Home » 2017 » Maret

Archives Monthly: Maret 2017

Ex Machina in Pre- # NABShow Discussion. @Sprockit4Glory

Geert Faber saka chatting Ex Machina karo Ryan Salazar saka NAB Show LIVE ing diskusi Show-NAB Show.

Read More »

Media Mumpuni ing Pre- # NABShow Diskusi. @SnellAdvMedia

David Tasker saka obrolan Advanced Media Snap karo Ryan Salazar saka NAB Show LIVE ing diskusi Show-NAB Show.

Read More »

Riset Kontemporer ing Pre- # NABShow Diskusi. @MinangkaMinangka

Matius Sittloh, Wakil Presiden Sales ing obrolan Riset Kontemporer karo Ryan Salazar saka NAB Show LIVE ing pra-NAB

Read More »

Osprey Video ing Pra #NABShow Diskusi. @OspreyVideo

Shelby Smith, Customer Success Engineer ing Osprey Video chatting karo Ryan Salazar saka NAB Show LIVE ing Show-NAB Show

Read More »

Sony Pre #NABShow Discussion @SonyProUSA

Joe Balsam, Senior Marketing Manager of Professional Media ing Sony chats karo Ryan Salazar saka NAB Show LIVE ing

Read More »

Peresmian 'Digital Data Genius' ngandhakake paningkatan kacepetan VoD bisa ninggalaké pamadegan global kanthi $ 375m

Genius Digital, ahli analytics kanggo TV, saiki wis ngumumake peluncuran kertas riset "Genius Digital Data Pramughan" perusahaan. Liwat nggarap panyedhiya TV ing saindenging jagad, Genius Digital wis bisa ngumpulake lan nganalisis jumlah data pamirsa sing akeh, ngewangi para operator ngupayakake data kasebut kanggo nggawe keputusan bisnis sing luwih apik. Iki wis ...

Read More »

CBS News Renews Licensing Agreement karo Wazee Digital

DENVER - Maret 30, 2017 - CBS News lan Wazee Digital, panyedhiya layanan utama manajemen video cloud lan layanan lisensi, dina iki ngumumake nganyari maneh persetujuan long-term ing ngendi Wazee Digital bakal terus ngatur lan makili CBS News sing terkenal arsip kanggo distribusi lisensi. "CBS News wis ngembangake kemampuan kanggo ndaftar lisensi ekstensif ing ...

Read More »

Osprey Video Ndadekake Anyar Talon Hardware Encoders kanggo Terjangkau, Broadcast-Quality Video Pangiriman Kanthi Bukaan Diparake Gunakake

DALLAS - Maret 31, 2017 - Ing pamindhahan kanggo nggedhekake sistem encoder hardware Talon - diluncurake ing NAB Show taun pungkasan karo Talon G1 kontributor kontribusi streaming tiga saluran - Osprey Video saiki ngumumake telung model Talon anyar . Piranti kasebut, rong enkoder lan siji decoder, gabungke supaya gampang digunakke kanthi pangiriman video sing berkualitas ...

Read More »

Artel Video Systems Tujuane kanggo ningkatake efisiensi ing Layanan Transportasi IP Kanthi DigiLink lan InfinityLink

WESTFORD, Mass. - Maret 29, 2017 - Artel Video Systems, panyedhiya donya kanthi solusi inovatif, real-time, lan multimedia ing jaman saiki, ngumumake rencana kanggo nyorot fitur IP lan fungsi IP luwih apik ing platform transportasi DigiLink lan InfinityLink perusahaan ing ing 2017 NAB Show. Minangka industri terus pindhah menyang jaringan kabeh-IP, platform Artel's DigiLink lan InfinityLink terus nawakake ...

Read More »

Pusat Media Komunitas Marin ngliwati Kobalt Digital Cross-Konverter ing Marin TV Nonprofit

Kobalt Digital ngumumake yen Community Media Center of Marin (CMCM), operator Marin TV, migunakake cross-converter kobalt BBG-29-UDX kanggo nyediakake program mlebu muter metu campuran saluran internet HD lan saluran kabel HD nalika tetep nganggo format gambar sing bener. CMCM yaiku organisasi nirlaba nyedhiyakake ...

Read More »

Anggota AIMS Sumbangan Kanggo Interop Sukses ing VidTrans17

BOTHELL, Wash - March 29, 2017 - Acara Interop, sing disponsori dening Video Services Forum (VSF) lan rampung ing VidTrans17 Februari 28 - Maret 2 ing Los Angeles, nampilake kesempurnaan rancangan SMPTE 2110 standar lan AMWA IS -04 minangka inisiatif IP kasebut kanthi teliti. Alliance for IP Media Solutions (AIMS) saiki ngumumake ringkesan ...

Read More »

Technical Support Engineer

Tugas: Dukungan Teknis Engineer Company: Archion Technologies Lokasi: Los Angeles CA US Diringkes Deskripsi Proyek: Technical Support Engineer Praktik Utama: Setiap Pegawai Duta Serve sebagai baris pertama dari dukungan teknis untuk pengguna akhir, reseller dan staf penjualan Memastikan pengguna akhir memahami lan operate sistem panyimpenan kanthi bener, lan nyedhiyakake dhukungan tech. Mesthi manggen reseller lan nginstal unit panyimpenan ...

Read More »

Dosen Aplikasi Aplikasi

Tanggung Jawab: Ngembangake kesadaran arsitèktur lengkap babagan produk perangkat lunak komplek, canggih Mendiagnosa masalah kinerja sing manteb sing nyakup pirang-pirang komponen perangkat lunak Gunakake teknik analitis sing efektif kanggo mutusake masalah kanthi cekap tier 3 ing insiden pendukung ing lapangan Ngatur proses escalation tiket lan bisa rapet karo tim engineering ing nglaporake lan ...

Read More »

Web Designer (Kabeh Tingkat)

Posisi: Web Designer (Kabeh Tingkat) Perusahaan: Vin65 Lokasi: IN US Yen sampeyan duwe semangat kanggo ngrancang lan mbangun situs web, email, bahan branding perusahaan pembunuh, lan katresnan ing tim, kita arep nggarap sampeyan. Kita pengin sampeyan muter bagean aktif ing kita ing perusahaan niche lan nimble SaaS kita. Minangka developer / desainer sampeyan bakal ...

Read More »

Technical Support Engineer

Lowongan Kerja: Technical Support Engineer Company: NxT Level Lokasi: Seattle WA US Tanggung Jawab: Mengembangkan kesadaran arsitektur komprehensif produk perangkat lunak kompleks dan canggih Mendiagnosa masalah kinerja yang mantap yang mencakup komponen perangkat lunak ganda Gunakan teknik analitis yang efektif guna memecahkan masalah dukungan 3 tier secara efisien Sambungake kanthi profesional karo pelanggan mulai saka pembuat keputusan tingkat dhuwur kanggo staf TI Positif ...

Read More »

Tier 2, Aplikasi Dhukungan Engineer

Posisi: Tier 2, Aplikasi Dukungan Aplikasi Engineer: Prime Focus Technologies, Inc. Lokasi: Culver City CA US Kita ngupaya individu-motivasi, customer-centric individu, tanggung jawab nyediakake dhukungan tingkat lan tingkat produk liyane kanggo platform perangkat lunak sing ndhukung industri Media & Hiburan. Sampeyan bakal digunakake minangka anggota tim dhukungan, nggunakake skills technical lan keahlian produk kanthi ...

Read More »