Home » 2016 » Januari

Archives Monthly: Januari 2016

Desain Blackmagic Umumake Pelanggan Limited Time Special Price

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Kanggo pelanggan winates bisa njaluk rega khusus ing ATEM Production Studio 4K lan HyperDeck Studio 12G nalika dituku bareng mung $ 2,495. Desain Blackmagic saiki ngumumake ATEM Production Studio anyar 4K lan paket HyperDeck Studio 12G menehi hasil mung $ 2,495, nggawe pelanggan bisa njaluk solusi produksi urip sing bukti mangsa amarga ...

Read More »

Upgrade PrimeTime 1SLED XB2 LED Ngirim 95 + CRI

PrimeTime 1SLED XB2
  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

DALLAS - Produsen lampu studio Broadcast PrimeTime Lighting Systems terus nganyarke produk sinar LED sing inovatif. 1SLED anyar XB2 duwe 95 + CRI lan 44 luwih padhang dibandhingake versi asli sing debut taun kepungkur. Glen Harn, CEO saka PrimeTime Lighting Systems nyatakake yen "1SLED padhang XB2 fitur bayangan alus lan ...

Read More »

TV Suitcase kanggo miwiti platform panyimpenan lan arsip ing BVE 2016

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Suitcase TV, pemimpin ing manajemen aset media bakal ing BVE 2016 ngendi perusahaan bakal ngadhepi F34 kanggo peluncuran MediaStor, platform panyimpenan perusahaan sing dipercaya lan dipercaya, sing kasedhiya kanggo pisanan minangka produk sing mandiri; lan iphrame Vision Remote, sistem produksi terpusat sing nampa IABM Design & Innovation Award ...

Read More »

Soliton Systems nambahake reseller Italia pisanan

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

FOR IMMEDIATE RELEASE Soliton Systems - Sematron Italia lan Soliton partner munggah. Amsterdam, Walanda - 29 Januari 2016 - Sawise ngumumake kantor anyar EMEA, Soliton Systems, perusahaan manufaktur Jepang nyiptakake mobile-real-time mobile lan streaming video langsung liwat jaringan 3G / 4G, ngumumake reseller sing pisanan kanggo pasar Italia. Sematron Italia, perusahaan umur 34 taun sing spesialisasi ...

Read More »

Broadcast Pix Rilis Versi 5.0 Software

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

New Virtual Studios Nyedhiyakake Setel Virtual High-Tanpa Pelacakan Kamera Billerica, Massachusetts - Pix ™ Siaran hari iki ngumumake kasedhiyan piranti lunak Versi 5.0 kanggo switcher produksi terintegrasi Granite ™ lan Mica ™. Piranti lunak ndhudhuki platform virtual maya virtual Virtual Studio anyar, nambah dhukungan sing ditambahi kanggo kamera basis pihak katelu lan peralatan streaming, lan kalebu kemampuan kanggo mbenerake konten ...

Read More »

RTW Ndhukung Spesifikasi Tegangan EBU Anyar

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

COLOGNE, GERMANY, JANUARY 30, 2016 - RTW, vendor médi audio visual lan piranti ngawasi kanggo siaran, produksi, produksi pasca lan kontrol kualitas profesional, kanthi seneng ngumumake yen kabeh update sing anyar diterbitake kanggo R128 dening EBU didukung Instrumen Touchmonitor, sawijining seri SurroundControl 31900 lan 31960 lan kabeh piranti lunak sing ngukur pangandika. ...

Read More »