Home » 2016 » Desember

Archives Monthly: Desember 2016

Manager, Marketing Marketing

Posisi: Pangurus, Perusahaan Pemasaran Pelanggan: Lokasi NBCUniversal: Universal City CA US About Us NBCUniversal minangka salah sawijining perusahaan lan media hiburan utama ing jagad pembangunan, produksi, lan pemasaran hiburan, berita, lan informasi menyang pamirsa global. NBCUniversal ndarbeni lan ngoperasikake portofolio jaringan televisi warta lan hiburan sing terkenal, perusahaan gambar gerakan utama, produksi televisi penting ...

Read More »

Manager Editorial

Posisi: Company Manager Editorial: NBCUniversal Lokasi: New York NY US About Us NBCUniversal minangka salah sawijining perusahaan media lan hiburan utama ing jagad pembangunan, produksi, lan pemasaran hiburan, berita, lan informasi menyang pamirsa global. NBCUniversal ndarbeni lan ngoperasikake portofolio jaringan televisi warta lan hiburan sing terkenal, perusahaan gambar gerakan utama, operasi produksi televisi penting, ...

Read More »

Direktur Teknologi Broadcast lan Video

Posisi: Direktur Broadcast and Video Technology Company: Sekolah Menengah Atlanta Lokasi: Atlanta GA USUS POSITION POSITION: Direktur Broadcast lan Teknologi Video dadi penghubung antara Atlanta Public School (APS) lan Atlanta Educational Telecommunications Collaborative, Inc. (AETC) , sing tanggung jawab kanggo ngatur aset siaran Distrik: kalebu WABE, WPBA, Cable Channel 22, situs Web PBA lan ...

Read More »

Manager, Audio / Visual - Universal Creative

Posisi: Manajer, Audio / Visual - Perusahaan Kreatif Universal: Lokasi NBCUniversal: Orlando FL US About Us Universal Creative minangka divisi perencanaan lan pangembangan Universal Parks and Resorts ™, yaiku salah sawijining bisnis ing NBCUniversal ™. Saenipun mapan ing Orlando, Florida, sing wis dikenal kanthi umum minangka taman tema lan ibukutha resort ing saindenging jagad. ...

Read More »

Kesimpulan Masa Depan Ing Festival Reality Maya 2017

Festival Reality Maya kaping tiga bakal kedadeyan saka Januari 5-7 ing Las Vegas lan minangka kesempatan kanggo nggoleki masa depan siaran, film lan hiburan video. Ana uga loro wengi bukaan lan gala wengi tutup uga akeh peserta pameran, seminar lan lokakarya ing ngendi VR saiki lan ing ngendi dheweke ...

Read More »

Pengurus Video Kreatif

Posisi: Pengurus Kreatif Video Perusahaan: Lokasi Grosir Alam: Lakewood CO US DeskripsiUntuk taun 60, kita ing Grocers Asli wis ngrampungake misi perusahaan nyedhiyakake pendidikan kesehatan lan nutrisi gratis kanggo para pelanggan, uga panganan lan suplemen sehat sing berpatutan. Pelanggan kita gumantung marang staf sing terlatih, literatur ing toko, konsultasi nutrisi, ceramah pendhidhikan, referensi praktisi, lan ...

Read More »

Proyek Pangatur-Editorial

Posisi: Perusahaan Projek-Editorial Company: The Ohio State University Lokasi: Columbus OH US Marketing Marketing ing The Ohio State University setya ngetrapake pangerten para pemirsa lan pangembangan, pangerten, lan pilihan kanggo State of Ohio; posisi pimpinan, keunggulan lengkap, lan pengaruh global. Kita dadi mantel gambar merek Amerika Serikat sing khas, lan kita dadi pemasaran usaha ing saindenging Universitas. Nggarap ...

Read More »

Manajer Pertumbuhan (New York)

Posisi: Manager Pertumbuhan (New York) Perusahaan: AcaraTag Lokasi: New York NY US EventsTag nggawe pengalaman media sosial sing paling apik kanggo merek lan agensi ing saindenging jagad. Kita generator ide kanthi semangat terus-terusan mbatesi watesan teknologi eksperimen nalika ngirim aktivasi acara sing bisa nyenengake lan menehi inspirasi. Kita duwe tim kanthi cepet ing London, New York, & Los Angeles, digawe ...

Read More »

Engineer DSP - Pembelajaran Wireless / Mesin

Posisi: Engineer DSP - Perusahaan Pembelajaran Wireless / Mesin: Lokasi Xilinx: San Jose CA US Xilinx minangka panyedhiya terkenal ing saindenging World FPGAs, SoCs lan 3D. Piranti sing dadi industri iki digandhengake karo lingkungan desain lan IP generasi sabanjure kanggo nglayani kebutuhan pelanggan sing akeh, saka logika sing bisa diprogram dadi integrasi sistem sing bisa diprogram. Kabeh piranti sing bisa diprogram ing ngisor iki ...

Read More »

Engineer Senior System - Media Workflows

Posisi: Engineer Sistem Senior - Perusahaan Media Workflows: Lokasi Turner: Atlanta GA US About Turner Turner minangka konglomerat Media Amérika lan divisi Time Warner bebarengan karo perusahaan adhine, HBO lan Warner Brothers. Kita luwih dikenal minangka wong sing nggawa CNN, HLN, TNT, TBS, Swim diwasa, Network Cartoon, Turner Sports lan sapanunggalane! Kanggo ...

Read More »

Tech Siswa College

Posisi: Perusahaan Siswa Teknologi College: Leidos Lokasi: Scott AFB IL US Kualifikasi Dhasar Kemampuan kanggo nindakake tugasake Data Data lan nglakokake pitakon sing cocog lan nggunakake tabel pangsi kanggo nampilake, nindakake analisis, nganilai tren. Berinteraksi karo pelanggan lan tim liyane nalika nanggapi tasking pelanggan. Calon kudu mlebu program gelar ing disiplin sing relevan. Deskripsi Proyek GSM-O is looking ...

Read More »

Teknik Siswa College

Posisi: Kolej Siswa Teknologi Spesifik Company: Lokasi Leidos: Egg Harbour Township NJ AS Kualifikasi Dasar C / C ++, Java, Pengalaman SW Dev Pengalaman Pakaryan Software kanggo kontrak TBFM. Pengalaman SW Algorithm luwih disenengi, uga pengalaman domain Lalu lintas Udara. Tindakake pangopènan lan pangembangan kode piranti lunak sing aktif kanggo fungsi anyar. * Leidos minangka pimpinan global ing integrasi lan aplikasi ...

Read More »

Tech Siswa College

Posisi: Perusahaan Siswa Teknologi College: Leidos Lokasi: Clarksburg WV Kualifikasi Dasar AS Wong sing ngisi posisi iki bakal samesthine kanggo nindakake peran sing mbutuhake pengalaman ing wilayah kasebut: • Pengalaman pengalaman lan keahlian ing piranti lunak Java / JEE utawa Pega • Pangertosan dhasar sistem operasi Windows utawa Linux Proyek Deskripsi Software Engineer sing bakal menehi piranti lunak ...

Read More »

Teknik Siswa College

Posisi: College Student Tech Spec Company: Lokasi Leidos: Gaithersburg MD Kualifikasi Asas AS Asil Pakaryan Linux, jaringan lan virtualisasi. Nyambut gawe karo hardware ing macem-macem komputer. Deskripsi Proyek Anggota tim administrasi sistem cepet. Nindakake tugas administrasi sistem kanggo ndhukung pangembangan piranti lunak program FAA, integrasi lan tes tes. Posisi mbutuhake kemampuan teknis sing nggarap ...

Read More »

Pixel Power's ChannelMaster Launches New Channels @ pixel_power

Njupuk saluran anyar lan mlaku asring bisa dadi proyek rumit ing pangertèn bisnis uga ing pangertèn teknologi. Apa sampeyan pancene kudu dadi solusi playout terpadu fleksibel lan disederhanakaké supaya sampeyan bisa kanthi gampang ngluncurake saluran anyar uga kanggo nglindhungi sing diadopsi. ChannelMaster saka Pixel Power ngijini sampeyan ...

Read More »

Nganyarke Pebble Beach Groupe V Media @pebbleupdates

Pebble Beach Systems bubar ngumumake yen wis ngrampungake upgrade operasi siaran kanggo Groupe V Media berbasis Quebec, salah sawijining penyiar basa Perancis paling gedhe ing Kanada. Pebble Beach Systems nganyarke kapabilitas siaran kanthi produk Marina lan Dolphin. Dolphin minangka piranti saluran integral sing murah karo Marina dadi ingest perusahaan sing kuat banget, automasi saluran saluran lan ...

Read More »