Home » 2017 » Bisa

Archives Monthly: Bisa 2017

TV Digelar kanggo Ketemu Kebutuhan Produser, Penampil

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

"Iku sing paling apik, yaiku wektu sing paling angel, umur wicaksana, umuré bodho, iku jaman kepercayaan, iku jaman sing ora bisa dianggep." Charles Dickens, "Tales of Two Cities "Pungkasan akhir minggu, tinimbang santai, aku nggawe aku mikir ... Aku maca buku. Ya, iku ...

Read More »

Triveni Digital CSO Kanggo intine ing IEEE International Symposium

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

PRINCETON, NJ - May 31, 2017 - Triveni Digital ngumumake yen Dr. Richard Chernock, kepala perusahaan lan kepala perusahaan Teknologi lan Standar Grup ATSC (TG3), bakal ngirim alamat utama ing Simposium Internasional IEEE ing Broadband Multimedia Systems lan Broadcasting ing Cagliari, Italia. Ing Juni 7 ing 9: 00 am, Chernock bakal nyedhiyake nganyari ...

Read More »

Grup Vitec ing 2017 Cine Gear Expo

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Ing booth 64 lan 65 ing Ekspo Cine Gear, Grup Vitec bakal nampilake solusi inovatif lan pamenang sing paling anyar saka merek Litepanels, OConnor, lan Anton / Bauer. 2017 Cine Gear Expo Juni 1-4, Los Angeles Vitec Group Booths 64 lan 65 Litepanels 'Astra 3X / 6X lan Sola 4 + / 6 + LED Lampu Ing 2017 Cine Gear Expo, Litepanels, pelopor ...

Read More »

Parade Wisycom Ngisor Sambadrom kanggo Rio Karnaval 2017

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

RIO DE JANEIRO, MANG 31, 2017 - Nalika rong yuta wong kepenginan teka ing Sambadrome Marqueko de Sapucai ing Rio de Janeiro, Brasil kanggo Rio Carnival 2017, Bernard Scyeur, pemilik, RF TRANSMISSION ing ana ing situs kanggo nyedhiyakake audio gangguan-gangguan kanggo taun iki Festival. Digawé kanthi koordinasi frekuensi lan jangkoan kanggo jalur 800-meter saka parade, Scyeur ngandarake ...

Read More »

DC United Mayor Liga Sepakbola Ups Game Facebooknya Wirecast

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Nevada City, California, Mei 31, 2017 -Telestream, panyedhiya piranti digital lan solusi workflow, saiki ngumumake yen DC United, klub paling apik ing sajarah bal-balan modern AS, milih Wirest Telestream kanggo nyelarasake linier lan nuduhake acara-game karo Facebook Live, lan njupuk engagement penggemar menyang level anyar. "We are a crew cilik and our department ...

Read More »

PMC milih Group T-Crea dadi Distributor Audio Pro eksklusif kanggo Meksiko

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

PMC wis milih Grupo T-Crea minangka distributor kanggo Meksiko, kanthi tanggung jawab kanggo kabeh produk profesional. Adhedhasar ing Mexico City lan dipimpin déning CEO Pedro Luna, Grupo T-Crea wis pengalaman ing pirang-pirang taun ing pasar audio lan video profesional. Grup kasebut kalebu perusahaan kabel lan panyambungan Sucabsa, sing didegaké taun 47, lan perusahaan distribusi T-Crea, ...

Read More »