Home » 2015 » Maret

Archives Monthly: Maret 2015

Bexel Ngembangake Inventory karo Investasi ing Fujinon Cabrio Lensa

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Company Launches Insiative Imaging Full-Sensor Imaging and Supports Growth for 4K Production BURBANK, Calif. - Bexel, unit Divisi Layanan Vitec lan panyedhiya layanan penyiaran lan solusi global, wis ngumumake tuku 28 Cabrio PL Cine Lenses saka Fujifilm, produsen piranti optik global terkemuka. Investasi utama, totaling luwih saka 1.5 juta ...

Read More »

Shotoku ngumumake Landmark Sale menyang Argentina Broadcaster Amerika TV

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Shotoku Broadcast Systems, prodhuk internasional prodhuk dhukungan kamera canggih, sampun ngumumaken penjualan lan instalasi sirah ringan 15 Shotoku TP-200 lan sistem sirah kepala & sirkit SX300 EFP ke Amerika TV, saluran sing diduweni dening Multimedios America adhedhasar ing Buenos Aires, salah siji saka lima saluran televisi nasional. Stasiun iki ...

Read More »

Motion Picture Sound Editors (MPSE) Milih Dewan Direksi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Studio City, California-The Sound Editors (Motion Picture Picture) (MPSE) saiki ngumumake asil saka Pemilu Dewan Direksi taunan. Dipilih dadi rong taun ing kursi eksekutif yaiku Jeremy J. Gordon minangka Sergeant-at-Arms, Paul Rodriguez minangka Bendahara lan Mark Lanza minangka Wakil Presiden. Dheweke gabung karo Frank Morrone (Presiden) lan Christopher Reeves (Sekretaris). Lanza lan Rodríguez dadi panyengkuyung. Tambahan, ...

Read More »

Direktur Komedi Inggris Nick Jones Gabung Asli

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

LOS ANGELES-Original wis ngrambah ing London kanggo mlebu salah sijine direktur komedi komedi komersial ing Inggris. Nick Jones wis nduduhake titik lucu kanggo eHarmony, Sony PlayStation, AT & T, Mercedes, Walmart, McDonald's, Kia, Heineken lan sebutan merek liyane. Original bakal makili dheweke istimewa kanggo proyèk iklan ing Amerika Serikat. "Nick minangka direktur komedi sing banget berbakat lan kanthi alami ...

Read More »

2G Digital Partners karo JR Media Nyedhiyakake Solusi Turnkey kanggo Distribusi Digital

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

BURBANK-2G Digital Post, spesialis ing panyandian lan pangiriman basis file, lan JR Media, panyedhiya layanan captioning lan subtitle, wis ngetrapake kemitraan strategis jangka panjang kanggo nyedhiyakake studio lan pamilik konten liyane nganggo siji-mandeg sumber kanggo donya, lokalisasi konten lan distribusi multi-platform. Miturut syarat persetujuan, loro perusahaan kasebut bakal ngoperasikake sawijining workflow ...

Read More »

Myers Umumake Plans kanggo PBS TechCon 2015

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Northampton, MA Maret 31, 2015 - Myers, pangembang sing diurmati ing piranti lunak manajemen siaran, ngumumake yen iki minangka Sponsor Tingkat Silver ing PBS TechCon, April 8 - 10, 2015 ing Istana Kaisar di Las Vegas. PBS TechCon minangka kesempatan kanggo para profesional ing industri televisi umum supaya bareng bareng gagasan anyar liwat pendidikan, pengembangan profesional, lan ...

Read More »