Home » 2015 » Oktober

Archives Monthly: Oktober 2015

Produk TSL Ndarbeni AdInfa

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Produk TSL wis entuk AdInfa, pangembang solusi InSite solusi piranti lunak Pusat Data Infrastruktur Manajemen (DCIM). Penggabungan, sing wis dirampungake minggu iki, ngidinake TSL Products kanggo nambah InSite menyang portofolio solusi monitoring sing akeh kanggo sektor siaran, nalika uga menehi perusahaan akses menyang pasar Data Center. Chris Exelby, Managing Director, TSL ...

Read More »

Produk TSL Ndawakake Range Paling Anyar saka Solusi ing CCW 2015

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Ing CCW 2015 ing stand 654, produsen peralatan siaran singgah, Produk TSL, bakal nampilake MPA (Monitor Plus Audio) sing mentas diresmèkaké. Dibangun maneh saka lemah supaya bisa nyenengake panggunaan sing luwih apik lan kualitas swara sing jembar, jangkoan pemantau audio anyar menehi solusi kanggo I / O - kayata MADI, SDI, AES-3 lan analog - nalika uga ngrampungake ...

Read More »

Apa? Lampu LED siaga tanpa FAN?

Lampu LED PrimeTime's GUS 51
  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Apa sampeyan siap kanggo nganyarke studio karo lampu-lampu LED sing terang-dhuwur, nanging ora kepenak saka akeh penggemar? Apa sampeyan ngerti sing PrimeTime LED iku performa dhuwur, teknis inovatif lan ora perlu FAN kanggo tetep kelangan lan efisien? Para insinyur lan panyedhiya fasilitas dipercaya lampu PrimeTime amarga padha padhang lan nggunakake daya sethithik banget. ...

Read More »

Konsol audio Calrec Summa nyedhiyakake pembelajaran ing Chabot College

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

HEBDEN BRIDGE, UK - 29 Oktober 2015 - Chabot College, akademik komunitas akreditasi ing California, wis nginstal konsol audio Calrec Summa ing studio TV ing pusat media. Chabot College broadcasting students saiki bisa nglatih nggunakake meja padha karo affiliate CBS lokal lan akeh liyane ing industri siaran. Duwe peralatan standar profesional uga menehi ...

Read More »

Diprodhuksi ing Kemitraan Kanthi SMPTE (R), Sesi CCW 2015 Pandhuan Pelaksanaan Masa Depan High Dynamic Range (HDR) Technologies

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

WHITE PLAN, NY - Oct. 29, 2015 - The Society of Motion Picture and Television Engineers (R) (SMPTE (R)), pimpinan ing standar gerakan lan pendhidhikan kanggo industri komunikasi, media, hiburan, lan teknologi, saiki ngumumake yen ana sesambungan karo Content & Communications World (CCW) kanggo ngasilake panel kanthi judul "The Road to High Dynamic Range: Finding Clarity" ing CCW 2015, ...

Read More »

Aframe nambahake Keamanan ditingkatake lan Ngapikake Usability kanggo Platform Video Based Cloud

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Aframe 2015 release nggedhekake kemampuan transfer file lan format support, nambah kontrol keamanan anyar & fitur manajemen perpustakaan media, lan ningkatake fitur audio ing pamuter Dina iki Aframe nglilis pengulangan sabanjure platform kolaborasi video maya. Nampilake kemampuan anyar adhedhasar gagasan lan saran sing dianakake saka program umpan balik customer Aframe, release anyar mbisakake tim marketing perusahaan, ...

Read More »