Home » 2016 » November

Archives Monthly: November 2016

Informasi Sistem Keamanan Sistem (ISSE) Tingkat III

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Engineer Sistem Informasi Keamanan (ISSE) Tingkat III Perusahaan: Lokasi Leidos: Columbia MD Keterangan US: Babagan Leidos At Leidos, kita bakal tanggung jawab kanggo ningkatake kualitas urip karyawan, kulawarga lan kulawarga sing manggon lan makarya . Komitmen kita ngluwihi kontribusi sing ditindakake kanggo ngrampungake Masalah Mission-Critical; nate nate nate pengaruh karo wong sing melu. ...

Read More »

Engineer Level Level Test Engineer ing Kontrak Perdhana Leidos!

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Engineer Level Level Software Engineer ing Kontrak Perdhana Leidos! Perusahaan: Lokasi Leidos: Annapolis Junction MD US Katrangan: Babagan Leidos At Leidos, kita bakal tanggung jawab kanggo ningkatake kualitas gesang karyawan, kulawarga lan komunitas sing manggon lan makarya. Komitmen kita ngluwihi kontribusi sing ditindakake kanggo ngrampungake Masalah Mission-Critical; iku langsung pengaruh ...

Read More »

Asisten Profesor: Produksi Musik lan Rekaman Suara

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Asisten Profesor: Produksi Musik lan Rekaman Musik: Florida Atlantik Lokasi: Boca Raton FL US Departemen Musik ing Florida Atlantik Universitas ngundang aplikasi kanggo posisi trek ing tingkat Asisten Profesor ing Produksi Musik lan Rekaman Swara. Janjian kasebut bakal diwiwiti ing Agustus 2017. Asisten profesor bakal mulang sarjana lan lulusan kursus ing ...

Read More »

Mid-Level Oracle DBA - Engineer (TS / SCI - RESTON, VA)

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Mid-Level Oracle DBA - Engineer (TS / SCI - RESTON, VA) Perusahaan: Lokasi CACI: Reston VA Deskripsi Proyek AS: CACI tanggung jawab kanggo pangembangan Layanan Jaringan (IBS-NS) saka Broadcast Broadcast Service ( Program IBS). IBS-NS minangka program pangembangan piranti lunak spiral $ 100M kanggo nyedhiyakake data intelijen wektu nyata kanggo pangguna militer ing kabeh layanan. IBS-NS, sing disertifikasi ...

Read More »

Engine Level / Engineer Engine Level Mid Level Enterprise

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Arsitektur Perusahaan Mid Level Enterprise / Company Engineer: Leidos Lokasi: Washington DC Deskripsi US: Leidos saiki njaluk Arsitektur Mid Level Enterprise kanggo ndhukung program kanggo pelanggan Departemen Veterans Affairs (VA). Arsitektur Enterprise bakal bisa dadi bagéan saka tim Arsitektur perusahaan sing ndhukung desain, pangembangan, implementasine, lan panggunaan VA Enterprise ...

Read More »

Engineer Dhukungan Operasi Level 2 Level

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Perusahaan Operasi Multimedia Level 2 Support Engineer Company: JPMorgan Chase Lokasi: Jersey City NJ US - 160027267 Katrangan Proyek JPMorgan Chase & Co (NYSE: JPM) minangka perusahaan layanan finansial global sing unggul kanthi aset $ 2.6 triliun lan operasi ing saindenging jagad. Firma minangka pimpinan perbankan investasi, layanan finansial kanggo konsumen lan bisnis cilik, perbankan komersial, pangolahan transaksi finansial, ...

Read More »

Engineer Infrastruktur Broadcast - New York

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Mesin Broadcast Infrastruktur Broadcast - New York Company: Meja Utama Baseball Advanced Media Lokasi: New York NY US Engineer Infrastruktur Broadcast melu rencana, pengadaan, instalasi, pangujian, evaluasi lan dhukungan urip siklus kanggo sistem siaran multimedia anyar lan ana. . Jangkoan bakal kalebu hardware lan piranti lunak sing ana ing basis data Multimedia ing New York, datacenter domestik lan internasional liyane, kaya ...

Read More »

Dante ngetungake jangkoan Presiden Amerika Serikat kanggo BBC World Service

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Pelopor paling gedhé nggunakake jaringan Dante nganti nyebar program radio urip menyang 250 yuta pamireng nalika ngurangi biaya integrasi PORTLAND, OR, November 30, 2016 - Minangka penyiaran internasional paling gedhe ing donya, BBC World Service nyiarkan layanan radio lan TV ing saindhenging donya ing luwih saka basa 30. Kanggo pemilihan Presiden Amerika Serikat ing Nopember 8, BBC World Service ngedegake sementara ...

Read More »