Home » 2018 » Januari

Archives Monthly: Januari 2018

Mungkin Masalah Sundance punika Distribusi, Ora Isi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

"Mommy kula tansah ngendika yen boten wonten monster. Ora ana sing nyata. Nanging ana. "- Ripley, Alien:" Wunguné, "Brandywine Productions, 1997 Alesan taun kepungkur bisa cepet banget supaya bisa diwiwiti kanthi cepet lan tetep sing cepet, cepet lan cepet. Industri M & E (media lan hiburan) njupuk ...

Read More »

Videographer / Video Editor

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Videographer / Video Editor Company: The Surf Channel Lokasi: Santa Monica CA Ringkasan Proyek AS Ski Channel LLC Digawe dening Steve Bellamy, Presiden ing Kodak lan pangadeg The Tennis Channel, The Surf Channel lan Ski Channel sing leading aksi isi olahraga aksi ing YouTube sing ngasilake isi asli ing saubenging samodra lan ski. Kanthi liwat 15 yuta views, ...

Read More »

VRLA 2018 Passes Now Available

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Pengalaman "Realita Anyar" Bisa 4-5 ing pameran tech premier saka mangsa ngarep Los Angeles, CA (Januari 31, 2018) - Ngliwati VRLA 2018, pameran teknologi modhèrn sing paling immersive lan transformatif, saiki wis didol! Pengalaman carane VR, AR, lan teknologi anyar sing nggawe mangsa anyar sing positif kanggo donya ing Mei 4th lan 5th, ing ...

Read More »

Studio Teknologi Nyedhiyakake Produk Integrasi Integrasi Remote (REMI)

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Teknologi Technologies, produsen kualitas audio, video, lan solusi fiber-optik, wis ngupgrade perangkat kukuh kanggo Model 31 Dante Intercom Audio Engine, Model 2018 Announcer's Console, lan Model 5422D Audio Interface produk. Perangkat kukuh anyar (piranti lunak embedded) ngidini saben unit luwih cocok karo kabutuhan unik nggawe IFB (foldback sing disusupi utawa cueing bakat) ...

Read More »

ZEPLAY Re-Emerges at 2018 NAB Show with New Ownership

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Mantan CEO, Wakil Presiden Teknik Sistem Tightrope Media bakal nandur modal ing masa depan merek industri warisan kanggo ngatasi kebutuhan replay instan saiki lan mangsa ST. PAUL, MINNESOTA, Januari 31, 2018 - ZEPLAY wis suwe digandhengake karo keandalan, stabilitas lan kemudahan panggunaan sajroning cepet muter ulang kanggo olahraga lan acara urip ing siaran lan ...

Read More »

HITACHI HDTV Cameras Ngaktifake Jangkauan Televisi Legislatif sing luwih dhuwur kanggo FLORIDA Channel

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Layanan pemrograman urusan umum milih kamera studio Z-HD5000 lan kamera kothak DK-Z50 kanggo ngedongkrak jangkoan lan live studio kualitas visual. Woodbury, NY, Januari 31, 2018 - Layanan televisi Legislatif Channel FLORIDA wis dituku telung kamera HD Z-HD5000 saka Hitachi Kokusai Electric America, Ltd. (Hitachi Kokusai) kanggo ngaktifake perolehan video kanthi kualitas apik kanggo produksi studio. Studio anyar ...

Read More »

Sonoris Ningkatake Kenyamanan lan Efficiency Kanthi DDP Player iOS App

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

DAMWALD, Belanda - Jan. 31, 2018 - Sonoris, panyedhiya global produk audio high-end kanggo rekaman lan nguwasani, saiki ngumumake yen aplikasi DDP Player iOS saiki kasedhiya karo versi desktop saka piranti lunak DDP Creator lan DDP Player . Sadurunge mung kasedhiya kanggo versi OEM saka piranti lunak, app Sonoris 'DDP Player iOS ...

Read More »

TNDV: Televisi mbutuhake Sony HDC-4300 Cameras

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Macem Sony HDC-4300 native 4K cameras-ideal kanggo acara olah raga lan hiburan-saiki kasedhiya ing unit seluler 4K TNDV, Exclamation NASHVILLE, Januari 31, 2018 - Spesialis produksi seluler TNDV: Televisi wis nyetel dhewe saka akeh pesaing kasebut liwat Pendekatan "a la carte" kanggo saben proyek adhedhasar panjalukan customer lan syarat teknis. Ngisor pamutuhan anyar saka high-end switching ...

Read More »