Home » 2017 » April

Archives Monthly: April 2017

Sennheiser Team Up With Behind the Scenes to Host Sennheiser Sound Academy in Dubai

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Behind the Scenes, sawijining omah produksi sing berbasis ing Dubai, wis kasil ngawontenake bengkel detailing aspèk audio sinematografi kanthi dhukungan saka Sennheiser Timur Tengah. Gratis kanggo niliki acara limang dina, sing nampi pandhukung partner penyelenggara Dubai Studio City, Budaya Dubai, DIFF lan sponsor teknologi VITEC. Latihan dilakoni ing minggu pisanan April lan ...

Read More »

Fasilitas Engineer (Environmental Engineer 2) (In-Training)

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Engineer Lingkungan (Engineer Lingkungan) 2 (In-Training) Company: Negara Bagian Washington Lokasi: Lacey WA US Keeping Washington Bersih dan Evergreen Melindungi lingkungan Washington State kanggo generasi saiki lan masa depan yaiku apa sing kita lakoni saben dina ing Ekologi. We are a culture that invested in making a difference. Yen sampeyan pengin nggabungake tim sing efektif, kolaborasi, ...

Read More »

Konsultan Marketing (Entry-Level)

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Marketing Consultant (Entry-Level) Company: Sinclair Broadcast Group Lokasi: Quincy IL US Nggawe tandha ing Broadcasting lan Digital Media. Sinclair Broadcast Group lan Sinclair Digital Solutions didedikake kanggo nggawe Sinclair dadi powerhouse komunikasi! We are the largest and most diverse television broadcasting company in the country. Sinclair ndarbeni lan ngoperasikake, program utawa nyedhiyakake layanan kanggo stasiun televisi liyane ...

Read More »

Video Engineer

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Video Engineer Company: AT & T Lokasi: Bedminster NJ US AT & T nduweni posisi lengkap wektu langsung kanggo Video Engineer kanggo ndhukung operasi engineering dina kanggo fasilitas kita sing ndhukung produksi studio, produksi lapangan, produksi pos lan casting web. Calon sing sukses bakal nduweni pengalaman paling sethithik 5 ing bidang produksi video. Gelar sarjana (ie ...

Read More »

Konsultan Marketing (Entry-Level)

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Marketing Consultant (Entry-Level) Company: Sinclair Broadcast Group Lokasi: West Palm Beach FL US Nggawe tandha ing Broadcasting lan Digital Media. Sinclair Broadcast Group lan Sinclair Digital Solutions didedikake kanggo nggawe Sinclair dadi powerhouse komunikasi! We are the largest and most diverse television broadcasting company in the country. Sinclair ndarbeni lan ngoperasikake, program utawa nyedhiyakake layanan kanggo ...

Read More »

Ericsson UDN ngembangaken akses menyang konsumen Cina

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Ericsson (NASDAQ: ERIC) ngembangaken solusi Unified Delivery Network (UDN) ing China liwat integrasi luwih jero menyang jaringan operator kalebu China Telecom lan China Unicom, sing digabungake ngetokake 90 persen lalu lintas internet Cina. UDN yaiku Jaringan Konten Konten Global (CDN) sing nyambungake panyedhiya isi ing saindenging donya kanthi operator jaringan pungkasan. Tianlai, ...

Read More »

Audio Video Sales Engineer

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Audio Video Sales Engineer Perusahaan: Valley Communications Systems, Inc Lokasi: Chicopee MA US Kita saiki calon interviewing Audio / Video Engineer Sales Engineer Audio / Video Sales Engineers sing tanggung jawab kanggo nggarap tim dodolan lan akun manajemen minangka penasehat teknis tombol lan advokat kanggo teknologi sing kita nyedhiyakake. Saben Engineer Sales kudu bisa ngandhani manawa ...

Read More »