Home » 2016 » April

Archives Monthly: April 2016

Proyeksi Siaran

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Monumental Sports & Entertainment Lokasi: Washington DC US Broadcast Engineer - Monumental Sports & Entertainment (Washington, DC). Kudu duwe gelar Bachelors utawa Pengalaman Produksi Taun 5 .... Liyane >>

Read More »

Operator Kamera

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

NFL - Liga Sepak Bola Nasional Location: Mount Laurel NJ US Kemampuan kanggo makarya bebarengan karo profesional televisi lan film liyane ing lingkungan produksi tekanan dhuwur .... Liyane >>

Read More »

Spesialis Aplikasi Aplikasi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

UCLA Lokasi: Los Angeles CA US Pengalaman migunakake HTML, CSS, XML, JavaScript lan basa pamrograman liyane, uga Adobe Create Cloud suite, kalebu Photoshop, InDesign, lan ... More >>

Read More »

Proyeksi Siaran

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Cox Media Group Lokasi: Charlotte NC US Cox Media Group iku perusahaan penyiaran, penerbitan, pemasaran langsung lan digital terpadu sing kalebu perusahaan rep perusahaan iklan nasional sing ... More >>

Read More »

Direktur Video

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Dosis Lokasi: US Sampeyan lagi kepengin banget karo bidang produksi lan distribusi video. Dosis nggoleki video sosial ROCKSTAR kanggo mbangun tim video pokok, nggawe ... Selengkapnya >>

Read More »

Operator Kamera Studio

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Hearst Television Inc. Lokasi: Louisville KY US Pengalaman kamera video profesional operasi ing produksi urip. Kandidat ideal bakal duwe kawruh babagan operasi produksi siaran .... Liyane >>

Read More »

Asisten CNN News

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Turner Lokasi: Atlanta GA US Kudu duwe pangerten dhasar babagan produksi warta lan kepinginan kanggo nggarap lingkungan produksi warta. Posisi iki dirancang kanggo para karir ing ... More >>

Read More »

Osprey Video Ngintegrate Encoding Produk Kanthi Wowza Streaming Cloud

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Osprey Video saiki ngumumake yen produk enkoding saiki digabungake karo layanan streaming Wowza Streaming Cloud ™. Integrasi kasebut ngopeni Osprey minangka mitra teknologi Wowza Media Systems ™ Technology Alliance kang produk pelengkap gabung karo teknologi Wowza kanggo nggawe solusi streaming paling apik kanggo macem-macem aplikasi ing akeh industri. "Kanthi kemitraan iki, loro perusahaan paling dipercaya industri streaming yaiku ...

Read More »