Home » 2015 » Oktober

Archives Monthly: Oktober 2015

Produk TSL Ndarbeni AdInfa

Produk TSL wis entuk AdInfa, pangembang solusi InSite solusi piranti lunak Pusat Data Infrastruktur Manajemen (DCIM). Penggabungan, sing wis dirampungake minggu iki, ngidinake TSL Products kanggo nambah InSite menyang portofolio solusi monitoring sing akeh kanggo sektor siaran, nalika uga menehi perusahaan akses menyang pasar Data Center. Chris Exelby, Managing Director, TSL ...

Read More »

Produk TSL Ndawakake Range Paling Anyar saka Solusi ing CCW 2015

Ing CCW 2015 ing stand 654, produsen peralatan siaran singgah, Produk TSL, bakal nampilake MPA (Monitor Plus Audio) sing mentas diresmèkaké. Dibangun maneh saka lemah supaya bisa nyenengake panggunaan sing luwih apik lan kualitas swara sing jembar, jangkoan pemantau audio anyar menehi solusi kanggo I / O - kayata MADI, SDI, AES-3 lan analog - nalika uga ngrampungake ...

Read More »

Miller Dukungan Peralatan Kamera Hires Joseph White minangka Sales Manager Regional

SYDNEY, OCTOBER 30, 2015-Miller Camera Support Equipment, pimpinan ing produksi solusi-solusi pendukung kamera, nyatakake yen dheweke wis nyewa Joseph White minangka Regional Sales Manager, Asia lan Afrika. Putih bakal njaga lan ngembangake anané garis produk Miller ing wilayah kasebut. "We are banget bungah kanggo duwe Joseph gabung tim Miller," ...

Read More »

Apa? Lampu LED siaga tanpa FAN?

Lampu LED PrimeTime's GUS 51

Apa sampeyan siap kanggo nganyarke studio karo lampu-lampu LED sing terang-dhuwur, nanging ora kepenak saka akeh penggemar? Apa sampeyan ngerti sing PrimeTime LED iku performa dhuwur, teknis inovatif lan ora perlu FAN kanggo tetep kelangan lan efisien? Para insinyur lan panyedhiya fasilitas dipercaya lampu PrimeTime amarga padha padhang lan nggunakake daya sethithik banget. ...

Read More »

Galeri Brand Nggawe Paket Tampilake kanggo Sinclair's "Full Measure with Sharyl Attkisson"

Tampil elegan ing pameran investigatif anyar di bangun ing karya Galeri Brand sadurungé kanggo divisi berita jaringan. Greenwich, CT- World politics rumit Washington diubah dadi sistem kaca gelas lengkungan ing judhul utama Elektro elegan lan paket grafis ing acara kanggo acara penyidik ​​berita Sinclair Broadcast Group sing anyar, "Full Measure with Sharyl Attkisson." Ing ...

Read More »

Konsol audio Calrec Summa nyedhiyakake pembelajaran ing Chabot College

HEBDEN BRIDGE, UK - 29 Oktober 2015 - Chabot College, akademik komunitas akreditasi ing California, wis nginstal konsol audio Calrec Summa ing studio TV ing pusat media. Chabot College broadcasting students saiki bisa nglatih nggunakake meja padha karo affiliate CBS lokal lan akeh liyane ing industri siaran. Duwe peralatan standar profesional uga menehi ...

Read More »

Diprodhuksi ing Kemitraan Kanthi SMPTE (R), Sesi CCW 2015 Pandhuan Pelaksanaan Masa Depan High Dynamic Range (HDR) Technologies

WHITE PLAN, NY - Oct. 29, 2015 - The Society of Motion Picture and Television Engineers (R) (SMPTE (R)), pimpinan ing standar gerakan lan pendhidhikan kanggo industri komunikasi, media, hiburan, lan teknologi, saiki ngumumake yen ana sesambungan karo Content & Communications World (CCW) kanggo ngasilake panel kanthi judul "The Road to High Dynamic Range: Finding Clarity" ing CCW 2015, ...

Read More »

Aframe nambahake Keamanan ditingkatake lan Ngapikake Usability kanggo Platform Video Based Cloud

Aframe 2015 release nggedhekake kemampuan transfer file lan format support, nambah kontrol keamanan anyar & fitur manajemen perpustakaan media, lan ningkatake fitur audio ing pamuter Dina iki Aframe nglilis pengulangan sabanjure platform kolaborasi video maya. Nampilake kemampuan anyar adhedhasar gagasan lan saran sing dianakake saka program umpan balik customer Aframe, release anyar mbisakake tim marketing perusahaan, ...

Read More »

RTW Nduduga New TM3 USB Connect Tool ing 139th AES Convention

NEW YORK, OCTOBER 29, 2015 - RTW, vendor médi audio visual lan piranti pangreksan kanggo siaran, produksi, produksi lan kontrol kualitas profesional, bakal ngetokake piranti anyar TM3 USB Connect Tool ing Konvensi 139th AES ing New York (AVID Pavilion Booth 719). Program anyar nambah plug-ins Master RTW sing kondhang, nyediakake fitur anyar kanggo ...

Read More »

Tiffen nggabung karo Perayaan Sinematografi ing Cameraimage - Garrett Brown sarwa dumadi Moving Image seminar

Tiffen International ing Pengumuman Film Tiffen International ing Festival Sinematografi Kamera ing Bydgoszcz, Polandia saka Nopember 14th menyang 21st 2 x 300 dpi foto dilampirake nuduhake produk Filter Tiffen paling anyar Tiffen nggabungake Perayaan Sinematografi ing Cameraimage - Garrett Brown sarwa dumadi Pindah Seminar gambar Pinewood Studios, London UK, 29th Oktober 2015: Tiffen International ...

Read More »

ANTARA OLAHRAGA YANG DIPERLUKAN FOR THE PEGAWAI PICO ULTRA MOTION CAMERA SLOWER DIGUNAKAN POLECAM

Pengumuman pencetusan Polecam Kanggo ngetokke langsung foto dna 2 x 300 sing ditempelake nuduhake Polecam dienggo ing Baku, Azerbaijan, kanthi onboard Antelope PICO Ultra gerakan minicam SUKSES OLAHRAGA sing disedhiyakake kanggo nggunakake PICO ULTRA MOTION CAMERA sing alon digunakke ing POLECAM London UK, 29th Oktober 2015: Upacara anugerah Sportel Awards taunan ing Monako kanggo ngumumake ...

Read More »

DPA Microphones Unveils New d: screet ™ Slim at AES 2015

NEW YORK, OCTOBER 29, 2015 - DPA Mikropon seneng banget kanggo ngumumake d Microphone Slim anyar ing: AES 2015 (Booth 727). Dikembangake kanggo nanggepi kebutuhan sing akeh, utamane saka industri film, kanggo mikropon bodyworn sing meh ora katon, d: screet ™ Slim fitur elemen kapsul omnidirectional perusahaan ing endhas datar, kabel sing ramping lan montor tombol sing anyar. ..

Read More »

Riedel Communications di CCW 2015 Product Preview

Riedel Products at CCW 2015 Nov. 11-12 Stand 1043 MediorNet MicroN MicroN yaiku piranti jaringan distribusi media 80 G kanggo solusi transportasi lan manajemen media Riedel's MediorNet. Nganggo seamlessly karo router serat inti MediorNet MetroN, MicroN yaiku antarmuka sinyal sing dhuwur-densitas kanthi rangking audio, video, lan input lan output data, kalebu 24 SD / HD / 3G-SDI ...

Read More »

Macnica Americas and intoIX nggawa rancangan referensi FPGA anyar kanggo produksi Live UHD4K liwat IP, kanthi nggunakake kompresi RTP lan TICO lite ing SMPTE 2015 Technical Conference and Exhibition

Desain anyar mlaku ing Altera FPGA entuk latensi sing kurang, transportasi UHD4K sing ora kalah karo 10GbEthernet infrastruktur jaringan Macnica Americas, pemasok video liwat solusi IP, lan intoIX, panyedhiya teknologi kompresi sing unggul, nduduhake solusi FPGA anyar sing dirancang kanggo nindakake UHD4K liwat IP ing infrastruktur studio, nggunakake kompresi ringan TICO liwat RTP ing SMPTE 2015 ...

Read More »

intoPIX ndudohake UHDTV Sederhana SDI / IP Interoperability nggunakake TICO ringan komprèsi ing SMPTE 2015 Technical Konferensi lan Pameran

Demonstrasi iki kalebu teknologi infrastruktur hibrida UHDTV saka Semtech, Xilinx, TV-Logic lan BES intoPIX, panyedhiya teknologi kompresi video kanggo FPGA, ASIC lan piranti lunak, tampilake interoperabilitas kompresi ringan TICO kanggo ngangkut video definisi ultra-dhuwur liwat sabanjure -produksi UHDTV Sato SDI / IP infrastruktur nampilaken teknologi canggih saka Semtech, Xilinx, TVLogic lan BES ing SMPTE 2015 taunan taun Konferensi Technical ...

Read More »

Sistem Video Koheren Debuts Modul Pembangunan 4K FMC Anyar ing SMPTE 2015: Komoditas Video-Swara-IP Pembangunan

Sistem Video Koheren El Dorado Hills, CA, nampilake kapabilitas modhifikasi VIDIO FMC anyar ing SMPN 2015 Tahunan Konferensi lan Pameran Teknis. Video sing Coherent kasedhiya nyedhiyakake solusi pangembangan lan inti Intelektual (IP) kanggo ngasilake manufaktur peralatan kanggo ngatasi transisi menyang 4k lan Video-over-IP. Platform pembangunan inovatif lan kuat (VIDIO FMC Development Module) ...

Read More »