Home » 2018 » Januari

Archives Monthly: Januari 2018

Mungkin Masalah Sundance punika Distribusi, Ora Isi

"Mommy kula tansah ngendika yen boten wonten monster. Ora ana sing nyata. Nanging ana. "- Ripley, Alien:" Wunguné, "Brandywine Productions, 1997 Alesan taun kepungkur bisa cepet banget supaya bisa diwiwiti kanthi cepet lan tetep sing cepet, cepet lan cepet. Industri M & E (media lan hiburan) njupuk ...

Read More »

Videographer / Video Editor

Posisi: Videographer / Video Editor Company: The Surf Channel Lokasi: Santa Monica CA Ringkasan Proyek AS Ski Channel LLC Digawe dening Steve Bellamy, Presiden ing Kodak lan pangadeg The Tennis Channel, The Surf Channel lan Ski Channel sing leading aksi isi olahraga aksi ing YouTube sing ngasilake isi asli ing saubenging samodra lan ski. Kanthi liwat 15 yuta views, ...

Read More »

VRLA 2018 Passes Now Available

Pengalaman "Realita Anyar" Bisa 4-5 ing pameran tech premier saka mangsa ngarep Los Angeles, CA (Januari 31, 2018) - Ngliwati VRLA 2018, pameran teknologi modhèrn sing paling immersive lan transformatif, saiki wis didol! Pengalaman carane VR, AR, lan teknologi anyar sing nggawe mangsa anyar sing positif kanggo donya ing Mei 4th lan 5th, ing ...

Read More »

Studio Teknologi Nyedhiyakake Produk Integrasi Integrasi Remote (REMI)

Teknologi Technologies, produsen kualitas audio, video, lan solusi fiber-optik, wis ngupgrade perangkat kukuh kanggo Model 31 Dante Intercom Audio Engine, Model 2018 Announcer's Console, lan Model 5422D Audio Interface produk. Perangkat kukuh anyar (piranti lunak embedded) ngidini saben unit luwih cocok karo kabutuhan unik nggawe IFB (foldback sing disusupi utawa cueing bakat) ...

Read More »

ZEPLAY Re-Emerges at 2018 NAB Show with New Ownership

Mantan CEO, Wakil Presiden Teknik Sistem Tightrope Media bakal nandur modal ing masa depan merek industri warisan kanggo ngatasi kebutuhan replay instan saiki lan mangsa ST. PAUL, MINNESOTA, Januari 31, 2018 - ZEPLAY wis suwe digandhengake karo keandalan, stabilitas lan kemudahan panggunaan sajroning cepet muter ulang kanggo olahraga lan acara urip ing siaran lan ...

Read More »

HITACHI HDTV Cameras Ngaktifake Jangkauan Televisi Legislatif sing luwih dhuwur kanggo FLORIDA Channel

Layanan pemrograman urusan umum milih kamera studio Z-HD5000 lan kamera kothak DK-Z50 kanggo ngedongkrak jangkoan lan live studio kualitas visual. Woodbury, NY, Januari 31, 2018 - Layanan televisi Legislatif Channel FLORIDA wis dituku telung kamera HD Z-HD5000 saka Hitachi Kokusai Electric America, Ltd. (Hitachi Kokusai) kanggo ngaktifake perolehan video kanthi kualitas apik kanggo produksi studio. Studio anyar ...

Read More »

Sonoris Ningkatake Kenyamanan lan Efficiency Kanthi DDP Player iOS App

DAMWALD, Belanda - Jan. 31, 2018 - Sonoris, panyedhiya global produk audio high-end kanggo rekaman lan nguwasani, saiki ngumumake yen aplikasi DDP Player iOS saiki kasedhiya karo versi desktop saka piranti lunak DDP Creator lan DDP Player . Sadurunge mung kasedhiya kanggo versi OEM saka piranti lunak, app Sonoris 'DDP Player iOS ...

Read More »

TNDV: Televisi mbutuhake Sony HDC-4300 Cameras

Macem Sony HDC-4300 native 4K cameras-ideal kanggo acara olah raga lan hiburan-saiki kasedhiya ing unit seluler 4K TNDV, Exclamation NASHVILLE, Januari 31, 2018 - Spesialis produksi seluler TNDV: Televisi wis nyetel dhewe saka akeh pesaing kasebut liwat Pendekatan "a la carte" kanggo saben proyek adhedhasar panjalukan customer lan syarat teknis. Ngisor pamutuhan anyar saka high-end switching ...

Read More »

SpherePlay ing 2018 NAB Show

2018 NAB Tampilake Product Preview April 9-12 SpherePlay Booth N3438SP-A SpherePlay ing 2018 NAB Show VR Experience Manager kanggo SpherePlay's Launcher Anyar VR Experience Manager kanggo SpherePlay kang inovatif Launcher bakal nggawe debut ing 2018 NAB Show. Penyiar, penerbit, lan panganggo liyané mung mlebu menyang console VR Experience Manager online kanggo miwiti nggawe lan ngganti virtual ...

Read More »

StreamGuys ngumumake Upgrade Anyar Kuat saka Platform Recording lan Repurposing SGrecast Live Stream

24 / 7 AudioLoggers anyar, pangaturan manajemen isi lan kontrol administratif sing luwih gedhé ndayani workflow kanggo ngubah live streams radio menyang podcast lan channel sing apik. BAYSIDE, CALIFORNIA, 31 Januari, 2018 - Penyedhiya solusi streaming berbasis SaaS panyedhiya StreamGuys saiki ngumumake SGrecast 2.0, nganyarke kanggo sistem repolposing stream, rebroadcast lan sistem manajemen podcast. Bangunan ing sawijining provinsi kanggo ...

Read More »

RTW ngumumake Distributor Anyar, Soundware Swedia

COLOGNE, GERMANY, JANUARY 31, 2018 - RTW, vendor médi audio visual lan piranti ngawasi kanggo siaran, produksi, produksi lan kontrol kualitas profesional, wis partnered karo Soundware Sweden minangka distributor paling anyar ing Eropah Lor. Soundware, sing dikenal ing saindenging swarga sajrone akeh pengalaman ing peralatan audio profesional, ndhistribusake produk sing paling apik lan kualitas ...

Read More »

Sistem TV Flyaway ++ Produksi kanggo debut ing BVE 2018

Suitcase TV Ltd, pangembang teknologi IP berbasis siaran, dina iki ngumumake yen Iphrame Flyaway ++, kerangka kerja lunak kanggo nangani sinyal IP, ASI, lan SDI ing lingkungan fisik utawa lingkungan maya (virtual) bakal nggawe debut Eropa ing Stand F26 ing BVE 2018, 27 Februari - 1 Maret ing pameran ExCel London. Flyaway ++ di bangun adhedhasar jarak IFrame Flyaway ...

Read More »

Sertifikasi ISO 9001 lan 14001 gawe anyar Nevion ndharat transformasi perusahaan

Nevion, panyedhiya pemenang penghargaan ing solusi produksi media virtual, wis kasil nganyari sertifikat ISO 9001: 2015 lan 14001: 2015. Sertifikat anyar kasebut nggambarake transformasi perusahaan Nevion saka nyedhiyakake 'produk lan solusi media lan transportasi media', dadi perusahaan fokus ing 'pengembangan, penjualan, penyebaran lan dhukungan saka Software Defined Technologies kanggo misi data kritis misi', kalebu jaringan media ...

Read More »

Quicklink kanggo nuduhake Studio-in-a-box ing BVE 2018

Ing BVE, Quicklink bakal nampilake solusi Studio-in-a-box. Solusi sing dirancang kanggo produksi studio HD sing bisa dikontrol kanthi kapisah bakal ditampilake ing F44. BVE, acara sing paling gedhe ing Inggris kanggo para profesional sing njupuk potret saka nggawe kanggo konsumsi bakal njupuk Panggonan saka Februari 27th nganti Maret 1st. Studio-in-a-box ngijini sampeyan ngontrol lan ngatur ...

Read More »

Junior Editor / Post-Production Assistant

Posisi: Editor Remaja / Asisten Post-Produksi Perusahaan: Madison McQueen Lokasi: El Segundo CA US PERUSAHAAN COMPANY Madison McQueen adalah perusahaan agroforest / produksi iklan wigati lan kesusastraan ing perusahaan sing ana ing El Segundo, CA. Ngadhepi tingkat nilai produksi paling dhuwur ing Perang Ide, Madison McQueen nggawe isi karo kepribadian sing kuat kanggo klien ing arena perusahaan lan politik. ...

Read More »

Digital Content Manager

Posisi: Manajer Konten Digital Company: Negara Colorado Kesempatan Kerja Lokasi: Denver CO Informasi Departemen US Yen sampeyan ngelingi kesempatan karir kanthi tujuan nggawe prabédan, nganggep gabung karo wong-wong sing dedunung ing History Colorado. Profesional kita nginspirasi generasi kanggo nemokake kabecikan lan makna ing jaman kepungkur lan nyiptakake Colorado sing luwih apik. Ing Sejarah ...

Read More »