Home » 2018 » Februari

Archives Monthly: Februari 2018

Jangan Kid Me ... You Like Free!

Aku ngerti kowe kabeh merasakan peteng kene. Ing atiku, aku ora bisa dikalahake, amarga ana jawaban sing bakal mbukak lawang. Ana cara ngubengi sistem iki. Iki minangka ujian kesabaran lan prasetya kita. Siji gagasan bisa menangake wong liya. "- Don Draper," Mad Men, "2007-2015, AMC ...

Read More »

Konsep Media Future - 2018 NAB Show, Interview Pra-Show. #NABShow @NABShow @FMCTraining

Ben Kozuch saka Konsep Media Future nyatakaké sajarah Konferensi Pawarta Produksi ing NAB Show.

Read More »

Caringo - 2018 NAB Show, Interview Pre-Show. #NABShow @NABShow @CaringoStorage

Adrian Hererra saka Caringo nuduhake kasenengane watara 2018 NAB Show sing bakal teka lan apa sing diarani Caringo!

Read More »

LiftIgniter - 2018 NAB Show, Interview Pra-Show. #NABShow @NABShow @LiftIgniter

Adam Spector of LiftIgniter enggo bareng teknologi karo pamirsa Show 2018 NAB lan nerangake apa produke kabeh

Read More »

AlertMe - 2018 NAB Show, Interview Pre-Show. #NABShow @NABShow

Adam Shapiro saka AlertMe enggo bareng teknologi karo pamirsa Show 2018 NAB lan njelasake migunakake kanggo AlertMe ing

Read More »

Desainer Industri - Tingkat Entry

Posisi: Desainer Industri - Tingkat Entry Perusahaan: Southern Telecom Lokasi: Brooklyn NY US 3D ARTIST Southern Telecom ngupaya artis 3D kanthi teknis ketrampilan ing keyhot, skill modeling ing solidworks lan visualisasi skill ing Photoshop lan ilustrator. Dheweke bakal tanggung jawab kanggo nggawe presentasi daya listrik kanggo produk anyar. FUNGSI UTAMA: Ngembangake model digital 3D, renderings, struktural ...

Read More »

JVC PTZ Produksi Cameras Pitulung Akses St. Tammany Ngurangi Biaya, Nguat Cakupan Meeting Pemerintah

JVC Professional Video, sawijining divisi saka JVCKENWOOD USA Corporation, ngumumake Access St. Tammany, saluran akses pemerintah sing nglayani St. Tammany Parish saka Louisiana, wis nambahake tiga kamera produksi video jaringan robot JVC KY-PZ100 lan kamera jarak jauh RM-LP100 kanggo dewan dewan. Dipasang pungkasan musim gugur, sistem wis ngurangi biaya personil lan jangkoan patemon sing luwih apik. "Iku ...

Read More »

Film sing entuk penghargaan 'Square' bareng-bareng Dailies kanthi aman karo ioGates

Broadcast Pix ™ ngumumake Magnolia Pictures 'The Square, sing nampi nominasi Oscar Oscar Best Foreign Language Film bebarengan karo pirang-pirang penghargaan industri liyane, migunakake layanan manajemen media berbasis cloud ioGates kanggo ngabagi surat kabar kanthi aman kanggo persetujuan produksi lan panyuntingan. "IoGates nggawe kabeh lan entek nyedhiyakake akses menyang materi ing pirang-pirang platform, lan kerjane kanthi apik tanpa ...

Read More »

Autoscript lan Produk Autocue ing Tampilan ing 2018 NAB Show

2018 NAB Tampilkan Pratinjau Autoscript lan Autocue Booth C6025 April 7-12, Las Vegas Autoscript lan Autocue Products ing Tampilan ing 2018 NAB Show Autoscript ing 2018 NAB Show: Intelligent Prompting Autoscript bakal nyorot sawijining kabeh Intelligent Prompting kulawarga nampilaken EPIC-IP19XL teleprompter karo monitor bakat 24-inch sing terintegrasi lan piranti lunak WinPlus-IP sing dipicu. Kisaran IP sing entuk penghargaan saiki dikirim menyang ...

Read More »

Vinten Produk ing Tampilan ing 2018 NAB Show

2018 NAB Tampilake Preview Vinten Booth C6025 April 7-14 Vinten Produk ing Tampilan ing 2018 NAB Show Ing 2018 NAB Show, Vinten bakal nuduhaké kulawarga lengkap lengkap sistem support kamera siaran. Kanthi luwih saka abad pengalaman desain, solusi kamera pemenang penghargaan Vinten dipercaya ing ndonya kanggo kontrol keseimbangan tanpa wates lan kualitas gerak paling apik. Vinten kang ...

Read More »

SMPTE lan DPP Collaborate ing Proyek Pilot kanggo Ngirim Draft SMPET Spesifikasi

WHITE PLAINS, NY - Feb. 28, 2018 - SMPTE®, organisasi sing standar karya wis ndhukung kemajuan abad ing teknologi hiburan lan kang dadi anggota ing ndonya, lan Digital Production Partnership (DPP), jaringan bisnis internasional kanggo industri media, wis ngumumake sukses proyek pilot pertama-saka-a-jenis kanggo nemtokake prototipe proses specification SMPTE. SMP ...

Read More »

Desainer & Layanan Penyebaran AV

Posisi: Design & Deployment AV Company Engineer Company: Facebook Location: Menlo Park CA US (Menlo Park, CA) Misi Facebook iku kanggo menehi wong daya kanggo mbangun komunitas lan nggawa donya nyedhaki bebarengan. Liwat kulawarga kita app lan layanan, kita lagi mbangun macem-macem perusahaan sing nyambung milyaran wong ing saindhenging donya, menehi cara kanggo ...

Read More »

Produksi tingkat Entry

Posisi: Entry level Produksi Company: NewView Lokasi: Philadelphia PA US Just lulusan? Nggolek ply trade part-time? Mbangun resume sampeyan? Dibutuhake: * Kamera * Editors (Premiere / Final Cut / After Effects) * On-cam (wawancara studio) * Produser (studio / kolom) * Kirim resume lan link menyang karya video sampeyan. Tipe Proyek: Part-time Pendidikan sing dibutuhake: Sarjana >> More

Read More »

Studio / Produksi Intern

Posisi: Perusahaan Studio / Produksi Perusahaan: Nutmeg Creative Lokasi: New York NY US Kanggo dianggep minangka calon, monggo lampirake resume lan surat lamaran sing njelasake kapentinganmu ing Nutmeg lan industri minangka sakabehe. Aplikasi tanpa surat sampul lan resume profesional ora bakal dianggep. ABOUT US Nutmeg Creative ndhukung merek, jaringan, lan agensi ing bisnis ...

Read More »

DaVinci Resolve Studio Digunakna kanggo Grade National Broadcast Spots kanggo Kmart

Fremont, CA - 28, 2018 - Desain Blackmagic saiki ngumumake yen DaVinci Resolve Studio digunakake dening Colorist Lauren Malis saka Kolonie sing berbasis ing Kolonie kanggo ngrampungake lan ngrampungake sawetara stasiun siaran nasional kanggo Kmart raksasa ritel. Kantor editorial lan pos produksi kreatif ditemtokake kanggo ngirim panggonan mangsa ing 2017, lan nalika saben titik beda ing isi, ...

Read More »

Wisycom Rf Solutions Njupuk menyang trek kanggo Premier Motorsports Racing Broadcast

BARCELONA, SPAIN, FEBRUARY 28, 2018 - Sobatech Group SL, panyedhiya layanan penyiaran terkemuka, mentas ngasilake proyèk biaya 'wiwitan nganti rampung' kanggo macem-macem acara olahraga. Minangka bagean saka spesifikasi peralatan sakabèhé, Sobatech ngupgrade piranti nirkabel kanggo nyakup sawetara produk Wisycom, kalebu Link MFL, MRK960 Receiver, Transmitters MTK952, MPR50-IEM Wideband Receiver, MTP40S Bodypack Transmitters, ...

Read More »