Home » 2018 » Februari

Archives Monthly: Februari 2018

Jangan Kid Me ... You Like Free!

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Aku ngerti kowe kabeh merasakan peteng kene. Ing atiku, aku ora bisa dikalahake, amarga ana jawaban sing bakal mbukak lawang. Ana cara ngubengi sistem iki. Iki minangka ujian kesabaran lan prasetya kita. Siji gagasan bisa menangake wong liya. "- Don Draper," Mad Men, "2007-2015, AMC ...

Read More »

Desainer Industri - Tingkat Entry

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Desainer Industri - Tingkat Entry Perusahaan: Southern Telecom Lokasi: Brooklyn NY US 3D ARTIST Southern Telecom ngupaya artis 3D kanthi teknis ketrampilan ing keyhot, skill modeling ing solidworks lan visualisasi skill ing Photoshop lan ilustrator. Dheweke bakal tanggung jawab kanggo nggawe presentasi daya listrik kanggo produk anyar. FUNGSI UTAMA: Ngembangake model digital 3D, renderings, struktural ...

Read More »

JVC PTZ Produksi Cameras Pitulung Akses St. Tammany Ngurangi Biaya, Nguat Cakupan Meeting Pemerintah

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

JVC Professional Video, sawijining divisi saka JVCKENWOOD USA Corporation, ngumumake Access St. Tammany, saluran akses pemerintah sing nglayani St. Tammany Parish saka Louisiana, wis nambahake tiga kamera produksi video jaringan robot JVC KY-PZ100 lan kamera jarak jauh RM-LP100 kanggo dewan dewan. Dipasang pungkasan musim gugur, sistem wis ngurangi biaya personil lan jangkoan patemon sing luwih apik. "Iku ...

Read More »

Film sing entuk penghargaan 'Square' bareng-bareng Dailies kanthi aman karo ioGates

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Broadcast Pix ™ ngumumake Magnolia Pictures 'The Square, sing nampi nominasi Oscar Oscar Best Foreign Language Film bebarengan karo pirang-pirang penghargaan industri liyane, migunakake layanan manajemen media berbasis cloud ioGates kanggo ngabagi surat kabar kanthi aman kanggo persetujuan produksi lan panyuntingan. "IoGates nggawe kabeh lan entek nyedhiyakake akses menyang materi ing pirang-pirang platform, lan kerjane kanthi apik tanpa ...

Read More »