Home » 2015 » Agustus

Archives Monthly: Agustus 2015

Programmer Animasi Procedural

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Rockstar New York Lokasi: New York NY US We are golek engineer sing duwe bakat kanggo mbantu ngembangake animasi lan teknologi prosedur sing maju. Saiki Rockstar nggolek Prosedural sing berpengalaman ... More >>

Read More »

Spesialis Produksi Media

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Univ of Kansas Medical Center Lokasi: Direktur Teknikal Kansas City KS US, switcher video, insinyur audio, lan operator kamera kanggo produksi kelas Pendidikan Jauh…. Liyane >>

Read More »

Piranti Video Ngumumake PIX-E5H Now Shipping

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

VIDEO DEVICES ANNOUNCES PIX-E5H SAIKI SHIPPING Firmware Update v1.04 kanggo PIX-E Series Uga kasedhiya REEDSBURG, WI, AUGUST 31, 2015 - Piranti Video, merek produk video sing dikembangake dening Sound Devices, LLC, saiki ngirim PIX-E5H. PIX-E5H sing paling diantisipasi paling anyar ing seri rekaman 4K PIX-E sing kasedhiya. Nawakake input / output HDMI ...

Read More »

ENCO kanggo nampilake Video kanggo Radio Advances ing IBC2015

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Southfield, MI, 31, 2015 - ENCO bakal nampilake inovasi ing Video for Radio ing IBC2015, nggawe alur kerja otomatis sing nganggo seamlessly ngirim feed video sing berkualitas karo stream radio tanpa perlu intervensi manual. Solusi kasebut kalebu integrasi karo sistem produksi video multi-kamera unggulan kanggo njamin pengalaman media sing sugih, siaran kualitas kanggo TV, web lan konsumsi seluler ...

Read More »

Cinegy @IBC2015!

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Tim Cinegy nduwe daftar akeh acara sing menarik sing kudu nekani yen sampeyan merencanakake ing IBC2015! Miwiti karo briefing mitra Cinegy ing IBC2015 taun iki kanggo njupuk Panggonan ing Jumat 11th September ing 10.45am ing Cinegy stand 7.A30. Taklimat Mitra Cinegy bakal nyedhiyani sampeyan karo ringkesan apa ...

Read More »

ETL Systems bakal nampilake teknologi anyar ing distribusi RF ing #IBC2015

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Pangembangan anyar ing L-band Matrix / router, RF liwat Serat lan LNB Power Supplies sing bakal dipamerake ETL Systems, desainer global lan pabrikan peralatan distribusi RF kanggo komunikasi satelit, bakal nuduhake teknologi RF anyar lan apik ing IBC taun iki ing Amsterdam, September 10-15. Antarane teknologi kasebut bakal dadi ETL Sistem '64 × 64 Hurricane L-band Matrix, Stingray RF ...

Read More »