Home » 2015 » Februari

Archives Monthly: Februari 2015

Puncak Teknologi NAB Show ing Panggung, Diprodhuksi ing Partnership Kanthi SMPTE, Fokusake Gedung Future of Storytelling

Summit Ndhudhuh Pakar Industri kanggo Diskusikan Teknologi Saiki lan Muncul lan Kesimpulane ing Seni lan Èlmu Tèks Ètahing Sisih, NY - Feb. 27, 2015 - The Society of Motion Picture and Television Engineers (R) (SMPTE (R)), pimpinan dunia sajrone standar lan pendidikan gerakan-imaging kanggo industri komunikasi, media, hiburan, lan teknologi, saiki ngumumake yen 2015 NAB Show ...

Read More »

Sight & Sound Theatres nambah Harman's Studer Vista X Digital Console

Téater Sight & Swara, salah sawijining perusahaan téater berbasis Alkitab sing paling unik lan sukses, darmabakti kanggo "Nggawe Kitab Suci lan Urip" karo seri prodhuksi panggung immersive sing nggambarake crita-crita Kristen sing asring… Sumber: liveesignonline.com Delengen Scoop.it - ​​Majalah Broadcast Beat, Edisi Saben

Read More »

NAB Show 2015

Pengin ndeleng kabeh peralatan paling anyar (kaya mini #ALEXA) ing #NABshow taun iki? Priksa manawa ngunjungi booth #abelNAB C8008! t.co/B2RSlCgWJS Sumber: training.abelcine.com Deleng ing Scoop.it - ​​Teknik Broadcast

Read More »

NAB Tampilake Fokus ing Masa depan Pangiriman Konten | NAB Show

Kanggo # OTT ... lan luwih! Masa depan pangiriman, pengalaman, lan monetisasi sing bakal ditampilake ing #NABShow ing wulan April t.co/FVCntlfkcW Source: www.nabshow.com Deleng ing Scoop.it - ​​Teknik Broadcast

Read More »

Video Panasonic anyar lan kamera foto sing bakal diumumake ing acara 2015 NAB

Panasonic bakal ngenalake kamera / video video hibrida anyar Micro Four Thirds ing pertunjukan 2015 NAB (April 11-16th). Sumber: www.hristotodorov.com Deleng ing Scoop.it - ​​Teknik Broadcast

Read More »

NAB Tampilake Bidhang Konten Kaping Kontras

NAB Tampilake Fokus ing Sumber Pangiriman Konten Paling Ndhuwur: www.tmcnet.com Deleng ing Scoop.it - ​​Teknik Broadcast

Read More »

2015 NAB Show Registration #NABShow

Apa sampeyan ndhaftar kanggo nampilake 2015 NAB Show durung? Iku paling laras! Ndaftar kene! Lan manawa nggunakake Broadcasting Beat's Guest-Code: LV3662

Read More »

Oranye Perancis nglangkungi Platform Sambungan Multiscreen Kanthi Solusi Voyage Viaccess-Orca

Solusi TV Viaccess-Orca, Duwe Gabungan karo Teknologi Capgemini, Ngaktifake Oranye kanggo menehi Pengalaman Multiplayer Unified kanggo Pelanggan Pelanggan 23 Million Prancis - Paris, 27, 2015 - Viaccess-Orca, pimpinan global kanggo nglindhungi lan nambah layanan konten, diumumake dina iki, Orange, operator telekomunikasi utama, ngluncurake layanan OTT multiskreen ing Prancis kanthi nggunakake Voyage perusahaan - ...

Read More »

Bayangkan Komunikasi - Larger for The 2015 NAB Show

Sunnyvale - kutha sing rame ing Lembah Silicon California wis katon durung bisa dipigunakaké kanggo nambah opsi lan keluwesan ing sektor media. RGB Networks, Inc., pemain utama ing nyediakake solusi kanggo pangiriman video ing pirang-pirang layar, wis nduweni mayoritas karyawan setuju kanggo gabung karo Imagine Communications, sawijining bintang rilis ing media, kanthi ...

Read More »

Glookast - Gamelan sing Binds! Ndeleng ing 2015 NAB Show

Wong asring diadili dening perusahaan sing dijaga; Prinsip sing padha bisa ditrapake kanggo perusahaan - GLOOKAST ndadekake sawetara perusahaan menarik kanggo mitra teknologi, kalebu: Matrik Objek, Workflows Nearline Storage, Interplay WEB Services API, Avid, XAVC, HDCAM SR (SStP), lan Sony. Glookast uga duwe sawetara mitra reselling - penambahan paling anyar ing daftar kasebut ...

Read More »

IPI Soft Umumkan Dukungan Capture Motion kanggo 16 USB Cameras, Papat Kinect 2 Sensor lan Telung Pelaku Karya

MOSCOW, RUSSIA - iPi Soft, LLC, saiki ngumumake kinerja performa anyar kanggo iPi Motion Capture Version 3.0, teknologi canggih teknologi penangkapan gerakan tanpa tandha perusahaan. Nganyari pungkasan kalebu fungsionalitas rekaman sing didistribusekake anyar sing nyetel standar kanggo njupuk video sing diselarasake kanthi nyedhiyakake dhukungan kamera 16 USB utawa sawetara sensor Kinect 2 sing direkam ing pirang-pirang PC sak ...

Read More »

CAPTURES SEMINAR VIDEO HIGH-PROFIL MENYIAPKAN FIELD ULANG DENGAN MILLER AIR TRIPOD SYSTEM

ING WIS SUKSARA BARU, AUSTRALIA, FEBRUARI 26, 2015 — Nalika wartawan video New York Times Jonah M. Kessel bubar ditugasake karo dokumentari berita shooting ing bagean China, dheweke milih ngandhani Miller Camera Support Equipment, pimpinan produksi produksi Solusi dhukungan saka kamera anyar, lan Sistem Air Tripod. "Aku wis nggunakake Miller tripods kanthi eksklusif wiwit 2012 ...

Read More »

Manager Teknik -Netherlands, Layanan Broadcast lan Media

Manajer Teknik Hilversum -Netherlands, Layanan Broadcast lan Media Sumber: jobs.ericsson.com Deleng ing Scoop.it - ​​Teknik Broadcast

Read More »

Penyelenggara Broadcast Engineer | Fox Entertainment Group | Los Angeles, CA | Pandhu Arah

Engineer Penyelenggaraan Broadcast dibutuhake dening Fox Entertainment Group. Sumber: www.greenlightjobs.com Deleng ing Scoop.it - ​​Teknik Broadcast

Read More »

Ikegami kanggo nuduhake teknologi kamera HD, 4K lan 8K ing NAB - Bridge Broadcast - Nyambungake IT menyang Broadcast

We are darmabakti kanggo tetep profesional siaran teknologi anyar. Sumber: www.thebroadcastbridge.com Deleng ing Scoop.it - ​​Teknik Broadcast

Read More »

Ketua FCC, Tom Wheeler kanggo Alamat 2015 NAB Show | NAB Show

Ketua FCC, Tom Wheeler kanggo Alamat 2015 NAB Show | NAB Show t.co/4tj2dNXsMW Sumber: www.nabshow.com Deleng ing Scoop.it - ​​Teknik Broadcast

Read More »