Home » 2017 » April

Archives Monthly: April 2017

Sennheiser Team Up With Behind the Scenes to Host Sennheiser Sound Academy in Dubai

Behind the Scenes, sawijining omah produksi sing berbasis ing Dubai, wis kasil ngawontenake bengkel detailing aspèk audio sinematografi kanthi dhukungan saka Sennheiser Timur Tengah. Gratis kanggo niliki acara limang dina, sing nampi pandhukung partner penyelenggara Dubai Studio City, Budaya Dubai, DIFF lan sponsor teknologi VITEC. Latihan dilakoni ing minggu pisanan April lan ...

Read More »

Fasilitas Engineer (Environmental Engineer 2) (In-Training)

Posisi: Engineer Lingkungan (Engineer Lingkungan) 2 (In-Training) Company: Negara Bagian Washington Lokasi: Lacey WA US Keeping Washington Bersih dan Evergreen Melindungi lingkungan Washington State kanggo generasi saiki lan masa depan yaiku apa sing kita lakoni saben dina ing Ekologi. We are a culture that invested in making a difference. Yen sampeyan pengin nggabungake tim sing efektif, kolaborasi, ...

Read More »

Konsultan Marketing (Entry-Level)

Posisi: Marketing Consultant (Entry-Level) Company: Sinclair Broadcast Group Lokasi: Quincy IL US Nggawe tandha ing Broadcasting lan Digital Media. Sinclair Broadcast Group lan Sinclair Digital Solutions didedikake kanggo nggawe Sinclair dadi powerhouse komunikasi! We are the largest and most diverse television broadcasting company in the country. Sinclair ndarbeni lan ngoperasikake, program utawa nyedhiyakake layanan kanggo stasiun televisi liyane ...

Read More »

Video Engineer

Posisi: Video Engineer Company: AT & T Lokasi: Bedminster NJ US AT & T nduweni posisi lengkap wektu langsung kanggo Video Engineer kanggo ndhukung operasi engineering dina kanggo fasilitas kita sing ndhukung produksi studio, produksi lapangan, produksi pos lan casting web. Calon sing sukses bakal nduweni pengalaman paling sethithik 5 ing bidang produksi video. Gelar sarjana (ie ...

Read More »

Konsultan Marketing (Entry-Level)

Posisi: Marketing Consultant (Entry-Level) Company: Sinclair Broadcast Group Lokasi: West Palm Beach FL US Nggawe tandha ing Broadcasting lan Digital Media. Sinclair Broadcast Group lan Sinclair Digital Solutions didedikake kanggo nggawe Sinclair dadi powerhouse komunikasi! We are the largest and most diverse television broadcasting company in the country. Sinclair ndarbeni lan ngoperasikake, program utawa nyedhiyakake layanan kanggo ...

Read More »

#NABShow 2017: Pengumuman Pengumuman: Mbayangno Komunikasi lan Rencana MSG Network ing Pusat Produksi Sabanjure!

Pengumuman utama digawe minggu iki ing #NABShow 2017. Imagine Communications ngumumake yen bakal nggarap MSG Networks kanggo mlumpat wiwit fasilitas produksi play-out sing wis ana. Media panyimpenan Nexio + AMP lan solusi panyimpenan VOOIO IOX bakal mbiyantu nggedhekake MSG Network ing area operasi ingest, panyimpenan, lan play-out plus nyedhiyakake ...

Read More »

Ericsson UDN ngembangaken akses menyang konsumen Cina

Ericsson (NASDAQ: ERIC) ngembangaken solusi Unified Delivery Network (UDN) ing China liwat integrasi luwih jero menyang jaringan operator kalebu China Telecom lan China Unicom, sing digabungake ngetokake 90 persen lalu lintas internet Cina. UDN yaiku Jaringan Konten Konten Global (CDN) sing nyambungake panyedhiya isi ing saindenging donya kanthi operator jaringan pungkasan. Tianlai, ...

Read More »

Audio Video Sales Engineer

Posisi: Audio Video Sales Engineer Perusahaan: Valley Communications Systems, Inc Lokasi: Chicopee MA US Kita saiki calon interviewing Audio / Video Engineer Sales Engineer Audio / Video Sales Engineers sing tanggung jawab kanggo nggarap tim dodolan lan akun manajemen minangka penasehat teknis tombol lan advokat kanggo teknologi sing kita nyedhiyakake. Saben Engineer Sales kudu bisa ngandhani manawa ...

Read More »

Junior Graphic Designer (Entry Level)

Posyandu: Junior Graphic Designer (Entry Level) Perusahaan: TRF Systems, Inc. (Paradym) Lokasi: Knoxville TN Paradigma US Junior Designer (Entry Level) Paradym (TRF Systems, Inc.) ngewangi para profesional real estate tuwuh bisnis. Saka alat otomasi marketing, nggawe demo virtual, lan generasi panerus seluler - Paradym babagan asil. We work with agents ...

Read More »

Ngatur Media ing Era Filmmaking Demokrat

2017 NAB Show Submission dening Robert Krüger, co-creator of Kyno Ing dekade pungkasan "demokratisasi filmmaking" punika saestu apik. Wis akeh wong nggawe liwat penghalang ngisor entri, asil ing pengalaman multimedia sing bakal tau ndeleng cahya dina sawetara taun sadurungé. Kepiye carane? Pambuka file-based workflows bebarengan ...

Read More »

Motion + Title Design Emmys Panggilan Kanggo Entries Ngakhiri Mei 1st

The Motion + Title Design Emmys wis ngetokaké panggilan final kanggo entri minangka deadline 1st Mei cepet nyedhak. Kompetisi Motion Outstanding lan Kompetisi Utama Desain Pinunjul kalebu luwih saka belasan kategori kanggo karya sing layak, lan mbukak kanggo desainer, direktur kreatif, direktur seni, animator, komposit, editor, ilustrator, typographer, fotografer lan cinematographers. Taun iki, Gerakan Pinunjul ...

Read More »

2017 #NABShow - Day 4 Wrap-up

TODAY iku dina kaping papat (lan Final) The 2017 NAB Show - lan WOW! Apa dina iku !!! 🙂 Liyane dina GLORIOUS! Sampeyan ngerti, padha ngucap sing Hollywood iku "La La Land," nanging nalika sampeyan lagi ing NAB Show, diubengi dening kabeh peralatan lan akeh wong sing nggawe La La Land bisa, THIS ngrasa malah MORESO ...

Read More »

Aaton Digital's CantarMini 16 mixer-recorder lagu Nganyari Best of Show Award NewBay, Dibikakno dening Pro Sound News

Anaton Digital press announcement Kanggo release langsung Las Vegas, USA, 27th April 2017: CantarMini 16 rekaman sound recorder sing digawe dening Aaton Digital minangka panampa NewBay's Best of Show Award, ditampilake ing 2017 NAB Show dening Pro Sound News. NewBay's Best of Show Awards dievaluasi dening panel industri pakar lan dipilih adhedhasar ...

Read More »

QYOU diluncurake ing Eropah Tenggara karo United Group

QYOU Media (TSVX: QYOU), kurator nang donya video premium 'best-of-the-web' kanggo distribusi multiscreen, wis ngumumake perjanjian distribusi saluran linier karo United Group kanggo ngirim konten sing dikerjakake kanggo pelanggan ing Serbia, Slovenia, Bosnia-Herzegovina lan Montenegro. Kesepakatan iki menehi tandha pisanan entri QYOU menyang wilayah iki lan minangka tambahan kanggo perusahaan ing Eropah. Konsumen ...

Read More »

File Catalyst Ndadekake Update Kaya-Rich menyang Tengah lan Langsung

Ottawa, ON - FileCatalyst, panyedhiya solusi transfer file sing dipercaya olih penghargaan Emmy®, ngumumake release versi 3.7 menyang produk unggulan, FileCatalyst Direct. Padha uga nganyarake update 3.7 kanggo solusi pemantauan terpusat, FileCatalyst Central. Versi 3.7 terus nyedhiyakake transfer file kritis bisnis marang klien sing cepet, dipercaya lan aman tanpa ...

Read More »

DPA Microphones Capture Sound Kanggo Oscar Nominated Short Film

Desainer swara Denmark lan rekaman swara film Malthe Bjørn Jensen seneng banget karo DPA's: screet ™ 4061 Miniature Microphones sing kepengin dipangan! Iku bener - dheweke pancen kepengin weruh apa sing bisa dicekel dheweke yen ditelan salah siji mick cilik. Nalika ngenali sing paling apik yen ora nyoba iki nyata, Jensen nyatake: ...

Read More »