Home » 2017 » Desember

Archives Monthly: Desember 2017

Produksi PT Live Event Audio Engineer (Spesialis Teknik)

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: PT Live Production Production Audio Visual Engineer (Technical Specialist) Perusahaan: PSAV Lokasi: Lanham MD US PSAV yaiku panyedhiya internasional internasional layanan teknologi acara profesional, lan ngadeg ing rekor sukses lan pertumbuhan 75 taun. Kita usaha kanggo ngirim eksekusi tanpa cacat kanthi pendekatan Hospitality, kanggo kabeh layanan teknologi acara. Misi kita kanggo ngowahi rapat biasa dadi ...

Read More »

Manager, Video Kreatif

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Manajer, Video Kreatif Perusahaan: BAE Systems Lokasi: Hudson NH US BAE Systems duweni kesempatan sing apik kanggo Manager Creative Video ing departemen Komunikasi Bisnis. Kandidat sing sukses bakal dadi pemikir sing paling imajinatif lan ora bisa dipisahake. Manger bakal mimpin video saka konsep kanggo nggawe, ngawasi gagasan lan crita sing dadi konten multimedia sing perlu ...

Read More »

Desainer Produksi Junior

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Perancang Produksi Junior Perusahaan: UnitedHealth Group Lokasi: Eden Prairie MN Posisi US Keterangan: Energi kariermu karo salah siji perusahaan paling cepet berkembang di Healthcare. Sampeyan ngimpi karir gedhe karo perusahaan gedhe - ngendi sampeyan bisa nggawe impact lan bantuan wong. Kita ngimpi menehi kesempatan kanggo nindakake iki. Lan wutah sing luar biasa ...

Read More »

Desainer Produksi Junior

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Perusahaan Produksi Remaja Junior: Mullen Lokasi: Boston MA US We are looking for Junior Production Designer kanggo gabung karo tim Boston Digital Production kami. Minangka Designer Produksi Junior, sampeyan bakal nggarap layout lan suntingan kanggo situs, kaca landing, email, iklan tampilan lan macem-macem bahan media sosial. Kandidat sing becik bakal duwe rasa sing kuat lan bisa ...

Read More »

Koordinator Studio

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Koordinator Studio Company: Fashion Shots Lokasi: Miller Place NY US Posisi Coordinator Studio yaiku posisi full time. Jam operasional yaiku Selasa-Sabtu saka PM 10 AM- 6. Posisi iki kalebu panjawab telpon, janjian jadwal, photoshop adobe, lan editing foto. Posisi punika tingkat entri lan sampeyan ora perlu pengalaman sadurunge ing photography utawa photoshop. ...

Read More »

Studio Manager, Fotografer, Desainer

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Studio Manager, Fotografer, Desainer Company: Crabtree Photography Lokasi: Muncie IN Ringkasan Proyek AS Kesempatan gedhe kanggo individu unik kanthi ketrampilan dalam ngatur lingkungan studio. Individu iki bakal duwe kesempatan kanggo motret ing lingkungan studio ruangan / ruangan. Kudu semangat lan berorientasi wong. Individu iki uga kudu pinter ing Adobe Suite, khusus Photoshop lan ...

Read More »

Engineer Kontrol

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Control Room Engineer Company: New York Red Bulls Lokasi: Harrison NJ US Informasi INFORMASI: New York Red Bulls yaiku salah satu tim 22 di Major League Soccer (MLS). Iku salah siji saka klub balapan ing MLS, sing kompetisi ing liga wiwit didegaké ing 1996. Padha saiki main pertandingan ngarep ing Red Bull Arena ...

Read More »

Marquis Broadcast kanggo nduduhake produksi maya hibrida ing CABSAT

Workstation Broadcast Marquis
  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Perusahaan kanggo nampilake fasilitas infrastruktur maya sing bisa ngowahi alur kerja Marquis Broadcast bakal nuduhake ing acara CABSAT ing Dubai, ing ZB6-C44, ing ngendi bakal nduduhake produk-produk kasebut bisa ngaktifake lan ngepetake produksi maya hibrida lan murni, Luwih efisien workflows bisa lan ganti wujud produksi. Ana owah-owahan gedhé ing industri bubar, saka media ...

Read More »