Home » 2015 » Maret

Archives Monthly: Maret 2015

Bexel Ngembangake Inventory karo Investasi ing Fujinon Cabrio Lensa

Company Launches Insiative Imaging Full-Sensor Imaging and Supports Growth for 4K Production BURBANK, Calif. - Bexel, unit Divisi Layanan Vitec lan panyedhiya layanan penyiaran lan solusi global, wis ngumumake tuku 28 Cabrio PL Cine Lenses saka Fujifilm, produsen piranti optik global terkemuka. Investasi utama, totaling luwih saka 1.5 juta ...

Read More »

FSR Jeneng Pemenang Twitter Kontes Disponsori Sajrone Konferensi Bisnis & Kepemimpinan NSCA

Woodland Park, NJ - FSR, produsen prodhuk unggulan kanggo prodhuk audio / video, pendidikan, perhotelan, pamaréntahan, lan agama, bangga ngumumake pemenang Twitter Contest sukses perusahaan sing disponsori nalika NSCA Konferensi Bisnis lan Kepemimpinan di Tampa, FL. Konferensi iki, sing dadi platform paling kondhang ing industri kanggo pendidikan tingkat eksekutif ...

Read More »

Shotoku ngumumake Landmark Sale menyang Argentina Broadcaster Amerika TV

Shotoku Broadcast Systems, prodhuk internasional prodhuk dhukungan kamera canggih, sampun ngumumaken penjualan lan instalasi sirah ringan 15 Shotoku TP-200 lan sistem sirah kepala & sirkit SX300 EFP ke Amerika TV, saluran sing diduweni dening Multimedios America adhedhasar ing Buenos Aires, salah siji saka lima saluran televisi nasional. Stasiun iki ...

Read More »

Motion Picture Sound Editors (MPSE) Milih Dewan Direksi

Studio City, California-The Sound Editors (Motion Picture Picture) (MPSE) saiki ngumumake asil saka Pemilu Dewan Direksi taunan. Dipilih dadi rong taun ing kursi eksekutif yaiku Jeremy J. Gordon minangka Sergeant-at-Arms, Paul Rodriguez minangka Bendahara lan Mark Lanza minangka Wakil Presiden. Dheweke gabung karo Frank Morrone (Presiden) lan Christopher Reeves (Sekretaris). Lanza lan Rodríguez dadi panyengkuyung. Tambahan, ...

Read More »

Direktur Komedi Inggris Nick Jones Gabung Asli

LOS ANGELES-Original wis ngrambah ing London kanggo mlebu salah sijine direktur komedi komedi komersial ing Inggris. Nick Jones wis nduduhake titik lucu kanggo eHarmony, Sony PlayStation, AT & T, Mercedes, Walmart, McDonald's, Kia, Heineken lan sebutan merek liyane. Original bakal makili dheweke istimewa kanggo proyèk iklan ing Amerika Serikat. "Nick minangka direktur komedi sing banget berbakat lan kanthi alami ...

Read More »

2G Digital Partners karo JR Media Nyedhiyakake Solusi Turnkey kanggo Distribusi Digital

BURBANK-2G Digital Post, spesialis ing panyandian lan pangiriman basis file, lan JR Media, panyedhiya layanan captioning lan subtitle, wis ngetrapake kemitraan strategis jangka panjang kanggo nyedhiyakake studio lan pamilik konten liyane nganggo siji-mandeg sumber kanggo donya, lokalisasi konten lan distribusi multi-platform. Miturut syarat persetujuan, loro perusahaan kasebut bakal ngoperasikake sawijining workflow ...

Read More »

Pramughan ing 4K - Rohde & Schwarz nyadiakaké Portofolio Produk ing NAB 2015 kanggo Standar Resolusi Tinggi

München - Rohde & Schwarz wis suwe ndhukung format video digital 4K karo macem-macem produk. Ing NAB 2015 ing Las Vegas, perusahaan bakal nampilake aplikasi liyane kanggo format iki ing server R & S VENICE lan server produksi. Ing demonstrasi langsung, Rohde & Schwarz uga bakal nuduhake carane generasi pemancar saiki bisa nurunake ...

Read More »

Myers Umumake Plans kanggo PBS TechCon 2015

Northampton, MA Maret 31, 2015 - Myers, pangembang sing diurmati ing piranti lunak manajemen siaran, ngumumake yen iki minangka Sponsor Tingkat Silver ing PBS TechCon, April 8 - 10, 2015 ing Istana Kaisar di Las Vegas. PBS TechCon minangka kesempatan kanggo para profesional ing industri televisi umum supaya bareng bareng gagasan anyar liwat pendidikan, pengembangan profesional, lan ...

Read More »

Fitur Platform MAM Pronologi Fungsi Metadata Lanjutan

LAS VEGAS, MARCH 31, 2015 - Pronologi, solusi solusi alur kerja media-sentris, nyorot kemampuan kanggo ndhukung metadata kaya ing sistem manajemen aset media digital (MAM) lengkap ing NAB 2015 (Booth SL12517). Piranti lunak MAM Pronologi nandakake penekanan gedhe marang metadata organisasi kanggo ngelasifikasi aset sing jelas ing kabeh siklus produksi. "Alat ing Pronologi ...

Read More »

Alasan utama 5 kanggo nggabungake DAM New York

Aja lali: BBEAT100 nyimpen sampeyan $ 100 kanggo DAM New York 2015 lan £ 100 kanggo DAM Europe 2015 Sinau carane kanggo ngétang lan ngleksanakake sistem DAM sing paling cocog karo kabutuhan organisasi lan apa sing perlu dilakoni kanggo njamin sukses sing terus. Ngrungokake studi kasus rinci saka organisasi siaran didampingi kalebu Home Box Office Inc, Showtime Networks Inc, truTV, ...

Read More »

Cobham njupuk US Ninja Warrior

NAB 2015, Booth: C7412: Cobham Tactical Communications and Surveillance, perusahaan spesialis RF, sampun ngumumaken panggunaan sepindahipun serat video simulasi RF ingkang kasungsun saking SOLO H.264 ENG Transmitters, SOLO BTX SD Broadcast Transmitter, lan stasiun radio PRORXB. seri kaping pitu saka American Ninja Warrior, seri action-packed sing nderek saingan nalika nggayuh seri tantangan ...

Read More »

SGL Ngumumake Integrasi karo ASPERA Nyedhiyakake STORAGE lan Recovery Bencana

SGL, panyedhiya piranti lunak arsip lan panyimpenan isi media lan hiburan, saiki wis ngumumake integrasi karo panyedhiya layanan transfer file kecepatan dhuwur Aspera. Nganggo versi arsitektur SGL arsip FlashNet paling anyar, penyiaran lan pamilik konten saiki bisa nransfer media menyang awan pribadi utawa komersial kanthi kecepatan dijamin nguntungake saka cara tambahan ...

Read More »

MARKETING SURVEYOR RASCULAR AT NAB SETELAH SUKSES PASAR US KEPADA SI HEARTLAND

Rascular, pemasok terkemuka kontrol master multi-device berbasis PC, saiki wis ngumumake bakal nyorotake solusi kontrol manual Helm ing NAB 2015. Rascular wis rampung instalasi teknologi kanggo ngontrol Harmonic's Spectrum ChannelPort ™ lan Grass Valley Encore ngarahake karo SI lan ngusulna Heartland Video Systems. Produk kapal perang Rascular's Helm nyedhiyakake kontrol manual berbasis PC ...

Read More »

Codex Action Cam Bukti Wahyu Kanggo DP Phedon Papamichael ASC GSC

Codex Action Cam nyedhiyakake kemungkinan kreatip anyar lan rekaman kualitas apik kanthi gampang karo 4K Codex (www.codexdigital.com) wis ngumumake rincian babagan cinematographer nominasi Oscar, Phedon Papamichael ASC GSC, tugasake dual Cam Point Codex Action, rekaman lan rekaman paket ing film branding kanggo mobil mewah SUV mewah Infiniti QX50. Nggunakake Codex Action Cams cilik kanggo njupuk lokasi genggem ...

Read More »

Preview Preview of Cantemo Portal 2.1 ing NAB

Las Vegas, 31st March 2015 - Cantemo wis ngumumake bakal nampilake pratinjau sneak saka Cantemo Portal 2.1 sing bakal teka ing sawijining booth (#SL14811) ing NAB saka 13th - 16th April. Portal Cantemo kanthi cerdas ngatur file media saindhenging kabeh siklus urip, saka ingest liwat produksi, kanggo distribusi lan arsip, supaya media kasedhiya ing wektu sing tepat lan ...

Read More »

Gefen Connects Broadcast Beat Studios

Nalika aku ngelingi sistem sing bisa ngakses lan ngontrol video ing ngendi wae liwat jaringan ing Broadcast Beat Studios, Gefen minangka perusahaan sing pertama lan paling utama kanggo proyek kasebut. Kanggo gabungan lan distribusi matriks aku wis ngelingi studio, aku pengin bisa ngetung jaringanku lan bisa ngakses kabeh ...

Read More »