Home » 2015 » Februari

Archives Monthly: Februari 2015

Puncak Teknologi NAB Show ing Panggung, Diprodhuksi ing Partnership Kanthi SMPTE, Fokusake Gedung Future of Storytelling

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Summit Ndhudhuh Pakar Industri kanggo Diskusikan Teknologi Saiki lan Muncul lan Kesimpulane ing Seni lan Èlmu Tèks Ètahing Sisih, NY - Feb. 27, 2015 - The Society of Motion Picture and Television Engineers (R) (SMPTE (R)), pimpinan dunia sajrone standar lan pendidikan gerakan-imaging kanggo industri komunikasi, media, hiburan, lan teknologi, saiki ngumumake yen 2015 NAB Show ...

Read More »

Sight & Sound Theatres nambah Harman's Studer Vista X Digital Console

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Téater Sight & Swara, salah sawijining perusahaan téater berbasis Alkitab sing paling unik lan sukses, darmabakti kanggo "Nggawe Kitab Suci lan Urip" karo seri prodhuksi panggung immersive sing nggambarake crita-crita Kristen sing asring… Sumber: liveesignonline.com Delengen Scoop.it - ​​Majalah Broadcast Beat, Edisi Saben

Read More »

NAB Show 2015

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Pengin ndeleng kabeh peralatan paling anyar (kaya mini #ALEXA) ing #NABshow taun iki? Priksa manawa ngunjungi booth #abelNAB C8008! t.co/B2RSlCgWJS Sumber: training.abelcine.com Deleng ing Scoop.it - ​​Teknik Broadcast

Read More »

Oranye Perancis nglangkungi Platform Sambungan Multiscreen Kanthi Solusi Voyage Viaccess-Orca

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Solusi TV Viaccess-Orca, Duwe Gabungan karo Teknologi Capgemini, Ngaktifake Oranye kanggo menehi Pengalaman Multiplayer Unified kanggo Pelanggan Pelanggan 23 Million Prancis - Paris, 27, 2015 - Viaccess-Orca, pimpinan global kanggo nglindhungi lan nambah layanan konten, diumumake dina iki, Orange, operator telekomunikasi utama, ngluncurake layanan OTT multiskreen ing Prancis kanthi nggunakake Voyage perusahaan - ...

Read More »