Home » 2015 » Januari

Archives Monthly: Januari 2015

PESA, Partner Code Media Code kanggo alamat akeh Interview ing Multi-kamera Streaming

Huntsville, Alabama - PESA, desainer lan panyedhiya solusi streaming, dina iki ngumumake kemitraan anyar karo Key Code Media, panyedhiya solusi media digital utama kanthi dhukungan lan layanan kanggo sistem turnkey end-to-end. Integrator bakal nggabungake peralatan streaming PESA Xstream dadi solusi kanggo klien ing macem-macem pasar vertikal. "We are very excited about adding ...

Read More »

Pemberontakan Digital Ngungkapake Pembaruan Mayor Kanggo Ngatasi Solusi Software Cloud-Based Kanggo Workflows Video Profesional

Pemberontakan Digital, pangembang piranti lunak efisiensi kerja workflow sing paling anyar, saiki ngumumake inovasi anyar kanggo review piranti lunak Cloud-based Kollaborate lan solusi lunak persetujuan. Platform kerjane Kollaborate ngowahi proses produksi / posting kreatif kanthi nyedhiyakake pangguna piranti sing dipercaya lan efektif biaya kanggo ngatasi alur kerja video lan audio. Komprehensif lan beradaptasi, Kollaborate fitur umpan balik wektu nyata cepet, ...

Read More »

Albis Technologies ndudohake Kepala Head of Access Solutions

ZÜRICH - Jan. 30, 2015 - Albis Technologies ngumumake yen wis milih Eric van den Heuvel minangka kepala akses bisnis perusahaan lan anggota eksekutif dewan manajemen. Ing peran anyar, van den Heuvel bakal tanggung jawab kanggo nyurung pembangunan, sales, lan marketing akses bisnis Albis Technologies, backhaul mobile, grosir, lan ...

Read More »

Siap, Nyetel, Urip! Sky News siaran langsung pisanan ing layanan Inmarsat Global Xpress®.

30 Januari, 2015 - Ngganti tonggak sejarah paling anyar, Sky News ing Inggris kasil nyebarke urip pisanan, transmisi on-air liwat jaringan satelit Ka-band anyar Inmarsat, Global Xpress® (GX). Partnering karo Inovasi Jaringan (NI) lan Inmarsat, Sky News bisa urip stream video HD liwat jaringan broadband GX (Inmarsat-5 F1) saka Athens kanggo kabar Pemilu Yunani 25th Januari ...

Read More »

SSL C10 CONSOLE AIDS IN THE SHOPPING CHANNEL'S MOVE TO HD PRODUCTION

MISSISSAUGA, ONTARIO - Logika Negara Padat C10 Compact Digital Broadcast Console dipasang ing fasilitas raksasa panyiar ritel populer Kanada, The Shopping Channel (TSC) kanggo ngasilake saklar stasiun kanggo produksi penuh-HD. Iku daya, kemudahan panggunaan, piranti lunak asisten produksi canggih lan linuwih saka C10 sing paling migunani kanggo tim audio stasiun. TSC ...

Read More »

2015 HPA Tech Retreat (r) ngumumake Jadwal Sesi Ditambah

Lineup Power-Packed ing Acara Teknologi Paling Nyenengake Ndhuwur Nganti Wiwit Indian Wells, CA - The Hollywood Post Alliance (r) (HPA) wis ngumumake jadwal final kanggo 2015 HPA Tech Retreat (r), Februari 9th kanggo 13th, 2015 ing India Wells, CA. The Tech Retreat minangka kumpul sing tetep fokus nalika pamimpin bisnis, teknologi, lan strategis nggabungake bakat kreatif ...

Read More »

Kraft Sports Productions lan Thistle Communications Rely on Dejero kanggo Cepak Pantes saka Sepakbola Amerika Profesional

Dejero Mobile Transmitters Ngidini Kraft lan Thistle Communications kanggo Njaluk Video kanggo Peminat Bal-balan Kanthi Mutu lan Luwih Setel Wektu WATERLOO, Ontario - Jan. 29, 2015 - Dejero, sing nampilake pemenang penghargaan saka platform paling kuat lan serbaguna industri produk newsgathering seluler , saiki ngumumake yen Kraft Sports Productions lan Thistle Communications nggunakake Dejero LIVE + ...

Read More »

Pelajar Ravensbourne Ndhukung Broadcast Live BVE

LONDON 29 Januari 2015 - Ing BVE 2015, njupuk Panggonan ing ExCel London saka 24-26 Februari, sangang mahasiswa saka London's Ravensbourne program sarjana Broadcast, Film, lan TV bakal ngalami pengalaman langsung ing produksi urip kanthi nulung ing acara saben dina urip saka lantai pameran BVE. "Kita pancen seneng banget melu ing BVE lan bisa nggarap ...

Read More »

Sukses ing AES 'Plugfest' ngetrapake Pelatihan Digigram's AES67 / RAVENNA

Operasi Pengujian Operasi Menyajikan Standar AES67 Nyedhiyakake Keuntungan Nyata ing Peralatan Konvensional Standards MONTBONNOT, France - Jan. 27, 2015 - Digigram saiki ngumumake yen partisipasi ing acara uji interoperabilitas AES67 dianakaké dening AES bekerjasama karo EBU ing Institut für Rundfunktechnik (IRT) ing München pungkasan ing 2014. Ing "Plugfest," Digigram lan vendor pilih liyane ...

Read More »

Dalet Launches Platform Pendidikan Gratis, "Dalet Academy"

Paris, Prancis - Januari 28, 2015 - Dalet Digital Media Systems, panyedhiya solusi solusi berbasis piranti lunak kanggo organisasi media, ngumumake peluncuran platform pendidikan online anyar, Dalet Academy. Katering kanggo siaran lan media profesional lan peminat ing saindenging donya, Dalet Academy bakal ngliputi macem-macem topik sing ora mung teknis, nanging ngrembug bisnis ...

Read More »

DANIEL S. MCCOY, CAS., TAKE OFF DEVICE SOFTWARE 664 PRODUCTION MIXER

Lensa, CA, Januar 27, 2015 - Minangka pemilik lan operator ToneMesa, Inc., perusahaan audio lan lokasi pasokan produksi ing Los Angeles, mixer Daniel S McCoy, CAS., Mangertos pentingipun pikantuk swanten ingkang luar biasa kangge proyek klienipun. Kanggo entuk iki, ...

Read More »

Kapal EditShare Geevs 7 Video Server kanggo Kirim, Siaran lan Olahraga

Boston, MA - Januari 27, 2015 - EditShare®, pimpinan teknologi ing panyimpenan media sing kasedhiya lan solusi workflow end-to-end, dina iki ngumumake release versi 7 saka macem-macem Geevs ing server video ingest lan playout. Geevs 7 nambahake fitur-fitur anyar kayata integrasi ditingkatake karo panyimpenan bebarengan EditShare lan solusi manajemen aset Media aliran. Tara Montford, ...

Read More »

RCS Gears Up kanggo Super Bowl XLIX Broadcasts

24 RCS Mobile Workstations Hit Field kanggo Nggampang Dynamic On-Air Graphics kanggo Jangkoan Gameday Burbank, CA - Ing antisipasi Super Bowl XLIX, dijadwal kanggo Februari 1, 2015 ing Universitas Phoenix Stadion, Reality Check Systems (RCS) wis ngirim 24 piranti lunak seluler / piranti lunak seluler kanggo jaringan kayata DirecTV, ESPN, lan NFLN kanggo nggedhekake ...

Read More »

Bayangan Komunikasi Ndadekake RGB Networks

Acquisition nambahake kemampuan distribusi video end-to-end Imagine Communications kanthi Inseminasi Iklan Dynamic, Pengen-in-Time Packaging lan Teknologi DVR Cloud Imagine Communications, pimpinan pasar ing solusi manajemen iklan lan solusi infrastruktur video sing nampung jaringan TV global, stasiun siaran, multichannel distributor program video, pemerintah lan pasar perusahaan, wis ngumumake wis mlebu persetujuan definitif kanggo entuk aset RGB Networks, Inc., ...

Read More »

Video Wall Solutions Orad Saiki Ditingkat karo Alat Konfigurasi Web-Based kanggo Peningkatan Efficiency

Januari 27, 2015 - Dina iki, Orad wis ngumumake yen solusi tembok video wis ditingkatake karo Configurator Layout, saéngga operator nggawe utawa nyunting tata letak sinyal video HDVG saka browser web. Owah-owahan konfigurasi dianyari ing wektu nyata supaya kabeh owah-owahan bisa diamati langsung. Ing Layout Configurator ngidini kanggo persiyapan cepet lan ...

Read More »

Modern VideoFilm nyedhiyakake Grading Warna lan Layanan Editorial kanggo Golden Globe Nominee "Buku Kehidupan"

Pengawas Senior Colorist Dave Cole bekerjasama karo Direktur Jorge R. Gutierrez kanggo ngowahi ngulandara animasi narik ati. BURBANK, Calif.-Karya produksi Final kanggo 20th Century Fox lan Reel FX Animation Studios The Book of Life, nominasi Golden Globe kanggo Best Animated Feature Film, rampung ing Modern VideoFilm. Upaya sasi suwene melu kerjasama sing kuat antarane ...

Read More »