Home » 2016 » Januari

Archives Monthly: Januari 2016

Desain Blackmagic Umumake Pelanggan Limited Time Special Price

Kanggo pelanggan winates bisa njaluk rega khusus ing ATEM Production Studio 4K lan HyperDeck Studio 12G nalika dituku bareng mung $ 2,495. Desain Blackmagic saiki ngumumake ATEM Production Studio anyar 4K lan paket HyperDeck Studio 12G menehi hasil mung $ 2,495, nggawe pelanggan bisa njaluk solusi produksi urip sing bukti mangsa amarga ...

Read More »

Upgrade PrimeTime 1SLED XB2 LED Ngirim 95 + CRI

PrimeTime 1SLED XB2

DALLAS - Produsen lampu studio Broadcast PrimeTime Lighting Systems terus nganyarke produk sinar LED sing inovatif. 1SLED anyar XB2 duwe 95 + CRI lan 44 luwih padhang dibandhingake versi asli sing debut taun kepungkur. Glen Harn, CEO saka PrimeTime Lighting Systems nyatakake yen "1SLED padhang XB2 fitur bayangan alus lan ...

Read More »

Home Theater Upgrades lan More Karesidenan Kanggo Waca Big 2016 Game, Mung ing Adorama

Deadline disambungake kanggo Adorama lan Intel 50th Anniversary Big Game giveaway; dadi Adorama VIP banjur tuku TV kualifikasi saka LG utawa Samsung - sing didol saiki - kanggo 3x entri; entri kontes ends Januari 31st New York, NY - Januari 29, 2016 - Adorama, salah sijine pengecer fotografi, video, audio, pencitraan lan elektronik paling gedhé ing donya, ...

Read More »

TV Suitcase kanggo miwiti platform panyimpenan lan arsip ing BVE 2016

Suitcase TV, pemimpin ing manajemen aset media bakal ing BVE 2016 ngendi perusahaan bakal ngadhepi F34 kanggo peluncuran MediaStor, platform panyimpenan perusahaan sing dipercaya lan dipercaya, sing kasedhiya kanggo pisanan minangka produk sing mandiri; lan iphrame Vision Remote, sistem produksi terpusat sing nampa IABM Design & Innovation Award ...

Read More »

Johny Murata gabung karo MOG minangka Principal Architect of Advanced Media Technology

Johnny Murata nggabung karo MOG

[Portugal - Januari, 2016] MOG Technologies, panyedhiya utama MXF lan solusi ing terpusat, saiki ngumumake Johny Murata minangka Principal Architect kanggo area Advanced Media Technology. "Janjian saka Johny Murata nggambarake MOG expansion menyang area bisnis anyar." - pangandikan Luís Miguel Sampaio, CEO MOG - "Murata's know-how bakal ngidini kita ...

Read More »

Soliton Systems nambahake reseller Italia pisanan

FOR IMMEDIATE RELEASE Soliton Systems - Sematron Italia lan Soliton partner munggah. Amsterdam, Walanda - 29 Januari 2016 - Sawise ngumumake kantor anyar EMEA, Soliton Systems, perusahaan manufaktur Jepang nyiptakake mobile-real-time mobile lan streaming video langsung liwat jaringan 3G / 4G, ngumumake reseller sing pisanan kanggo pasar Italia. Sematron Italia, perusahaan umur 34 taun sing spesialisasi ...

Read More »

Broadcast Pix Rilis Versi 5.0 Software

New Virtual Studios Nyedhiyakake Setel Virtual High-Tanpa Pelacakan Kamera Billerica, Massachusetts - Pix ™ Siaran hari iki ngumumake kasedhiyan piranti lunak Versi 5.0 kanggo switcher produksi terintegrasi Granite ™ lan Mica ™. Piranti lunak ndhudhuki platform virtual maya virtual Virtual Studio anyar, nambah dhukungan sing ditambahi kanggo kamera basis pihak katelu lan peralatan streaming, lan kalebu kemampuan kanggo mbenerake konten ...

Read More »

RTW Ndhukung Spesifikasi Tegangan EBU Anyar

COLOGNE, GERMANY, JANUARY 30, 2016 - RTW, vendor médi audio visual lan piranti ngawasi kanggo siaran, produksi, produksi pasca lan kontrol kualitas profesional, kanthi seneng ngumumake yen kabeh update sing anyar diterbitake kanggo R128 dening EBU didukung Instrumen Touchmonitor, sawijining seri SurroundControl 31900 lan 31960 lan kabeh piranti lunak sing ngukur pangandika. ...

Read More »

Trilogi Ndhukung Produksi Siaran Langsung Kabeh-IP

Trilogi, pemasok terkemuka solusi interkom lan generator referensi master kanggo industri siaran, wis ngumumake peran kasebut minangka salah sawijining grup mitra industri sing ndhukung European Broadcast Union (EBU) lan penyiar publik VRT kang sukses ing Belgia konser ing 15 Januari nggunakake IP antarane kabeh chain produksi, mangkono nuduhake ...

Read More »

Advanced Broadcast Solutions Sarwa Konferensi Teknologi Broadcast Tahunan Kaping Pindah kanggo Myanmar

SINGAPURA - Nalika pasar siaran ing Myanmar ngembang lan kualitas lan kuantitas prodhuksi terus meningkat, perusahaan integrasi video lan audio sistem profesional Advanced Broadcast Solutions - Asia bakal dadi tuan rumah Konferensi Teknologi Broadband kaping loro, Februari 23-24, 2016, di Novotel Hotel di Yangon . Nggawe International Association of Broadcasting Manufacturers (IABM), ABS ngembangaké konferensi rong dina gratis ...

Read More »

Kamera Kabel Ultra-Flex 7mm SMPTE 311 HDTV

Nemal nambahake versi anyar 2 kanggo kabel lengkap standar SMPTE Camera Cable. Part Nomor FOCC24S7 becik digunakake ing aplikasi sing ukuran, bobot, lan keluwesan kritis. Bagian Nomor FOCC24S7U nawakake kaunggulan ukuran sing padha karo jaket polyurethane ekstra kanggo lingkungan atos luar. Kanthi diameter 30% luwih cilik tinimbang kabel SMPTE standar, kabel kasebut ...

Read More »

Rack Mountable Cable Holder

New Nemal's Rack Mountable Cable Holder cocok kanggo pemasangan ing utawa ing sisih sembarang standar 19 "rak. Kanthi kabel 15 tapered kanggo kabel sing beda-beda diameters lan kanthi nyaman ngidini panyimpenan sing diatur lan aman nganti kabel 45. Slot celah saka 3 / 4 "kanggo 1 / 2" kanggo nampung sawetara jinis kabel kalebu ...

Read More »

Artel Video Sistem Nampilake DigiLink Media Transportasi Solutions ing VidTrans16

WESTFORD, Mass. - Jan. 26, 2016 - Ing VidTrans16 ing stan 200, Artel Video Systems, panyedhiya donya kelas inovatif IP- lan solusi transportasi media berbasis fiber ndhukung telekomunikasi global, siaran, lan pasar terkait, bakal pertunjukan Platform transportasi media DigiLink kanggo ngangkut media kualitas siaran antarane jaringan IP, serat langsung, lan tulang belakang optik. Platform transportasi DigiLink dirancang khusus ...

Read More »

633 Piranti Suara 'Captures Audio Savory kanggo Tampilake Televisi Italia, Melaverde

MILAN, ITALY, JANUARY 27, 2016 - Nalika umure 15, Matia Strang ngrasakake semangat. Antusiasme lan tekad sing nyebabake karya awal minangka operator boom ing Italia asli. Liwat kerja keras lan kepengin sinau babagan kriya, Strang wiwit ngupaya kesempatan lan tanggung jawab tambahan nalika nggarap proyek. Telung taun ...

Read More »

Sistem Wireless Profesional (PWS) Ngatur Manajer Manufaktur William O'keefe

ORLANDO, FL, JANUARY 27, 2016 - Perusahaan Wireless Profesional (PWS), perusahaan Sound Masque lan ahli ing nyediakaken lan ndhukung sistem nirkabel kangge acara live lan siaran, sampun nyebataken William O'Keefe minangka manajer manufaktur. O'Keefe wangsul menyang PWS ing pundi piyambakipun nyambut damel ing departemen manufaktur wiwit Mei 2011 dumugi April 2013. Ing peran anyar, O'Keefe bakal ...

Read More »

Motion Picture Sound Editors Ngumumake Nomerations Golden Reel 2016

Los Angeles-The Sound Editors (MPSE) Today ngumumake nominasi kanggo 63rd MPSE Golden Reel Awards. Nominees nggambarake karya seniman swara sing paling bakat lan kontribusi sajrone prodhuk film, televisi, animasi, lan hiburan komputer sing paling kondhang. "Nominasi Golden Reel taun iki wis ngasilake karya-karya sing luar biasa sing nyakup gambar gerak, ...

Read More »