Home » 2015 » Bisa

Archives Monthly: Bisa 2015

Telco Vietnam Telco, FPT Telecom, Milih Solusi Multi-Screen Thomson Video Network kanggo Drive IPTV Sabanjure Generasi lan Layanan OTT

ViBE VS7000 Menehi Penghargaan kanggo Ndhudhuk IPTV lan OTT Encoding Platform kanggo FPT Play Multi-Screen Service RENNES, Prancis - Mei 29, 2015 - Thomson Video Networks ngumumake yen FPT Telecom, salah siji saka telung panyedhiya telekomunikasi paling gedhe ing Vietnam, wis ngetokake penghargaan -nambah ViBE (R) sistem encoding multi-layar lan HEVC VS7000 kanggo ngirangi release anyar IPTV lan FPT ...

Read More »

Radio Algérienne Ndawakake Penyebaran Radio NETIA-Assist kanggo Ngenalake Efficiency, Fleksibilitas Across Kabeh Situs

CLARET, Prancis - Mei 28, 2015 - NETIA saiki ngumumake yen Radio Algérienne wis ngetokake instalasi perangkat lunak radio radio Radio-Assist (TM) ing situs-situs regional 13 tambahan. Ngembangake instalasi regional lan nasional sing wis ana, penyebaran bantuan Radio NET Assistine iki ora mung mbiyantu Radio Algérienne kanggo ngatasi masalah operasi ing saben situs, nanging uga ngaktifake penyiaran radio kanggo njembarake proses ...

Read More »

Forscene Setel Expand ing Region Asia-Pasifik Kanthi Strategi Reseller Anyar

LONDON - May 28, 2015 - Kanthi ancas luwih akeh ngembangake piranti lunak editing video profesional, Forscene, ing pasar Asia, Forbidden Technologies ngumumake yen wis mlebu persetujuan pengecer karo Singapore Broadcast Engineering Services (BES) . Persetujuan kasebut minangka salah sawijining seri kemitraan anyar sing digagas ing 2015 NAB Show sawise Dilarang ...

Read More »

Artel Video Systems Jeneng Mike Rizzo minangka Presiden

- Muncul 28, 2015 - Artel Video Systems, panyedhiya global sing nduweni solusi solusi transportasi video berkualitas, saiki ngumumake janjian saka Mike Rizzo minangka presiden lan CEO. Rizzo nggabung karo Artel kanthi luwih saka 20 ing posisi eksekutif. Sadurunge gabung karo Artel, Rizzo menehi konsultasi strategis kanggo ...

Read More »

Dejero LIVE + Software NewsBook diupdate kanggo Ngaktifake Video Uplinks Nggunakake Terminal Satelit BGAN

BGAN Saiki Ditambahaké ing Konektivitas Bonded kanggo Video Profesional kanggo Ngirim Video Broadcast-Quality Saka Lokasi Remote WATERLOO, Ontario - Bisa 27, 2015 - Dejero ngumumake update piranti lunak LIVE + NewsBook kanggo Mac notebook. LIVE + NewsBook ngowahi bentuk notebook Mac dadi solusi uplink video "go-anywhere" banget fleksibel kanggo ngirim video HD utawa SD ...

Read More »

Neil Hunt of Netflix kanggo Ngrungokake Inti ing SMPTE Entertainment Technology ing Konferensi Usia Internet (ETIA)

Diskusi Panel kalebu Tipe Produk Netflix, Sesi AR / VR, lan Sesi Spesialisasi Keamanan WHITE PLAINS, NY - May 27, 2015 - The Society of Motion Picture and Television Engineers (R) (SMPTE (R)) , pimpinan ing standar gerakan lan pendhidhikan kanggo industri komunikasi, media, hiburan, lan teknologi, saiki ngumumake yen Dr. Neil Hunt, kepala prodhuk ...

Read More »

CP Communications Instalasi Barnfind BarnOne Fiber Transport Platform ing Loro Mobil RF Mobil Baru

Truk Produksi Olahraga, BarnOne Systems Ngalel Telpon Transportasi Fiber kanggo Live Golf Jangkoan LAGUNA NIGUEL, Calif. - May 27, 2015 - CP Communications, penyedia turnkey solusi rekaman audio lan video khusus kanggo olah raga lan penyiaran hiburan, wis ngidinake BarnOne America's BarnOne multifunctional platform transportasi sinyal kanggo ngatasi transmisi serat kanggo klien penyiaran seluler. CP Communications wis nginstal BarnOne ...

Read More »

TV5 Broadcasts Live HD Pre-coverage Mayweather vs. Pacquiao Kanthi AVIWest Digital Mobile Newsgathering Solution

Nggunaake DMNG PRO180, TV5 Dikirim HD Video Langsung Saka Lapangan Latihan ing Los Angeles lan Las Vegas ing Filipina Liwat 3G / 4G Jaringan SAINT-GRÉGOIRE, Prancis - May 26, 2015 - AVIWEST, penyedia global sistem kontribusi video, saiki ngumumake sing nyakup pertandhingan tinju Mayweather vs. Pacquiao, sing dilakoni ing Mei 2 ing Las Vegas, ana ...

Read More »

Thomson Video Network ngaktifake CHILI, Penyelenggara Service OTT Italia, kanggo Bukak Layanan Ultra HD

CHILI ngusul ViBE VS7000 Encoder kanggo Ngirim Film UHD lan Nuduhake TV menyang Layar Internet sing Disambung, Nganggo Konten Perlindhungan Saka Partner Video Thomson Video Jaringan 'NexGuard RENNES, Prancis - May 27, 2015 - Thomson Video Networks ngumumake yen CHILI, panyedhiya independen Italia paling gedhé kanggo distribusi digital film lan serial TV, nggunakake multi-layar ViBE (R) VS7000 lan HEVC ...

Read More »

Telemundo 2015 - Prodhuk Ekspo, Cine, Video, lan Televisi tampilake pratelan kanggo Riedel Communications

Dolan maring Riedel Communications ing Telemundo 2015 - Ekspo, Cine, Video, lan Televisi Tampilake ing Comtelsat, Juni 4-7 Produk Riedel ing Telemundo 2015 - Ekspo, Cine, Video, lan Televisi Tampilake: Tango TNG-200 Platform Dhukungan Penuh Platform RAVENNA / AES67 lan AVB The Tango TNG-200 nggantosi platform jaringan berbasis Riedel pisanan sing ndhukung standar RAVENNA / AES67 lan AVB. Kanthi aplikasi interkom darmabakti dhewe, ...

Read More »

Video Clarity Launches New Log-Graphing Tools kanggo ClearView lan RTM Systems

Alat Perangkat Lunak Anyar nglebokake Data Test-Log ing Formulir Grafis kanggo Gampang Nggambarake CAMPBELL, Calif. - May 26, 2015 - Video Clarity Inc., panyedhiya sistem pangukuran lan analisa kualitas audio lan video sing utama ing pasar, saiki ngumumake rong anyar alat log-graphing kanggo garis ClearView saka analisa kualitas video lan solusi ngawasi audio lan video RTM wektu nyata. A desain ulang ...

Read More »

Matrix Solutions Ndhukung Strategi Pertumbuhan

PITTSBURGH, PA - May 29, 2015 - Matrix Solutions, panyedhiya pamimpin manajemen hubungan pelanggan media (CRM) lan software sales intelligence, wis ngumumake 45% pangembangan revenue liwat sasi 18 sing kepungkur, peningkatan 40 ing basis panganggo sing ditambahi dadi vertikal media anyar, lan tingkat perpanjangan terus luwih saka 90%. Ageng nerusake nglampahi kenyamanan siaran ...

Read More »

STORY Adds Director Rich Michell

CHICAGO-Direktur / Direktur Photography Rich Michell wis gabung STORY kanggo perwakilan nasional ing iklan. Bakal bakat serbaguna, Michell nggabungake skill crita nganggo pengalaman jero ing sinematografi produk lan tablet. Kridit kasebut kalebu merek kaya 3M / Scotch, Pabrik Umum, Target, Subway, UnitedHealthCare lan Wendy's. Michell teka ing STORY sasuwene dawa karo Twist, Minneapolis, perusahaan kang didegake. Ana, dheweke ...

Read More »

Piranti Suara Luncat Karo Nganggo Lemak Kanthi Cast lan Kanca Mad Max: Jalan Rawan

LAYANAN SOUND BISA MENGGUNAKAN WILD RIDE WITH CAST LAN CREW MAD MAX: ROOT KUWI Perangkat Swara 7-Series Bener Vital ing Production High-Speed ​​Ing Hot, Sandy Lanskap saka Namibia NAMIBIA, AFRICA, MAY 28, 2015 - Minangka judhul nyebabake, Mad Max: Fury Road minangka film pasca-apokaliptik dhuwur-ajeg lan galak, sing disetel ing deso gurun. Plot ...

Read More »

PrimeTime Lighting Offers 25% Factory Discount on Newest LED Lighting Products

GUS 51 LED Fresnel

Dallas, Texas - Ing misi kanggo ngetokake produk pencahayaan studio LED sing paling anyar, PrimeTime Lighting Systems ngumumake diskon pabrik 25% kanggo Gest 51 LED Fresnel, 1SLED XB lan MSLED XB siaga sinar liwat Juni. Dealer, reseller, lan integrator sistem terus nawakake diskon adat lan tambahan ing 25% off MSRP kanggo televisi, ibadah lan film ...

Read More »

Nggedhekake Horizonsmu kanthi PANAVISION PANASCOUT App

Revamped Interface Offers Enhanced User Experience; Saiki sing kasedhiya ing Android lan Windows WOODLAND HILLS, Calif. (Mei 28, 2015) - Panavision wis ngundhuh versi anyar lan groundbreaking saka aplikasi populer PANASCOUT. Diadopsi dening para profesional industri minangka alat kreatif sing penting sajrone pamrodhuksi, PANASCOUT minangka aplikasi pisanan kanggo ngidini njupuk lan nuduhake gambar sing dikodekan karo metadata penting ...

Read More »