Home » 2016 » Agustus

Archives Monthly: Agustus 2016

Spesialis Desain Grafis

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Perusahaan Pakar Desain Grafis: SimIS, Inc Lokasi: Suffolk VA Pendidikan AS: Dibutuhake: Ijazah Sarjana lan 5 taun pengalaman.Desired: Ijazah Sarjana 3 taun-taun pengalaman. Disiplin sing disinaoni: Gelar ing Seni Komersial, Iklan Media utawa lapangan sing dikarepake . Keperluan khusus: Sertifikat ing AutoCAD, PhotoShop, Quark XPress, Studio 3D, Akses Akses, lan Dreamweaver lan piranti alus sing dikepengini. Pengalaman: Pengalaman telung taun ...

Read More »

Spesialis Spesialis

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Perusahaan Pakar Desain: Lokasi Komunitas Komunitas TrueNorth: Fremont MI US TrueNorth Community Services, nonprofit dinamis, nggolek Spesialis Desain. Posisi bakal ngrancang lan ngembangake kolaborasi marketing lan komunikasi, ngewangi situs web agensi lan media sosial, lan mbantu tim komunikasi karo macem-macem proyek multi-media. Ditampilake kaunggulan ing desain grafis lan komunikasi visual, lan ...

Read More »

Spesialis Marketing Marketing

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Perusahaan Pemasaran Desain Pemasaran: Mercy Ship Lokasi: Lindale TX US Mercy Ships nggolek Pakar Desain Pemasaran sing berpengalaman sing didorong dening misi basis iman kita nggawa pangarep-arep lan marasake awakmu kanggo wong sing lali dilalekake ing lokasi ing Lindale, TX.The Spesialis Tanggung jawab tanggung jawab kanggo proyek desain print lan grafis digital lan proyek fotografi lan ...

Read More »

Spesialis Digital Pencet / Spesialis

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Perusahaan Pakar Pre-Press / Desain Digital: Lokasi PosterGarden: Portland UTAWA AS PosterGarden minangka pameran perdagangan lan grafis dagang sing cepet tuwuh, nyenengake, lan kreatif sing dumunung ing Distrik Pearl, downtown Portland, Oregon. Kita nggolek Spesialis Pre-press sing manteb, mantep, energi ing Kantor Distrik Portland Pearl. Kita butuh Spesialis pra-penet profesional, sing kerjane apik karo produksi, ...

Read More »

Spesialis Desain Envelope CAD & Bangunan

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: CAD & Bangunan Envelope Desain Perusahaan Company: Teknologi Envelope Bangunan & Lokasi Penelitian: Seattle WA AS JABATAN: Arsitektur & CAD Graphics: TARIKH POSITION: Teknologi & Envelope Bangunan (BET & R) bakal nyewa CAD & Spesialis Desain Sampul Bangunan. Tugas utama yaiku mbantu tim proyek BET & R kanthi produksi isometrik lan rincian CAD isometric lan tampilan bagean ...

Read More »

FuseFX mbukak Fasilitas Kapal sing Anyar ing Los Angeles

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

27,000 ruang persegi dawane bangunan seni XIUMXK pipa lan ruang kanggo seniman 4. LOS ANGELES - FuseFX, sing mbantu ngasilake kebangkitan produksi efek visual ing Los Angeles, wis pindah kantor pusat menyang fasilitas kaki persegi 250 ing Califa Street ing wilayah Sherman Oaks ing Los Angeles. Kalebu rong struktur gratis gratis, situs anyar ...

Read More »

Siaran IT Engineer

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Broadcast IT Engineer Company: Cumulus Media Lokasi: Minneapolis MN Ringkesan Proyek AS Minneapolis: Tanggung jawab kanggo instalasi, pangopènan lan ndandani komputer, jaringan LAN / WAN lan peralatan telekomunikasi. Uga bisa mbantu Kepala utawa Asisten Kepala Engineer kanthi instalasi, pangopènan lan ndandani studio, ngirim lan peralatan sampingan kanggo njaga sinyal kompetitif ing pasar. Sapa Kita ...

Read More »

DNF Ndhukung Kapabilitas SAM's Morpheus

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

GTP-32 Control Processor nawakake fitur fungsionalitas lan fitur fokus operator ing sistem otomasi televisi sing populer Northridge, Calif: DNF Controls - pamimpin sing menang lan diakoni ing antar muka Man-kanggo-Machine lan Machine-to-Machine, ngumumake release saka edisi populer GTP-32 Control Processor perusahaan sing dirancang khusus kanggo nggedhekake fungsi lan operasi platform Morpheus Snell Advanced Media (SAM). ...

Read More »