Home » 2017 » Februari

Archives Monthly: Februari 2017

New SymplyPRO Sets Benchmark for Collaboration Workflow Integrated With Enterprise-Class Performance and Redundancy

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

TORRANCE, Calif. - Feb. 28, 2017 - Symply, Inc., panyedhiya global solusi panyimpenan digital dhuwur-kinerja, dina iki ngumumake peluncuran SymplyPRO, "Workspace panyimpenan kolaborasi luwih apik." SymplyPRO nyatane panyimpenan RAID lapangan lan gabungan gabungan Fibre Channel lan Ethernet, nyediakake penyiaran, studio film, omah pasca prodhuksi, lan kreatif media liyane sing digunakake kanthi isi resolusi dhuwur kanthi ...

Read More »

Kuantum ing Konferensi Pangembang Game 2017

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Kuantum bakal nuduhake carane kekuwatan panyimpenan aliran Xcellis apa sing bakal ana ing pangembangan game lan alur kerja kreatif liyane sing nuntut. Dilengkapi kekuwatan kanggo nyengkuyung alur kerja multistream 4K, Xcellis ngidini tim kreatif ngasilake konten, kasunyatan virtual (VR) lan efek visual (VFX) kanthi luwih cepet lan efektif. Konferensi Pengembang Game (GDC) Pratonton 2017 Kuantum 237 Maret 1-3, San ...

Read More »

Layanan WCPMedia nyepetake Workflows Produksi lan Post-Produksi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Pimpinan perusahaan ing manajemen aset berbasis awan nambahake fitur-fitur anyar kanggo ningkatake manajemen dailies, transcoding, pangiriman aset lan kolaborasi kreatif. HOLLYWOOD-WCPMedia Services saiki mbewarakke owah-owahan sing penting kanggo platform pangembang media aweh pasar, sing mimpin kanggo prodhisi televisi lan film luwih apik nyimpen, ngatur lan enggo bareng aset ing siklus produksi. Fitur lan dandanan anyar alamat kegiatan produksi inti kalebu dailies ...

Read More »

Roundabout Entertainment nambahake Craig Price menyang Tim DI

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Seniman editor lan efek visual veteran bakal fokus ing finishing studio lan fitur independen. BURBANK- Editor, artis efek visual lan direktur kreatif, Craig Price gabung karo Roundabout Entertainment. Price bakal dadi editor finishing ing departemen penengah digital sing berkembang fasilitas. Ing proyek sing pisanan karo Roundabout, Price nglakokake editing pungkasan kanggo Feed indie Thriller Direktur Tommy Bertelsen. ...

Read More »

Joseph Electronics ing 2017 NAB Show

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

2017 NAB Tampilake Pratinjau Joseph Electronics Booth C6648 Tote Caddy Series Ing layar ing 2017 NAB Show bakal dadi seri Cadill Caddy Joseph Electronics of-sistem akuisi serat optik portabel kanggo ENG, SNG, lan aplikasi siaran liya (OB). Tote Caddies nawakake pilihan sing luwih apik kanggo transportasi sinyal cepet, operator-tugas, titik-ke-titik. Dibangun nganggo kasus Pelican sing nggronjal, saben Caddy Cadangan ...

Read More »

Konten New 4K Saka Kick Productions Skyward Saiki kasedhiya ing Wazee Digital Commerce

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

DENVER - Feb. 28, 2017 - Wazee Digital, panyedhiya layanan pangembang video lan lisensi sing mimpin panyebaran aweh, saiki ngumumake yen konten HD lan 4K anyar kasedhiya kanggo lisensi liwat portal Wazee Digital Commerce saka Ottawa, Skyward Kick berbasis Ontario Produksi. Skyward Kick spesialisasi ing video olahraga ekstrim nanging uga ngasilake proyek-proyek sing kalebu saka video pelatihan perusahaan lan iklan ...

Read More »

YouTube Nerangake sing Manungsa Nglampahi Siji Milyar Jam Muter Nonton Video

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Minangka sing katon minangka statistik sing paling luar biasa, bubar YouTube ngumumake manawa luwih saka siji milyar jam dina sing dihabiskan dening wong-wong ing saindenging jagad nonton video ing situs kasebut. Ora ana raksasa media sosial mung minangka papan kanggo video kucing utawa blather preteen lan drivel, nanging wis dadi branched dadi salah sawijining sing paling penting ...

Read More »

Bexel Ngenalake Kamera 800 kajelasan kanggo Produksi Langsung

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

BURBANK, Calif - Feb. 28, 2017 - Bexel Global Broadcast Solutions, panyedhiya layanan siaran ing saindenging jagad, wis mbukak kamera Bexel Clarity 800, kamera miniatur pertama, pigura-tingkat dhuwur (HFR) ing layar kamera. kanggo produksi langsung. Bangunan kanthi pengalaman sing ora ana ing siaran langsung, Bexel ngembangake sistem kamera Clarity 800 standar standar setelan kanggo ketemu olahraga lan produsen acara ...

Read More »