Home » 2014 » Desember

Archives Monthly: Desember 2014

Line Osprey Variosystem: Kartu Video Capture, Sapa?

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Senadyan Variosistem minangka perusahaan layanan elektronik modern lan internasional sing mikir lan tindakake sacara komprehensif, nglayani layanan global lan ngrampungake jaringan sistem lan solusi logistik sing optimal, dhasar-dhasar dhasar-dhasar sing diasilake kaya sing dadi perusahaan layanan elektronik internasional yaiku 100% kabutuhan nyediakake layanan customer lan saran optimal. Cara bali ing 1922, Mayor Umum ...

Read More »

Broadcast Switchers: The Old Switcheroo ...

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Pusat studio (utamané kanggo produksi langsung) yaiku Switcher Produksi. Isi drive menyang padha karo depot video lan, yen wis dianggep pantes, digawe maneh metu, urip maneh minangka isi kanggo langsung dispersal utawa panyimpenan ditunggu release. Materi mili ing rute bus 'ngunjungi depot' lan yen wis entuk sing tengen, technical ...

Read More »

2014 Mbuktekaken Taun Banner Kanggo iPi Soft

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

MOSCOW, RUSSIA - iPi Soft, LLC, ngumumake yen momentum ing 2014 kanggo piranti lunak perdana perusahaan, iPi Motion Capture, terus dadi kuwat ing efek visual lan studio kreatif ing dunya, kayata pemimpin industri kayata Rodeo FX, Big Lazy Robot, The Sequence Grup lan Ghost Town Media. Kanggo iPi Soft, 2014 minangka taun kapenuhan akeh titik-titik sing dhuwur ...

Read More »

Kanthi Adopsi Standar AES67, Riedel Ngalih Menuju Tujuan Penyerahan Standar-Agnostik

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

AES67 / RAVENNA Connectivity Will Extend Customers 'Choice in Establishing Distributed Audio Based Real-Time WUPPERTAL, Germany - Dec. 23, 2014 - Dalam komitmennya kanggo tampilake produk lan solusi sing fleksibel, fleksibel, Riedel Communications ngumumake Standar AES67 lan kerangka teknologi RAVENNA. Saged ngoperasikake infrastruktur jaringan sing wis ana, RAVENNA mbisakake distribusi IP real-time audio lan ...

Read More »

Desain Blackmagic ngumumaken Teranex Update 3.1

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Piranti lunak utama utamane kanggo pangubah standar Teranex kalebu kontrol terpusat kabeh fitur Teranex, plus 12G-SDI anyar kanggo konversi Quad 3G-SDI nganti 2160p60 ing Teranex Express! Blackmagic Design sampun ngumumaken update utama kangge pengubah Teranex 2D, 3D lan Express. Pembaruan Teranex 3.1 nambah aplikasi software anyar sing nyedhiyani pelanggan mbatalake lan ngowahi setelan ...

Read More »

Triveni Digital's StreamScope MT-50 HDT Dihormati Kanthi Inovasi Produk NewBay Media

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

PRINCETON, NJ - Dec. 22, 2014 - Triveni Digital ngumumake yen StreamScope® MT-50 HDT, analisis aliran transportasi DTV nyata-wektu anyar perusahaan lan alat ngatasi masalah, wis nampa Product Innovation Award saka NewBay Media. Kontes penghargaan ngurmati produk unggulan sing dikenalaké ing 2014 kanggo ngawula TV, video profesional, lan siaran / pangguna radio online. Pemenang dipilih dening ...

Read More »