Home » 2015 » Januari

Archives Monthly: Januari 2015

Pemberontakan Digital Nganyari Pembaruan Utama Kanggo Ngrampungake Solusi Piranti lunak Berbasis Cloud Kanggo Aliran Video Profesional

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Pemberontakan Digital, pangembang piranti lunak efisiensi kerja workflow sing paling anyar, saiki ngumumake inovasi anyar kanggo review piranti lunak Cloud-based Kollaborate lan solusi lunak persetujuan. Platform kerjane Kollaborate ngowahi proses produksi / posting kreatif kanthi nyedhiyakake pangguna piranti sing dipercaya lan efektif biaya kanggo ngatasi alur kerja video lan audio. Komprehensif lan beradaptasi, Kollaborate fitur umpan balik wektu nyata cepet, ...

Read More »

Albis Technologies ndudohake Kepala Head of Access Solutions

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

ZÜRICH - Jan. 30, 2015 - Albis Technologies ngumumake yen wis milih Eric van den Heuvel minangka kepala akses bisnis perusahaan lan anggota eksekutif dewan manajemen. Ing peran anyar, van den Heuvel bakal tanggung jawab kanggo nyurung pembangunan, sales, lan marketing akses bisnis Albis Technologies, backhaul mobile, grosir, lan ...

Read More »

SSL C10 CONSOLE AIDS IN THE SHOPPING CHANNEL’S MOVE TO HD PRODUCTION

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

MISSISSAUGA, ONTARIO - Logika Negara Padat C10 Compact Digital Broadcast Console dipasang ing fasilitas raksasa panyiar ritel populer Kanada, The Shopping Channel (TSC) kanggo ngasilake saklar stasiun kanggo produksi penuh-HD. Iku daya, kemudahan panggunaan, piranti lunak asisten produksi canggih lan linuwih saka C10 sing paling migunani kanggo tim audio stasiun. TSC ...

Read More »

2015 HPA Tech Retreat (r) ngumumake Jadwal Sesi Ditambah

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Lineup Power-Packed ing Acara Teknologi Paling Nyenengake Ndhuwur Nganti Wiwit Indian Wells, CA - The Hollywood Post Alliance (r) (HPA) wis ngumumake jadwal final kanggo 2015 HPA Tech Retreat (r), Februari 9th kanggo 13th, 2015 ing India Wells, CA. The Tech Retreat minangka kumpul sing tetep fokus nalika pamimpin bisnis, teknologi, lan strategis nggabungake bakat kreatif ...

Read More »

Kraft Sports Productions lan Thistle Communications Rely on Dejero kanggo Cepak Pantes saka Sepakbola Amerika Profesional

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Dejero Mobile Transmitters Ngidini Kraft lan Thistle Communications kanggo Njaluk Video kanggo Peminat Bal-balan Kanthi Mutu lan Luwih Setel Wektu WATERLOO, Ontario - Jan. 29, 2015 - Dejero, sing nampilake pemenang penghargaan saka platform paling kuat lan serbaguna industri produk newsgathering seluler , saiki ngumumake yen Kraft Sports Productions lan Thistle Communications nggunakake Dejero LIVE + ...

Read More »

Pelajar Ravensbourne Ndhukung Broadcast Live BVE

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

LONDON 29 Januari 2015 - Ing BVE 2015, njupuk Panggonan ing ExCel London saka 24-26 Februari, sangang mahasiswa saka London's Ravensbourne program sarjana Broadcast, Film, lan TV bakal ngalami pengalaman langsung ing produksi urip kanthi nulung ing acara saben dina urip saka lantai pameran BVE. "Kita pancen seneng banget melu ing BVE lan bisa nggarap ...

Read More »