Home » 2015 » Desember

Archives Monthly: Desember 2015

yU + co. Dadi Downtown Los Angeles dadi papan dolanan Digital Mammoth kanggo Taman Grand lan NYELA Pusat Musik

Ing tontonan immersive sing apik-apik, perumpamaan digital sing nggumunake bakal katon "mumbul" ing antarane City Hall, Dewan Hallo Rekord lan The Music Center, Dorothy Chandler Pavilion minangka Los Angeles cacahe nganti 2016. HOLLYWOOD — Ing Wengi Taun Anyar, telung gedhung apik ing tengah kutha Los Angeles bakal nyedhiyakake kanvas kanggo tampilan pemetaan ramalan ora kaya sing sadurunge. Bagéan saka ...

Read More »

Video Piranti 'High-Diantisipasi PIX-E7 Saiki Pangiriman

Video Piranti PIX-E7 sing Apik banget Saiki Kirimake Otomatis Pangrekomot Bidang Rekaman Nduwe Model Pitu-Inch Anyar kanggo Ngawasi Precision lan Rekaman Keluarga 4K Rekaman Keluarga REEDSBURG, WI, DISKAUN 28, 2015 - Piranti Video seneng ngumumake manawa Monitor lapangan rekaman PIX-E7 4K saiki dikirim ing saindenging jagad. PIX-E7 pitu inci minangka model paling gedhe ing PIX-E ...

Read More »

Mangkene Cara Gugur Bola - Apike kanggo Taun Anyar Presentasi!

Wangsulan: Babagan pisanan - Kanthi musim liburan pungkasan, kita wis ngerti babagan liputan media Taun Anyar! "Kita maneh nawakake feed kolam renang komersial gratis kanggo siaran internasional lan domestik, uga toko online," ujare Jeff Straus, Presiden, Countdown Entertainment, "kanggo nuduhake rasa seneng saka Times Square karo para penyiar ing saindenging jagad. Pengetan taun iki bakal nampilake pagelaran musik ...

Read More »

Desainer Media, Fotografer lan Videographer

Milwaukee Area Technical College Lokasi: Milwaukee WI US Skills manajemen proyek sing apik, kalebu ngira wektu lan sumber daya sing dibutuhake kanggo produk video lan fotografi…. Liyane >>

Read More »

Videographer / Photographer

Plum Kesehatan Plum: Rocklin CA US Nemokake pangerten babagan fotografi, produksi video, lan panyuntingan video. Kacepetan banget ing Adobe Photoshop, Premier, lan Sawise Efek…. Liyane >>

Read More »

Asisten Produsen Broadcaster (2)

Lokasi Mullen: Boston MA US Kita njaluk loro Asisten Produsen Broadcast kanggo gabung karo tim produksi siaran Boston. Nyiyapake perkiraan produksi…. Liyane >>

Read More »

Produser Video / Editor Intern

Lokasi Pasar: New Video NY US Video Product, Sunting:. Ngasilake, Tembak lan Owahi video, asring ing wates pungkasan. Nggolek siswa film / video sing berpengalaman, kerja keras lan inovatif kanggo… More >>

Read More »

Asisten Pendidikan, Teknisi Media

Sekolah Umum Aurora CO: Aurora CO US Dhukungan audio lan produksi produksi video; Nindakake persediaan buku, video, kaset, peralatan audio-visual lan / utawa peralatan produksi…. Liyane >>

Read More »

Photographer / Editor

Komunikasi Univision inc Lokasi: Calon AS Dallas bakal bisa rapet karo produsen, editor meja tugas, editor video lan juru foto…. Liyane >>

Read More »

Pengawas Produksi

UNC-Chapel Hill Lokasi: Chapel Hill NC US Â? ¢ Piwulang siswa ing operasi sing bener kanggo peralatan produksi studio kalebu nanging ora winates ing switcher siaran, papan audio, grafis ... More >>

Read More »

Editor Video / Foto

Solusi Kinerja BVS Lokasi: Cedar Rapids IA US Paling sethithik patang taun ngedit video lan pengalaman desain grafis dibutuhake, bebarengan karo jurusan sarjana ing produksi video, komunikasi, ... Liyane >>

Read More »

Video Editor

ej4 Lokasi: Kansas City MO US katrampilan nyunting video Lanjut. Kita ngupaya editor video kanggo mbantu ngrekam lan nyunting program sing direkam ing studio kita…. Liyane >>

Read More »

Produser Multi Media

Geometry Lokasi Global: OH US 2 + pengalaman produksi taun ing digital, siaran utawa cetak. Ngenali lan ngrampungake masalah produksi…. Liyane >>

Read More »

Asisten Editor

Lokasi Landmark: Holden MA US Pengalaman karo video ditambahake, nanging ora wajib. Nggolek panulis profesional sing seneng banget, sing cukup serba guna kanggo nutupi pambukaning kotamadya lokal, dadi… More >>

Read More »

Produser TV / Direktur

Arizona State University Lokasi: Tempe AZ US Nuduhake kawruh babagan aturan siaran lan peraturan, teknik produksi siaran, peralatan digunakake ing produksi lan nyunting…. Liyane >>

Read More »

Produsen Video / Direktur

Lokasi keterampilan Lokasi: Chantilly VA AS Paling sithik pengalaman produksi produksi video profesional 6 taun. Produsen Video / Shooter / Editor bakal mimpin profesional video lan multimedia supaya bisa ngembangake kanthi luwih dhuwur ... Liyane >>

Read More »