Home » 2014 » November

Archives Monthly: November 2014

Jurutera Broadcast Engineer: Gilbert, AZ

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

November 28, 2014 - Insinyur Broadcast I - b Ringkesan: / b br Echostar ngirimake layanan satelit liwat jaringan siaran digital layanan lengkap sing ana ing saindenging AS Sumber Kita: www.indeed.com Deleng ing Scoop.it - ​​Teknik Broadcast

Read More »

Papan antarmuka 421 Crystal Vision sing digunakake ing nganyari BBC Millbank Studio

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Crystal Vision dipilih dening integrator sistem Inggris, Dega Broadcast Systems, kanggo nyedhiyakake papan antarmuka 421 dienggo ing BBC Millbank ing London, UK kanggo siaran parlementer. Urutan kasebut digawe saka amplifier distribusi, konversi munggah lan mudhun, sinkronisasi, panrima serat optik lan pemancar, kunci linear lan kromo, penundaan video, embedders / de-embedders lan switch rute. Nyedhiyakake mayoritas ...

Read More »

Dolce Sport tuku Enterprise sQ kanggo warta lan olahraga

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Komunikasi Romania Komunikasi, sing duwe Dolce Sport, milih Quantel kanggo kualitas lan cepet menyang udara. Saluran TV Dolce Sport wis tuku warta cepet lan sistem produksi olahraga kanthi cepet. Sistem kasebut diwenehake liwat mitra integrasi sistem Quantel, Studiotech, amarga prosedur penawaran. Dolce Sport minangka saluran TV olahraga Komunikasi Romania Komunikasi SA (tilas Romtelecom ...

Read More »

Saluran-ing-a-Box (ing Dina)

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Lagi cedhak Natal lan, kaya ngono, aku ngelingake "Dina Tinju" - sing ora ngrameke "Day-Sawise-Natal" liburan sing dirayakake ing Inggris (lan Kanada, Australia lan Selandia Baru) ... ing jaman modern iki, wis dadi liburan bank ing negara-negara kasebut, nanging asal-usul kasebut dianggep amarga, ing jaman biyen, nalika kabeh wong duwe abdi, ...

Read More »