Home » 2017 » Oktober

Archives Monthly: Oktober 2017

Manager Produksi Live

Posisi: Manager Produksi Live Perusahaan: Facebook Lokasi: Menlo Park CA Misi Facebook Facebook iku kanggo menehi wong daya kanggo mbangun komunitas lan nggawa donya nyedhaki bebarengan. Liwat kulawarga kita aplikasi lan layanan, kita mbangun macem-macem perusahaan sing nyambung milyaran wong ing saindhenging donya, menehi cara kanggo nuduhake apa sing paling penting kanggo ...

Read More »

Manajer Produksi Konten

Posisi: Manajer Produksi Konten Perusahaan: Lenovo Lokasi: Raleigh NC US Datang gabung karo Lenovo nalika kita tuwuh tim marketing donya kreatif kita! Ing peran iki, sampeyan bakal nggabungake merek global kita ing Morrisville, NC lan laporan marang Global Brand Operations Manager ndhukung sumber daya Creative In-house Lenovo. Sampeyan bakal tanggung jawab kanggo: - Sourcing lan ngatur produksi cilik, medium, lan gedhe ...

Read More »

ASSOCIATE PROGRAMMER ANALYST (SPECIALIST)

Posisi: ASSOCIATE PROGRAMMER ANALYST (SPECIALIST) Company: Kantor Integrasi Sistem Lokasi: CA AS Ing ngisor iki, ing program pengawasan umum Manajer Pemrosesan Data III (DPM III), kanggo proyek Layanan Kesejahteraan Anak Anak (CWDS), Analyst Programmer Analyst ) independen nyawijèkaké program lan analisis karya lan tumindak minangka pamimpin tim pemrogram ing proyek-proyek alam rumit kanthi ...

Read More »

Desainer Produk

Posisi: Perusahaan Desainer Perusahaan: 7pipe Lokasi: San Mateo CA US Babagan Kita: 7pipe minangka salah sijine inventaris lan manufaktur terkemuka ing industri aksesori ganja. Sampeyan bisa uga wis krungu saka prodhuk kita kanthi cara penet virus kita, Twisty Glass Blunt. Kanthi liwat 37 yuta views ing Facebook, produk paten kita, Twisty Kaca Blunt wis cepet dadi paling monjo ...

Read More »

Sign Maker / Produksi lan Desain Manager

Posisi: Produser Signature / Produksi lan Desain Company: Craft Signworks Lokasi: San Mateo CA US Apa sampeyan wis nggawe mirunggan tandha sing nggoleki kesempatan unik ing toko pangguna ing Bay Area? Kita ora franchise; We are home grown and looking for someone who wants to grow with us. Apa sing bakal sampeyan lakoni? Siapake ...

Read More »

Yard Dog Signs Director Brent Jones

LOS ANGELES-Direktur Brent Jones wis gabung karo Yard Dog, sing ana ing Los Angeles, dipimpin dening produser eksekutif Joe Piccirillo lan Beth Pearson, kanggo karya ing iklan, konten bermerek lan media web. Ngumpulake reel warna lan luwih saka sepuluh taun ngarahake pengalaman menyang omah barange. Jones misuwur minangka papan otomotif kanthi dhuwur, nanging karya uga kanggo kinerja ...

Read More »

Rob Wentz Gabung ASG Ngatur Operasi Tech Field

EMERYVILLE, CALIF. - Advanced Systems Group (ASG), perusahaan teknologi media lan teknik terkemuka, saiki ngumumake Rob Wentz wis gabung karo perusahaan, efektif Oct. 9. Tanggung jawab kasebut kalebu layanan teknis bidang koordinator kanggo klien ing wilayah Los Angeles, San Francisco, lan New York. Sadurunge gabung ASG, Wentz dadi manajer pasca produksi lan editor senior kanggo Pedersen Media Group, ...

Read More »

Animasi Renegade Ngembangaken Programming Asli; Nuduhake Brittney Jorgensen menyang Kepala Pembangunan

Ora ana studio 12 ing pipa pangembangan. GLENDALE, Calif.-Terus tuwuh program pemrograman asliné, Renegade Animation wis mromosikake Brittney Jorgensen menyang pos anyar Pemasaran lan Pembangunan. Jorgensen bakal nggarap kreator, penulis lan animator ing konsep ngembangake seri lan fitur televisi animasi, lan dadi penghubung utama studio karo studio, penyiar ...

Read More »

Panlitèn TVT Media nampilake macem-macem basa-basa siaran Eropah sing ageng, kanthi basa 61 ing saindhenging EU lan Turki

Pan-European riset nuduhake kaya mozaik basa lan budaya ing televisi Prancis nawakake tingkat sing paling apik ing macem-macem basa 18 sing disiarake liwat saluran - diiringi UK kanthi basa 15 Basa Inggris minangka basa sing paling akeh nganggo saluran 792, lan basa Arab non paling gedhe -European karo saluran 64 London, 31 Oktober 2017 - Riset saka TVT Media, ...

Read More »

Miller Nguatake Dhukungan Pelanggan ing Prancis

LONDON, OCTOBER 31, 2017 - Miller Fluid Heads (Europe) Ltd, pimpinan ing produksi solusi-solusi pendukung kamera, ngumumake sing jenenge Sophie Habasque minangka Manager Hubungan Pelanggan kanggo kantor Miller ing Prancis. Ing peran sing anyar iki, Habasque bakal bisa nambah sales lan ngiyatake kesadaran merek ing antarane masyarakat pengguna kamera ing ...

Read More »

LynTec Solves Lighting Control Hurdles at LDI 2017

LENEXA, Kan. - Oct. 31, 2017 - LynTec, produsen terkemuka solusi kontrol daya inovatif kanggo audio, video, lan sistem pencitraan profesional, bakal nampilake sistem rack-mount Networkable Power Automation Control (NPAC) Kapabilitas kontrol ing LDI 2017, Nov. 17-19, ing Booth 1546 ing Las Vegas Convention Centre. LynTec's Whole Venue Control ngidini cahya ...

Read More »

Product Spotlight: Wohler Technologies- The AMP1-8-M Audio Monitor

Unit pemantauan audio Wohler Technologies AMP1-8-M cocok kanggo aplikasi ing studio utawa jarak jauh. Unit kasebut nyedhiyakake nganti wolung saluran audio SDI lan nyedhiyakake fitur apik kayata: Kontrol volume lan keseimbangan sing bisa diatur, tampilan jelas tingkat lan indikasi fase ing layar 2.4-inch, layar LCD-backlit sing cerah, konfigurasi panganggo bisa digawe, disimpen lan ngelingi liwat intuisi ...

Read More »

Middle Atlantic Merges Teknik Elektro lan Tim Manajemen Daya

FAIRFIELD, NJ - Oct. 31, 2017 - Ngembangake sawijining kepemimpinan ing solusi integrator kanggo pasar komersial lan omah, Produk Atlantic Tengah wis nyusun ulang tim manajemen listrik lan daya listrik menyang departemen tunggal. Unit gabungan bakal nambah fokus ing pemecahan tantangan integrasi lan spesifikasi kanthi solusi inovatif lan pasar. Departemen anyar bakal ...

Read More »

Wohler Mbantu TIMES SAIKI Nganyarke menyang HD Kanthi AMP1-8-M Audio Monitor

MUMBAI, OCTOBER 31, 2017 - Wohler Technologies, prodhuk pangembang video, audio lan data ngawasi, ngumumake, iku minangka bagian saka upgrade piranti transisi HD kanggo TIMES NOW, saluran warta basa Inggris 24 jam ing India. "Kita perlu nganyarke unit pamantauan audio sing ana kanggo njaga input sing suwe digunakake ing industri," ...

Read More »

Pliant Technologies Terus Ngembang ing Dunia kanthi Sistem Audio Nasional minangka Distributor Australia Anyar

AUBURN, AL, OCTOBER 31, 2017 - Pliant Technologies, divisi interkom profesional saka CoachComm, ngumumaké National Audio Systems Pty Ltd. minangka distributor anyar ing Australia. Sistem Audio Nasional bakal nyedhiyakake Pliant karo dhukungan regional ing saindhenging Pasifik Kidul. Sistem Audio Nasional dikenal minangka salah sawijining distributor sing paling beragam ing industri. Wis dibangun kuwat ...

Read More »

Manager Produksi Video

Posisi: Manager Produksi Video Company: MUSIC Group Lokasi: Chatsworth CA Ringkasan Proyek AS Tanggung Jawab Panjenengan Kolaborasi karo lan mimpin video lan staf editor kanggo ngembangake, ngasilake, lan nglakokake produksi nggunakake praktik-praktik sing paling apik. Nglakokaké produksi potret-to-edit. Koordinasi, jadwal, lan ngatur staf video saka konsep, produksi, kirim produksi, menyang pangiriman final. Nuduhake lan ndhelikake crita-crita "manungsa" sing ...

Read More »