Home » 2017 » Desember

Archives Monthly: Desember 2017

Produksi PT Live Event Audio Engineer (Spesialis Teknik)

Posisi: PT Live Production Production Audio Visual Engineer (Technical Specialist) Perusahaan: PSAV Lokasi: Lanham MD US PSAV yaiku panyedhiya internasional internasional layanan teknologi acara profesional, lan ngadeg ing rekor sukses lan pertumbuhan 75 taun. Kita usaha kanggo ngirim eksekusi tanpa cacat kanthi pendekatan Hospitality, kanggo kabeh layanan teknologi acara. Misi kita kanggo ngowahi rapat biasa dadi ...

Read More »

Manager, Creative Video

Posisi: Manajer, Video Kreatif Perusahaan: BAE Systems Lokasi: Hudson NH US BAE Systems duweni kesempatan sing apik kanggo Manager Creative Video ing departemen Komunikasi Bisnis. Kandidat sing sukses bakal dadi pemikir sing paling imajinatif lan ora bisa dipisahake. Manger bakal mimpin video saka konsep kanggo nggawe, ngawasi gagasan lan crita sing dadi konten multimedia sing perlu ...

Read More »

Desainer Produksi Junior

Posisi: Perusahaan Produksi Remaja Junior: Mullen Lokasi: Boston MA US We are looking for Junior Production Designer kanggo gabung karo tim Boston Digital Production kami. Minangka Designer Produksi Junior, sampeyan bakal nggarap layout lan suntingan kanggo situs, kaca landing, email, iklan tampilan lan macem-macem bahan media sosial. Kandidat sing becik bakal duwe rasa sing kuat lan bisa ...

Read More »

Desainer Produksi Junior

Posisi: Perancang Produksi Junior Perusahaan: UnitedHealth Group Lokasi: Eden Prairie MN Posisi US Keterangan: Energi kariermu karo salah siji perusahaan paling cepet berkembang di Healthcare. Sampeyan ngimpi karir gedhe karo perusahaan gedhe - ngendi sampeyan bisa nggawe impact lan bantuan wong. Kita ngimpi menehi kesempatan kanggo nindakake iki. Lan wutah sing luar biasa ...

Read More »

Koordinator Studio

Posisi: Koordinator Studio Company: Fashion Shots Lokasi: Miller Place NY US Posisi Coordinator Studio yaiku posisi full time. Jam operasional yaiku Selasa-Sabtu saka PM 10 AM- 6. Posisi iki kalebu panjawab telpon, janjian jadwal, photoshop adobe, lan editing foto. Posisi punika tingkat entri lan sampeyan ora perlu pengalaman sadurunge ing photography utawa photoshop. ...

Read More »

Studio Manager, Fotografer, Desainer

Posisi: Studio Manager, Fotografer, Desainer Company: Crabtree Photography Lokasi: Muncie IN Ringkasan Proyek AS Kesempatan gedhe kanggo individu unik kanthi ketrampilan dalam ngatur lingkungan studio. Individu iki bakal duwe kesempatan kanggo motret ing lingkungan studio ruangan / ruangan. Kudu semangat lan berorientasi wong. Individu iki uga kudu pinter ing Adobe Suite, khusus Photoshop lan ...

Read More »

Control Room Engineer

Posisi: Control Room Engineer Company: New York Red Bulls Lokasi: Harrison NJ US Informasi INFORMASI: New York Red Bulls yaiku salah satu tim 22 di Major League Soccer (MLS). Iku salah siji saka klub balapan ing MLS, sing kompetisi ing liga wiwit didegaké ing 1996. Padha saiki main pertandingan ngarep ing Red Bull Arena ...

Read More »

Marquis Broadcast kanggo nduduhake produksi maya hibrida ing CABSAT

Workstation Broadcast Marquis

Perusahaan kanggo nampilake fasilitas infrastruktur maya sing bisa ngowahi alur kerja Marquis Broadcast bakal nuduhake ing acara CABSAT ing Dubai, ing ZB6-C44, ing ngendi bakal nduduhake produk-produk kasebut bisa ngaktifake lan ngepetake produksi maya hibrida lan murni, Luwih efisien workflows bisa lan ganti wujud produksi. Ana owah-owahan gedhé ing industri bubar, saka media ...

Read More »

Spesialis Produksi Visual

Posisi: Spesialis Produksi Visual Company: Lokasi Strategis Nasional: Wickliffe OH US Yen sampeyan seneng dadi bagian saka tim kreatif sing fokus ing ngimbangi tren videografi anyar karo kabutuhan klien, kita duwe kesempatan sing ora anyar. Strategis Nasional, salah sawijining perusahaan pemasaran lan strategi digital utama Cleveland, tantangan sawijining tim pemasaran lan profesional kreatif saben dina kanggo ningkatake klien ...

Read More »

Spesialis Produksi Video

Posisi: Spesialis Produksi Video Company: Pure Edge Lighting Lokasi: Chicago IL Ringkasan Job AS Spesialis Produksi Video bakal mimpin tim pemasaran ing produksi instalasi, produk, latihan, lan video promosi. Tanggung jawab kanggo proyeke nulis, njupuk, lan nyunting video sing nyediakake branding konsisten ing kabeh materi perusahaan, lan nggarap departemen liya kanggo nambah strategi pemasaran. Produksi Video ...

Read More »

Spesialis Multimedia

Posisi: Spesialis Multimedia Company: Miltechs Inc. Lokasi: Milpitas CA US Kualifikasi sing dipilih: Gelar sarjana ing film, multimedia, desain grafis, utawa bidang studi terkait. Pengalaman AV, cahya, lan panggung luwih disenengi. Keahlian dasar ing Adobe Photoshop. Detail-oriented Efektif wektu-Manajemen skills Kemampuan kanggo multi-tugas Kawruh dhasar babagan teknologi trending lan / utawa kabudayan pop Ndhudhuk Creative pikiran utawa pangaji seni kreatif Willing kanggo ...

Read More »

Spesialis Produksi Multimedia

Posisi: Spesialis Produksi Multimedia Company: Investing Daily Lokasi: Tysons Corner VA Rumus Pekerjaan AS Praktik Investasi Saben, ing sawetara publikasi publikasi investasi paling longgar mandheg ing paling dununge, nggolèki Spesialis Produksi Multimedia. Nggawe ing Kepemimpinan Direktur Pemasaran kita, Spesialis Produksi Multimedia nduweni peran kunci ngewangi tim marketing nglakoni kampanye marketing berkualitas sing nggawe ...

Read More »

Spesialis Produksi Video

Posisi: Spesialis Produksi Video Company: Logik Tinggi Lokasi: Arlington VA US Logika Tinggi ngupaya Spesialis Produksi Video kanggo nggarap Departemen Marketing, HR, lan Pendidikan. Spesialis Produksi Video bakal ngasilake video kanggo digunakake ing kampanye marketing, branding lapangan kerja, program onboarding, upaya rekrutmen, pelatihan klien, dll. We are looking for individu sing kreatif, ...

Read More »

Junior QA Spesialis-E-Commerce / Produksi Web

Posisi: Junior QA Specialist-Ecommerce / Perusahaan Produksi Web: Century 21 Lokasi: Secaucus NJ US Bekerja ing lingkungan kolaboratif lan kreatif kanggo nguji lan nguji isi situs ing situs web e-commerce dhuwur-lalu lintas. Posisi iki fokus ing bisnis-akhir situs. Tanggung Jawab lan Tanggung Jawab: Utamané duwe lan ngatur proses approving kaca rinci produk kanggo mesthekake padha duwe ...

Read More »

Spesialis Produksi Digital Print

Posisi: Spesialis Produksi Digital Print Company: Unik Copy Center of NY Lokasi: New York NY US Ringkasan Proyek Digital Print Operator dibutuhake kanggo lokasi NYC cepet lan cepet berkembang. Calon kudu bisa ngoperasi peralatan pencetakan digital digital (yaiku Canon / Xerox / Konica) lan kerja nganggo Fiery. - Pengalaman pra-penet kalebu pam prep, desain lan tata letak, editing. - ...

Read More »

Sawise Penasihat Sekolah / Instruktur Produksi Video - Sekolah Menengah

Posisi: Sawise Sekolah Penasihat / Instruktur Produksi Video - Perusahaan Sekolah Menengah: Boys & Girls Harbour Lokasi: New York NY US Boys & Girls Harbour, sing nirlaba sing misi kanggo nguatake anak lan kulawargane dadi lengkap, peserta produktif ing masyarakat liwat pendidikan, pengayaan budaya, lan layanan sosial, saiki ngupaya Penasehat Part Time kanggo Program Sasampunipun ...

Read More »