Home » 2018 » Maret

Archives Monthly: Maret 2018

Junior Product Designer

Posisi: Perusahaan Desainer Remaja Perusahaan: DALIX Lokasi: Rancho Cucamonga CA US Job Details Konsepen lan ngetrapake gagasan-gagasan desain macem-macem sing makili customer target. Nggawe kriya ing Photoshop lan Illustrator Act minangka wewenang fashion kanggo ngirid rancangan merek lan titik tampilan Ketemu kabeh tanggal lan tanggal amarga tanggal amarga. Riset lan analisa tren Semangat kanggo desain & pengembangan produk ...

Read More »

Desainer Produk

Posisi: Perusahaan Desainer Perusahaan: 23andMe Lokasi: Mountain View CA US Tim desain Product ingkang ngembangaken kita ngupadi Desainer Produk ingkang luar biasa kangge mbangun pengalaman ingkang fungsional lan nyenengake ingkang saged ngiyataken individu kangge nampi wawasan lan tumindak kanthi informasi genetika pribadhi. Iki peran bisa dadi web responsif utawa fokus seluler native, gumantung pengalaman sampeyan. Ing 23andMe, desain ...

Read More »

Desainer Produk

Posisi: Perusahaan Desainer Perusahaan: BlueJeans Lokasi: Mountain View CA US BlueJeans yaiku panyedhiya komunikasi video interoperable ing donya, nggawa video menyang sampeyan, ing ngendi wae. BlueJeans digunakake dening ewonan perusahaan global kanggo rapat-rapat saben dina, acara, lan jaringan sosial, lan bisa digunakake ing sembarang lokasi utawa piranti, kalebu seluler, desktop, utawa sistem kamar. BlueJeans yaiku jaman modern ...

Read More »

Teknisi Teknologi Maintenance Engineer

Posisi: Teknologi Maintenance Engineer Perusahaan Company: NBCUniversal Lokasi: New York NY US Departemen Pemeliharaan Engineering Produksi NBC News tanggung jawab kanggo sistem lan proses sing ndhukung operasi lan produksi Newsgathering kanggo merek NBC global kita. Kanthi operasi tengah dumunung ing New York, NY fokus tim ing babagan bangunan, ndhukung lan njaga peralatan lan perangkat lunak siaran mulai saka ingest, editing, ...

Read More »

Direktur TV / Broadcast Media

Posisi: Direktur TV / Broadcast Media Company: Eargo Lokasi: Mountain View CA US Kita Eargo lan kita ing misi ... kanggo ngrusak lan ngowahi industri kesehatan pendengaran, selawase! Yen disrupting ora soko sampeyan looking for, kita suggest sampeyan pindhah menyang posting proyek sabanjure. We are looking for sing passionate individu sing mlumpat metu saka amben ing esuk ngalamun ...

Read More »

Teknisi Penyiaran

Posisi: Engineer Technical Engineer Company: FUSE MEDIA Lokasi: New York NY US Adhedhasar kantor New York, Fuse Media saiki nggolek insinyur siaran sing berpengalaman kanggo memastikan kabeh aspek teknis produksi pasca-lancar. Peran iki mbantu ndhukung macem-macem solusi lan piranti digital video siaran, kalebu kabeh saka server video digital prasaja lan ...

Read More »

Direktur Produksi Video

Posisi: Direktur Perusahaan Produksi Video: Udacity Lokasi: Mountain View CA US Misi Udacity yaiku kanggo demokratisasi pendidikan. We are a platform learning online offering education groundbreaking in fields such as artificial intelligence, learning machine, robotics, virtual reality, and more. Fokusake marang pemberdayaan diri liwat sinau, Udacity nggawe teknologi inovatif kayata mobil sing nyopir poto sing kasedhiya kanggo komunitas global sing ...

Read More »

Advanced Video Headend Engineer

Posisi: Advanced Video Headend Engineer Company: Spectrum Lokasi: Greenwood Village CO US Proyek Cakupan: Iki Advanced Video Headend Engineer peran Operasi bakal duwe campuran tanggung jawab transaksional lan proyek, kalebu nanging ora winates kanggo owah-owahan kegiatan lan escalasi IV. Tugas & Tanggung Jawab: Desain, pangembangan lan validasi MOPs, ngleksanakake owah-owahan lan tetep tim lan distribusi-cocok dhaftar dianyari ...

Read More »

Sing Muda lan Lawas Nduwe Tanah Umum ... Aja Lali

Nubuat lan kematian sing ora kudu dikepengake anak-anak 17 ing Stoneman Douglas High meh taun-taun 75 lan generasi loro nanging padha mbagi ikatan umum ... sing isih urip ora pengin negara lan donya lali. Ngembangaké simbol sing urip yaiku salah sawijining daya tarik sing ana ing desain arsitektur Stanley Tigerman kanggo Museum Holocaust Illinois sing misuwur ing dunya ...

Read More »

TEKNOLOGI TAMBAH NGEDALAKAN NEW ZERO U KVM TRANSMITTER TO NAB 2018

TEKNOLOGI TAMBAH NGEDALAKAN NEW ZERO U KVM TRANSMITTER TO NAB 2018 ALIF100T Ukuran Dongle Ngatasi Ruang Tangki Challenge Adder Technology, fokus ing nyediakake solusi keyboard / video / mouse / kovir (inovatif) sing paling inovatif ing donya, bakal nyedhiyakake Zero U pisanan ing donya, KVM pemancar - ADDERLink INFINITY 100T (ALIF100T) ing NAB 2018. Dikembangake minangka nanggepi permintaan pelanggan, yaiku ...

Read More »

Advanced Video Encoding Engineer

Posisi: Advance Video Encoding Engineer Company: Spectrum Lokasi: Greenwood Village CO US Proyek Scope Iki Advance Video Encoding Engineer Peran operasional bakal duwe campuran tanggung jawab transaksional lan proyek, kalebu nanging ora diwatesi kanggo owah-owahan kegiatan lan eskalasi tier III. Tugas & Tanggung Jawab: Desain, pangembangan lan validasi MOPs, ngleksanakake owah-owahan lan tetep tim lan distribusi-cocok dhaftar dianyari ...

Read More »

Kobalt Digital nyedhiyakake Kartu Komputer Modular openGear ing Paket Appliance Type Coveted

The OG-PC-x86 yaiku First PC-x86 Processor-Based PC Card for 2RU OpenGear Ecosystem CHAMPAIGN, March - March 30, 2018 - Cobalt Digital saiki ngenalake kartu PC modular OG-PC-x86, dikembangake kanthi langsung nanggepi permintaan konsumen kanggo paket-peralatan sing ngemot kabeh komponen sistem, kalebu komputer sing gegandhengan, ing pigura openGear 2RU. Nggabungake ...

Read More »

Mesin Learning Scientist

Posisi: Machine Learning Scientist Company: Amazon.com Lokasi: East Palo Alto CA US Amazon AI nggoleki para ilmuwan lan insinyur kelas dunia kanggo gabung karo Lab AI. Klompok iki dipracaya ngembangake algoritma mesin learning anyar kanggo AWS lan para pelanggan. Ing AI Lab lan ing Amazon AI sampeyan bakal nggawe, ngleksanakake, lan nyebarke kahanan seni ...

Read More »

Video Engineer Job

Posisi: Video Engineer Job Company: SAIC Lokasi: Cleveland OH US Video Engineer (Job Number: 434947) Gambaran: SAIC mempekerjakan Video Engineer ing Cleveland, OH kanggo ndhukung NASA. Kudu dadi Warga US kanthi kemampuan kanggo entuk Public Trust. Description Description Dadi minangka insinyur khusus ing hardware, perangkat lunak, jaringan, lan sistem signage audio visual lan digital. Desain, berkembang, ...

Read More »

video ENGINEER

Posisi: video ENGINEER Company: CPR MultiMedia Solutions Lokasi: Gaithersburg MD US Pamuter tim sing berorientasi hasil karo pengalaman teknis A / V, pemahaman sing apik babagan industri produksi audio-visual lan acara, lan komunikasi sing kuat lan kemampuan wong. Pendengar sing tenang lan pemecah masalah, sing bisa makili CPR kanthi apik karo klien, vendor, lan freelancer. Siji sing bisa, ing kaping, ngawula ...

Read More »

Machine Learning Engineer

Posisi: Machine Learning Engineer Company: IntelliPro Group Inc. Lokasi: Mountain View CA US Label panganggo uga label video / isi berita. Ngobrolake model kanggo nglayani isi liyane sing cocog kanggo pangguna. Tanggung Jawab Nglakoni analisis data kanggo ngasilake pemahaman produk saka log produksi Ngevaluasi macem-macem pendekatan algoritma kanggo ngatasi macem-macem learning machine lan nggunakake kasus prediksi. Mbangun sistem profil pangguna miturut ...

Read More »