Home » 2018 » Maret

Archives Monthly: Maret 2018

Junior Product Designer

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Perusahaan Desainer Remaja Perusahaan: DALIX Lokasi: Rancho Cucamonga CA US Job Details Konsepen lan ngetrapake gagasan-gagasan desain macem-macem sing makili customer target. Nggawe kriya ing Photoshop lan Illustrator Act minangka wewenang fashion kanggo ngirid rancangan merek lan titik tampilan Ketemu kabeh tanggal lan tanggal amarga tanggal amarga. Riset lan analisa tren Semangat kanggo desain & pengembangan produk ...

Read More »

Desainer Produk

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Perusahaan Desainer Perusahaan: 23andMe Lokasi: Mountain View CA US Tim desain Product ingkang ngembangaken kita ngupadi Desainer Produk ingkang luar biasa kangge mbangun pengalaman ingkang fungsional lan nyenengake ingkang saged ngiyataken individu kangge nampi wawasan lan tumindak kanthi informasi genetika pribadhi. Iki peran bisa dadi web responsif utawa fokus seluler native, gumantung pengalaman sampeyan. Ing 23andMe, desain ...

Read More »

Desainer Produk

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Perusahaan Desainer Perusahaan: BlueJeans Lokasi: Mountain View CA US BlueJeans yaiku panyedhiya komunikasi video interoperable ing donya, nggawa video menyang sampeyan, ing ngendi wae. BlueJeans digunakake dening ewonan perusahaan global kanggo rapat-rapat saben dina, acara, lan jaringan sosial, lan bisa digunakake ing sembarang lokasi utawa piranti, kalebu seluler, desktop, utawa sistem kamar. BlueJeans yaiku jaman modern ...

Read More »

Teknisi Teknologi Maintenance Engineer

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Teknologi Maintenance Engineer Perusahaan Company: NBCUniversal Lokasi: New York NY US Departemen Pemeliharaan Engineering Produksi NBC News tanggung jawab kanggo sistem lan proses sing ndhukung operasi lan produksi Newsgathering kanggo merek NBC global kita. Kanthi operasi tengah dumunung ing New York, NY fokus tim ing babagan bangunan, ndhukung lan njaga peralatan lan perangkat lunak siaran mulai saka ingest, editing, ...

Read More »

Direktur TV / Broadcast Media

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Direktur TV / Broadcast Media Company: Eargo Lokasi: Mountain View CA US Kita Eargo lan kita ing misi ... kanggo ngrusak lan ngowahi industri kesehatan pendengaran, selawase! Yen disrupting ora soko sampeyan looking for, kita suggest sampeyan pindhah menyang posting proyek sabanjure. We are looking for sing passionate individu sing mlumpat metu saka amben ing esuk ngalamun ...

Read More »

Teknisi Penyiaran

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Engineer Technical Engineer Company: FUSE MEDIA Lokasi: New York NY US Adhedhasar kantor New York, Fuse Media saiki nggolek insinyur siaran sing berpengalaman kanggo memastikan kabeh aspek teknis produksi pasca-lancar. Peran iki mbantu ndhukung macem-macem solusi lan piranti digital video siaran, kalebu kabeh saka server video digital prasaja lan ...

Read More »

Direktur Produksi Video

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Direktur Perusahaan Produksi Video: Udacity Lokasi: Mountain View CA US Misi Udacity yaiku kanggo demokratisasi pendidikan. We are a platform learning online offering education groundbreaking in fields such as artificial intelligence, learning machine, robotics, virtual reality, and more. Fokusake marang pemberdayaan diri liwat sinau, Udacity nggawe teknologi inovatif kayata mobil sing nyopir poto sing kasedhiya kanggo komunitas global sing ...

Read More »

Advanced Video Headend Engineer

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Advanced Video Headend Engineer Company: Spectrum Lokasi: Greenwood Village CO US Proyek Cakupan: Iki Advanced Video Headend Engineer peran Operasi bakal duwe campuran tanggung jawab transaksional lan proyek, kalebu nanging ora winates kanggo owah-owahan kegiatan lan escalasi IV. Tugas & Tanggung Jawab: Desain, pangembangan lan validasi MOPs, ngleksanakake owah-owahan lan tetep tim lan distribusi-cocok dhaftar dianyari ...

Read More »