Home » 2017 » Maret

Archives Monthly: Maret 2017

CBS News Renews Licensing Agreement karo Wazee Digital

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

DENVER - Maret 30, 2017 - CBS News lan Wazee Digital, panyedhiya layanan utama manajemen video cloud lan layanan lisensi, dina iki ngumumake nganyari maneh persetujuan long-term ing ngendi Wazee Digital bakal terus ngatur lan makili CBS News sing terkenal arsip kanggo distribusi lisensi. "CBS News wis ngembangake kemampuan kanggo ndaftar lisensi ekstensif ing ...

Read More »

Osprey Video Ndadekake Anyar Talon Hardware Encoders kanggo Terjangkau, Broadcast-Quality Video Pangiriman Kanthi Bukaan Diparake Gunakake

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

DALLAS - Maret 31, 2017 - Ing pamindhahan kanggo nggedhekake sistem encoder hardware Talon - diluncurake ing NAB Show taun pungkasan karo Talon G1 kontributor kontribusi streaming tiga saluran - Osprey Video saiki ngumumake telung model Talon anyar . Piranti kasebut, rong enkoder lan siji decoder, gabungke supaya gampang digunakke kanthi pangiriman video sing berkualitas ...

Read More »