Home » 2017 » November

Archives Monthly: November 2017

Caringo's Swarm Hybrid Cloud Object Storage Platform Saiki Tergabung karo Reach Engine dening Levels Beyond lan Microsoft Azure

Caringo anyar ngumumake integrasi Swarm Hibrida Cloud Object Storage Platform karo Reach Engine dening Levels Beyond platform konten cerdas lan kanggo Microsoft Azure. Integrasi rapi karo Reach Engine dirancang kanggo mimpin era anyar kreasi isi lan kurasi kanthi nyediakake aset digital sing cepet kasedhiya nalika dikarepake nalika njaga, njaga, lan nyepetake kanthi cepet ...

Read More »

ICS Gabung karo JMR Electronics kanggo Ngembangaken Duplikat Disruptive, Solusi lan Solusi Baru

Intelligent Computer Solutions Inc. (ICS), pemimpin perintis duplikasi disk drive lan sistem forensik komputer, ngumumake minggu iki penggabungan karo JMR Electronics Inc. (JMR), panyedhiya global panyedhiya solusi panyimpenan data sing bisa diukur. Penggabungan iki nggabungake taun-taun 27 ICS dominasi pasar sing didegake ing ngembangake duplikasi disk drive menang lan sistem akuisisi lan analisis komputer forensik ...

Read More »

ASG kanggo Jelajahi VR / AR, HDR lan AI Technologies ing Lokakarya Free Workflow Tahunan

EMERYVILLE, CALIF. - Advanced Systems Group (ASG), perusahaan teknologi media lan teknik terkemuka, bakal njelajah kanthi nggunakake teknologi VR / AR, HDR, lan intelijen buatan (AI) sajrone bengkel workflow tahunan ing Dec. 7, 2017, ing New People Cinema ing San Francisco. "Reality of VR / AR, HDR, lan Intelligence Artificial" bakal nangani loro teknis lan komersial saka teknologi, ...

Read More »

NPAC LynTec Menang Penghargaan Produk Anyar ing WFX 2017

LENEXA, KAN. - Nov. 30, 2017 - LynTec, produsen terkemuka solusi kontrol daya inovatif kanggo sistem audio, video, lan pencahayaan profesional, ngumumake yen NPAC diakoni karo Product Product Award ing WFX 2017 ing Dallas. Solusi kasebut nampa penghargaan Best Product Systems Building ing kategori Otomasi Bangunan utawa Sistem Paling Apik. Ing New ...

Read More »

Konsol Audio mc²56 Nganyari Gedung Opera Zurich

Gedung Opera Zurich nganyari kamar kontrol swara lan ruang auditorium karo papan pencampur lawo IP mc²56 kanggo opera 2017-2018 lan musim teater. Papan pencampuran Lawo anyar nawakake 48 faders ing kamar kontrol bebarengan karo console 32-fader karo 16-fader extender sing disambungake menyang console hall lan ngarep 16-fader ...

Read More »

Wisycom ing Tindakan ing "Rasa"

Masakan masak MUNICH, GERMANY, NOVEMBER 30, 2017 - SAT.1 "The Taste" terus berlanjut karo musim kelima kanthi sistem nirkabel saka Wisycom, desainer lan pembangun solusi RF paling canggih kanggo siaran, film lan produksi live. Program Redseven / ProSiebenSat.1 "Rasa" dicathet ing studio Bavaria ing Munich-Grünwald dening TV Skyline. Andreas L. Hain, TV ...

Read More »

Dalet Jepang Ngembangaken Konsultasi Media lan Layanan Profesional kanthi Jasa Arsitek Solusi Baru

Reona Yanagishita, pakar desain arsitektur media perusahaan lan arsitektur manajemen aset media, nggabungake tim Dalet ing Tokyo Tokyo, Jepang - November 30, 2017 - Dalet, panyedhiya solusi lan layanan kanggo penyiar lan profesional isi, Reona Yanagishita kanggo tim Dalet Jepang. Pakaryan ing alur kerja media perusahaan, Yanagishita lunga menyang Pre Sales & ...

Read More »

Tawaran BlackMe CoreMelt Ora Luwih Nanging!

Sales CoreMelt's awesome Black Friday sale isih kasedhiya liwat Desember 1st lan sampeyan mesthi kudu njupuk kauntungan saka tawaran sing luar biasa ing templat gerakan! Babagan VFXMarket ngemot 50% off koleksi sing nyedhiyakake lan fitur Fashion, Teknologi, Real Estate, lan Pernikahan ing retro gaya lan pen sing digambar lan tinta! Uga, CoreMelt ora mandheg ana. Nampa kabeh plugins CoreMelt ...

Read More »

Line Producer for Independent Dramatic Feature

Line Producer for Independent Dramatic Feature Company Para pelanggan mung City, State Pantai Rehoboth, DE Duration ora diwenehake Salary not provided Proyek dikirim 11 / 24 / 17 Situs web ora kasedhiya Nuduhake Babagan proyek "The Last Time I Saw You Blessed" Fitur film dening penulis / sutradara Chris Malinowski. Piece bakal, kemungkinan, bakal dipun damel ing Pantai Rehoboth, Delaware lan ...

Read More »

Manager Stage

Stage Manager Company Confidential City, State New York, NY Duration 4 weeks Salary $ 250.00 plus complimentary tickets Job posted on 11 / 24 / 17 Website not provided Share About the job Indie filmmaking company is producing its first Christmas show this December. Nemokake experienced Stage Manager kanggo produksi teater 2.5hr. Fee Flat: $ 250.00 ditambah gratis karcis Kinerja Jadwal 12 / 7 - 12 / 24 Thurs - ...

Read More »

Asisten Produksi

Asisten Produksi Company Confidential City, State New York, NY Durasi 4 minggu Salary 2 - Tiket gratis (ora / kurang dibayar / komisi mung) Proyek dikirim ing 11 / 24 / 17 Situs web Rahasia Nuduhake babagan proyek Film Director / Writer & Asisten Produksi kanggo acara Natal sing bakal teka. Kompensasi - 2 gratis karcis kanggo nuduhake. 12 / 1 - 12 / 24 Mangga nerusake resume menyang: Gavin Troi. Langganan saiki ...

Read More »

Direktur Eksekutif

Direktur Eksekutif Perusahaan Para pelanggan mung City, State Austin, TX Suwene Part Masa / Wektu Saged Nggarap Salary $ 12 - $ 14k / saben taun Proyek dikirim ing 11 / 24 / 17 Situs web ora kasedhiya Nuduhake bab Proyek POSISI LUWIH: karo Direksi TXMPA kanggo nyedhiyakake dhukungan administratif, operasional, dhasar lan dhukungan kanggo organisasi advokasi sing ngetrapake ...

Read More »

Nggawe Artist

Make Up Artist Company Subscribers only City, State Los Angeles, CA Duration 11 / 26 Salary not provided Proyek dikirim 11 / 24 / 17 Situs web ora kasedhiya Nuduhake babagan proyek Nggoleki artis dandanan sing berpengalaman kanggo komersial komedi. Njupuk Minggu iki, NOV 26 kanggo jam 4-5. Kita looking kanggo nggawe wong enom katon kaya lawas banget (jenggot, lawas ...

Read More »

1st Asisten Direktur

1st Asisten Direktur Perusahaan Pelanggan mung City, State San Marcos, TX Duration Dec 9-11 Salary Kirim tarif Proyek dikirim 11 / 24 / 17 Aplikasi dening 12 / 09 / 17 Situs web ora kasedhiya Nuduhake babagan proyek Independent short film lagi seeking 1st Asisten Direktur. Mangga ditanggepi karo resume lan reel (yen kasedhiya) lan tingkat dina rata-rata nempatake PAWARTA KREW ing baris subjek. ...

Read More »

Ngasilake Partner

Produser Partner Company Rahasia City, State New York, NY Duration 3 weeks Salary TBD Proyek dikirim 11 / 24 / 17 Situs web ora kasedhiya Nuduhake babagan proyek Film Director / Writer & Theatrical Producer seeking prodhuksi partners kanggo proyek sing arep dienggo loro ing film lan téater. Kompensasi: TBD Mangga nerusake resume menyang: Gavin Troi. Langganan saiki kanggo detail liyane wis pelanggan? Mangga mlebu ...

Read More »

Photographer

Perusahaan Fotografer Rahasia Kutha, Negara New York, NY Durasi 2.5 jam Saluran gratis 6 (regane ing $ 100.00) (ora ana / kurang dibayar / komisi mung) Proyek dikirim ing 11 / 24 / 17 Situs web Confidential Share Babagan produser Theatre produser seeking photographer kanggo njupuk foto sing bakal diterbitake kanggo dina Sabtu, Desember 2. Jam 2.5 - pamain foto kanggo acara Natal sing bakal teka. Ora mbayar tambahan - 6 gratis ...

Read More »