet, penyiaran nasional nasional eksklusif saka NHL, nggunakake Orad TD Control kanggo ngatur distribusi isi studio kanggo "Pusat Hockey Central" sing anyar. tampilan tampilan isi kalebu lantai LED sing nuduhake video game lan grafis, lan panggung utama kanthi 3.3m x 11.6m massive ...

Read More »

Pixel Power merekake saluran anyar kanggo Irlandia - UTV Ireland kanggo ngembangake BrandMaster

Piksel Power, pemasok inovatif grafis siaran lan solusi playout, yaiku kanggo nyuplai loro pemasang merek BrandMaster kanggo UTV ing Belfast, kanggo Broadcast Center sing anyar. UTV wis nggunakake BrandMasters lan sistem grafis Pixel Power kanggo layanan sing ana ing Irlandia Lor minangka bagian saka jaringan ITV, lan uga nggawa platform teknologi sing padha ...

Read More »