Home » 2017 » Agustus

Archives Monthly: Agustus 2017

Kantor Polisi (Lateral / Academy Lulusan ...

Perusahaan: Kutha La Palma, CA Lokasi: La Palma CA US Nglakokaké penegakan hukum lan pencegahan tindak pidana; ngontrol aliran lalu lintas lan njaga peraturan lalulintas negara lan lokal; nglakoni tugas investigasi; nyedhiyakake dhukungan lan pitulungan kanggo program-program pencegahan kriminal lan pengawasan departemen khusus; nglakoni tugas sing gegandhengan karo sing dibutuhake. Iki minangka tingkat entri ...

Read More »

Decentrix Mediabase Guardian Migunakake Pengukuran Data kanggo Nggawe Sederhana Optimasi Bisnis

DENVER - Aug. 31, 2017 - Decentrix Inc. ngumumake release Mediabase Guardian (TM), teknologi optimasi bisnis generasi sabanjure perusahaan. Bagéan saka kulawarga Decentrix BIAnalytix (TM) produk, Mediabase Guardian ngukur alur kerja ing sembarang wektu tartamtu, nggunakake data proyèk kanggo ngasilake pemahaman menyang data sing mili antarane sistem, lan migunakake informasi wektu nyata iki supaya bisa ...

Read More »

Sonnet Rilis 1TB Versi Lightning-Fast Fusion Thunderbolt 3 PCIe Flash Drive

Sonnet Technologies saiki ngumumake versi anyar saka sawijining Fusion (TM) Thunderbolt (TM) 31 PCIe (R) Flash Drive, panyimpenan drive solid-state drive (SSD) sing ukurane kanthel, piranti karo antarmuka Thunderbolt 2017. Dilengkapi karo panyimpenan flash 3TB saka NVMe, paling anyar Fusion Thunderbolt 3 PCIe Flash Drive kompatibel karo komputer Mac lan Windows, lan ...

Read More »

Posisi Data Entri mbukak kanggo Online E Commerce Company

Posisi: Posisi Data Entri dibuka kanggo Perusahaan E Commerce Online Company: Otto Navi Lokasi: Industri CA US Kita nggoleki individu sing metu, energik, sing cetha kanggo ngewangi kita karo mromosikake produk online kita. We are seeking someone with experience in Keahlian E-Commerce lan layanan pelanggan. Pengalaman fotografi, Photoshop, lan media sosial kawruh. Latar mburi ing bagean otomatis lan ...

Read More »

Perwakilan Keamanan Industri-Entry Level

Posisi: Perusahaan Perindustrian Keamanan-Entry Level Perusahaan: Leidos Lokasi: Springfield VA US Deskripsi: Perwakilan Keamanan Industri ditunjuk ing dhukungan program CFOAM ing wilayah WMA. Pemohon bakal ngembangake lan ngurus tata cara keamanan kanggo kabeh aspek keamanan kanggo kalebu kontrol dokumen lan pengunjung, program klasifikasi, kontrak, lan keamanan komunikasi. Interface with manager security, staff engineering and customer reps to ...

Read More »

File Catalyst lan Video Signal Bring Akselerasi Transfer File menyang Pasar Italia

Ottawa, ON - FileCatalyst, pioneer pemenang penghargaan Emmy® ing transfer file sing dikelola lan solusi transfer file sing cepet sing dipimpin dunia, wis ngumumake yen wis ngembangake kemitraan anyar karo Video Signal minangka reseller sing ditambah tambah kanggo Italia. Didegaké ing 1994 dening Alessandro Trezzi, Video Sinyal yaiku pamimpin sistem distribusi kanggo produksi video, uga video post-production, ...

Read More »

Bulking munggah Bulkan. Tera Adria Technologies kemitraan ndadekake janji

Ottawa, ON - FileCatalyst, pioneer pemenang penghargaan Emmy® ing transfer file sing dikelola lan solusi transfer file sing paling cepet ing donya, wis ngumumake yen partner saluran anyar, Tera Adria Technologies, wis ditambahake menyang portofolio mitra. Diadegaké ing 2016 lan adhedhasar ing Serbia (Belgrade), Tera Adria Technologies ndadékaké kabèh solusi kanggo produksi televisi lan radio ...

Read More »

Telemedia (PTY) LTD Choses FileCatalyst kanggo Operasi Internal

Ottawa, ON - FileCatalyst, pioneer pemenang penghargaan Emmy® ing transfer file sing dikelola lan solusi pamindahan file sing cepet ing donya, bakal ngumumake yen Telemedia (PTY) LTD saiki nggunakake FileCatalyst minangka solusi kanggo operasi internal. Telemedia (PTY) LTD minangka panyedhiya layanan penyiaran media dinamis kanthi rekaman trek sing kuat kanggo nyediakake ...

Read More »

Engineer Jawa- Big Data / Cloud Services

Posisi: Engineer Jawa- Big Data / Layanan Cloud Company: Gogo Commercial Aviation Lokasi: Chicago IL US Engineer Java- Cloud Services Gogo terus ngembangaken jejaknya ing panyambungan nirkabel lan ruang hiburan. We are well on our path to over 3,000 commercial planes and over 10,000 business jets. Nalika kita tuwuh ing ukuran, jinis layanan lan aplikasi kita ...

Read More »

Analyst Riset

Posisi: Analis Riset Company: The Burgess Group LLC Lokasi: Alexandria VA US Kenapa Burgess Sampeyan bakal duwe dampak positif ing donya Saben taun ing Amerika, bisnis kesehatan ngilangi jutaan jam lan miliaran dolar nyoba kanggo mbayar hak. Perangkat lunak fleksibel lan feed data sing akurat bisa mbantu klien ngilangi sampah administratif iki, bisa uga nyedhaki rapet karo mitra, ...

Read More »

Kuantum: Veritone aiWARE for Xcellis

Quantum Corporation lan Veritone bakal nyedhiyakake pelanggan kanthi jumlah layanan lan aplikasi sing bisa diukur kanthi daya aiWARE kanggo pengguna Xcellis. Ngoptimalake nilai media sampeyan karo AI bakal nggampangake (mung kanggo jeneng sawetara): nggawe pangaturan video sing disenengi luwih disesuaikan liwat tagging metadata sing kuwat konten sing wis ana. nyedhiyakake data ROI luwih apik kanggo sponsor kanthi ngenali ...

Read More »

Riedel kanggo Partner Kanthi PTScientists kanggo Misi Bulan, Ngendi 'Gagal Ora Pilihan'

WUPPERTAL, Jerman - Aug. 31, 2017 - Minangka partner teknologi kanggo Misi sing bakal teka ing Bulan, dipimpin dening perusahaan komersial komersial PTScientists Berlin, Riedel Communications bakal maneh nduduhake kemampuan kanggo ngirim misi-kritis sistem. Riedel nyediakake infrastruktur komunikasi lan sinyal kanggo proyek groundbreaking ing ngendi para panitya PTS bakal ngarahake dadi pribadi pisanan ...

Read More »

European Commission Places Telestream Lightspeed Live and Vantage Transcoding at Heart of Improved Content Contribution Platform

Nevada City, California, Agustus 31, 2017 - Telestream, panyedhiya layanan piranti digital digital lan solusi workflow, wis ngumumake instalasi Vantage® Media Processing lan sistem Lightspeed Live Capture ing Komisi Eropa ing Brussels, Belgia. Ngaktifake Lightspeed Telestream's K80 GPU kanthi cepet, Vantage nyedhiyakake fasilitas transcoding kanggo Direktorat Jenderal Komunikasi Komisi (DG ...

Read More »

DNF Ndhukung Kontrol IP-Based kanggo 'BrightEye NXT Router'

Sambungan Kontrol Sambungan IP Ngatur Video Compact Router Ngatur Video ing Quarters Nyenyet Northridge, Calif: DNF Kontrol - pimpinan penghargaan lan pangeran ing Interface Manungsa-kanggo-Mesin lan Mesin-kanggo-Mesin - ngumumaken kolaborasi anyar sing ngganggu IP Control Buddy kanthi piranti lunak BrightEye NXT ultra-kompak Ensemble Designs. Yen dikombinasikake, wong-wong mau luwih cocok kanggo ngatur sumber lan jalur sinyal ing kahanan ...

Read More »

Paywizard lan Massive Interactive partner kanggo ngundhakake target UX ngarep kanggo saben kaputusan customer tombol

Spesialis manajer langganan, langganan, billing lan customer relationship (CRM), saiki wis ngumumake kemitraan strategis anyar karo Massive Interactive, para ahli ing pengalaman panganggo sing ditargetake kanggo layanan video multisreen. Kolaborasi iki bakal ngaktifake operator nggunakake wawasan data sing sugih lan analytics prediktif kanggo luwih efektif target pelanggan lan Ngatur UI ing wolung tombol 'Decision Moments' ing lelungan customer; ...

Read More »

Amino ing IBC 2017: Upcycling - Kunci Transforming TV for Tomorrow

Amino, piranti lunak video lan piranti lunak IP / Cloud, bakal nampilake ing IBC 2017 babagan carane dadi panyedhiya layanan menyang umur anyar saka pangiriman TV - kanthi 'upcycling' piranti lan perangkat jaringan warisan. Ing Stand 14.K20 - ing 'Content Everywhere' Hub - Amino bakal nduduhake cara iki ngewangi operator ngirim pengalaman multiscreen modern sing ...

Read More »