Home » 2016 » Oktober

Archives Monthly: Oktober 2016

VidOvation ing 2016 NAB Show New York

VidOvation bakal nampilake inovasi pungkasan ing sistem transmisi lan distribusi video. Highlights kalebu: 2016 NAB Show New York Nov. 9-10 Booth 1425 VidOwave 60G 750 PA Gigabit Wireless Ethernet Link VidOwave 60G 750 PA iku 60 GHz millimeter-gelombang majeng broadband lan solusi konektivitas data nirkabel sing ngirim latensi kurang lan full-duplex Kecepatan transportasi Gigabit Ethernet ing ...

Read More »

Link Media Ngilangi Jaringan Babagan - Nduduhake "Broadcast Without Limits" ing NAB Show New York

Media Link, pamenang Emmy® Award Teknologi lan Teknik lan pimpinan pasar ing media liwat solusi transportasi IP ngumumake yen bakal nampilake sawijining komplementer lengkap perangkat keras lan piranti lunak ing NAB Show® New York, stan 921. Tampilan bakal dadi jaringan jejaring IP Media sing canggih sing ngidini kanggo manunggal lan ...

Read More »

Cahya Campur Nuduhake Pramughan ing Akademi Warna Encoding Spesifikasi (ACES)

Campuran Cahya, kanthi situs web pelatihan lan pendidikan sing kondhang kanthi spektrum koreksi werna kanggo gambar sing obah, wis nerbitake tutorial telung gratis gratis ing Akademi Warna Spesifikasi Encoding (ACES) sing dirancang supaya colorists bisa mangerteni spesifikasi lan carane bakal nggawa alur kerja. Tutorial online menehi colorists informasi sing perlu diwiwiti digunakake ...

Read More »

Crystal Vision ngetokake video DAs digital lan analog kanggo sistem pigura sing anyar

Crystal Vision ngeculake rong amplifer distribusi video kanggo sistem panrapan anyar Vision, karo luwih output tinimbang perusahaan sing tau ditawanake sadurunge lan kalebu remot kontrol minangka standar. 3GDA-VF minangka penguat frekuensi distribusi video sing fleksibel: bisa diatur minangka reclocking utawa non-reclocking, bakal ndhistribusake sembarang video digital (3Gb / s, HD lan SD) uga ...

Read More »

EuclidIQ ngumumke Platform Video Online OptiiQ.ly ing Streaming Media West

Ing Streaming Media West ing stan #216, EuclidIQ®, panyedhiya produk kompresi video, saiki ngumumake kasedhiyan langsung OptiiQ.ly, Platform Online Video (OVP) sing nawakake solusi saluran end-to-end sing prasaja kanggo distribusi saka konten video urip lan wis direkam liwat internet. Alternatif kanggo nggunakake sawetara panyedhiya layanan OVP kanggo miwiti layanan OTT, OptiiQ.ly nyedhiyakake ...

Read More »

MultiDyne Breaks Ground in Modular, High-Density Transport Fiber at NAB Show New York

Seri OpenGear OG-3600 anyar ndadekke luwih akeh aplikasi ing platform tunggal, dikonfigurasi supaya bisa dienggo ing siaran langsung, produksi seluler lan aplikasi video lan audio liyane Hauppauge, NY, Oktober, 31-MultiDyne Solutions Serat optik bakal miwiti generasi sabanjure solusi openGear modular ing NAB Show New York sing bakal teka, njupuk Panggonan November 2016-9 ing Javits Convention Centre. ...

Read More »

Clippn Offers Solution One-Stop kanggo Monetize Footage Through Leading Stock Sites

Platform awan aweh nggawe gampang nggawe stream anyar saka konten sing anyar lan sing wis ana kanthi ngilangi titik nyebabake persediaan rekaman lan nyathet New York, NY - October 31, 2016 - Clippn, pamimpin global ing monetisasi dhuwit saham lan kurasi video , wis resmi ngluncurake platform awan-awan kanggo menehi produser film, videographers lan produser isi siji ...

Read More »

FuseFX milih Randall Rosa lan Wendy Lanning kanggo Tim Lead Vancouver

LOS ANGELES- FuseFX saiki ngumumake janjian para veteran industri efek Randall Rosa lan Wendy Lanning kanggo kepala fasilitas produksi ing Vancouver. Rosa bakal mimpin tim kreatif minangka Kepala Produksi / Pengawas VFX Senior. Dheweke ndadekke luwih saka pengalaman taun 20 ing peran kreatif lan manajemen senior, kalebu kiriman karo Stan Winston Digital lan Digital Domain. Nglanning ...

Read More »

Summit Calrec Audio ngemas pukulan gedhe ing paket cilik kanggo Jones Mobile Television

HEBDEN BRIDGE, UK - 31 Oktober 2016 - Jones Mobile Television berbasis ing Arkansas wis njupuk lompatan raksasa saka stereo analog menyang produksi ngubengi 5.1 kanthi ngganti meja asliné karo konsol pencampuran digital Calrec Summa sing anyar. Upgrade kuwi bagéan saka révisi utama VisionHD kanggo Jones Mobile Television. "Nalika insinyur kita sepisanan nglebetake Summa, ...

Read More »

Groupe V Media Canada Revamps Operasi Broadcast karo Dolphin lan Marina Pebble Beach Systems

Weybridge, UK lan Broomfield, CO, USA, Oktober 31st, 2016 - Pebble Beach Systems, otomatisasi, manajemen konten lan spesialis saluran terpadu, saiki ngumumake Groupe V Media dadi perusahaan Kanada pertama sing nginstal kompak lan Dolphin -Pebble piranti saluran terpadu sing efektif biaya- lan Marina-ing perusahaan terpusat ingest, manajemen isi lan solusi automasi multi saluran- minangka ...

Read More »

NewTek NDI ™ Kamera Ngubah Piranti Ponsel Ke Sumber Video IP

San Antonio, TX, Oktober 31, 2016 - NewTek ™ ngumumake NewTek NDI ™ Camera, aplikasi piranti lunak sing bisa ngowahi iOS seluler piranti utawa piranti seluler Android ™ sing kompatibel menyang sumber video, nirkabel, IP-siap, langsung. Nalika disambungake liwat WiFi menyang jaringan sing padha minangka piranti panampa utawa sistem panampa sing kompatibel karo NDI, NewTek NDI Camera ngidini produser supaya cepet lan bisa nambah kamera, sudut, ...

Read More »

Magewell Ngembangake Video Capture 4K Kanggo Lima

Magewell Pro Capture DVI 4K

Model anyar DVI ngluwihi pilihan-pilihan ing kulawarga kartu tangki 4K ing pasar 31K, 2016 - Nanjing, China: Nanjing Magewell Electronics Co., Ltd. ("Magewell") ngetokake Pro Capture DVI 4K anyar, model kaping lima ing perusahaan lengkap 4K sing sugih karo fitur, kartu capture video PCIe. Model anyar nggabungake Pro Capture HDMI 4K, Pro Capture HDMI 4K ...

Read More »

Barbara Lange at #SMPTE2016

Saka Karpet Abang ing SMPTE 2016, Barbara Lange narik kawigaten ing wayah esuk!

Read More »

John O'Hurley ing #SMPTE2016

John O'Hurley - Aktor lan Host saka SMPTE Centennial Gala ngomong karo Ryan sadurungé acara diwiwiti!

Read More »

Miles Brown & Marsai Martin saka "Black-ish" ABC ing #SMPTE2016

Miles Brown & Marsai Martin ing #SMPTE2016 karo Ryan Salazar saka Broadcast Beat.

Read More »

Richard Edlund at #SMPTE2016

Richard Edlund - Praktisi sinematografer lan Award Presenter karo Ryan Salazar saka Siaran Siaran nalika SMPTE 2016 ing Hollywood, CA.

Read More »