Home » 2015 » September

Archives Monthly: September 2015

New Tiffen Steadicam M-1 gedhe ing Jepang

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Pengumuman pers Tiffen International Kanggo release rilis Tiffen Steadicam M-1 anyar banget ing Jepang 2 x 300 dpi foto ditempelake karo cathetan sing disaranake klebu ing pungkasan release iki Tokyo, Jepang; 30th September 2015: TOHO Studios, omah produksi Tokyo legendaris sing tanggung jawab marang godzilla asli lan remake saiki, uga Seven Samurai, sing diarahake dening Akira ...

Read More »

Penguji Foccus Digital dan Soliton pengeken Zao H265 pintar-telecaster di Rio de Janeiro untuk Olimpiade 2016

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Integrator sistem Brasil Foccus Digital lan Soliton wis mbentuk kemitraan kanggo ngadistribusikake Zao Smart-telecaster, encoder hardware H.265 seluler pertama ing donya ing Brasil. Zao saenipun dirancang kanggo streaming mobile, olahraga urip lan aplikasi jurnalisme urip, ngubungake nganti modh mobile 6 kanggo transmisi streaming video nyata wektu nyata liwat jaringan transmisi berbasis IP kayata 3G, ...

Read More »

Trilogi Ngembangake Presensi Timur Tengah

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Trilogi, pemasok solusi interkom lan pamula referensi master kanggo industri siaran, wis ngumumake janjian Andrew Childs minangka manajer pangembangan bisnis kanggo Timur Tengah. Anak-anak wis teka ing Trilogi saka Quantum, panyedhiya solusi arsip, arsip, lan panyedhiya data, ing ngendi dheweke dadi manajer penjualan regional kanggo Timur Tengah. Direktur Sales Trilogi Ewan Johnston ...

Read More »

Recordy Nature Blind Trusts Sound Devices to Capture Birdsong and Soundscapes

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

BRAZIL, SEPTEMBER 29, 2015 - Apa anané hawa panas ekstrem utawa panas gunung ing Amérika Kidul, rekam alam Juan Pablo Culasso tansah nemahi nyekel swara lan swara manuk berkualitas sing unik. Wuta wiwit lair, Culasso, kelahiran Uruguay taun 29 duwe perspektif unik ing rekaman swara. Nalika ing lokasi, dheweke nggawe manawa piranti swara audio 788T-SSD lan 702 Audio Digital Portable ...

Read More »

Margarita Mix Santa Monica Nganti 2015 Telly Awards

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Tiga Mixers Diakoni kanggo Spot Work SANTA MONICA, CA (September 28, 2015) - Mixers Nathan Dubin, Jimmy Hite lan Paul Hurtubise saka Margarita Mix Santa Monica, perusahaan FotoKem khusus ing layanan kirim audio kanggo iklan lan media iklan, wis dijenengi pemenang ing 36th Annual Telly Awards. Dubin minangka Silver Telly, penghargaan paling dhuwur, kanggo ...

Read More »

Studio Technologies 'Portable Truck-End Unit kanggo Sistem Antarmuka Mini Remote-Link Mini Tipe ing Tournament High-Profile Golf

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

CHICAGO, SEPTEMBER 29, 2015 - Nalika sapérangan pemain golf paling apik ing negara iki, acara kasebut bisa ditayangake sadurungé mangsa iki, Studio Antarmuka Mini Remote Studio Mini-Studio ™ lan unit truk portabel anyar, lan mbantu ndhukung televisi jangkoan sadurunge dirilis kanggo panggunaan umum. Panggunaan resmi pisanan saka unit truk sing nganggo baterai portabel yaiku ...

Read More »

DPA Microphones Suits kanggo Accountant

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

LOS ANGELES, SEPTEMBER 29, 2015 - Kadhangkala fleksibilitas mikrofon namung penting minangka kualitas swara, utamané ing film sing bisa ditrapake. Kanggo nyekel dialog film Warner Bros sing bakal teka, The Accountant, sing ngasilake swara produksi freelance Whit Norris, CAS, mutusake kanggo nandur macem-macem DPA Microphones 'd: screet ™ 4098 Supercardioid Microphones ...

Read More »