Home » 2017 » Bisa

Archives Monthly: Bisa 2017

TV Digelar kanggo Ketemu Kebutuhan Produser, Penampil

"Iku sing paling apik, yaiku wektu sing paling angel, umur wicaksana, umuré bodho, iku jaman kepercayaan, iku jaman sing ora bisa dianggep." Charles Dickens, "Tales of Two Cities "Pungkasan akhir minggu, tinimbang santai, aku nggawe aku mikir ... Aku maca buku. Ya, iku ...

Read More »

Hammes & Bühler Postproduction Nggawe Streamlined Workflows Collaborative karo Facilis TerraBlock ing Jantung

HUDSON, MA (Mei 31, 2017) - "Nalika kita miwiti fasilitas produksi pasca anyar iki, ora ana gunane kanggo milih Facilis Technology kanggo kabeh kabutuhan panyimpenan kita. Ing kene, TerraBlock minangka jantung alur kerja produksi fasilitas - sistem iku cepet lan dipercaya. Sistem panyimpenan TerraBlock bareng mbisakake workflow kolaborasi, sing kritis liwat 90 persen ...

Read More »

Triveni Digital CSO Kanggo intine ing IEEE International Symposium

PRINCETON, NJ - May 31, 2017 - Triveni Digital ngumumake yen Dr. Richard Chernock, kepala perusahaan lan kepala perusahaan Teknologi lan Standar Grup ATSC (TG3), bakal ngirim alamat utama ing Simposium Internasional IEEE ing Broadband Multimedia Systems lan Broadcasting ing Cagliari, Italia. Ing Juni 7 ing 9: 00 am, Chernock bakal nyedhiyake nganyari ...

Read More »

Grup Vitec ing 2017 Cine Gear Expo

Ing booth 64 lan 65 ing Ekspo Cine Gear, Grup Vitec bakal nampilake solusi inovatif lan pamenang sing paling anyar saka merek Litepanels, OConnor, lan Anton / Bauer. 2017 Cine Gear Expo Juni 1-4, Los Angeles Vitec Group Booths 64 lan 65 Litepanels 'Astra 3X / 6X lan Sola 4 + / 6 + LED Lampu Ing 2017 Cine Gear Expo, Litepanels, pelopor ...

Read More »

IPTV ETV TV VITEC lan Platform Digital Signage yaiku Grand Slam ing Stadion Kauffman

SUNNYVALE, Calif. - May 31, 2017 - VITEC, pandhukung donya lan panyebaran video canggih, saiki ngumumake yen pasar-leading EZ TV 8.0 IPTV lan Digital Signage Sports Venue Solution lan MGW Nano end-points kasil diinstal ing Stadion Kauffman ing Kansas City, Missouri. Minangka bagéan saka revitalizing sawijining video stream lan isi signage ing Kansas ...

Read More »

Parade Wisycom Ngisor Sambadrom kanggo Rio Karnaval 2017

RIO DE JANEIRO, MANG 31, 2017 - Nalika rong yuta wong kepenginan teka ing Sambadrome Marqueko de Sapucai ing Rio de Janeiro, Brasil kanggo Rio Carnival 2017, Bernard Scyeur, pemilik, RF TRANSMISSION ing ana ing situs kanggo nyedhiyakake audio gangguan-gangguan kanggo taun iki Festival. Digawé kanthi koordinasi frekuensi lan jangkoan kanggo jalur 800-meter saka parade, Scyeur ngandarake ...

Read More »

DC United Mayor Liga Sepakbola Ups Game Facebooknya Wirecast

Nevada City, California, Mei 31, 2017 -Telestream, panyedhiya piranti digital lan solusi workflow, saiki ngumumake yen DC United, klub paling apik ing sajarah bal-balan modern AS, milih Wirest Telestream kanggo nyelarasake linier lan nuduhake acara-game karo Facebook Live, lan njupuk engagement penggemar menyang level anyar. "We are a crew cilik and our department ...

Read More »

PMC milih Group T-Crea dadi Distributor Audio Pro eksklusif kanggo Meksiko

PMC wis milih Grupo T-Crea minangka distributor kanggo Meksiko, kanthi tanggung jawab kanggo kabeh produk profesional. Adhedhasar ing Mexico City lan dipimpin déning CEO Pedro Luna, Grupo T-Crea wis pengalaman ing pirang-pirang taun ing pasar audio lan video profesional. Grup kasebut kalebu perusahaan kabel lan panyambungan Sucabsa, sing didegaké taun 47, lan perusahaan distribusi T-Crea, ...

Read More »

Premiering NBCUniversal LightBlade Lighting Production LED at Expert Gear Cear 2017 In Partnership With Cineo Lighting

UNIVERSAL CITY, Calif., May 31, 2017 - NBCUniversal ngumumake inovasi paling anyar ing pencahayaan produksi LED, NBCUniversal LightBlade (lightbladeled.com). Ing kemitraan karo Cineo Lighting, sinar pencahayaan sing luwih dhuwur iki nggabungake dekade produksi lan pengalaman siaran NBCUniversal karo teknologi eksklusif Cineo. Produk anyar iki bakal debut ing Cine Gear Expo ing Stage 14, Booth # S126. "Kemajuan ing ...

Read More »

Bexel ESS ndudohake Instalasi Kamera Remote ing Organisasi Olahraga High-Profil

BURBANK, Calif. - May 31, 2017 - Tim profesional lan tim olahraga sing nggoleki Bexel ESS kanggo ngrancang lan nginstal sistem kamera jarak jauh sing bisa dianggo kanggo video sing ditangkep ing game lan latihan. Bexel ESS bisa nemtokake sawetara instalasi anyar sing sukses, kalebu tim bal-balan Spartan Michigan State University lan ...

Read More »

Masstech Gabung karo SGL kanggo Formulir Media Manajemen Powerhouse

Kiri Kanan: Pangadeg pangadeg SGL Bernie Walsh, Presiden lan CEO Masstech Joe Prancis, lan pendiri gabungan SGL Paul Moran lan Dave Bray.

** Perusahaan gabungan, kepemimpinan lan kepemimpinan teknologi gabungan perusahaan kanggo akselerasi pertumbuhan lan inovasi Mei 31st, 2017 - TORONTO, Ontario lan FAREHAM, UK: Masstech lan Software Generation Ltd (SGL) saiki dadi, dikenal minangka Inovasi Masstech Inc., panyedhiya solusi Broadcast and Media industri paling gedhe kanggo ngatur siklus hidup aset media sing terkenal. FPE Capital, ...

Read More »

SIS LIVE lomba ahead ing sambungan konstitusi

Ahli konektivitas siaran Siaran LIVE SIS LIVE saiki ngumumake sing wis ditambahake jaringan konektivitas Anylive® kanggo racun kretek 25 ing saindhenging Irlandia kanggo layanan televisi lan data kanggo bookmakers lan penyiaran ing Irlandia lan Inggris. Kabeh panggung 25 saiki wis urip karo jaringan serat SIS LIVE Anylive, kalebu redundansi lengkap liwat terminal satelit tetep kanggo video, audio, ...

Read More »

Entry Level Engine Engineer - TS / SCI w poly required

Posisi: Entry Level Engineer Engineer - TS / SCI w poly required Perusahaan: Leidos Lokasi: Columbia MD US Deskripsi: About Leidos: Our People. Kita Komunitas. Lingkungan Kita. We nggawe bisnis karo bab lan tanggung jawab kanggo kabeh telu. Ing Leidos, kita tanggung jawab kanggo ningkatake kualitas urip para karyawan, kulawargane lan komunitas ing ngendi kita manggon lan kerja. ...

Read More »

Hardware Engineer Intern

Posisi: Hardware Engineer Intern Company: Teradek Location: Irvine CA US Teradek manufactures wireless video device for remote video capture, live backhoul live, real-time monitoring, recording proxy and webcasting. Kanggo sistem video IP rumit, platform manajemen basis awan Teradek ngidini pangguna kanggo mbatalake operator encoder Teradek ing wektu nyata saka ngendi wae ing donya. Kabeh produk Teradek dirancang lan ...

Read More »

Brainstorm nambah Reality, Graphics lan Solusi sing basis Template

InfinitySet 3 nampi fitur Reality lan Graphics anyar sing luwih anyar. Brainstorm bakal ngetokake SmartSet, solusi Virtual Set sarta Reality Augmented berbasis template Brainstorm, perusahaan spesialis sing didedikake kanggo nyediakake grafis 3D nyata-wektu lan solusi virtual sing utamané ing industri, ngenalaken dandan penting NAB 2017 saindhenging macem-macem produk, dirancang kanggo ningkatake solusi Reality lan Graphics. Kanthi company partner never.no, ...

Read More »

VideoCAVE, aplikasi Reality Mixed

Brainstorm and never.no tim ing NAB ngirim VisualMedia, solusi terpadu kanggo visualisasi real-time 3D konten sosial Brainstorm, perusahaan spesialis sing didedikake nyediakake grafis real-time 3D lan solusi virtual solusi sing dipimpin industri lan tau.no, pionir ing papan sosial TV, bangga bisa ngumumake VisualMedia, solusi sing digabungake bebarengan kanggo nggawe konten Sosial TV kanthi visual ...

Read More »