Home » 2017 » Juli

Archives Monthly: Juli 2017

Associate Studio

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Company Associate Company: Studio Enrique Martínez Celaya Lokasi: Culver City CA US Art studio ngupaya individu sing teratur lan profesional kanthi galeri utawa studio pengalaman sing akeh kanggo nggabungake tim sing motivasi lan setia minangka kanca studio sing utuh. Tanggung jawab kalungguhan kasebut kalebu manajemen pameran, keterlibatan, lan publikasi; komunikasi sing efektif karo galeri, museum lan kolektor; pendaftar ...

Read More »

PBT EU ngluncurake solusi SubtitleNEXT Pusat lan EXEcutor ™ Media Integrator sing inovatif ing IBC2017

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

PlayBox Technology EU ngluncurake solusi SubtitleNEXT Central lan EXEcutor ™ Media Integrator kanthi inovatif ing IBC2017 kanggo ngukuhake efisiensi perusahaan PBT EU sing Kuat Laras Ngripta Nggawe Dinamik Broadcast Production Workflows IBC Stand A10, Hall 1, IBC Show, RAI, Amsterdam, 15 - 19 September 2017 Spesialis integrasi sistem global PlayBox Technology EU (PBT EU) nguatake posisi ing IBC2017 ...

Read More »

Engineer Audio (Gereja)

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Perusahaan Engineer (Church): Periklanan Menteri Ohio Kidul Lokasi: Chillicothe OH US Jam: Minggu 8: 00am-2: 00pm ditambahake jam tambahan sing dibutuhake kanggo layanan khusus utawa acara; kira-kira jam 6 saben minggu Objektif: Gereja lokal nggolek insinyur FOH sing berpengalaman kanggo mimpin tim produksi audio. Keperluan: Diploma SMA utawa sing padha karo taun paling minimal 3 pengalaman nyampur babagan audio ...

Read More »

MAXON: Panggung 4D Release 19

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

[wpdevart_youtube width = "640 ″ jangkungna =" 385 ″ autoplay = "0 ″ theme =" gelap "loop_video =" 0 ″ enable_fullscreen = "1 ″ show_related =" 1 ″ show_popup = "0 ″ jempol_popup_width =" 213 thumb_pop 128 ″ show_title = "1 ″ show_youtube_icon =" 0 ″ show_annotations = "1 ″ show_progress_bar_color =" red "autohide_parameter =" 1 ″ set_initial_volume = "palsu" initial_volume = "100 ″ disable_keyboard =" 0 ″] 4ujdd woro-woro saka Cinema 0D Release 4 bakal bisa ngrancang para desainer nggawe alur kerja sing luwih cepet, luwih stabil, lan luwih gampang. Rilis anyar 19 sing nawakake sawetara fitur anyar sing menehi tembung perusahaan "Piranti kanggo dina iki, teknologi sesuk." Disedhiyakake ing ngisor iki ...

Read More »

Ky Dickens Ndarbeni Cinta antarane Anjing lan Pemilik ing Kampanye Sejatine

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

CHICAGO — Kisah Ky Dickens wis ngarahake kampanye anyar kanggo Bendhing Nestlé Purina ing endi pemilik asu nyata - lan asu nyata - ngrembug babagan panganan asu, "bebas gandum" sing sehat. Ditemtokake dening jero Fokus, New York lan Lapiz, Chicago, telu panggonan kasebut nuduhake asu lan para pamilik sing main ing ruangan ruangan verdant. Pamilik ngomong babagan pentinge nutrisi sing apik kanggo ...

Read More »

Manager Media / Digital Asset Manager

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Operasi Media / Perusahaan Pengurus Aset Digital: Negara South Carolina Lokasi: SC US Ngatur departemen Operasi Media. Bisa karo agensi (yaiku SCETV, agensi negara liyane, sekolah, bisnis, lan liya-liyane), departemen kanggo ngrancang, ngrancang lan koordinasi dhukungan teknis kanggo kegiatan televisi / radio SCETV. Ngawasi, sepur, jadwal, lan ngevaluasi personel ing Operasi Media. Jadwal Staff lan peralatan adhedhasar ...

Read More »