Home » 2015 » Desember

Archives Monthly: Desember 2015

yU + co. Dadi Downtown Los Angeles dadi papan dolanan Digital Mammoth kanggo Taman Grand lan NYELA Pusat Musik

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Ing tontonan immersive sing apik-apik, perumpamaan digital sing nggumunake bakal katon "mumbul" ing antarane City Hall, Dewan Hallo Rekord lan The Music Center, Dorothy Chandler Pavilion minangka Los Angeles cacahe nganti 2016. HOLLYWOOD — Ing Wengi Taun Anyar, telung gedhung apik ing tengah kutha Los Angeles bakal nyedhiyakake kanvas kanggo tampilan pemetaan ramalan ora kaya sing sadurunge. Bagéan saka ...

Read More »

Video Piranti 'High-Diantisipasi PIX-E7 Saiki Pangiriman

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Video Piranti PIX-E7 sing Apik banget Saiki Kirimake Otomatis Pangrekomot Bidang Rekaman Nduwe Model Pitu-Inch Anyar kanggo Ngawasi Precision lan Rekaman Keluarga 4K Rekaman Keluarga REEDSBURG, WI, DISKAUN 28, 2015 - Piranti Video seneng ngumumake manawa Monitor lapangan rekaman PIX-E7 4K saiki dikirim ing saindenging jagad. PIX-E7 pitu inci minangka model paling gedhe ing PIX-E ...

Read More »

Mangkene Cara Gugur Bola - Apike kanggo Taun Anyar Presentasi!

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Wangsulan: Babagan pisanan - Kanthi musim liburan pungkasan, kita wis ngerti babagan liputan media Taun Anyar! "Kita maneh nawakake feed kolam renang komersial gratis kanggo siaran internasional lan domestik, uga toko online," ujare Jeff Straus, Presiden, Countdown Entertainment, "kanggo nuduhake rasa seneng saka Times Square karo para penyiar ing saindenging jagad. Pengetan taun iki bakal nampilake pagelaran musik ...

Read More »

Produser Video / Editor Intern

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Lokasi Pasar: New Video NY US Video Product, Sunting:. Ngasilake, Tembak lan Owahi video, asring ing wates pungkasan. Nggolek siswa film / video sing berpengalaman, kerja keras lan inovatif kanggo… More >>

Read More »

Videographer / Photographer

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Plum Kesehatan Plum: Rocklin CA US Nemokake pangerten babagan fotografi, produksi video, lan panyuntingan video. Kacepetan banget ing Adobe Photoshop, Premier, lan Sawise Efek…. Liyane >>

Read More »

Asisten Pendidikan, Teknisi Media

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Sekolah Umum Aurora CO: Aurora CO US Dhukungan audio lan produksi produksi video; Nindakake persediaan buku, video, kaset, peralatan audio-visual lan / utawa peralatan produksi…. Liyane >>

Read More »