Home » 2015 » Bisa

Archives Monthly: Bisa 2015

Telco Vietnam Telco, FPT Telecom, Milih Solusi Multi-Screen Thomson Video Network kanggo Drive IPTV Sabanjure Generasi lan Layanan OTT

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

ViBE VS7000 Menehi Penghargaan kanggo Ndhudhuk IPTV lan OTT Encoding Platform kanggo FPT Play Multi-Screen Service RENNES, Prancis - Mei 29, 2015 - Thomson Video Networks ngumumake yen FPT Telecom, salah siji saka telung panyedhiya telekomunikasi paling gedhe ing Vietnam, wis ngetokake penghargaan -nambah ViBE (R) sistem encoding multi-layar lan HEVC VS7000 kanggo ngirangi release anyar IPTV lan FPT ...

Read More »

Radio Algérienne Ndawakake Penyebaran Radio NETIA-Assist kanggo Ngenalake Efficiency, Fleksibilitas Across Kabeh Situs

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

CLARET, Prancis - Mei 28, 2015 - NETIA saiki ngumumake yen Radio Algérienne wis ngetokake instalasi perangkat lunak radio radio Radio-Assist (TM) ing situs-situs regional 13 tambahan. Ngembangake instalasi regional lan nasional sing wis ana, penyebaran bantuan Radio NET Assistine iki ora mung mbiyantu Radio Algérienne kanggo ngatasi masalah operasi ing saben situs, nanging uga ngaktifake penyiaran radio kanggo njembarake proses ...

Read More »

Forscene Setel Expand ing Region Asia-Pasifik Kanthi Strategi Reseller Anyar

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

LONDON - May 28, 2015 - Kanthi ancas luwih akeh ngembangake piranti lunak editing video profesional, Forscene, ing pasar Asia, Forbidden Technologies ngumumake yen wis mlebu persetujuan pengecer karo Singapore Broadcast Engineering Services (BES) . Persetujuan kasebut minangka salah sawijining seri kemitraan anyar sing digagas ing 2015 NAB Show sawise Dilarang ...

Read More »

Artel Video Systems Jeneng Mike Rizzo minangka Presiden

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

- Muncul 28, 2015 - Artel Video Systems, panyedhiya global sing nduweni solusi solusi transportasi video berkualitas, saiki ngumumake janjian saka Mike Rizzo minangka presiden lan CEO. Rizzo nggabung karo Artel kanthi luwih saka 20 ing posisi eksekutif. Sadurunge gabung karo Artel, Rizzo menehi konsultasi strategis kanggo ...

Read More »

CP Communications Instalasi Barnfind BarnOne Fiber Transport Platform ing Loro Mobil RF Mobil Baru

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Truk Produksi Olahraga, BarnOne Systems Ngalel Telpon Transportasi Fiber kanggo Live Golf Jangkoan LAGUNA NIGUEL, Calif. - May 27, 2015 - CP Communications, penyedia turnkey solusi rekaman audio lan video khusus kanggo olah raga lan penyiaran hiburan, wis ngidinake BarnOne America's BarnOne multifunctional platform transportasi sinyal kanggo ngatasi transmisi serat kanggo klien penyiaran seluler. CP Communications wis nginstal BarnOne ...

Read More »