Home » 2017 » November

Archives Monthly: November 2017

Caringo's Swarm Hybrid Cloud Object Storage Platform Saiki Tergabung karo Reach Engine dening Levels Beyond lan Microsoft Azure

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Caringo anyar ngumumake integrasi Swarm Hibrida Cloud Object Storage Platform karo Reach Engine dening Levels Beyond platform konten cerdas lan kanggo Microsoft Azure. Integrasi rapi karo Reach Engine dirancang kanggo mimpin era anyar kreasi isi lan kurasi kanthi nyediakake aset digital sing cepet kasedhiya nalika dikarepake nalika njaga, njaga, lan nyepetake kanthi cepet ...

Read More »

ICS Gabung karo JMR Electronics kanggo Ngembangaken Duplikat Disruptive, Solusi lan Solusi Baru

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Intelligent Computer Solutions Inc. (ICS), pemimpin perintis duplikasi disk drive lan sistem forensik komputer, ngumumake minggu iki penggabungan karo JMR Electronics Inc. (JMR), panyedhiya global panyedhiya solusi panyimpenan data sing bisa diukur. Penggabungan iki nggabungake taun-taun 27 ICS dominasi pasar sing didegake ing ngembangake duplikasi disk drive menang lan sistem akuisisi lan analisis komputer forensik ...

Read More »

NPAC LynTec Menang Penghargaan Produk Anyar ing WFX 2017

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

LENEXA, KAN. - Nov. 30, 2017 - LynTec, produsen terkemuka solusi kontrol daya inovatif kanggo sistem audio, video, lan pencahayaan profesional, ngumumake yen NPAC diakoni karo Product Product Award ing WFX 2017 ing Dallas. Solusi kasebut nampa penghargaan Best Product Systems Building ing kategori Otomasi Bangunan utawa Sistem Paling Apik. Ing New ...

Read More »

Konsol Audio mc²56 Nganyari Gedung Opera Zurich

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Gedung Opera Zurich nganyari kamar kontrol swara lan ruang auditorium karo papan pencampur lawo IP mc²56 kanggo opera 2017-2018 lan musim teater. Papan pencampuran Lawo anyar nawakake 48 faders ing kamar kontrol bebarengan karo console 32-fader karo 16-fader extender sing disambungake menyang console hall lan ngarep 16-fader ...

Read More »

Wisycom ing Tindakan ing "Rasa"

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Masakan masak MUNICH, GERMANY, NOVEMBER 30, 2017 - SAT.1 "The Taste" terus berlanjut karo musim kelima kanthi sistem nirkabel saka Wisycom, desainer lan pembangun solusi RF paling canggih kanggo siaran, film lan produksi live. Program Redseven / ProSiebenSat.1 "Rasa" dicathet ing studio Bavaria ing Munich-Grünwald dening TV Skyline. Andreas L. Hain, TV ...

Read More »

Tawaran BlackMe CoreMelt Ora Luwih Nanging!

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Sales CoreMelt's awesome Black Friday sale isih kasedhiya liwat Desember 1st lan sampeyan mesthi kudu njupuk kauntungan saka tawaran sing luar biasa ing templat gerakan! Babagan VFXMarket ngemot 50% off koleksi sing nyedhiyakake lan fitur Fashion, Teknologi, Real Estate, lan Pernikahan ing retro gaya lan pen sing digambar lan tinta! Uga, CoreMelt ora mandheg ana. Nampa kabeh plugins CoreMelt ...

Read More »