Home » 2015 » November

Archives Monthly: November 2015

Editor, TechKnow

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Lokasi Aljazeera: Los Angeles CA US Owahi bagean video kanthi nggunakake sistem panyuntingan. Potong segmen video kanggo dawane sing ditemtokake lan gunakake kanggo nggawe urutan kanthi kesan TechKnow lan rumangsa…. Liyane >>

Read More »

In-Air Host, Programming Dhiskusi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Sirius XM Radio Lokasi: Los Angeles CA US Keahlian produksi Solid kanthi pengetahuan sing kuat babagan peralatan audio sing perlu kanggo eksekusi on-air lan produksi…. Liyane >>

Read More »

Direktur Associate, Promosi On-Air

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Fox Century Fox Lokasi: Fort Lauderdale FL US Mimpin kabeh aspek produksi ngembangake promosi promosi on-online sing bermutu tinggi lan unsur disponsori penjualan iklan kalebu… More >>

Read More »

Penyunting Dalam

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Pereira & O'Dell Lokasi: CA US Kawruh Adobe Sawise Efek minangka ditambah. Editor bakal nggarap macem-macem proyek saka spek karya, video ide, entri acara penghargaan, lan klien ... Liyane >>

Read More »

Videographer lan Editor

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

CATMEDIA Lokasi: Washington DC US Pengalaman kanggo njaga peralatan produksi video. Pengalaman karo studio (nembak langsung), televisi, berita, lan siaran lapangan kanggo jangkoan video…. Liyane >>

Read More »