Home » 2016 » September

Archives Monthly: September 2016

Posisi Associate

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Pelanggan Position Associate Position Company mung City, State New York, NY Duration 4-6 minggu, diwiwiti 10 / 3 Gaji ora kasedhiya Proyek sing dikirim ing 09 / 28 / 16 Aplikasi dening 10 / 03 / 16 Situs web ora kasedhiya Nuduhake Babagan proyek New York - kantor casting sing duwe spesialisasi ing televisi realitas yaiku nggolek Associate Casting. Casting Associate bakal duwe peran utama ing proses pemutus kanggo macem-macem ...

Read More »

Asisten Produksi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Pelanggan Perusahaan Produksi Pelanggan mung City, State Portland, UTAWA Durasi 4 dina - 10 / 20, 10 / 22, 10 / 24 lan 10 / 25 Gaji ora diwenehake Proyek sing dikirim ing 09 / 28 / 16 Laras dening Situs Web 10 / 20 / 16 kasedhiya Nuduhake Babagan proyek Nggolek kerja sing sregep ngrewangi karo pengalaman acara langsung. Iki minangka mbayar. Kita butuh Bantuan komedi 3 khusus kanggo dina 4. ...

Read More »

Cekelan

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Pelanggan Grip Company mung Kutha, State Ft Lauderdale, FL Duration 3, diwiwiti 10 / 6 Gaji ora kasedhiya Proyek sing dikirim ing 09 / 28 / 16 Aplikasi dening 10 / 06 / 16 Situs web ora kasedhiya Nuduhake Babagan proyek Nggolek genggeman sing pengalaman pitulung ing pesawat ing Fort Lauderdale. Dina studio 2 lan siji ing lokasi kasebut. Lengganan saiki kanggo katrangan lengkap Yen wis dadi palanggan? Mangga Mlebu ...

Read More »

Coordinator Produksi (PA)

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Coordinator Produksi (PA) Pelanggan mung City, State Los Angeles, CA Duration 5 dina, diwiwiti 10 / 17 Gaji ora diwenehake Proyek sing dikirim ing 09 / 28 / 16 Aplikasi dening 10 / 17 / 16 Situs web ora kasedhiya Nuduhake Babagan proyek Nggoleki ace Prod Coord sing bisa nganggo topi sawetara kanggo combo isih / motret gaya urip gerakan. Nggarap produser. Pramuka 1, prep 1, motret 2, bungkus 1, ...

Read More »

Asisten Kamera

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Perusahaan Kamera Asisten Pelanggan mung City, State New York, NY Duration 10, diwiwiti 9 / 30 Gaji ora kasedhiya Proyek sing dikirim ing 09 / 28 / 16 Aplikasi dening 09 / 30 / 16 Situs web ora kasedhiya Nuduhake Babagan proyek Nggoleki NYC sing pengalaman adhedhasar AC kanggo gabung karo tim kita. Iki minangka acara travel nanging sampeyan mesthi bakal lunga saka NYC. Tanggung jawab kalebu: Ngatur kabeh kamera ...

Read More »

Direktur Layanan Kreatif

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Direktur Perusahaan Kreatif Pelanggan mung City, State Seattle, WA Duration ora diwenehake Gaji sing ora diwenehake Proyek sing dikirim ing 09 / 28 / 16 Situs web ora diwenehake Nuduhake Babagan proyek Ngarahake pemasaran, promosi, pangembangan kreatif lan implementasi Cascade Public Media's strategi merek. TANGGUNGJAWAB Tugas KEJAYA I. Tuntun 1. Ngembangake lan nindakake strategi promosi TV kanggo interstitial time (istirahat ...

Read More »

Sound Mixer

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Perusahaan Swara Campuran Pelanggan mung City, Station College State, TX Duration 2 dina, diwiwiti 10 / 7 Gaji $ 450.00 / 12 Proyek sing dikirim ing 09 / 28 / 16 Dilarapake dening 10 / 07 / 16 Situs web ora kasedhiya Nuduhake Babagan proyek sing dijupuk Piece tema bal-balan kanggo Susu Susu kanthi sesambungan karo Texas A&M. Mesti duwe peralatan audio dhewe lan kekarepan uga boom. Kudu lokal ...

Read More »

Asisten Produksi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Pelanggan Perusahaan Produksi Pelanggan mung City, Station College State, TX Duration 3, diwiwiti 10 / 6 Gaji $ 150.00 / 12 Proyek sing dikirim ing 09 / 28 / 16 Aplikasi dening 10 / 06 / 16 Situs web ora kasedhiya Nuduhake Babagan proyek sing dijupuk Piece tema bal-balan kanggo Susu Susu kanthi sesambungan karo Texas A&M. Pengalaman dibutuhake. Kudu lokal utawa bisa nyedhiyani omah lan transportasi dhewe. $ 150.00 / 12 ...

Read More »