Home » 2014 » Desember

Archives Monthly: Desember 2014

Kanthi Line Baru Energi-Energi LED Produk Sistem Lighting PrimeTime Memperagakan Warisan KW / 2 Kakang

PrimeTime ngganti jeneng merek ing 2010. Pamilik saiki nambah teknologi LED-efisien energi menyang produk sinar studio studio siaran kanthi warisan kinerja dhuwur KW / 2 sing padha. Dallas, TX - Desember 29, 2014 - Glen Harn lan garwane, Cynthia Harn nganakake Sistem Pencahayaan PrimeTime ing 2013 lan sinau yen perusahaan wis ngowahi jeneng merek saka KW / 2 kanggo ...

Read More »

Line Osprey Variosystem: Kartu Video Capture, Sapa?

Senadyan Variosistem minangka perusahaan layanan elektronik modern lan internasional sing mikir lan tindakake sacara komprehensif, nglayani layanan global lan ngrampungake jaringan sistem lan solusi logistik sing optimal, dhasar-dhasar dhasar-dhasar sing diasilake kaya sing dadi perusahaan layanan elektronik internasional yaiku 100% kabutuhan nyediakake layanan customer lan saran optimal. Cara bali ing 1922, Mayor Umum ...

Read More »

Broadcast Switchers: The Old Switcheroo ...

Pusat studio (utamané kanggo produksi langsung) yaiku Switcher Produksi. Isi drive menyang padha karo depot video lan, yen wis dianggep pantes, digawe maneh metu, urip maneh minangka isi kanggo langsung dispersal utawa panyimpenan ditunggu release. Materi mili ing rute bus 'ngunjungi depot' lan yen wis entuk sing tengen, technical ...

Read More »

Alert News TV: Konco-ing-Pemandangan ing Times Square 2015 lan Acara Urip Tahun Baru Live

SENENG-SCENES, PRE-EVENT COVERAGE TIMES SQUARE 2015 Dawa Pra-Tahun Anyar sing nampilake kedatangan lan instalasi angka "2015" ning One Times Square; Déwan lan cahya saka Ball Hawa Taun Anyar; Good Riddance Day; Test Confetti; lan ancang-ancang liyane. Jangkoan pra-acara bakal kasedhiya liwat download, nampilake video kualitas siaran 16 x 9 HD, rekaman B-Roll ...

Read More »

2014 Mbuktekaken Taun Banner Kanggo iPi Soft

MOSCOW, RUSSIA - iPi Soft, LLC, ngumumake yen momentum ing 2014 kanggo piranti lunak perdana perusahaan, iPi Motion Capture, terus dadi kuwat ing efek visual lan studio kreatif ing dunya, kayata pemimpin industri kayata Rodeo FX, Big Lazy Robot, The Sequence Grup lan Ghost Town Media. Kanggo iPi Soft, 2014 minangka taun kapenuhan akeh titik-titik sing dhuwur ...

Read More »

Kanthi Adopsi Standar AES67, Riedel Ngalih Menuju Tujuan Penyerahan Standar-Agnostik

AES67 / RAVENNA Connectivity Will Extend Customers 'Choice in Establishing Distributed Audio Based Real-Time WUPPERTAL, Germany - Dec. 23, 2014 - Dalam komitmennya kanggo tampilake produk lan solusi sing fleksibel, fleksibel, Riedel Communications ngumumake Standar AES67 lan kerangka teknologi RAVENNA. Saged ngoperasikake infrastruktur jaringan sing wis ana, RAVENNA mbisakake distribusi IP real-time audio lan ...

Read More »

Desain Blackmagic ngumumaken Teranex Update 3.1

Piranti lunak utama utamane kanggo pangubah standar Teranex kalebu kontrol terpusat kabeh fitur Teranex, plus 12G-SDI anyar kanggo konversi Quad 3G-SDI nganti 2160p60 ing Teranex Express! Blackmagic Design sampun ngumumaken update utama kangge pengubah Teranex 2D, 3D lan Express. Pembaruan Teranex 3.1 nambah aplikasi software anyar sing nyedhiyani pelanggan mbatalake lan ngowahi setelan ...

Read More »

Triveni Digital's StreamScope MT-50 HDT Dihormati Kanthi Inovasi Produk NewBay Media

PRINCETON, NJ - Dec. 22, 2014 - Triveni Digital ngumumake yen StreamScope® MT-50 HDT, analisis aliran transportasi DTV nyata-wektu anyar perusahaan lan alat ngatasi masalah, wis nampa Product Innovation Award saka NewBay Media. Kontes penghargaan ngurmati produk unggulan sing dikenalaké ing 2014 kanggo ngawula TV, video profesional, lan siaran / pangguna radio online. Pemenang dipilih dening ...

Read More »

Laurie Rubin Rings STORY ing Liburan karo Crate & Barrel

Direktur CHICAGO- STORY Laurie Rubin narik semangat liburan liwat pengaturan panggonan ing pasangan iklan sing digawe apik kanggo Crate & Barrel lan Agen New York Ageng. Saben titik 15 nyedhiyakake urutan tablet sing dihiasi kanthi piring, perak, cangkir lan aksesoris, kanthi saben meja sing disusun kanthi teliti kanggo nyaranake rasa lan kapribadene wong liya. Tema "Holiday ...

Read More »

AJA CION 4K / UltraHD / 2K / Kamera Produksi HD Saiki Shipping

Ngoptimalake produksi lan nyilikake pangiriman kanthi alur kerja 4K paling gampang durung nalika kamera produksi AJA Video Systems 'CION 4K / UltraHD / 2K / HD saiki dikirim sacara global. Ègonomik lan entheng desain kanthi panyambungan sing ora suwé, CION ™ bisa njupuk ing resolusi 4K / UltraHD lan 2K / HD. Ngrekam ing kamera langsung menyang kulawarga Apple ProRes codecs, kalebu 12-bit ProRes 444, mbisakake panrima kualitas gambar sing luar biasa ...

Read More »

yU + co Nggawe 22-Story Mapping Projection Spektakuler kanggo NYELA Grand Park

Tampilan groundbreaking bakal ngubengi Balai Kota ing gambar lan swara 3D ing puncak perayaan Taun Anyar taunan. HOLLYWOOD- Ing wayah wengi Taun Anyar, warga Los Angeles bakal duwe kesempatan kanggo nyaksekake salah sawijining pameran pemetaan digital 3D ing sajarah Los Angeles. Minangka bagéan saka NYELA 2nd Annual Grand Park's Music Centre ...

Read More »

Darren Aronofsky didhodhog karo MPSE Filmmaker Award

2015 MPSE Golden Reel Awards Setel Februari 15 Studio City, California - Motion Picture Sound Editors (MPSE) saiki ngumumake yen bakal ngurmati direktur nominasi Award Academy Darren Aronofsky kanthi penghargaan Filmmaker taunan. Direktur Nuh, Black Swan, The Wrestler, lan film-film liyane wis diakoni amarga sumbangan gedhe marang seni bioskop. Dheweke bakal ...

Read More »

Miller Camera Support, LLC Ngumumake Pemenang Baru LP '54 Classic Tripod minangka AbelCine Terus 25th Anniversary Extravaganza

AbelCine ngrayakake 25 Taun karo pamilik eksklusif ing East Coast Lokasi AbelCine bubar nyelenggarakake perayaan ulang taun 22th ing fasilitas Manhattan, Miller Camera Support, LLC, pimpinan produksi saka inovatif solusi dhukungan kamera, wis pleased kanggo lelangan salah sawijining LP '2014 Classic Tripods ...

Read More »

Peralatan Traveling Companions: A Study Case

Sawise sampeyan narik piranti anyar sing ngileng metu saka kothak utawa peti lan nyetel munggah, kemungkinan sing kasus lan materi pengepakan dibuwang cukup cepet - kajaba ana rencana kanggo kerep pindhah piranti kasebut. Piranti sing diprodhuksi paling akeh ora dikirim ing wadhah sing dibangun kanggo nggunakake maneh sing tetep. Sawise pindah sampeyan wis nyetel ...

Read More »

RoboCam bakal Njupuk YOU!

Nalika ngrembakaken kamera, topik kasebut biasane fokus ing optik utawa elektronik sing nglengkapi optik kasebut utawa mbantu nambah gambar ing sawetara mode. Diskusi kamera uga bisa uga ngomongake babagan kamera mikropon; Topik kaya mengkono uga bisa ditindakake kanthi cara ngendhaleni operasi kasebut. Apa sing luwih jarang disenteni (ngluwihi fokus) yaiku ...

Read More »

Digigram IQOYA * LINK Sistem Transportasi IP-Over-IP IP Mendapat Kriptical Embedded Solution 2014 Honor

IQOYA * LINK diakoni kanggo Stabilitas lan Reliabilitas minangka Solusi Audio-Over-IP Embedded kanggo Aplikasi Kritis MONTBONNOT, Prancis - Dec. 19, 2014 - Sistem transportasi audio-over-IP IP IQOYA * LINK saka Digigram wis entuk "Trophée de l'Embarqué Critique "(Trophy Embedded Critical Trophy) ing Assises de l'Embarqué 2014, konvènsi utama Prancis kanggo industri sing tergabung. Presented Nov. 24 in Paris, the ...

Read More »