Home » 2015 » Juli

Archives Monthly: Juli 2015

Cinegy: Versi 10 Nginggilaken Papanipun @IBC2015

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Cinegy bakal ndudohake versi 10 ing produk lengkap ing stand 7.A30 lan 7.A41 @IBC2015! Pengunjung ing IBC bakal bisa ndeleng pitulungan pisanan lan fitur-fitur anyar sing dianyari versi sing kuat iki ing 4K Solusi Workflow, Solusi Playout Cloud Multi-Channel, Produksi Enterprise lan Solusi Arsip, Solusi Broadcast Berbasis IP lan News, Studio & Live. ..

Read More »

12Stone Church Milih FOR-A HVS-100 Portabel Video Switcher Kanggo Gunakake ing Campuran Remote Anyar

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Pariwara FOR-A minangka bagean saka sistem khusus sing dibangun kanggo saben kampus ibadah ing papat kampus terpencil ing Cypress, CA - Kanthi kepinginan kanggo nggayuh komunitas sing ana lan menehi ibadah sing migunani kanggo jemaah kanthi cepet saka luwih saka parokiut 30,000, basis Georgia 12Stone Church® ngupaya ndandani limang sekolah wilayah dadi omah ibadah nalika awan Minggu. Siji ...

Read More »

editor

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Community Newspaper Holdings, Inc. (CNHI) Lokasi: Pelamar AS Greenville AS kudu gandrung karo warta lokal lan nduduhake laporan sing kuat nglaporake, nulis, desain lan nyunting, uga kepinteran nggunakake digital ... Liyane >>

Read More »

KHASUS PRODUKSI AUDIOVISUAL

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Fleet AS Pasifik, Panglima ing Lokasi Kepala: WA US Liyane ing produksi presentasi video lan program latihan. Presentasi Video, audio lan komputer kaya sing dibutuhake kanggo komunikasi wektu…. Liyane >>

Read More »

Multimedia, Editor magang

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Lockheed Martin Lokasi: Springfield VA AS Kemampuan kanggo nggabungake data audio, video, grafis, lan teks kanggo nggawe presentasi. Nulis lan nyunting, teknis, instruksi utawa media printah, utawa ... Liyane >>

Read More »

Editor Proyek

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Cognella, Inc. Lokasi: San Diego CA AS Editor Proyek - Cognella Akademik Publication Imprint *. Recruiters aja kontak kantor iki. *. Partner karo editors akuisisi sing ditugasake kanggo… More >>

Read More »