Home » 2017 » Juni

Archives Monthly: Juni 2017

Associate Video Streaming Engineer

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Perusahaan Engineer Video Associate: MLB Lokasi Media Lanjut: San Francisco CA US Ing MLB Advanced Media, kita dadi pimpinan industri kanggo ngirim konten media digital premium liwat protokol Internet lan / utawa jaringan operator. Ora mung kita nggunakake produk media peerless kanggo Baseball Liga Utama, nanging uga menehi layanan konten kanggo mitra ing ngisor iki (a ...

Read More »

Dirancang lan Dibangun dening Broadcast Solutions GmbH, New Van Ngembangake Kapabilitas HD Broadcasting HD Slovakian kanggo Produksi Langsung

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

WUPPERTAL, Jerman - Juni 30, 2017 - Broadcast Solutions GmbH, salah sawijining panyedhiya layanan lan solusi produksi siaran ing Eropa, wis nginstal jaringan media nyata MediantNet Riedel ing papan Alphaline A12, van anyar HD luar negeri (OB) Dipunbukak dening jaringan televisi Slovak utama Televízia Markíza. Makarya bareng karo solusi interkom matrik digital Artis Riedel, MediorNet nyedhiyakake ...

Read More »

IHSE USA dianugerahi Three NewBay Best of Show Awards ing InfoComm 2017

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

CRANBURY, NJ - Juni 30, 2017 - IHSE USA menang telung NewBay of Show Show ing InfoComm 2017. Piranti lunak Tera Viewer perusahaan menang Best of Show saka Kontraktor Video lan Swara & Video Pemerintah, dene Draco vario OPS + KVM extender kanggo DisplayPort dianugerahi dening AV Technology. Antarmuka pangguna intuisi sing cocog kanggo KVM profesional ...

Read More »

Richard Chew, ACE Ditampilake ing Omongan Siji-siji ing EditFest LA

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Acara Popular editors Bioskop Amérika Ngrameke taun 10 taun SuntingAktFest LA, prayaan seni lan kerajinan penyuntingan sing diwenehake dening American Cinema Editors, bakal ditindakake ing 12 Agustus, 2017 ing Walt Disney's Frank Wells Theatre. EditFest diluncurake ing LA ing 2008, nawakake khalayak sing nyenengake kesempatan kanggo ngrungokake editor paling apik ing donya nuduhake wawasan lan ...

Read More »

StreamGuys Mbantu Broadcasters Bahan bakar Masa Depan Radio Dalam-Ngarep Ngrungokake Alexa Creation Creation

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Penyiar komunitas New Orleans WWOZ minangka stasiun pertama kanggo entuk sertifikasi Alexa kanggo nggawa konten sing langsung lan dikarepake kanggo pamicara sing cerdas liwat integrasi swara sing dikembangake dening StreamGuys BAYSIDE, CALIFORNIA, Juni 30, 2017 - Stasiun penyiaran mbantu mbiyantu radio bali menyang omah sing disambungake saiki Pamirsa, jaringan pangiriman konten lan panyedhiya media streaming StreamGuys saiki nawakake gaweyan khusus Alexa '...

Read More »

Manajer Komunikasi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Perusahaan Komunikasi Komunikasi: Predator Nashville Lokasi: Nashville TN US Komunikasi: Pengurus Komunikasi Manajemen Komunikasi Komunikasi - Nashville Predators (Nashville, TN) Judhul Proyek: Komunikasi Pengurus Komunikasi: Laporan Proyek Komunikasi Kanggo: Direktur, Status Komunikasi: Nelpon Tanggung jawab / Kegiatan Umum : · Mbantu hubungan media lan kegiatan bangunan tim · Dhiksi minangka editor ing produksi publikasi tim (pandhuan media, yearbook, Preds Press) ...

Read More »

ASSISTANT PRODUKSI

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: ASSISTANT PRODUKE Company: Lokasi Viacom: New York NY US Nickelodeon njaluk Asisten Produksi kanggo gabung tim Nick Jr. Brand Creative. Tim kasebut ngasilake konten video promo lan bentuk video sing cendhak kanggo platform on-air, digital, lan sosial. Saka brainstorming lan nganti tanggal udara, kita melu saben langkah proses - nulis, nyunting, ngarahake swara ...

Read More »

Manager Video Video

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Pengurus Dinas Video Video: Lokasi Hiburan Live Bangsa: Karmel IN US Deskripsi Peran: Peranan Pengurus Video minangka ngawasi departemen video ing TourDesign Creative "TDC". Tugas kasebut kalebu ngatur lan ngawasi produksi kabeh konten marketing video magepokan karo Direktur Kreatif, kolaborasi karo reps dodolan lan klien langsung babagan proses revisi / persetujuan lan ...

Read More »