Home » 2016 » Oktober

Archives Monthly: Oktober 2016

VidOvation ing 2016 NAB Show New York

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

VidOvation bakal nampilake inovasi pungkasan ing sistem transmisi lan distribusi video. Highlights kalebu: 2016 NAB Show New York Nov. 9-10 Booth 1425 VidOwave 60G 750 PA Gigabit Wireless Ethernet Link VidOwave 60G 750 PA iku 60 GHz millimeter-gelombang majeng broadband lan solusi konektivitas data nirkabel sing ngirim latensi kurang lan full-duplex Kecepatan transportasi Gigabit Ethernet ing ...

Read More »

Cahya Campur Nuduhake Pramughan ing Akademi Warna Encoding Spesifikasi (ACES)

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Campuran Cahya, kanthi situs web pelatihan lan pendidikan sing kondhang kanthi spektrum koreksi werna kanggo gambar sing obah, wis nerbitake tutorial telung gratis gratis ing Akademi Warna Spesifikasi Encoding (ACES) sing dirancang supaya colorists bisa mangerteni spesifikasi lan carane bakal nggawa alur kerja. Tutorial online menehi colorists informasi sing perlu diwiwiti digunakake ...

Read More »

Crystal Vision ngetokake video DAs digital lan analog kanggo sistem pigura sing anyar

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Crystal Vision ngeculake rong amplifer distribusi video kanggo sistem panrapan anyar Vision, karo luwih output tinimbang perusahaan sing tau ditawanake sadurunge lan kalebu remot kontrol minangka standar. 3GDA-VF minangka penguat frekuensi distribusi video sing fleksibel: bisa diatur minangka reclocking utawa non-reclocking, bakal ndhistribusake sembarang video digital (3Gb / s, HD lan SD) uga ...

Read More »

EuclidIQ ngumumke Platform Video Online OptiiQ.ly ing Streaming Media West

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Ing Streaming Media West ing stan #216, EuclidIQ®, panyedhiya produk kompresi video, saiki ngumumake kasedhiyan langsung OptiiQ.ly, Platform Online Video (OVP) sing nawakake solusi saluran end-to-end sing prasaja kanggo distribusi saka konten video urip lan wis direkam liwat internet. Alternatif kanggo nggunakake sawetara panyedhiya layanan OVP kanggo miwiti layanan OTT, OptiiQ.ly nyedhiyakake ...

Read More »

MultiDyne Breaks Ground in Modular, High-Density Transport Fiber at NAB Show New York

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Seri OpenGear OG-3600 anyar ndadekke luwih akeh aplikasi ing platform tunggal, dikonfigurasi supaya bisa dienggo ing siaran langsung, produksi seluler lan aplikasi video lan audio liyane Hauppauge, NY, Oktober, 31-MultiDyne Solutions Serat optik bakal miwiti generasi sabanjure solusi openGear modular ing NAB Show New York sing bakal teka, njupuk Panggonan November 2016-9 ing Javits Convention Centre. ...

Read More »

FuseFX milih Randall Rosa lan Wendy Lanning kanggo Tim Lead Vancouver

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

LOS ANGELES- FuseFX saiki ngumumake janjian para veteran industri efek Randall Rosa lan Wendy Lanning kanggo kepala fasilitas produksi ing Vancouver. Rosa bakal mimpin tim kreatif minangka Kepala Produksi / Pengawas VFX Senior. Dheweke ndadekke luwih saka pengalaman taun 20 ing peran kreatif lan manajemen senior, kalebu kiriman karo Stan Winston Digital lan Digital Domain. Nglanning ...

Read More »