Home » 2017 » Januari

Archives Monthly: Januari 2017

JAWATANKUASA MAJENIS BROADCAST

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: BROADCAST MAINTENANCE ENGINEER Company: Stasiun KFMB Lokasi: Stasiun San Diego CA US KFMB yaiku salah sawijining perusahaan media lokal lan dilakokno nganggo televisi (CBS, MeTV lan enggal CW) lan radio (KFM-BFM & KFMB AM) ing San Diego , CA. Kita nggolek Engineer Penyelenggaraan Broadcast kanggo ngatasi masalah lan menehi dhukungan teknik teknis, kalebu News (studio ...

Read More »

Dielectric Ngrameke Ulang Taun 75th menyang 2017 NAB Show

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Antena sistem udhara lan sistem RF sing pingin ngarep karo jaman transisi sing sibuk ing radio TV lan FM kanthi inovasi anyar ing produk lan proses RAYMOND, Maine - Januari 31, 2017 - Dielectric, dadi perintis ing antena-dirancang RF lan RF sistem kanggo siaran TV lan radio, ing taun iki mengeti ulang tahun 75th minangka perusahaan nyiapake bisnis sing rame ...

Read More »

Sales Engineer

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Perusahaan Sales Engineer: Ing Lokasi Armor: Austin TX US About Fitness Arm Connected Fitness Minangka pimpinan sing mantep ing kinerja lan inovasi, miturut Fitness Armour Connected darmabakti kanggo ningkatake kesehatan lan fitness jutaan atlit ing saindenging jagad. Didhukung kanthi dhasar suite MapMyFitness saka aplikasi seluler lan situs web, Ing Armour Connected Fitness terus ngirim ...

Read More »

Insinyur Infrastruktur - Layanan Manajemen Desktop

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Mesin Infrastruktur - Perusahaan Layanan Desktop: HMSA Lokasi: Honolulu HI US Nyedhiyakake pimpinan teknis kanggo pangembangan, pangopènan lan dhukungan masalah hardware, piranti lunak lan / utawa masalah jaringan. Netepake prosedur kanggo ngawasi lan ngevaluasi, diagnosa lan netepake rencana kerja kanggo mutusake masalah sistem. Nuntun macem-macem proyek / sistem / masalah. Tugas lan Tanggungjawab: Tanggung jawab kanggo ndukung dhukungan piranti lunak lan piranti lunak klien ...

Read More »

Lampu PRL Urip kanthi Introduksi LUSTRA 50 LED Kinerja Luhur

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Lampu PRL, panyedhiya lampu LED premium kanggo fotografer lan juru gambar amatir profesional lan seneng banget, wis mbukak garis produk anyar. Diadegake dening pamimpin industri Rudy Pohlert lan Pat Ralston, penawaran pertama PRL yaiku LED panel kinerja LUSTRA 50 ™ dhuwur. LUSTRA 50 nyedhiyakake output intensitas tinggi kanggo lampu spektrum sing terus-terusan ing macem-macem kahanan. LUSTRA 50 nggabungake LED ...

Read More »

Axispoint Ndarbeni T2 Komputasi Kanggo Nyedhiyakake Solusi Akhir-Kanggo-Akhir Kanggo Industri Media lan Hiburan

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

NEW YORK, JANUARY 31, 2017 - Axispoint, perusahaan software pembangunan lan konsultasi terkemuka ngumumake akuisisi T2 Computing, Inc., panyedhiya komputasi, panyimpenan, jaringan lan panyedhiya dhukungan. Perusahaan gabungan nduweni keahlian sing kuwat ing media, hiburan lan olahraga lan menehi solusi ing vertikal inti liyane kalebu keuangan lan asuransi, kesehatan lan teknologi. Kajaba iku, akuisisi wis dirancang kanggo ...

Read More »

Layanan Produksi Gambar Gambar Sony Nambah IMAX Dub Stage

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Mung panggung campuran ing Pantai Barat sing dilengkapi format swara IMAX 12.0 CULVER CITY, CALIF. — Januari 31, 2017 - Layanan Gambar Produksi Sony Gambar nambahake tahap campuran khusus khusus kanggo IMAX. Tahap anyar, sing dilengkapi konsol nyampur 24-fader Avid S6, minangka panggung dubure ing Pantai Barat sing nggunakake speker IMAX lan ...

Read More »

AC & NC'S NEW JETSTOR® X PLATFORMS TAWARAN PALING AFFORDABLE ALL-FLASH RAID ARRAYS FOR M & E MARKETS

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Solusi JetStor X All-Flash / Hybrid Panggonan Ultra-Performance, Scalability Ekstrem, lan Fungsionalitas Lanjut ing Jangkauan Metode M&E Cilik- lan Sederhana ukuran Pittsburgh, PA, Januari 31, 2017. AC&NC, panyedhiya solusi panyimpenan RAID / All Flash / Hybrid Flash, dina iki ngenalake JetStor X Series kabeh cara lampu kilat / hibrida sing bisa ekonomi kanthi ukuran nganti petabytes data nalika ngirim ...

Read More »