Home » 2016 » Desember

Archives Monthly: Desember 2016

Manager, Marketing Marketing

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Pangurus, Perusahaan Pemasaran Pelanggan: Lokasi NBCUniversal: Universal City CA US About Us NBCUniversal minangka salah sawijining perusahaan lan media hiburan utama ing jagad pembangunan, produksi, lan pemasaran hiburan, berita, lan informasi menyang pamirsa global. NBCUniversal ndarbeni lan ngoperasikake portofolio jaringan televisi warta lan hiburan sing terkenal, perusahaan gambar gerakan utama, produksi televisi penting ...

Read More »

Manager Editorial

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Company Manager Editorial: NBCUniversal Lokasi: New York NY US About Us NBCUniversal minangka salah sawijining perusahaan media lan hiburan utama ing jagad pembangunan, produksi, lan pemasaran hiburan, berita, lan informasi menyang pamirsa global. NBCUniversal ndarbeni lan ngoperasikake portofolio jaringan televisi warta lan hiburan sing terkenal, perusahaan gambar gerakan utama, operasi produksi televisi penting, ...

Read More »

Manager, Audio / Visual - Universal Creative

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Manajer, Audio / Visual - Perusahaan Kreatif Universal: Lokasi NBCUniversal: Orlando FL US About Us Universal Creative minangka divisi perencanaan lan pangembangan Universal Parks and Resorts ™, yaiku salah sawijining bisnis ing NBCUniversal ™. Saenipun mapan ing Orlando, Florida, sing wis dikenal kanthi umum minangka taman tema lan ibukutha resort ing saindenging jagad. ...

Read More »

Direktur Teknologi Broadcast lan Video

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Direktur Broadcast and Video Technology Company: Sekolah Menengah Atlanta Lokasi: Atlanta GA USUS POSITION POSITION: Direktur Broadcast lan Teknologi Video dadi penghubung antara Atlanta Public School (APS) lan Atlanta Educational Telecommunications Collaborative, Inc. (AETC) , sing tanggung jawab kanggo ngatur aset siaran Distrik: kalebu WABE, WPBA, Cable Channel 22, situs Web PBA lan ...

Read More »

Kesimpulan Masa Depan Ing Festival Reality Maya 2017

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Festival Reality Maya kaping tiga bakal kedadeyan saka Januari 5-7 ing Las Vegas lan minangka kesempatan kanggo nggoleki masa depan siaran, film lan hiburan video. Ana uga loro wengi bukaan lan gala wengi tutup uga akeh peserta pameran, seminar lan lokakarya ing ngendi VR saiki lan ing ngendi dheweke ...

Read More »

Proyek Pangatur-Editorial

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Perusahaan Projek-Editorial Company: The Ohio State University Lokasi: Columbus OH US Marketing Marketing ing The Ohio State University setya ngetrapake pangerten para pemirsa lan pangembangan, pangerten, lan pilihan kanggo State of Ohio; posisi pimpinan, keunggulan lengkap, lan pengaruh global. Kita dadi mantel gambar merek Amerika Serikat sing khas, lan kita dadi pemasaran usaha ing saindenging Universitas. Nggarap ...

Read More »

Pengurus Video Kreatif

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Pengurus Kreatif Video Perusahaan: Lokasi Grosir Alam: Lakewood CO US DeskripsiUntuk taun 60, kita ing Grocers Asli wis ngrampungake misi perusahaan nyedhiyakake pendidikan kesehatan lan nutrisi gratis kanggo para pelanggan, uga panganan lan suplemen sehat sing berpatutan. Pelanggan kita gumantung marang staf sing terlatih, literatur ing toko, konsultasi nutrisi, ceramah pendhidhikan, referensi praktisi, lan ...

Read More »

Engineer DSP - Pembelajaran Wireless / Mesin

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Engineer DSP - Perusahaan Pembelajaran Wireless / Mesin: Lokasi Xilinx: San Jose CA US Xilinx minangka panyedhiya terkenal ing saindenging World FPGAs, SoCs lan 3D. Piranti sing dadi industri iki digandhengake karo lingkungan desain lan IP generasi sabanjure kanggo nglayani kebutuhan pelanggan sing akeh, saka logika sing bisa diprogram dadi integrasi sistem sing bisa diprogram. Kabeh piranti sing bisa diprogram ing ngisor iki ...

Read More »