Home » 2017 » Oktober

Archives Monthly: Oktober 2017

Manager Produksi Live

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Manager Produksi Live Perusahaan: Facebook Lokasi: Menlo Park CA Misi Facebook Facebook iku kanggo menehi wong daya kanggo mbangun komunitas lan nggawa donya nyedhaki bebarengan. Liwat kulawarga kita aplikasi lan layanan, kita mbangun macem-macem perusahaan sing nyambung milyaran wong ing saindhenging donya, menehi cara kanggo nuduhake apa sing paling penting kanggo ...

Read More »

ASSOCIATE PROGRAMMER ANALYST (SPECIALIST)

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: ASSOCIATE PROGRAMMER ANALYST (SPECIALIST) Company: Kantor Integrasi Sistem Lokasi: CA AS Ing ngisor iki, ing program pengawasan umum Manajer Pemrosesan Data III (DPM III), kanggo proyek Layanan Kesejahteraan Anak Anak (CWDS), Analyst Programmer Analyst ) independen nyawijèkaké program lan analisis karya lan tumindak minangka pamimpin tim pemrogram ing proyek-proyek alam rumit kanthi ...

Read More »

Manajer Produksi Konten

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Manajer Produksi Konten Perusahaan: Lenovo Lokasi: Raleigh NC US Datang gabung karo Lenovo nalika kita tuwuh tim marketing donya kreatif kita! Ing peran iki, sampeyan bakal nggabungake merek global kita ing Morrisville, NC lan laporan marang Global Brand Operations Manager ndhukung sumber daya Creative In-house Lenovo. Sampeyan bakal tanggung jawab kanggo: - Sourcing lan ngatur produksi cilik, medium, lan gedhe ...

Read More »

Desainer Produk

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Perusahaan Desainer Perusahaan: 7pipe Lokasi: San Mateo CA US Babagan Kita: 7pipe minangka salah sijine inventaris lan manufaktur terkemuka ing industri aksesori ganja. Sampeyan bisa uga wis krungu saka prodhuk kita kanthi cara penet virus kita, Twisty Glass Blunt. Kanthi liwat 37 yuta views ing Facebook, produk paten kita, Twisty Kaca Blunt wis cepet dadi paling monjo ...

Read More »

Sign Maker / Produksi lan Desain Manager

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Produser Signature / Produksi lan Desain Company: Craft Signworks Lokasi: San Mateo CA US Apa sampeyan wis nggawe mirunggan tandha sing nggoleki kesempatan unik ing toko pangguna ing Bay Area? Kita ora franchise; We are home grown and looking for someone who wants to grow with us. Apa sing bakal sampeyan lakoni? Siapake ...

Read More »

Yard Dog Signs Director Brent Jones

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

LOS ANGELES-Direktur Brent Jones wis gabung karo Yard Dog, sing ana ing Los Angeles, dipimpin dening produser eksekutif Joe Piccirillo lan Beth Pearson, kanggo karya ing iklan, konten bermerek lan media web. Ngumpulake reel warna lan luwih saka sepuluh taun ngarahake pengalaman menyang omah barange. Jones misuwur minangka papan otomotif kanthi dhuwur, nanging karya uga kanggo kinerja ...

Read More »

Rob Wentz Gabung ASG Ngatur Operasi Tech Field

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

EMERYVILLE, CALIF. - Advanced Systems Group (ASG), perusahaan teknologi media lan teknik terkemuka, saiki ngumumake Rob Wentz wis gabung karo perusahaan, efektif Oct. 9. Tanggung jawab kasebut kalebu layanan teknis bidang koordinator kanggo klien ing wilayah Los Angeles, San Francisco, lan New York. Sadurunge gabung ASG, Wentz dadi manajer pasca produksi lan editor senior kanggo Pedersen Media Group, ...

Read More »