Home » 2016 » April

Archives Monthly: April 2016

Proyeksi Siaran

Monumental Sports & Entertainment Lokasi: Washington DC US Broadcast Engineer - Monumental Sports & Entertainment (Washington, DC). Kudu duwe gelar Bachelors utawa Pengalaman Produksi Taun 5 .... Liyane >>

Read More »

Spesialis Aplikasi Aplikasi

UCLA Lokasi: Los Angeles CA US Pengalaman migunakake HTML, CSS, XML, JavaScript lan basa pamrograman liyane, uga Adobe Create Cloud suite, kalebu Photoshop, InDesign, lan ... More >>

Read More »

Proyeksi Siaran

Cox Media Group Lokasi: Charlotte NC US Cox Media Group iku perusahaan penyiaran, penerbitan, pemasaran langsung lan digital terpadu sing kalebu perusahaan rep perusahaan iklan nasional sing ... More >>

Read More »

Operator Kamera

NFL - Liga Sepak Bola Nasional Location: Mount Laurel NJ US Kemampuan kanggo makarya bebarengan karo profesional televisi lan film liyane ing lingkungan produksi tekanan dhuwur .... Liyane >>

Read More »

Direktur Video

Dosis Lokasi: US Sampeyan lagi kepengin banget karo bidang produksi lan distribusi video. Dosis nggoleki video sosial ROCKSTAR kanggo mbangun tim video pokok, nggawe ... Selengkapnya >>

Read More »

Operator Kamera Studio

Hearst Television Inc. Lokasi: Louisville KY US Pengalaman kamera video profesional operasi ing produksi urip. Kandidat ideal bakal duwe kawruh babagan operasi produksi siaran .... Liyane >>

Read More »

Asisten CNN News

Turner Lokasi: Atlanta GA US Kudu duwe pangerten dhasar babagan produksi warta lan kepinginan kanggo nggarap lingkungan produksi warta. Posisi iki dirancang kanggo para karir ing ... More >>

Read More »

Osprey Video Ngintegrate Encoding Produk Kanthi Wowza Streaming Cloud

Osprey Video saiki ngumumake yen produk enkoding saiki digabungake karo layanan streaming Wowza Streaming Cloud ™. Integrasi kasebut ngopeni Osprey minangka mitra teknologi Wowza Media Systems ™ Technology Alliance kang produk pelengkap gabung karo teknologi Wowza kanggo nggawe solusi streaming paling apik kanggo macem-macem aplikasi ing akeh industri. "Kanthi kemitraan iki, loro perusahaan paling dipercaya industri streaming yaiku ...

Read More »

Bantuan Spesialis Meja - SIS Trainer

Lokasi: Federal Way WA US Nalika nggarap tugas proyek iki, karyawan tetep dianggo ing njero ruangan lan tetep kerjane cedhak tampilan video .... Liyane >>

Read More »

Gréja Baptis Wétan nyadari ing FOR-A ing Fasilitas Utama HD Upgrade

Peningkatan kamar kontrol milyar yuta milyar rampung ing sangang minggu Cypress, CA - Bakersfield, CA berbasis Baptist Church dibangun fasilitas digital SDI ing 2005 nalika kamar kontrol HD ora ana pilihan sing terjangkau. Pungkasan taun watara ulang taun kesepuluh saka fasilitas produksi video, gereja mutusake yen wektu kanggo nganyarke. Baptist Valley nyambut damel kaliyan sistem ...

Read More »

Film Producer-Editor - Learning & Development

Springleaf Lokasi: Baltimore MD US Gawe jadwal shooting video lan nulung ing produksi isi sing dibutuhake. Nduduhake kemampuan kanggo èfèktif ngatur isi liwat kabeh tahapan video ... More >>

Read More »

Proyeksi Siaran

Hillsborough County, FL Lokasi: Tampa FL US Kemampuan kanggo ngaplikasikan prinsip, praktik lan tèknik produksi lan siaran televisi kabel menyang sistem produksi lan editing sistem audiovisual ... Selengkapnya >>

Read More »

Film Editor - Freelance

Kapten Industri Lokasi: Boston MA US Kita duwe rong syarat utama - pengalaman padet ing Premiere lan After Effects, lan keluwen kanggo nindakake karya gedhe .... Liyane >>

Read More »

Fox Sports Unleashes Kampanye Dynamic "Young Guns" Kanggo US Open

Pemain golf PGA, Jordan Spieth, Rory McIlroy, lan Rickie Fowler ngetokake sayuran ing promosi promo anyar kanggo liputan taun kapindho Fox Sports ing US Open Championship, Juni 16-19, 2016. Ngemudi pesen "Masa Depan Apa Saiki," kampanye ngerayakake "Senapan Muda" minangka generasi anyar superstar sing pengin nggawe sejarah ing Oakmont. Jaringan ...

Read More »

VIDEO COORDINATOR

UNIVERSITY OF WISCONSIN-MADISON Lokasi: Madison WI US Berkolaborasi dengan Video Services Producers kanggo nggawe lan ngirim video on-line. 20% Posting Produksi 1. 15% Pelatihan lan proyek video kreatif liyane sing diwenehake ... Selengkapnya >>

Read More »

Manager, Layanan Produksi - Frost Music Online

University of Miami Lokasi: Coral Gables FL US Pegawe iki tanggung jawab kanggo operasi layanan lan fasilitas produksi audio visual lan multimedia Frost Online .... Liyane >>

Read More »