Home » 2016 » Juni

Archives Monthly: Juni 2016

Etere ETX ngembangake dhukungan produk karo Bluefish444

Bluefish444 Etere ETX
  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Etere ETX nawakake kompatibilitas karo Bluefish444 Epoch | 4K Supernova S +, Epoch | Supernova CG lan Epoch | Kertu Neutron kanthi rilis Etere 26.3 anyar. Melbourne, Australia, Juni 29, 2016 - Etere ngumumake yen solusi manajemen video 4K, IT basis Etere, saiki kompatibel karo kertu video Bluefish444 Epoch. Etere seneng kerja bareng karo pangembang inovatif, produsen Melbourne,

Read More »

Inisiatif Digitization Massive Universitas Indiana karo Layanan Memnon Sony

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Kanthi proyek saiki luwih dhisik jadwal, IU mbukak fasilitas Bloomington Memnon kanggo njupuk klien tambahan Mung setaun dadi inisiatif digitalisasi sing akeh, Universitas Indiana wis ngluwari saka karusakan luwih saka rekaman audio lan video 100,000 sing larang, amarga kerjasama sing sukses karo Memnon Inc ., perusahaan Sony. Dina iki, IU ngumumake yen wis ngluwihi ...

Read More »

Blackmagic URSA lan DaVinci Ngrampungake Studio Digunakake kanggo Pungkasan kanggo Workflow End ing 'Perkawinan Deranged'

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Desain Blackmagic dina iki ngumumake kamera film digital Blackmagic URSA, Production Camera 4K lan Kamera Pocket Cinema digunakake kanggo motret episode pilot kanggo acara televisi mbesuk "Nikah Deranged." DaVinci Resolve Studio uga digunakake kanggo produksi postingan akhir-akhir. alur kerja, kalebu grading warna, nyunting, ngrampungake lan ngrampungake. Ditulis, diarahake, DPed lan diprodhuksi dening Ari Golan saka Atom ...

Read More »

Desain Industri / 3D Desainer Intern

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Lokasi IDL: Pittsburgh PA Calon AS kudu trampil babagan sketsa / gambar, piranti lunak Model 3D (3d Max), Photoshop, lan Illustrator. Kita golek intern kanggo Desain Perindustrian kanggo… More >>

Read More »

Supervisor Program: Umur Sekolah

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

YMCA Lokasi Greater Seattle: Shoreline WA US Efek ing Respon Akhir. Nalika nyewa, utawa latihan sing paling wiwitan (nanging ora dina dina 90 sawise kerja). Mesthekake perencanaan lan implementasine budaya ... Liyane >>

Read More »

Spesialis Dhukungan IT

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Ches-Lee Enterprises, Inc. Lokasi: Austin TX US Uga kalebu ngembangake pariwara, spanduk, lan grafis liyane sing perlu nggunakake Photoshop, InDesign utawa program Adobe liyane…. Liyane >>

Read More »