Home » 2017 » Februari

Archives Monthly: Februari 2017

New SymplyPRO Sets Benchmark for Collaboration Workflow Integrated With Enterprise-Class Performance and Redundancy

TORRANCE, Calif. - Feb. 28, 2017 - Symply, Inc., panyedhiya global solusi panyimpenan digital dhuwur-kinerja, dina iki ngumumake peluncuran SymplyPRO, "Workspace panyimpenan kolaborasi luwih apik." SymplyPRO nyatane panyimpenan RAID lapangan lan gabungan gabungan Fibre Channel lan Ethernet, nyediakake penyiaran, studio film, omah pasca prodhuksi, lan kreatif media liyane sing digunakake kanthi isi resolusi dhuwur kanthi ...

Read More »

Quantum at Game Developers Conference 2017

Quantum will show how its Xcellis workflow storage powers what’s next in game development and other demanding creative workflows. Equipped with the power to support multistream 4K workflows, Xcellis allows creative teams to produce richer game, virtual reality (VR) and visual effects (VFX) content more quickly and cost-effectively. Game Developers Conference (GDC) 2017 Preview Quantum Booth 237 March 1-3, San ...

Read More »

Layanan WCPMedia nyepetake Workflows Produksi lan Post-Produksi

Pimpinan perusahaan ing manajemen aset berbasis awan nambahake fitur-fitur anyar kanggo ningkatake manajemen dailies, transcoding, pangiriman aset lan kolaborasi kreatif. HOLLYWOOD-WCPMedia Services saiki mbewarakke owah-owahan sing penting kanggo platform pangembang media aweh pasar, sing mimpin kanggo prodhisi televisi lan film luwih apik nyimpen, ngatur lan enggo bareng aset ing siklus produksi. Fitur lan dandanan anyar alamat kegiatan produksi inti kalebu dailies ...

Read More »

Roundabout Entertainment nambahake Craig Price menyang Tim DI

Seniman editor lan efek visual veteran bakal fokus ing finishing studio lan fitur independen. BURBANK- Editor, artis efek visual lan direktur kreatif, Craig Price gabung karo Roundabout Entertainment. Price bakal dadi editor finishing ing departemen penengah digital sing berkembang fasilitas. Ing proyek sing pisanan karo Roundabout, Price nglakokake editing pungkasan kanggo Feed indie Thriller Direktur Tommy Bertelsen. ...

Read More »

Joseph Electronics ing 2017 NAB Show

2017 NAB Tampilake Pratinjau Joseph Electronics Booth C6648 Tote Caddy Series Ing layar ing 2017 NAB Show bakal dadi seri Cadill Caddy Joseph Electronics of-sistem akuisi serat optik portabel kanggo ENG, SNG, lan aplikasi siaran liya (OB). Tote Caddies nawakake pilihan sing luwih apik kanggo transportasi sinyal cepet, operator-tugas, titik-ke-titik. Dibangun nganggo kasus Pelican sing nggronjal, saben Caddy Cadangan ...

Read More »

Konten New 4K Saka Kick Productions Skyward Saiki kasedhiya ing Wazee Digital Commerce

DENVER - Feb. 28, 2017 - Wazee Digital, panyedhiya layanan pangembang video lan lisensi sing mimpin panyebaran aweh, saiki ngumumake yen konten HD lan 4K anyar kasedhiya kanggo lisensi liwat portal Wazee Digital Commerce saka Ottawa, Skyward Kick berbasis Ontario Produksi. Skyward Kick spesialisasi ing video olahraga ekstrim nanging uga ngasilake proyek-proyek sing kalebu saka video pelatihan perusahaan lan iklan ...

Read More »

YouTube Reveals That Humans Are Spending One Billion Hours A Day Watching Its Videos

In what appears to be a most incredible statistic, YouTube recently announced that over one billion hours a day are spent by people all over the world watching videos at its site. No longer is the social media giant just the place for cat videos or preteen blather and drivel, but has branched out to become one of the most significant ...

Read More »

Bexel Introduces Clarity 800 Camera for Live Production

BURBANK, Calif. — Feb. 28, 2017 — Bexel Global Broadcast Solutions, a leading worldwide provider of broadcast services, has unveiled the Bexel Clarity 800 camera, the world’s first miniature, high-frame-rate (HFR) point-of view camera for live production. Building on its unrivaled experience in live broadcast, Bexel developed the standard-setting Clarity 800 camera system to meet sports and event producers’ increasing ...

Read More »

Cinépolis mung milih Verizon Digital Media Services kanggo ngedhekake layanan Cinépolis KLIC Live OTT

LOS ANGELES (Feb. 28, 2017) - Verizon Digital Media Services wis dipilih kanggo ngamanake Cinépolis KLIC Live, ngaktifake penggemar olahraga saiki nonton live Club Deportivo Guadalajara pertandingan ngarep ing piranti seluler lan sing nyambung. Cinépolis KLIC Live nawakake kabeh pertandhingan ngarep tim kanggo mangsa taun iki uga kalebu program urip langsung premati lan postmatch ing premium, TV-kaya ...

Read More »

Industri Film Florida Kidul Terus Perjuangan Lan Pemulihan Terus Bleak

Despite decades of success, the film industry in Florida, and in South Florida in particular, has fallen onto hard times from which there may be no recovery. Despite hundreds of great films having been shot in Florida, including Scarface, Donnie Brasco, Ocean’s Twelve and Edward Scissorhands, the film industry here has been struggling with many issues that it seems to ...

Read More »

Open Broadcast Systems Ngunggah Video Sinyal minangka Distributor Italia

London lan Trezzano, Italia, 22nd Februari 2017 - Open Broadcast Systems wis ngumumake yen wis milih Video Signal kanggo ndhistribusake solusi transportasi video berbasis piranti lunak ing Italia. Didegaké ing 1994, Video Sinyal minangka distributor khusus lan integrator kanggo produksi lan teknologi pasca produksi. Sampeyan bisa nawakake kustomisasi kanggo para pelanggan ing wilayah, ngirim ...

Read More »

TAMBAHAN TV Ngrampungake Produksi UHD Show New Photonis Tunggal Tantangan

INSIGHT TV, produser paling gedhé lan penyiaran konten 4K UHD sing bener ing dunya sing ngetokake perjalanan petualangan lan aliran olahraga ekstrim, wis ngumumake yen Kiem Media wis ngrampungake produksi kompetisi outdoor outdoor lan kompetisi survival unik Photonis Ultimate Forces Challenge. Ditembak ing 4K UHD ing pulo Bali sing ayu, acara kasebut bakal ditayangake ing TV INSIGHT ...

Read More »

Engineer

Position: Engineer Company: Deluxe Entertainment Location: Burbank CA US Burbank, California-based Deluxe Entertainment Services Group, a wholly-owned subsidiary of MacAndrews & Forbes Holdings Inc., is the leading provider of a broad range of entertainment industry services and technologies. We offer complete film and digital solutions for production, post-production, major studio and independent theatrical release, broadcast, home entertainment, archiving and asset ...

Read More »

LYNX Technik Launches 12G Capabilities

LYNX Technik AG, panyedhiya antarmuka modular kanggo aplikasi pamancar sinyal lan siaran AV profesional, saiki ngumumake wis nganyarake seri yellobrik kanthi telung modul sing duwe SDI 12G sing tunggal. Pemancar serat (OTX 1410), penerima serat (ORX 1400) lan transceiver serat (OTR 1410). LYNX Technik's line-up solusi transportasi serat optik saiki ditambah ...

Read More »

Spesialis Konten Digital I

Position: Digital Content Specialist I Company: Cox Media Group Location: West Palm Beach FL US Description The Digital Content Specialist will work with the social media team to execute our Facebook distribution strategy. You will understand the makeup of our audiences on our various channels in order to successfully identify stories and content for those audiences. You’ll be crafting teases ...

Read More »

RED Digital Cinema to Show Sandro Miller's 'Playing Lynch' Exhibit in Gallery Rouge at its RED Miami Location

RED Digital Cinema bakal mbukak pameran 'Playing Lynch' ing lokasi Miami ing Maret 11. Pameran bakal ngrayakake kolaborasi kreatif aktor John Malkovich lan sutradara Sandro Miller nampilake penggambaran karakter lan adegan kondhang saka Film David Lynch. Pembukaan pameran bakal dianakaké saka 6: 00 am kanggo 10: 00 ing wengi Maret 11. ...

Read More »