Home » 2015 » September

Archives Monthly: September 2015

New Tiffen Steadicam M-1 gedhe ing Jepang

Pengumuman pers Tiffen International Kanggo release rilis Tiffen Steadicam M-1 anyar banget ing Jepang 2 x 300 dpi foto ditempelake karo cathetan sing disaranake klebu ing pungkasan release iki Tokyo, Jepang; 30th September 2015: TOHO Studios, omah produksi Tokyo legendaris sing tanggung jawab marang godzilla asli lan remake saiki, uga Seven Samurai, sing diarahake dening Akira ...

Read More »

Penguji Foccus Digital dan Soliton pengeken Zao H265 pintar-telecaster di Rio de Janeiro untuk Olimpiade 2016

Integrator sistem Brasil Foccus Digital lan Soliton wis mbentuk kemitraan kanggo ngadistribusikake Zao Smart-telecaster, encoder hardware H.265 seluler pertama ing donya ing Brasil. Zao saenipun dirancang kanggo streaming mobile, olahraga urip lan aplikasi jurnalisme urip, ngubungake nganti modh mobile 6 kanggo transmisi streaming video nyata wektu nyata liwat jaringan transmisi berbasis IP kayata 3G, ...

Read More »

Trilogi Ngembangake Presensi Timur Tengah

Trilogi, pemasok solusi interkom lan pamula referensi master kanggo industri siaran, wis ngumumake janjian Andrew Childs minangka manajer pangembangan bisnis kanggo Timur Tengah. Anak-anak wis teka ing Trilogi saka Quantum, panyedhiya solusi arsip, arsip, lan panyedhiya data, ing ngendi dheweke dadi manajer penjualan regional kanggo Timur Tengah. Direktur Sales Trilogi Ewan Johnston ...

Read More »

Recordy Nature Blind Trusts Sound Devices to Capture Birdsong and Soundscapes

BRAZIL, SEPTEMBER 29, 2015 - Apa anané hawa panas ekstrem utawa panas gunung ing Amérika Kidul, rekam alam Juan Pablo Culasso tansah nemahi nyekel swara lan swara manuk berkualitas sing unik. Wuta wiwit lair, Culasso, kelahiran Uruguay taun 29 duwe perspektif unik ing rekaman swara. Nalika ing lokasi, dheweke nggawe manawa piranti swara audio 788T-SSD lan 702 Audio Digital Portable ...

Read More »

Margarita Mix Santa Monica Nganti 2015 Telly Awards

Tiga Mixers Diakoni kanggo Spot Work SANTA MONICA, CA (September 28, 2015) - Mixers Nathan Dubin, Jimmy Hite lan Paul Hurtubise saka Margarita Mix Santa Monica, perusahaan FotoKem khusus ing layanan kirim audio kanggo iklan lan media iklan, wis dijenengi pemenang ing 36th Annual Telly Awards. Dubin minangka Silver Telly, penghargaan paling dhuwur, kanggo ...

Read More »

Studio Technologies 'Portable Truck-End Unit kanggo Sistem Antarmuka Mini Remote-Link Mini Tipe ing Tournament High-Profile Golf

CHICAGO, SEPTEMBER 29, 2015 - Nalika sapérangan pemain golf paling apik ing negara iki, acara kasebut bisa ditayangake sadurungé mangsa iki, Studio Antarmuka Mini Remote Studio Mini-Studio ™ lan unit truk portabel anyar, lan mbantu ndhukung televisi jangkoan sadurunge dirilis kanggo panggunaan umum. Panggunaan resmi pisanan saka unit truk sing nganggo baterai portabel yaiku ...

Read More »

DPA Microphones Suits kanggo Accountant

LOS ANGELES, SEPTEMBER 29, 2015 - Kadhangkala fleksibilitas mikrofon namung penting minangka kualitas swara, utamané ing film sing bisa ditrapake. Kanggo nyekel dialog film Warner Bros sing bakal teka, The Accountant, sing ngasilake swara produksi freelance Whit Norris, CAS, mutusake kanggo nandur macem-macem DPA Microphones 'd: screet ™ 4098 Supercardioid Microphones ...

Read More »

Triveni Digital mimpin ATSC 3.0 Tutorial Session ing 2015 IEEE Broadcast Symposium

PRINCETON, NJ - Sept. 29, 2015 - Triveni Digital ngumumake yen pejabat lan ketua panguwaos teknologi lan standar ATSC (TG3), Dr. Richard Chernock, bakal ngawasi sesi tutorial ing ATSC 3.0 ing 2015 IEEE Broadcast Symposium . Sesi kasebut bakal njupuk Panggonan ing Oct. 15 ing 8: 30 am ing Caribe Royale ing Orlando, Florida. ...

Read More »

Video Thomson Solutions Video Daya Video Headend Pilot kanggo Transisi Pantai Gading kanggo DTT

RENNES, France - Sept. 29, 2015 - Thomson Video Networks ngumumake yen enkoding lan solusi ngolah video premium HD / SD ngarah transisi menyang televisi terrestrial digital (DTT) ing Republik Pantai Gading. Pabrikan pemancar Perancis Thomson Broadcast, bagean saka Arelis Group, wis ngetrapake solusi Thomson Video Network minangka pondasi kanggo pilot ...

Read More »

CSP Mobile Productions ngangkat Joseph Electronics kanggo Transportasi Fiber luwih Efek Sajrone Siaran Bola Sepak Fox

NILES, Ill. - Sept. 29, 2015 - Joseph Electronics (JE), salah siji toko paling cedhak kanggo industri siaran lan panyedhiya solusi serat optik lan solusi serat adat, saiki ngumumake yen CSP Mobile Productions wis ngetrapake paket DFT- Modul transportasi serat 12-JR kanggo nangani transportasi video HD kanggo siaran sepakbola perguruan tinggi Fox Sports. Unit ngaktifake CSP kanggo nggawe ...

Read More »

2015 IEEE Broadcast Symposium, Oct. 13-15 in Orlando, Florida

IEEE Broadcast Technology Society (BTS) yaiku masyarakat lan dewan teknis sing mimpin kanggo ningkatake teknik siaran kanthi njaga standar ilmiah lan teknis, uga ndidik anggotane liwat macem-macem rapat, presentasi, acara, konferensi, lan program pelatihan. IEEE BTS duwe anggota luwih saka 2,000 lan bab ing saindenging dunya lan nduweni markas ing Piscataway, New Jersey. Ing Oct. 13, ...

Read More »

Technicolor PostWorks Busy with New and Returning Fall Series

NEWWORK-Technicolor PostWorks nyediakake layanan pasca-prodhuksi kanggo sawetara seri anyar lan bali. Iki kalebu pameran High-diantisipasi saka ABC, IFC, Netflix, Amazon, Amerika Serikat lan Showtime. Quantico, drama kejahatan saka ABC babagan FBI muda ngrakit pelatihan ing pangkalan Quantico di Virginia. Technicolor PostWorks nyediakake panyesuaian editor lan grading warna; Mike Nuget, manut editor; ...

Read More »

RECORDER AUDIT DIGITAL'S CANTARX3 AATON DIGITAL'S WINS IABM DESAIN DAN INOVASI AWARD AT IBC 2015

Pengumuman media Aaton Digital Kanggo release 2 x 300 supaya cepet nyedhiyakake 1) perekam CantarX3 karo panel adaptor CANTAREM 2 anyar sing diwenehake, lan 2) pameran penghargaan ing IBC - judul lengkap ing pungkasan release AATON DIGITAL'S CANTARX3 LOCATION AUDIO RECORDER DESAIN IABM WINS DAN INOVASI AWARD AT IBC 2015 Paris & London, 28th ...

Read More »

Frank Zappa, Adipati Ellington Portraits Dipilih ing Kutha Hati: 2015 Fresh Focus

Lelang foto taunan migunani amal seni bela diri, City Hearts: Kids Say Yes to the Arts. Foto-foto Frank Zappa sing disenengi dening fotografer selebriti Greg Gorman bakal ditawakake kanggo penawaran ing Photo Auction 4th Annual Fresh Focus Lelang Kota, 1st November di The Leica Gallery di Hollywood Barat. Foto, sing nuduhake musisi rock nganggo ...

Read More »

Produksi Gambar Siaran Sony Pictures Tingkatkan Sumber Daya Campuran kanthi Avid S6

Werna kontrol 22 sing dikepengake ing Anthony Quinn Theatre, digunakake kanggo nyampur "Nalika Bough Breaks." CULVER CITY, CALIF.- Terus nggedhekake sumber daya kanggo film lan televisi swara, Sony Gambar Posting Layanan Produksi wis nginstal permukaan kontrol Avid S6 ing témbok Anthony Quinn The 158. Konsep Avid S6 paling gedhé diinstal ing ngendi wae nganti saiki, sikil 22 ...

Read More »

Piranti Suara Ndadekake Pace karo Rekaman Audio Denmark Allan Holmberg

COPENHAGEN, DENMARK, SEPTEMBER 24, 2015 - Audio recorder Allan Holmberg iku wong sing sibuk saiki. Apa lelungan ing donya kanggo nyekel swara lan dialog ing film fitur utawa nggarap program televisi populer ing Denmark native, Holmberg gumantung ing Piranti Suara supaya bisa rampung. Dilengkapi karo rekaman audio 788T Piranti Suara lan CL-9 Linear Fader ...

Read More »